If this page had a pop up or a redirect (it shouldn't!), please help us by reporting this page

Malay (3,750 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

the_EXORDIUM

The 2015 round of this exo-based longfic challenge is complete! Come check out all the delicious stories!

A Heart To Remember

By eyra99 updated
Characters | OC Park Hyeri | Kim Jongin/Kai | EXO | Others character will be appeared soon |
With 1 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 40 views, 1 comments

"Hyeri, aku amat berharap suatu hari nanti, kau akan mengingati siapa diriku"   "Siapa Kai sebenarnya pada diri aku? Aku sudah buntu memikirkannya"   "Hyeri sahabatku, aku janji, aku akan bantu dirimu untuk memulihkan ingatanmu aku janji"   "Eomma, adakah sebelum in

♚K-POP LYRICS♚

By b1a4xoxobapxoxo updated
Tags malay
Characters Lyrics
With 34 chapters, 4 votes, 17 subscribers, 560 views, 27 comments

Hello~~ You can request any song lyrics ( if I find it ) ⓛⓞⓥⓔⓛⓨⓩ, ⓘⓝⓕⓘⓝⓘⓣⓔ,ⓔⓧⓞ,ⓢⓗⓘⓝⓔⓔ ⓐⓝⓓ ⓜⓐⓝⓨ ⓜⓞⓡⓔ  

Beast and Angel

By LixingYifan updated
With 5 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 160 views, 1 comments

Seorang lelaki.. Renungan matanya itu,setajam mata pedang..

Prison School

By Hanna27 updated
Characters Choi Min Ho(Shinee), Min Hwan(FTISLAND), Myungsoo(Infinite) and other will appear
With 2 chapters, 1 votes, 11 subscribers, 130 views, 5 comments

Pada tahun 2014, seramai 350 pelajar datang ke Polar HighSchool. Sejak hari pertama mereka datang, mereka tidak pernah kembali. Sejak hari itu, ramai ibubapa tidak berani menghantar anak mereka ke sekolah tersebut dan pada tahun 2015, seorang penyiasat muda terpaksa dihantar ke sekolah itu untuk menyiasat hal yang terjadi disana.

Malay Story Recommendation

By jungkookdaughter updated
Characters recommendation
With 11 votes, 13 subscribers, 80 views, 3 comments
Status Subscribers Only

ANYEONG..*LAMBAI TANGAN* SEBENARNYA SAYA SERONOK TENGOK ORANG YANG ME-RECOMMENT-KAN CERITA.SO,SAYA PUN NAK BUAT JUGAK.TAPI SAYA RECOMMENTKAN CERITA YANG BEST BAGI SAYA,DAN SAYA RECOMMENTKAN CERITA MALAY SAHAJA.KEBANYAKANNYA EXO DAN BTS.

PD-nim Families:The Story OF Weirdo Family EVER!!!

By anissofea updated
Characters Watak-watak ff saya.Belambak sampai lupa semuanya.--'
With 2 votes, 2 subscribers, 30 views, 1 comments

Cerita ini mengisahkan keluarga PD-nim iaitu pd kepada cerita Bangtan Boys Next Door.Semua pelakon dan staff yang bekerja dengannya merasakan dia seorang yang misteri dan weird??Sampaikan menabur fitnah kepada dia.Jadi meh la baca cita ini untuk nak tahu dengan lebih lanjut......><      

Musuhku, geng 3 serangkai

By ReeKimlaalaa updated
Tags malay exo
Characters OC(Jung Nami), Sehun, EXO, Apink, BTS
With 3 chapters, 1 votes, 5 subscribers, 90 views, 3 comments

Jung Nami(oc) baru sahaja memasuki alam belajar di tingkatan 4. Bersama twin nye, Jung Eunji(Apink). Di kelas baharu nye, 4IT1, dia bertemu dengan 3 org syaitan(lmao) baginya iaitu geng 3 serangkai, Sehun, Tao dan Kai.

♪♫♬ Muzixx ♪♫♬ Fun Entertaiment ♪♫♬ Apply Open

By cheonsa71044 updated
Characters MUZIXX's Members
With 10 chapters, 6 votes, 23 comments

 

a new love

By Farafarahin60 updated
Tags malay
Characters eunji taehyung minah baekhyun apink girs day bts exo
With 1 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 30 views

Eunji : seorang perempuan yang comel tetapi menutupi kecomelannya dengan menjadi 'NERD'.Mempunyai seorang kakak kembar yang penyayang dan berasal dari keluarga yang kaya.  

Complicated Love.

By lipstick_gun updated
Tags malay kaisoo
Characters Kim Jongin x Do Kyungsoo
With 4 chapters, 2 votes, 2 comments

Hasrat girlfriend nya untuk sambung belajar di New Zealand amat ditolak mentah-mentah olehnya. Bayangkan 2 tahun pula tu! Siapa sanggup berpisah dengan kekasih hati? Jongin reda. Dia anggap ini lah ujian buat dirinya. Namun, sesautu yang amat pelik berlaku sepanjang ketiadaan girlfriend nya itu. Apakah yang terjadi? Pelik sangat ke? 

Traitor Z.Tao

By Kwon_Dongho updated
Characters Shoo ( OC ) & Huang Zi Tao
With 1 chapters, 4 votes, 6 subscribers, 130 views, 2 comments
Status Completed

Aku keseorang walaupun dikelilingi ramai orang Aku dipandang hina atas keputusan aku Aku ingin seseorang untuk meluahkan perasaan aku

My Neighbor, My Husband?

By LixingYifan updated
Characters Shim Junjee (OC),Lee Minho,Park Boyoung,Infinite,Park Chanyeol,Kim Jaejoong,Mr & Mrs.Shim,Mr & Mrs.Kim
With 23 chapters, 2 votes, 25 subscribers, 1020 views, 7 comments

•Nama saya Shim Junjee,umur 13 tahun •Appa saya seorang doktor dan omma saya suri rumah •Saya anak sulung daripada 3 orang adik-beradik dan saya

Flower Boy In School

By Hopemine updated
Tags malay jikook
Characters Jungkook dan Jimin serta member BTS akan menyusul
With 1 votes, 3 subscribers, 30 views, 1 comments
Status Subscribers Only

Aku Jeon Jeongguk tapi orang panggil aku Jungkook atau Kookie. Aku budak baru kat Bangtan Big Hit High School dan aku tinggal dalam asrama, bersama Mr. Annoying, PARK JIMIN

The Story Of My Life★

By OneStxrz updated
Characters || Ken || Daehyun || Mino || Mina || Yunhyeong ||
With 1 votes, 3 subscribers, 20 views

4 abang..1 kakak..Itulah khidupan aq..Hidup dngan diaorang yg gile2..Minat yg berbza tapi dari kluarge yg same.. Kwon Iriez (13) (OC) Kwon Jaehwan (23) (Ken VIXX)

COTTON CANDY STORY RECOMMENDATION ❤ OPEN !

By eyesmile19 updated
Characters hallyustar, irene, MALAY
With 10 chapters, 3 votes, 390 views, 7 comments

Mister Mafia's Princess

By Eli_Shane updated
Characters Son Dongwoon, Yoon Sohee & watak-watak lain.
With 8 chapters, 7 votes, 63 subscribers, 1060 views, 29 comments
Status Subscribers Only

Beberapa bulan berlalu.. Dujun dan Minha kini dalam proses untuk menukar status dari pasangan kekasih kepada pasangan suami isteri. Namun begitu kehadiran seorang gadis asing secara tiba-tiba di vila Dujun meresahkan Minha dan juga..Dongwoon? Huh? Apa kaitan pemuda kacak itu dengan gadis misteri berkenaan? Rahsia apa yang disimpan kedua mereka sebenarnya sehingga masing-masing membenci satu sama lain? BONUS

❥❥❥ Story Recommendation ❥❥❥

By -Lucyana- updated
Characters Author || Story || Recommendation ||
With 50 chapters, 14 votes, 5250 views, 70 comments
Status Completed, Subscribers Only

  ❥❥❥  Story recommendation. 

It All Begin With Hallyuwood

By TheBammin updated
With 10 chapters, 4 votes, 52 subscribers, 620 views, 9 comments
Status Subscribers Only

Aku gadis bertudung.Aku dididik dengan didikan agama sejak kecil.Kebebasan diberi selagi tidak melanggar batas-batas agama.Aku ialah pelakon tanah air.Aku taklah famous seperti Elfira Loy dan Ezzra Loy yang berlakon sejak kecil seperti aku.Tapi,mengapa aku yang dipilih. Sejak aku mengenali negara 'hantu' itu,aku bertekad untuk tidak kesana lagi setelah pulang ke tanah air.Orang kata aku salah!Tak

Married To Mr Annoying+Poyo= MENYAMPAHNYAA!!!!!!!!!

By Zhou_Hun updated
Characters Hana Syaqiela, Alexender Airil Iskandar, Hani Syaqiela, Hanis Syaqiela, Aaron Aqasha, Kevin Loo dan Aina Damia [SEMUA OC] /OTHER GROUP BAND WILL BE MENTION!!!!
With 2 votes, 2 subscribers, 40 views, 1 comments
Status Subscribers Only

«Harap muka aje hensem macam orang korea! Tapi poyo and annoying gila!»   Siapa sangka yang cinta pandang pertama itu amat kuat? Cinta? Opps maaf. Mari tukarkannya kepada 'Crush'. Itulah ape yang diperkatakan seorang gadis

Stars For Wishes

By 2Cool_4Skool updated
Characters KimJongin WooAiRin(OC) VernonChoi KrystalJung
With 1 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 50 views

Persahabatan antara dua insan yang terjalin selama 5 tahun berakhir begitu sahaja. Hanya Kai dan Ai Rin saja tahu sebab disebaliknya. Jika dulu mereka sering dilabel sebagai pasangan kekasih, walaupun mereka cuma bersahabat, kini tidak lagi. Ai Rin semakin menjarakkan diri dari Kai, dan Kai pula berlagak bahagia bersama teman wanita barunya di hadapan Ai Rin. Kai seperti sengaja ingin menyakitkan hati Ai Rin. Di situ Ai Rin dapat rasakan bahawa ruang antara dia dan

Cry, Cry Again

By iemacute updated
Characters OC | Baekhyun | Kyungsoo | Taehyung | Suzy
With 10 chapters, 4 votes, 65 subscribers, 730 views, 23 comments
Status Subscribers Only

Haera dan Sora adalah sepasang kembar seiras yang telah terpisah sejak kecil. Semenjak malam itu,mereka tidak lagi pernah bertemu mahupun berhubung walaupun jauh disudut hati mereka,mereka merindui antara satu sama lain. Kesedihan dan kerinduan yang ditangung oleh Sora terhadap satu-satunya kakak kembarnya,akhirnya terubat apabila dia ditakdirkan bertemu dengan Kyungsoo, seorang budak lelaki yang pandai menceriakan ha

Magic Mugs ( mirmo zibang Exo Version )

By frozen_hunhan updated
Tags malay exo bap vixx
Characters bap vixx and others
With 4 chapters, 24 comments

Di sebabkan 12 biji mugs kehidupan geng BAP dan VIXX berubah.. Kenapa?? Adakah mug itu berhantu atau sebaliknya?? Ia amat mengelirukan..

Lirik Lagu Kpop Boyband

By starlight_jae updated
Tags malay
Characters Kboys
With 27 chapters, 2 votes, 24 subscribers, 230 views, 12 comments
Status Subscribers Only

Hai, saya akan cari Lirik Lagu Kpop Boyband. Anda juga boleh request kat saya akan cuba cari walaupun terpaksa redah laut China Selatan. ^_^

Fated To Be With You

By hazy_exoL updated
Characters Yi Kyung (OC) I Baekhyun I Jung Kook I Chanyeol
With 15 chapters, 11 votes, 53 subscribers, 1070 views, 32 comments

Choi Yi Kyung, seorang gadis yang dipaksa melangsungkan perkahwinan dengan seseorang yang dia tidak kenali. Namun pada waktu yang sama, dia jatuh cinta dengan seorang lelaki yang bernama Baekhyun, lelaki yang sering dibayangi kenangan hitam. Walaupun lelaki itu turut mencintai Yi Kyung, namun dia tidak mahu memiliki Yi Kyung. Cukuplah dia hanya menyayangi dan mencintainya kerana dia tidak mahu Yi Kyung dilukai oleh kenangan hita

Trouble

By 93Hanafayana updated
Tags malay exo bap bts
Characters Bts
With 12 chapters, 5 votes, 16 comments

Am I such a trouble maker? is all my  fault? do i make to much mistake?