_3.5

Former Fangirl (TÜRKÇE)

Ekim 2016

BTOB 1st Win

BTOB 2nd Win

.......

BTOB 21st Win

----------------------

"Bu gerçekten güzel ha? Yine de buralara gelebileceğimizi hiç düşünmemiştim."

Ilhoon Eunkwang'ın yanından geçerken mırıldandı. "Ben düşündüm."

B.A.P ve EXO saflardan çekileli çok olmuştu ve şu çıkış yaptığımız dönemde çömezlerden başka bir grup yoktu. Bu kadar kazanmamız gayet normaldi ve kesinlikle tümüyle hakettiğimizi göstermiyordu.

Rakip yokken hükmen galip olmak gibiydi. Zaten 22. gün Bangtan Boys geri dönmüş ve birinciliğimizi almıştı.

Eunkwang'ın yüzündeki sevincin ne olduğunun az çok farkındaydım, hislerini farkediyordum çünkü aramızdaki bir haftalık yaş farkı bir Hyung olmanın ne demek olduğunu unutturmaya yeterli değildi. Kağıt üzerinde en büyüğümüz olsa da ruhunun hepimizden küçük olduğunu zaten biliyorduk.

"Bugün Sungjae ile gideceğim." Neşeli bir şekilde konuşup kolumu onun omzuna atmıştım.

Sungjae WGM bittikten sonra ikinci kez bir diziyle daha anlaşmıştı ve kendini fazlasıyla yoruyordu. Sadece yanında olup yemek yediğinden emin olmak istemiştim.

"Gerekmez. Minhyuk Hyung."

Sungjae denen velet elimi itip odadan çıktığında Eunkwang beni sakin tutmak için elini omzuma koydu. Kendini ne sanıyordu bu? Biz onun arkasında dururken...

"B-Biz de bir yemek yeriz değil mi?" Hyunsik gözlerini kısarak gülümsediğinde Ilhoon eşyalarını toparlıyordu. Gözüm yavaşça ona kaydı ve istemsizce sert bakışlar gönderdim.

"Ben de Weekly Idol'ın ödül törenine gideceğim."

Ilhoon sonunda ağzındaki baklayı çıkardığında sertçe nefesimi verdim ve yanımdaki su şişesini alıp tek dikişte içtim. "Eve gidiyoruz millet. Yarım yamalak kutlama yemeği olmaz." Sözlerimi hecelerken Ilhoon'un gözlerine bakmaya devam etmiştim.

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet