Register

Malay (4,549 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

The Joys of Being a Parent

Witness the four cute, fluffy pups grow up and Tao and Sehun mastering everything from the pups' first steps to their first heat and their first mates. Could you handle them?

If You

By Nursyuhada Updated
Characters Yoon Hee, Lee Hyunwoo and orang-orang kampung.
With 1 chapters, 2 votes, 4 subscribers, 50 views, 1 comments

  “ Awak menyerah terlalu awal, kita belum berjuang lagi !”  - Yoon Hee   “ You just ruined everything that I’ve done ! Damn it” –Lee Hyun Woo   Cinta tu memang pelik. Pelik lagi orang yang suka sama suka tapi malu nak ucapkan. Bukan ego cuma perasaan malu dan penerimaan selepas itu membuatkan me

Smile, For Me

By gotfinitexo Updated
Characters Chanyeol, Kris, Suho, Chen, Baekhyun, Lay, Sehun, Kai, Tao, Kyungsoo, Luhan, Xiumin and OC.
With 1 chapters
Status Members Only, Subscribers Only

Datangnya seorang gadis ke sekolah itu mengubah sedikit demi sedikit perwatakan mereka yang agak samseng itu. Sikap mereka itu, menyebabkan ada yang suka dan ada yang duka. Apa yang mereka lakukan sebenarnya? "Semua orang pernah buat silap termasuk aku." - Chanyeol

✬ NAA's Graphics // Accepting request // Open

By Overdose_Kpopers Updated
Characters ft. Himchan
With 11 chapters, 6 votes, 19 subscribers, 1210 views, 25 comments

WELCOME   TO

BEAUTY SHOP [OPEN]

By ailacute9704 Updated
Characters PORTFOLIO + YOUR STORIES
With 4 chapters, 38 votes, 154 comments
Status Subscribers Only

RULES  

IT'S OUR FATE

By fna_shn Updated
Characters OH SEHUN l PARK SHINHYE l EXO
With 1 chapters, 1 votes, 170 views

Okay finally I'm going to make a comeback! Setelah sekian lama saya menyepikan diri *ceh padahal laptop rosak ni pun guna abang punya* akhirnya saya dapat idea untuk fanfic..... baru! Meh bagi tepukan. Walaupun saya bukanlah seorang author-nim yang bagus or ada idea yang menarik tapi jalan cerita saya, berdasarkan imaginasi saya dan diambil daripada life sebenar. Eceh adaptasi ke ni hm poyo! SAYA TAK COPY ORANG LAIN PUNYA

D U L C E N T Graphic Shop l OPENl BATCH 5

By Aira_LYF Updated
Characters you l poster l shop l Kpop
With 51 chapters, 43 votes, 151 subscribers, 143 comments
Status Subscribers Only

< home        ml / wl        link

Kembali Ke 20

By IceCream95 Updated
Characters [EXO] Kai , f[X] Krystal , [OC] and Others as Cameo
With 2 chapters, 1 votes, 7 subscribers, 200 views, 5 comments

Kembali ke 20? Apa ?!     Apabila si anak yang terlebih ‘genius’ mencipta suatu cecair misteri yang bakal menghuru-harakan kehidupan mereka sekeluarga !  

◤DREAMLAND ◢ → graphicshop [OPEN!]

By leeyoung__ Updated
Characters STATUS: OPEN !
With 6 chapters, 32 votes, 160 subscribers, 6670 views, 191 comments
Status Subscribers Only

Calling the Past

By Rainerchor Updated
Characters Lu Han | Mei (OC)
With 6 chapters, 4 votes, 21 subscribers, 410 views, 18 comments
Status Subscribers Only

  Lebih dari 60 tahun sebelumnya, mereka telah ditemukan dalam sebuah ikatan perkahwinan. Perkahwinan yang disemai hanya demi kepentingan keluarga, bukan untuk diriny

Geki Opo Poster Shop (OPEN!)

By GekiOpo Updated
Characters the lonely postershop
With 8 chapters, 7 votes, 16 comments

                                                                                        

Resepi Berkasih

By sayanorie Updated
Characters sitinordiana
With 2 chapters, 2 votes, 1 subscribers, 90 views

"Tiada istilah sisa atau bekas orang dalam hal ni.." "Apa yang perlu aku panggil dia? Abang? Awak? Takkan adik kot?" "Apa yang perlu aku buat untuk dia faham, aku sanggup buat lebih dari apa yang dia nak, asalkan dia belajar untuk terima a

The Malay Academy Award (T.M.A.A)

By Piehun Updated
Tags malay award
Characters Saya, anda dan pemenang!
With 7 chapters, 14 votes, 58 subscribers, 900 views, 26 comments
Status Members Only, Subscribers Only

×ABOUT THE MALAY ACADEMY  AWARD (TMAA)×     • Ia bukan sekadar anugerah untuk mengiktiraf bakat penulis. Ia juga diwujudkan untuk mengiktiraf bakat-bakat pereka poster, tukang promosi serta tukang review yang turut sama menaikkan lagi fiksyen seseorang penulis tersebut.   •Oneshot serta f

CRUSH ON YOU

By butterfly_kiss Updated
Characters OC Infinite BTS SM artist Woollim artist and others
With 32 chapters, 8 votes, 69 subscribers, 1220 views, 18 comments
Status Subscribers Only

Jatuh cinta pada someone? Sukar untuk luahkan perkataan CINTA itu atas peristiwa lalu? Dapatkah Yeon Hye luahkan cintanya pada si dia? nak tahu apa yang terjadi.. sila baca..

You're My Dream | Exo Chanyeol ft. You | Malay

By ChanhyunBaby Updated
Tags malay
Characters Chanyeol,Yixing,You
With 5 chapters, 1 votes, 14 subscribers, 210 views, 7 comments
Status Subscribers Only

  Saya cuma boleh berdoa  setiap malam mimpikan awak.. Salah satu cara saya lepaskan rindu dan emosi tapi kadang awak tak hadir dalam mimpi saya... Senyuman awak didalam mimpi lebih indah dan nyaman berbanding nyata... Tangan awak mengengam tangan saya terasa penuh kasih sayang. . Awak dalam mimpi begitu cintakan saya.. tapi dalam nyata..tidak.. Awak Bencikan Saya...  -------------------------------------------------------------      

Your Dark Side [Re-write Ver]

By IceCream95 Updated
Characters [B.A.P] Bang Yongguk, [Secret] Song Jieun, [APink] Park Chorong
With 1 chapters, 1 votes, 5 subscribers, 400 views, 7 comments
Status Completed

Apabila sisi gelapnya mula menguasai, dia berubah 360 darjah. Orang dibunuh tanpa belas kasihan. Setiap percikan darah ibarat suatu kepuasan baginya. Semakin lama, semakin senjata yang digunakannya dahagakan darah !  

Temptation of the Wolf

By Eli_Shane Updated
Tags fantasy malay
Characters B-Bomb dan geng Block B nya
With 1 chapters, 2 votes, 3 subscribers, 70 views, 1 comments

Apabila Minhyuk a.k.a B-Bomb tersalah sangka yang dia adalah manusia biasa sedangkan dia sebenarnya adalah...

In Love with The Maid.

By KissYourAss Updated
Characters Oh Sehun , Xi Luhan (other EXO members too )
With 1 chapters, 3 comments
Status Subscribers Only

    Luhan membuat keputusan berhijrah ke bandar untuk mencari kerja disebabkan pekerjaan dikampung tidak cukup untuk menyara hidup dia , oemma dan juga adik lelakinya , Yixing yang masih bersekolah. Nasib sememangnya menyebelahi dia apabila setiba sahaja di bandar Seoul , Luhan sudah mendapat pekerjaan sebagai pelayan dalam sebuah kafe. Walaupun , gajinya masih belum lagi dapat membiayai segala maka

In One House

By Overdose_Kpopers Updated
Characters Suga (BTS) | Eunsul (FICTIONAL) | BTS (Bangtan Boys)
With 1 votes, 4 subscribers, 40 views

Apabila anda dipaksa tinggal satu rumah dengan orang yang tidak sukakan anda, apa akan terjadi?    "Macamana saya boleh ada atas ni??"

Hey, Princess ! (Re-write Version)

By Jelly_Warrior Updated
Characters Seungcheol (Seventeen), Jeonghan (Seventeen) and OC
With 4 chapters, 10 votes, 57 subscribers, 1770 views, 50 comments

Satu perkataan yang melambangkan Rara bagi Seungcheol : MENYUSAHKAN ! Satu perkataan yang melambangkan Seungcheol bagi Rara:

APIIIIII!!!

By RayhanAdni Updated
Characters baby bangtan dan pihak Big Hit
With 3 votes, 6 subscribers, 60 views, 1 comments

  "mengisahkan tentang bagaimana BTS mendapat idea untuk lagu terbaru mereka, Fire"

It's just a Contract

By 9394DOKAI Updated
Characters Song Joong Ki, Han Min Young (OC), Lee Kwang Soo, Song Ji Hyo
With 5 chapters, 2 votes, 6 subscribers, 180 views, 2 comments

“Apa itu Plan B?” Tanya Min Young yang kurang mengerti. Selama ini dia hanya tahu kewujudan Plan A. Tak pernah pulak dia mengertahui kewujudan Plan B. Ji Hyo tanpa melengangkan masa terus menjelaskan Plan B. “You are the best friend i have in the world, Kak Ji Hyo.” Kata Min Young sebelum mendekatinya untuk memeluk Ji Hyo. “Eh eh, i nak memandu ni. Jangan excited sangat!” Ji Hyo menjerit dilepaskan.   # # #   Kwang Soo yang menger

I am a Mermaid

By jungkookdaughter Updated
Tags malay
Characters Mingyu || Jina(oc) || Joshua
With 1 chapters, 1 votes, 11 subscribers, 170 views, 2 comments
Status Subscribers Only

Apabila sudah suka, Sudah tidak mengira rupa atau perkara lain, Namun, pilihannya tepat, Mengejar impian yang akhirnya menjadi.. REALITI.     CHARACTER.

Luahan hati seorang peminat BTS (A.R.M.Y)

By Wonderfullife_ Updated
Tags malay
Characters BTS and Me
With 6 chapters, 3 votes, 39 comments

Ini bukan cerita tapi luahan dari aku , luahan yang datang betul-betul dari hati aku . Aku buat fanfic ni sebab aku nak luahkan semuanya disini memandang aku tak ada orang yang mahu mendengar luahan aku . Sebagai manusia yang biasa, aku pun perlukan tempat untuk aku nak luahkan tapi aku tak dak sapa . Nak luah kat keluarga aku semua busy. Kalau luahkan kat kawan aku nanti depa kata pa pula . Aku nak luahkan sebagai seorang A.R.M.Y , Ya dari fan

infectious ONESHOT

By twenty-six Updated
Tags malay jiaqi
Characters random
With 9 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 280 views, 1 comments
Status Subscribers Only

Wolf

By BTSGOT7FAN Updated
Characters EXO - [Baekhyun, Suho, Kai, Kris, Tao, Xiumin, Chen, D.O, Luhan, Sehun, Lay dan Chanyeol] OC/Girl - [Lee Areum]
With 8 chapters, 2 votes, 57 subscribers, 28 comments
Status Subscribers Only

Bodoh, ya bodoh itu boleh digambarkan kepada seorang gadis yang bernama Lee Areum. Tindakan bodohnya dengan keluar pada lewat malam telah menemukan dia dengan dua belas ekor serigala jadian. Dan sejak pertemuan itu, kedua-dua belas mereka sering menganggu Areum tak kira pada tempat atau waktu. Kerana... "Pemangsa adalah kami, mangsa adalah kau."