Malay (2,261 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Azure Skies

Jung Soojung reset her life the day senior high began. Kim Myungsoo reset his life the day his mother died. Both are on the run from their pasts, but too bad, neither of the two realize that running is never the answer.

YONGIE GRAPHICS SHOP [CLOSED/FINISHING REQUEST]

Byeunheeex0tics updated
CharactersSaya, awak dan kita semua~
With11 chapters, 16 votes, 58 subscribers, 820 views, 35 comments
StatusSubscribers Only

Lost In Your Love

Bysweet_december updated
CharactersPark Chanyeol Choi Ran (OC) and others
With24 chapters, 4 votes, 75 subscribers, 1420 views, 23 comments
StatusSubscribers Only

Sejujurnya , Kau telah menjadi milikku sepenuhnya!! :) . Tapi kebahagiaan itu hanya sementara . Tolong jangan seksa hati aku lagi sayang :`)   "Why are you being like this Yeol? This is not You!!" "Fine, i will go......far away". - Choi Ran-  

4444 8888

ByAiSyah98 updated
CharactersOC/Mark/Got7/Baekhyun/Taeyeon/EXO Member
With12 chapters, 13 votes, 1250 views, 59 comments
StatusSubscribers Only

4444 For Unlucky And 8888 Is Very Lucky Kehidupan silam mereka penuh dosa dan dendam.Kini generasi kini menerima padahnya. Si gadis mendapat malang yang bertimpa-timpa dan Si teruna mendapat keuntungan tiada hentinya Yang meman

PART OF LOVE

Byizaira14 updated
Charactersmalay bts Jungkook
With1 chapters, 7 subscribers, 30 views

Park Ahri seorang gadis yang cantik,pandai,sopan santun dan berani. Dia merupakan pelajar baru di sekolah Big Hit.  Jeon Jungkook seorang lelaki yang baik,pandai dan kaya. Dia mempunyai ramai peminat dan mempunyai geng yang dinamakan BTS atau Bangtan Boys.Kumpulan itu sangat terkenal di sekolah itu.

Only You That I Want

ByAyunurdiyana updated
CharactersJung Ilhoon and O/C Kim Hana
With16 chapters, 1 votes, 39 subscribers, 730 views, 31 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Dia mungkin Nampak comel dari segi luaran. Dari segi dalaman, dialah mimpi ngeri. Oleh kerana terlalu taksub, dia sanggup membuat apa-apa sahaja supaya dia menjadi miliknya seorang. Pentingkan diri? Itu tidak penting asalkan dia menjadi miliknya. Ini merupakan fanfic pertama dalam versi malay. Dengan dibantu oleh 2 orang lagi kawan saya. Starting : Jung Ilhoon (BTOB) dan O/C Kim Hana. Cerita ini merupakan cerita psyco. Harap kalian suka ^^

❝Triple X❞ Request Shop (for malay fanfics) ❥ [CLOSED]

Bylittle-deer updated
CharactersUs.
With12 chapters, 13 votes, 66 comments
StatusSubscribers Only

 

Hate & Love

ByEysDujun_ updated
CharactersOh Sehun (exo) Lee Aira (you) kim taehyung (bts)
With7 chapters, 1 votes, 21 subscribers, 4 comments
StatusMembers Only

Lee Aira merupakan seorang gadis yang sangat cantik dan digilai oleh semua lelaki termasuk kim taehyung . Puas taehyung cuba memikat Aira namun Aira tetap jual mahal . Tetapi sebenarnya Aira juga mencintai Taehyung tapi disebabkan oleh amaran kakak tirinya , Aira menolak jauh perasaannya terhadap taehyung .       Demi menolong syarikat Papa nya , Aira sanggup mengorbankan dirinya untuk berkahwin dengan Oh sehun .    Sehun bertindak kejam apabila mengetahui b

Sudikah dia ?

ByArmy1705 updated
Characterssungyeol haneul (OC) myungsoo
With11 chapters, 2 votes, 56 subscribers, 440 views, 13 comments
StatusSubscribers Only

Lee Sungyeol , sapa tak kenal ? Ketua kingka di Seoul High School merangkap Ketua OC Basketball Seoul yang tidak pernah gagal menjadi juara . Sentiasa menjadi buah mulut bukan shaja pelajar tetapi juga guru guru . Perangai nya yang selalu tersenyum & peramah itu juga

That tomboy is mine

ByTyhasanders updated
CharactersKim Byun(you), Byun Baekhyun
With10 chapters, 44 subscribers, 740 views, 10 comments
StatusSubscribers Only

Baekhyun dan Byun berkawan baik semenjak hari pertama Byun melangkah masuk ke SM high school. Dengan wajah dan penampilan Byun yang seperti lelaki. Baekhyun percaya 100% yang Byun adalah lelaki tulen.  Dan tanpa disangka, suatu hari. Baekhyun jatuh cinta pada Byun dan menyangka dirinya 'gay'

Dulu Aku Benci

ByLoteh_ updated
CharactersEunjung, Tao, Kris
With11 chapters, 2 votes, 12 subscribers, 350 views, 8 comments

  "WHAT ?! Sayang, jangan lah macam ni . Saya sayangkan awak . Jangan tinggalkan saya . please ... i love you so much " - Eunjung       "WHAT ?! Bro, jangan lah macam ni, bro . Takkan lah aku nak kahwin dengan minah kemetot ni ? Biar betul ? Tolonglah jangan mintak benda-benda mengarut . Benda lain mungkin aku boleh lagi tunaikan . Tapi kali ni .." -  Huang ZiTao .      "Aku akan pergi dan aman dis

The Impossible Miracle

Bystarlight_miss updated
CharactersLizzy, Dasom, Chanyeol, Brownie the little cat and others.
With1 votes, 2 subscribers, 20 views, 2 comments

"Brownie!!! Brownie!!! Where are you!!!" mana Brownie ni pergi. Nak bagi makan pun susah!     Anak kucing aku tu seekor aje, tapi rasa macam bela 4 ekor! Kerja dia tidur aje. Tapi, dia suka ikut aku pergi sekolah. Pelikkan? Biarlah, agaknya dia pun nak belajar jugak. Memang patutlah si Brownie ni pandai. Apa aku suruh semua dia buat. Tu yang buat aku sayang kat dia. Dahlah comel. Aku rasa aku dah jatuh cinta dekat Brownielah. Kalaulah dia tu manusia, aku akan kawin den

Revenge Or Love?

Byaihara79taeng updated
CharactersKim Taeyeon,Byun Baekhyun,Byun Hee Nim(OC)
With5 chapters, 13 subscribers, 250 views, 6 comments

Kim Taeyeon ialah seorang anak yatim piatu.Dia seorang yang periang,ceria,mesra dan baik hati.Tapi,itu dulu.Kini,dia amat dingin dan...penuh dendam disebabkan kematian adiknya,Kim Hayeon kerana bunuh diri dengan meminum racun buatannya.Semuanya kerana bekas kekasihnya,Byun Hee Nim.Apatah lagi,Hayeon disahkan sedang mengandung. Dia mengambil keputusan untuk membalas dendam terhadap Byun Hee Nim melalui abangnya,Byun Baekhyun.Mereka berdua penyanyi tetapi hanya Hee Nim

♦ Starlight Tears Production ♦ trailer shop ft. kaistal || BATCH 3 ||「BUSY & HIRING」STAFF NEEDED

Byyoonainin updated
Charactersvideos and trailers
With3 chapters, 42 votes, 200 subscribers, 6820 views, 217 comments
StatusSubscribers Only

 

War between the clan

ByHannahYeolS updated
Charactersexo infinite myungsoo jaejoong haneul(oc) eunbyul(oc)
With20 chapters, 1 votes, 26 subscribers, 910 views, 25 comments

Tiada siapa dikalangan manusia yang sedia maklum bahawa terdapatnya kehidupan lain yang berada disekeliling mereka.Golongan tersebut merupakan makhluk berdarah sejuk yang hanya darah segar menjadi santapan mereka.   Terdapat pula sekumpulan manusia yang merupakan jelmaan serigala jadian menawan kawasan jajahan yang dimilik mereka.

The Last Kiss

Byhanahtahir updated
CharactersLUHAN || LEE HYESUN [OC] || OH SEHUN
With1 chapters, 6 subscribers, 100 views, 2 comments

 LUHAN , 24 , CHINA     LEE HYE SUN , 19 , SOUTH KOREA   

kahwin kontrak

Byshaaaa94 updated
With3 chapters, 26 subscribers, 280 views, 4 comments
StatusSubscribers Only

" handsomenya dia " - Chorong   " Lain kali jalan pakai mata ! " - Taehyung  

Recommendation List {Malay Recommendation}

ByWoaiJia updated
CharactersExo fanfics
With28 chapters, 13 votes, 188 subscribers, 3400 views, 35 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Apa yang anda akan jumpa di sini ?   Exo Fanfics sahaja - Kebanyakannya ff Baekhyun Ditulis dengan gaya penulisan yang baik

haunted

Byshaaaa94 updated
With1 subscribers, 30 views
StatusSubscribers Only

" ha...dir...ku.. cu..ma.. me...la....wat.. "      

When I was your wife

Byxxckb_88 updated
Characterskai exo you
With8 chapters, 1 votes, 85 subscribers, 670 views, 20 comments
StatusSubscribers Only

" Let divorce " kata kai kepada Aira . Kai dan Aira telah berkahwin selama 3 tahun . Mereka hidup dengan gembira sehinggalah suatu malam .. Aira terjumpa Kai sedang berlaku curang kepadanya . " Then , If that make you happy . Let's divorce " kata Aira " I , Kim Jongin , divorce you , Lee Aira . You may go now . " kata kai menghalau Aira . Aira menangis keluar dari rumah . // Setahun kemudian , takdir telah menentukan mereka untuk berjumpa . Apa yang akan berlaku sekiranya kai

Forever Will Love You

Bychanyeorin61 updated
Tagsmalay
CharactersPark Chanyeol | Kim Hyemi | Byun Baekhyun |
With2 chapters, 1 votes, 20 subscribers, 120 views, 4 comments
StatusSubscribers Only

    Berkahwin dengan orang yang pernah hancurkan hidup aku bukanlah kehendak hati aku, apatah lagi aku sangat-sangat membencinya, mana mungkin aku akan berkahwin dengannya. Aku seboleh-sebolehnya ingin menjauh dari dia. Berkahwin atas sebab perjanjian mengarut omma dan appa, aku menjadi pertaruhannya. Omma dan appa sangat pentingkan diri!! Kerana tak sehaluan kami pura-pura tak kenal antara satu sama lain di sekolah. Ye, masih bersekolah tapi dipaksa untuk berkahwin atas sebab

Eonnie, Your Boyfriend Is So . . . Urgh!

Bymy_caffeine updated
CharactersYoukyung(you), Seohyun, L.Joe, Chanyeol, Eunji, arghh! Juz K-pop pop pop from everywhere~
With20 chapters, 4 votes, 37 subscribers, 22 comments

Love can turn to

Love HighSchool

ByKwon_Dongho updated
CharactersEXO || Chanyeol || Hyeseon ( oc ) || Jaehyun
With3 chapters, 1 votes, 11 subscribers, 230 views, 3 comments

Chanyeol dan Hyeseon  Masing-masing meluahkan rasa cinta ketika didalam hutan waktu masih bersekolah menengah. Selepas itu masing-masing berjaya keluar dari alam persekolahan , mereka terpisah. Dapatkah mereka bertemu semula ??? Hyeseon awak tak ingat saya ke - Chanyeol

Our Destiny

Byangelicstar updated
CharactersTaehyung,Dahee(OC)
With13 chapters, 3 votes, 60 subscribers, 1300 views, 31 comments

     "Apa?Kahwin dengan dia?Dahee tak nak kahwin dengan sesiapa!!Kenapa semua orang buat hidup Dahee merana??"         "Kau tak akan dapat walau sedikit pun tempat di dalam hati aku,perempuan kotor"       Takdir menemukan mereka,tanpa persetujuan mereka,Taehyung dan Dahee dijodohkan oleh ibu bapa mereka untuk kepentingan masing-masing.Mampukah perkahwinan yang tercipta di atas rasa simpati ini berkekalan?Mampukah Dahee mengharungi hidup

Isteri Tomboy

ByEka1203 updated
Tagsmalay
Characterskris jessica yoona luhan
With2 chapters, 8 subscribers, 80 views, 2 comments
StatusSubscribers Only

Jessica seorang yang serba serbi mewah kehidupannya . Tetapi latar belakang kehidupannya tidak menghalang nya untuk menjadi seorang yang nakal . Di dasar hatinya , dia seorang yang baik juga .  Setelah Jessica berpindah ke sekolah baru iaitu Seoul High School , Dia bertemu dengan seorang sahabat baru bernama Yoona . Yoona ini sudah mencintai s

Terpaksa Ku Dendamkan ~

Bybahirah updated
Tagsmalay
CharactersSunny Luhan Yuri
With1 chapters, 2 subscribers, 20 views

Mengisahkan seorang perempuan yg bernama Sunny terpaksa mendendamkan perasaannya terhadap seorang jejaka ~