15.BÖLÜM

PROTECTOR
Please Subscribe to read the full chapter

Yazar; coffeeortea 

Çeviri; UzumluCikolata
 

"O da ne demek?"

Baekhyun Chanyeol'ün önünde dururken gözlerini ona dikmişti. Dev olan iç çekti ve başını salladı.

"Boşver...sadece- Bir daha tehlikede olduğunda bana birkaç sinyal gönder. Yixing'i çağırma."

Chanyeol yürümeye devam etti, daha fazla meraklanmamak Baekhyun için fazla sıradan olurdu. Chanyeol ona gerçekten iyi mi davranıyordu?

"Y-Yah!" Baekhyun çaba harcamadan seslendi, uzun olanı yakalamak için koşuyordu.

Baekhyun şu anda geri dönüyor olmaları gerektiğini biliyordu ama nedense Chanyeol'le olmaya aldırış etmemişti. Huzurlu ve rahatlamış hissediyordu, her ne kadar Chanyeol eşlik etmesini isteyeceği en iyi kişi olmasa da.

"Novanı kullanamıyorsun bile. Beni nasıl korumayı bekliyorsun?" diye sordu Baekhyun ve Chanyeol sırıttı.

"Başka yolları var." 
 

İki hafta boyunca, Baekhyun zamanla Chanyeol'e alışmıştı. Kimse nasıl olduğunu bilmiyordu ama ikili her zaman birlikteydi; ister Baekhyun ödevi için Chanyeol'e koşmuş olsun isterse Chanyeol Baekhyun'dan yemekhaneden belli yemekleri getirmesini istemiş olsun. Boylarındaki zıtlık ve kişilikleri artık öfkeyle değil ama kahkahayla bütünleşmişti. Chanyeol Kyungsoo'nun odasında kendininkinden daha fazla zaman geçiriyor, saatlerini malum esmer* çocukla ders çalışmakla harcıyordu.

Baekhyun'a göre, bu normal bir okul rutiniydi. Şaşırtıcı bir biçimde o ve Chanyeol'ün, sandığından daha fazla ortak noktası vardı. Chanyeol tartışmadığı ya da söylenmediği zamanlarda, aslında gülüyor ve normal bir genç gibi gülümsüyordu. Baekhyun, genişçe gülümsediğinde gözlerinin nasıl kırıştığını ve düzgün inci gibi dişlerini nasıl gösterdiğini fark etmişti. Gülüşü huzur vericiydi ve Baekhyun ister istemez onunla beraber gülmek istiyordu. Belki de Chanyeol o kadar da kötü bir insan değildir, diye düşünüyordu Baekhyun.

"Yeol, ne yapıyorsun?" dedi Baekhyun, bakışlarını diğer oğlana dikmişken. Şu anda kütüphanede matematik ödevini yapıyorlardı.

"Okuyorum." diye mırıldandı Chanyeol, yanaklarını avuçlarına yaslamıştı. Gözlerini önünde duran romandaki kelimelerde dolaştırmayı kesmiyordu. Baekhyun hala Chanyeol'ün okulun en iyi öğrencisi olduğu gerçeğini atlatamamıştı. Yapamadığı ne vardı?

"Bana bu soruda yardım eder misin? Negatif bir sayı elde etmeden bu soruyu nasıl çözebileceğimi anlama-"

Chanyeol elini uzatınca Baekhyun gülümsedi ve hevesle defterini verdi. Chanyeol iç çekmiş ve elini tekrar uzatmadan önce soruya göz gezdirmişti. Baekhyun ona bir kalem verdi ve Chanyeol'ün bir şeyler karalamasını izledi.

Bir dakika içinde, Chanyeol defteri üzerinde düzgün bir şekilde duran kalemle birlikte geri kaydırdı. Baekhyun teşekkür etti ama dev olan çoktan kitabına dönmüştü bile.

Baekhyun başka bir soruda takılmadan önce bir 8 dakika daha geçmişti. Tereddütle Chanyeol'e doğru baktı.

Hayır, Baekhyun. Onu rahatsız etme..Bu soruyu geç ve diğerini çözmeye çalış.

Baekhyun kendi kendine başını sallayarak diğer probleme baktı.

Sonra gözleri diğerine kaydı. Ve bir diğerine.

....pekala hayır.

"Chanyeol-ah...Birinde daha takıldım.."

Chanyeol başını kaldırıp ona bakınca Baekhyun defterini önüne itekleyerek mahcup bir ifadeyle gülümsemişti. Chanyeol daire içine alınmış sorulara bakarken tek kaşını kaldırdı.

"Hangisi?"

Baekhyun beceriksizce kıkırdadı. "H-Hepsi.."

Chanyeol iç çekerek başını sağa sola sallarken Baekhyun'a yanına oturması için yaklaşmasını işaret etti. Baekhyun ayakta dikilmeye devam ederken gözlerini kırpıştırmış ve yine de yanına oturmuştu.

"Neden sana bir kere öğretmiyorum böylece beni rahatsız etmeyi bırakırsın?" dedi Chanyeol ve Baekhyun sessiz bir özür mırıldanırken başını salladı.

Chanyeol defteri ikisinin arasına itti ve kalemle kelimeleri işaret etti, önemli olanları daire içine alıyor ya da altlarını çiziyordu. Baekhyun değişkenleri biliyordu ve denklemi nasıl kuracağını anlatan Chanyeol'ün açıklamalarını dikkatle dinliyordu.

Ama yavaş yavaş, gözleri defterden Chanyeol'ün uzun parmaklarına, ince uzun koluna, sonra da yukarı adem elmasına doğru kaydı. Baekhyun'un bakışları daha da yukarı Chanyeol'ün keskin ve belirgin çene hattına, ardından da kalın pembe dudaklarına ilerledi.

Baekhyun, Chanyeol'ün konuşurken yaladığı için parıldayan dudaklarını izlerken yutkundu.

Diğeri konuşmayı kestiğinde Baekhyun afallamış halinden ancak sıyrılabilmişti.

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
hundredthou
#1
Chapter 3: where is the original version of this?
hundredthou
#2
Chapter 2: i thought this would be in english
hundredthou
#3
Chapter 1: its not in english???
hundredthou
#4
interesting premise! can't wait to see what you've come up with