Register

Malay (4,398 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

The Story of Us (Kai x OC)

The more I fall in love with him the more he breaks my heart. Will the story of us have a happy ending?

Nidanyeol's Graphic Shop :) | Newly open ! | Poster | Trailer

By Nida_Nyeol Updated
Characters kpop idols, ulzzangs
With 5 chapters, 3 votes, 9 subscribers, 260 views, 9 comments

WELCOME TO NIDANYEOL'S POSTER & TRAILER SHOP :) FIRST 8 REQUEST WILL BE FREE! ^^after that, you need to give me your 5 karma points for trailer and only 3 karma points f

OBSES

By aidasalihah Updated
With 3 chapters, 40 views

Kisah seorang perempuan yang baru sahaja berpindah ke sekolah baru . Sebelum ini dia kurang bersosial , sekarang dia berjaya meraih banyak perhatian. Tapi salah seorang kawannya , lelaki , menyimpan perasaan terhadapnya. Bukan perasaan suka tetapi obses yg mendalam terhadap perempuan itu.  

✧ ABSOLUTE Graphics / OPEN - READ CHAP 11

By Faraakim Updated
With 11 chapters, 36 votes, 120 subscribers, 4680 views, 157 comments
Status Subscribers Only

    ✧ ABSOLUTE GRAPHICS

I Want Your Blood

By eyra99 Updated
Characters | Jeon Jungkook (BTS) | Lee Yoo Rae (OC) | Others Character |
With 8 chapters, 11 votes, 135 subscribers, 1890 views, 31 comments
Status Subscribers Only

Dia peminat tegar darah. Dia hisap darah setiap hari. Dia jahat. Dia pembunuh. Dia pentingkan diri sendiri. Dia ganas. Dia ada kuasa luar biasa. Dia tak dapat kawal diri apabila berhadapan dengan manusia lebih-lebih lagi, seorang gadis - Yoo Rae. Dia suka darah manis manusia.   Siapakah dia?   Akan tetapi, pada luarannya...   Dia cute. Dia handsome. Dia ceria. Dia happy-go-lucky. Dia baik dengan semua orang. Dia peramah. Dia terkenal di sekolah. Dia h

SHORT FANFICTIONS ABOUT LAY

By b2stFanz Updated
Characters Lay/Yixing yang comel
With 1 chapters, 1 votes, 8 subscribers, 50 views
Status Subscribers Only

just short fanfic about lay exo. macam-macam jenis genre ada. fluff ada, angst ada. buat anda gembira, tertawa, dan pening kepala dengan karenah Lay lebih-lebih lagi bila blur dia muncul..adoyaii

My Daughter's Father

By farahhkim Updated
Characters Jessica, Joy, Chanyeol, Jungkook, Krystal, Henry dan ramai lagi
With 21 chapters, 20 votes, 85 subscribers, 2110 views, 15 comments
Status Completed, Members Only

Each Prince [17] mengisahkan seorang ibu muda yang ingin mencari kebenaran siapakah ayah kepada anaknya. Jessica Jung sanggup pergi ke sekolah itu semula untuk mencari bukti-bukti yang membolehkan dia mencari ayah anak kesayangannya, Jung Sooyoung atau dikenali sebagai Joy.

Haters Gonna Love Mission

By farahhkim Updated
Characters EXO Members and You
With 36 chapters, 5 votes, 270 subscribers, 3710 views, 20 comments
Status Completed, Subscribers Only

  SM Entertainment just choose you to be their fans [ft. EXO]

Jom Kahwin? [Editing...]

By farahhkim Updated
Characters Kim Taehyung [V], BTS
With 20 chapters, 15 votes, 123 subscribers, 4090 views, 109 comments
Status Completed

Siapa sangka Kim Taehyung memeluk agama Islam? Kim Taehyung atau V yang juga ahli BTS bakal membuatkan satu dunia terkejut! Taehyung sudah tiga tahun memeluk agama Islam, namun begitu dia tidak sampai hati untuk memberitahu kedua-dua ibu bapanya.

ㅤㅤㅤ# WONDER HELL :ㅤ [!!!] TWITTER MALAY CLOSED ROLEPLAY. BARU JE OPEN, MARI LAH JOIN BERSAMA-SAMA KAMI! ᕕ(´ ω` )ᕗ

By wonder_hell Updated
Characters base neraka kno, admins & you !
With 3 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 220 views

       

Miracle Stranger

By YHaena Updated
Characters Baekhyun(EXO), V(BTS), Ri Aen (OC), Hanbin (iKON), Mino (Winner), Yeri (RV)
With 15 chapters, 4 votes, 52 subscribers, 1260 views, 30 comments
Status Subscribers Only

Saranghae

By lee_gk Updated
With 6 chapters, 1 votes, 17 subscribers, 320 views, 7 comments
Status Subscribers Only

Kim Hana seorang gadis yang ceria dan mempunyai kembar bernama Taehyung. Jiho atau dikenali sebagai Zico merupakan teman rapat Kim Hana. Mencintai gadis itu dalam diam. Taehyung mengetahui isi hati Zico.  Kehadiran Kim Namjoon sebagai pelajar baharu di dalam kelas mereka dan juga merupakan jiran baru kawasan rumah mereka mengubah segala galanya. Hana sukakan Namjjon dan Namjoon juga suka kan Hana. Zico hanya menahan pedih di dala

Weird Family

By lee_gk Updated
Characters exo
With 11 chapters, 5 votes, 75 subscribers, 1140 views, 36 comments
Status Subscribers Only

Kris dan suho merupakan pasangan suami isteri. Mereka dikurniakan 10 orang anak yang perangainya pelik lagi aneh. Sentiasa bergaduh sesama sendiri.    Kris - Seorang ahli perniagaan berjaya lagi cool, hobi ialah mencerap langit kerana terlalu obses dengan galaxy - Seorang ayah yang bertanggungjawab  

How To Love

By majide Updated
Tags malay
Characters Hanbin & idols
With 10 views

Ini Hanbin. Hanbin sering gagal dalam percintaan. Tetapi dia tidak pernah berputus asa. [ Jadilah seperti Hanbin ] Pada suatu hari, Hanbin terjumpa sebuah buku di sebuah perhentian bas yang bertajuk How To Love. Dengan bantuan buku itu, dapatlah Hanbin b

Beautiful Target

By Red-cherry-lips Updated
Characters Sunyoul | Jinhoo | Kuhn | Kogyeol | Wei | Bit-to | Wooshin | Gyujin | Hwanhee | Xiao
With 11 chapters, 7 votes, 95 subscribers, 3280 views, 56 comments

    "Sunyoul... Apesal kau ni cute sangat eh?"   "Eh...? Sa-saya ni...cute ke...?"       "Kau ni lelaki ke perempuan? Nama dengan suara dah macam perempuan.Perangai pun ayu semacam je"   "Yah! Bukan salah saya la ada nama dengan suara macam pompuan...!"       "Cuba bukak seluar kau sekejap,aku nak tengok kau ada benda 'tu' ke tak"   "A-ape?! Saya memang ade la! Tak perlu pun sampai

Searching

By authornim-chan Updated
Characters Junhoe, mysterious girl, Grandma, people of Private Kazi High
With 2 chapters, 3 subscribers, 60 views, 1 comments

Since Junhoe's birthday is around the corner, he wants to regain his memories that fades piece by piece. It's his first love. He's only remember that the girl always make a cute magic spell whenever he's sad. Junhoe wants to find her. He asked Hanbin to take a rest for 2 months wanting to find the girl. But where? He lives at his grandparents house in Japan for 7 years but t

Miss Blue Earmuffs and Miss Beanie Stories Ideas

By baekki_kook Updated
Characters All K idols
With 9 chapters, 4 votes, 21 subscribers, 310 views, 5 comments
Status Subscribers Only

Anda ingin membuat ff tetapi kekeringan idea? Ingin mendapat karma tetapi malas untuk fikirkan idea untuk ff? Kini tidak lagi apabila Miss Blue Earmuffs dan Miss Beanie datang membantu xD!!!!    

The Good Girl's Bad Boy

By srhrzy_ Updated
Characters BTS X OC
With 6 chapters, 8 votes, 75 subscribers, 900 views, 13 comments
Status Subscribers Only

Elite High Sebuah sekolah berprestig dan merupakan sekolah kepada golong bangsawan dan berada sahaja. Golongan yang kaya, sombong dan juga mempercayai bahawa mereka boleh memiliki segalanya.

Jenis-jenis FF Yang Annoying Dibaca

By superbaby99 Updated
Tags malay
Characters Kpop idol dan OC
With 5 chapters, 4 votes, 61 subscribers, 490 views, 18 comments
Status Subscribers Only

Dah baca titlekan? Ada sesetengah ff yang saya rasa menyampah di baca. Minta maaf, tapi inilah kenyataannya.

PSYCHOPATH : CHAPTER II 'MIND GAMES'

By hyeora99 Updated
Characters Jungkook || Sohyun || Hyeri || BTS
With 7 chapters, 7 votes, 48 subscribers, 670 views, 50 comments
Status Subscribers Only

Kita ada dua jenis minda. Minda sedar dan minda bawah sedar. Sekali minda bawah sedar kita tidak dapat di kawal Kita telah meletakkan diri kita di dalam

Don’t Touch Me (손대지마)

By shizuka_arumi Updated
Characters Byun baekhyun, kim Yerim,kim Taehyung, Jung Daehyun
With 1 subscribers, 30 views
Status Subscribers Only

  Kim Yerim, seorang gadis egoistic dan sombong. Kekayaan keluarganya telah membuatkan dia menjadi bongkak. Tiada siapa boleh menyentuhnya.  Even, perempuan pun tak berani untuk menyentuhnya. Apatah lagi seorang lelaki.    Byun Baekhyun,  walau seego mana pun dia, dia tetap yakin yang gadis itu seorang yang kesunyian. Dia tidaklah sekaya gadis itu. Tap

My Diary

By dayah_suga Updated
With 2 chapters, 5 subscribers, 90 views
Status Subscribers Only

Aku tak mintak banyak, cuma satu saja. Tolonglah hargai aku. Itu je yang aku mintak. Kalau korang tak nak kawan dengan aku sekalipun janganlah dera aku. Aku cuma berharap aku ada kawan. Walau seorang tak macam dulu. Sekian itu sahaja yang aku nak. Yang benar, Oh sehun yang comel.

Mr and Mrs Bear (Seulkai Drabbles)

By seulkai94 Updated
Characters Kai, Seulgi
With 1 chapters, 1 votes, 60 views, 1 comments

Kim Jongin dan Kang Seulgi oneshot collections.  Cerita berbeza mengikut chapter.            Disclaimer; Cerita 274659% rekaan semata-mata. Kai dan Seulgi hak milik masing-masing, cuma watak mereka dalam cerita ni kepunyaan saya. Jangan plagiat dan majulah Kpop untuk negara! Hahaha  

Duplicate

By kpopfangirl10 Updated
Characters Yoo Shiah,Lee Yeonjoo,Oh Sehun
With 2 chapters, 2 votes, 10 subscribers, 120 views
Status Subscribers Only

    Yoo Shiah.    Wanita berkerjaya tinggi.Seseorang yang dihormati ramai.Bertanggungjawab dan berdedikasi.Tidak pernah mengecewa

He 's My Son

By nshahirah293 Updated
Characters Baekhyun(exo),mingyu(seventeen),taehyung(bts) and others
With 17 chapters, 2 votes, 76 subscribers, 1250 views, 13 comments
Status Subscribers Only

Siapa yang tak kenal BYUN BAEKHYUN?Sebut sahaja namanya,mesti semua orang kenal..lebih-lebih lagi pelajar perempuan disekolah rendah dan menengah..VOKALIS kumpulan EXO yg sangat popular di Korea bahkan di negara-negara yg lain..COMEL.BERBAKAT.MULUT BECOK.Itulah Byun Baekhyun..                            TAPI...             Siapa sangka yg Byun Baekhyun yg beperwatakkan seperti'KANAK-KANAK TERLEBIH MINUM AIR