_5.5

Former Fangirl (TÜRKÇE)

Karaoke yaparken elektrikler kesildiği an Ala'nın bulunduğu yere döndüm. Etraf zifiri karanlıktı. Nefesimi tuttum. Şarkının başından beri aklımdan geçen şey için iyi bir fırsattı ancak yaparsam nedenini kendime bile açıklayamazdım.

Odanın kalabalıklığından dolayı oluşan uğultuyu fırsat bilip ona yaklaştım.

Bunu neden yapmak istiyordum?

Aniden aklıma gelen fikirle işaret ve orta parmağımı birleştirip kendi dudaklarıma bastırdım.

Böyle yaparsam onu tam olarak öpmüş olmazdım değil mi?

Aynı parmakları aniden onun dudaklarına bastırdığımda geriledi. Az önce, onu öptüm mü?

Parmaklarımı çekmeden kulağına eğildim ve şarkı sözlerinin kalan kısmını fısıldadım. "Sana ikimizin de asla unutamayacağı bir anı bırakmam gerekiyordu."

Jeneratör sonunda çalışmaya başladığında elimi çoktan çekmiştim ama hala ona bakıyordum. "İyi misiniz Bayan Wang?"

Gözlerini kırpıştırıp kaçırdığında dudaklarımı yaladım. Yaptığım şeyi benden açıklamamı istemese bile, kendime nasıl açıklayabilirdim?

O cevap vermediği için ben de kalabalığa dönüp gülümsedim. "Her şey yolunda, geç oldu. Evlerimize gidelim. Hepberaber toplandığımız için teşekkür ederim." Ardından yere baktım ve gülümsemem solgunlaştı. 

Eskiden başka bir sıkıntıyı örtmek konusunda iyi sayılırdım. Yani kısmen.

-Flashback-

Ocak 2018

"Size sadece kendimi savundum dedim." 

Sungjae yumruğunu masaya sertçe vurdu. "Minhyuk Hyung? Sadece kendini mi savundun? Şikayet ederse ne yapmayı planlıyorsun? İtibarımızı ne yapacaksın?"

Sungjae'nin agresif hareketleri üzerine Eunkwang yanıma oturdu ve kolumu tuttu. Bunun 'karşılık verme oturup konuşacağız' anlamı taşıdığını biliyordum. Gözlerimi devirdim ve dikkatimi lidere verdim. "Ne konuşacağız?"

Eunkwang iç çekti ve bakışlarını benden başka bir tarafa verdi. "Olay çok taze bir şey bilmeden yorumlayamayız." Sungjae'yi ima ediyordu. "...ancak başka bir problem var ki..." tekrar bakışları benimkilerle buluştuğunda daha çok dikkat kesildim. Ama o sözlerine devam etmek yerine elime tableti tutuşturdu.

'Lee Minhyuk, BTOB'den ayrılıyor mu?'

Bir fan sayfasındaki haber başlığını okuduğumda başımı kaldırıp diğer üyelere baktım.

"Bize bunun hakkında açıklama yap." Changsub onu mv çekimlerinde bile görmediğim kadar ciddiydi.

Fakat benim bile bu başlık hakkında bilgim yokken onlara nasıl açıklama yapabilirdim? "Bilmiyorum."

"Bize haber vermeden ayrılıyor musun? Şirket ve senin arandaki bir anlaşma mı?" Hyunsik üzerime gelmeye başladığında Sungjae pek de sıcak kanlı olmayan bir gülüş sergileyerek ellerini dizlerine vurdu.

Derin bir nefes aldım. "Size bilmiyorum dedim. Ayrıldığım falan yok."

Peniel başını kaldırmadan mırıldandı ve cevap verdi. "Hyung, o kadar çok programa katılmıyorsun ki artık fanlar bu tarz dedikodular üretiyor. Dikkat etmezsen zedelenen hepimiz olacağız."

-Flashback Sonu-

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet