Malay (2,790 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Analyze Me

(WATTPAD STORY) In the eyes of his parents, there is something wrong with Clay. And that problem is...he is gay. Yes, Clayton Tate likes boys and because of his 'issue', he is forced to see a therapist.

My BFF, My Love!

By ElSoon updated
Characters Kim Shin Yeong, Eden, Kris, Jin Seo Yeon, LC9's members, & EXO's members
With 16 chapters, 8 subscribers, 360 views, 4 comments

Kim Sung Ah, seorang gadis yang agak ganas, kawan baik kepada Eden, seorang yang menjaga kebersihan dan agak cerewet. Suatu hari, mereka menerima tawaran untuk sambung belajar ke luar negara. Setelah tamat belajar, mereka pulang ke tanah air dan mendapat satu jemputan iaitu, 'Reunion Party' yang dibuat oleh kawan-kawan sekolah lama mereka. Sewaktu Eden meninggalkan Kim Sung Ah berseorangan, ada seorang lelaki yang datang kepada Kim Sung Ah untuk mencairkan hatinya semata-mata demi duit. D

Evanesce (Sequel of Regret)

By rillakuma9 updated
Characters Byun Baekhyun, Kim Taehyung, OC
With 16 chapters, 3 votes, 54 subscribers, 900 views, 32 comments
Status Subscribers Only

EVANESCE  To disappear gradually; vanish; fade away     Setelah pemergian Taehyung, segala-galanya berubah buat Baekhyun. Melupakan segala kejadian yang berlaku antara dia dan adiknya tidak semudah yang disangka. Perasaan bersalah yang menghimpit akhirnya memakan dir

♛ Sweet Kai imagine one shots with BAP YES SIR ! (POSTER AND IMAGINE ) OPEN |NOT HIRING ! | NEW SHOP ! ♛

By NickyNick updated
Characters anda , imagine dan poster anda :3
With 8 chapters, 7 votes, 41 subscribers, 14 comments
Status Subscribers Only

home staff

❝Triple X❞ Graphics ❥ [OPEN]

By little-deer updated
With 22 chapters, 24 votes, 114 comments

 

QUIT PLAYING

By Woora118 updated
Characters Sehun x You x Siwan x Others
With 1 subscribers, 20 views
Status Subscribers Only

“ PLEASE STOP IT , BABY “   HYORA PERLAHAN-LAHAN MENDEKATI SEHUN YANG SEDANG TIDUR DI ATAS KATIL ITU.HYORA HANYA DUDUK DI BIRAI KATIL SAHAJA.

Terimalah Hati Ku

By HyunAeri updated
Characters Choi Hyeri Kim Myungsoo Kim Taehyung Zelo
With 1 chapters

Hyeri, seorang gadis yang matang, manja, ceria dan peramah di sekolah. Ramai budak lelaki cuba untuk memikat Hyeri tetapi Hyeri menolak dengan cara baik. Alasannya, dia hendak belajar dan capai apa yang diimpikan. Dalam diam, seorang pelajar lelaki mula terpikat dengan cara Hyeri tetapi dia tidak luahkan bukan kerana takut cintanya ditolak cuma dia dapat mengagak Hyeri akan menolaknya. Lalu dia ingin cuba mendekatkan dirinya dengan Hyeri melalui talian persahabatan. Dia ingin tahu latar belak

Egao to naku (I smile and cry)

By Kasumi7 updated
Characters Ryousuke Kohaku , Yui Asuka
With 1 chapters, 1 subscribers, 20 views

Kisah cinta yang mengisahkan tentang seseorang lelaki yang mecintai seseorang wanita yang telah memikat hatinya,Sehingga dia berjaya menawan hati wanita tersebut,Apakah yang terjadi pada cinta mereka? adakah mereka bahagia? adakah mereka terluka? Apa yang mereka lalui bersama? Persoalan yang belum kita ketahui jawapannya :) "I Smile And Cry"

Mencari Cinta

By Amira5 updated
Characters Hyunsu (OC) , Hakyeon (N - VIXX) , L (Myungsoo - Infinite) and VixxInfinite
With 25 chapters, 8 comments
Status Completed, Subscribers Only

HyunSu , seorang budak perempuan remaja yang berusia 16 tahun sedang mencari 'kekasih' lamanya yang berjanji akan bertemu semula dengannya pada usia 16 tahun tetapi ham

So, it's you?

By pinkeublossom updated
Characters Kei, Myungsoo, Soojung, Jin, Lovelyz
With 2 chapters, 1 subscribers, 2 comments

Kei wasn't expected that it will be turned out to be Myungsoo. Well, she going to let Myungsoo take the first step. But, what if Myungsoo didn't likes her back? #################################################################################################################  

Where Did You Come From? 어디에서 왔는지?

By ai_matoexo updated
Characters bts || unknown girl
With 4 chapters, 4 votes, 15 subscribers, 290 views, 10 comments

    Jumpa perempuan terbaring depan rumah? Perempuan tu hilang ingatan? Kena jaga perempuan tu? Buntu? Tak tahu nak buat apa? Itulah persoalan yang terpaksa dihadapi oleh... BTS!! Mereka merupakan adik-beradik

Me + you = love ? fight ? (SPECIAL EDITIONS)

By Aurora98 updated
Characters Luhan , Han Sarang ,
With 21 chapters, 2 votes, 38 subscribers, 820 views, 32 comments

Actually ni sambungan dari cerita satu lagi tapi yang ni Special Edition punya ,,  Cerita ni tak panjang pun Chapternya, Hope korang enjoy baca :D Saya berusaha untuk buat yang terbaik :)  

Seize

By minionie updated
Characters Baekhyun exo Krystal f(x) Taeyeon snsd Chanyeol exo
With 1 chapters, 3 subscribers, 60 views
Status Subscribers Only

    Dendam.Itulah perasaan Krystal terhadap ibu tirinya Kim Taeyeon yang telah membunuh ibu kandungnya.Kim Taeyeon juga telah menyebabkan ayah kandung Krystal menghalau Krystal daripada rumahnya.Krystal sanggup buat apa sahaja untuk menyingkirkan Taeyeon dari keluarganya,walaupun dia dilayan dengan baik oleh Taeyeon.Orang ramai akan menganggap Taeyeon seorang yang sangat baik jika dilihat daripada wajahnya yang suci itu,tetapi sebaliknya dia seorang yang licik un

♛ MELODY ENTERTAINMENT MALAY ROLEPLAY™ ⊱ Many character AVAILABLE !

By MelodyEnt updated
Characters HANGPA SEMUA, BIAS HANGPA DAN ADMIN YANG HENSENG DAN CUNG
With 9 chapters, 5 votes, 40 comments

   

MY HOPE

By izzati15 updated
Tags malay
Characters Jung Hoseok,Ahn Jieun
With 1 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 2 comments
Status Completed

"J-Hope oppa~ Saranghae~"   Cinta . Perkara biasa bagi manusia . Tapi,kalau makhluk lain selain manusia cintakan manusia bolehkan?      

Cheese Ke Keju?

By BaekYeol_143 updated
Characters Jung Taekwoon/Leo, OC (Im Gael), Jung Hoseok/J-hope, VIXX, BTS and banyak lagi.... akan datang
With 2 chapters, 3 subscribers, 70 views, 2 comments

"Im Gael (Ga-el) seorang gadis yang berusia 20 tahun, yang juga seorang penuntut universiti yang memiliki personaliti happy-go-lucky dan bersikap bersahaja, terpaksa menempuh cabaran hidupnya apabila dipaksa kahwin dengan sepupunya sendiri atas desakan keluarga.  Jung Taekwoon, atau lebih dikenali dengan panggilan Leo, 26 seorang CEO muda di syarikat milik keluarganya. Berbeza dengan Gael, Leo seorang yang pendiam, tidak banyak buka mulut, kerana baginya, bercakap tanpa berfikir terle

Hannah's First Love (Oneshot)

By linaniel updated
Characters Ryu Hannah (You) & Choi Jin Hyuk
With 1 chapters, 1 votes, 3 subscribers, 70 views
Status Completed, Subscribers Only

12th February 20XX Dear diary, Harini Jinhyuk oppa hantar Hannah pergi kelas

Banglo Misteri (Re-write + Updated )

By new_infiniti updated
Characters Sungyeol Hayi Myungsoo
With 12 chapters, 1 votes, 7 subscribers, 3 comments

Keluarga Lee telah berpindah ke sebuah banglo besar. Pelbagai perkara pelik berlaku sepanjang mereka menetap di banglo itu.  Kata orang, banglo itu diduduki oleh roh. Encik Lee tidak percaya perkara karut itu. Kata orang, banglo itu tempat tinggal hantu. Puan Lee tidak mengendahkannya.

One Last Word [ Malay Fanfiction ]

By Kim_Eunrii updated
Characters Park Chorong :: Jeon Jungkook :: Kim Taehyung
With 1 votes, 2 subscribers, 40 views

"Jungkook.." "Taehyung.." "Rrongie sayang.." "Cho .." Semua ini bagaikan mimpi buat dua lelaki yang tampan itu.Gadis itu.Gadis yang mereka sayang.Gadis yang mereka puja sel

Mr. Playboy Why Are You Shaking My Heart??!!

By nyniea updated
Characters Oh Sehun♥Park Hyemi Xi Luhan♥Im Yoona
With 18 chapters, 10 votes, 154 subscribers, 1770 views, 73 comments
Status Subscribers Only

  Aku tak nak jatuh cinta dengan laki Playboy macam kau... Oh Sehun. Kenapa kau ni sebijik dengan watak manga kegemaran aku. K-Kau.. kau buat aku jatuh cinta dengan kau. Kau pandai menggoda aku. 

Cikgu Gangster

By Forteenagerss updated
Characters Taecyeon | Lay | Juhwan | Rapmonster | Junhyung | Doojoon | Zico | U-Kwon | Dongwook | Kai | Jinyoung | Sungkyu
With 3 chapters, 2 votes, 3 comments

Taecyeon, seorang gangster yang dikehendaki oleh pihak polis kerana sering terlibat dalam kes rompakan. Apabila Taecyeon menjadi cikgu motivasi tanpa dirancang, dapatkah dia membetulkan disiplin pelajar-pelajar yang juga sepertinya? “Kalau perangai dah macam gangster, senang je aku nak handle korang sebab aku pun gangster." -Taecyeon

GHOST fans!!

By Vkookie_ updated
Characters exo dan makhluk bermuka hodoh
With 5 chapters, 1 votes, 2 comments
Status Subscribers Only

      apa kita semua buat dekat sini?   woi! kau ni siapa? kenapa kau takut takutkan kitaorang? kau tahu tk dah berapa lama kami terperangkap dkt sini? daripada kau dok kacau kami baik kau tunjukkan jalan keluar dari tempat ni.. lagipun kau tak kesianke de-  

Cat Boy

By mrs-mystery updated
Characters Go Hyosung (oc),Jin
With 9 chapters, 2 votes, 24 subscribers, 600 views, 14 comments

Hyosung telah mendapat seekor kucing sempena hari jadinya yng ke 15.Tapi ape reaksi yng Hyosung akan bagi bila kucing kesayangannya tu berubah menjadi....       Lelaki yng kacak?!

Married An Idiot??

By jimiekhyun updated
Characters exo luhan hara
With 8 chapters, 1 votes, 46 subscribers, 820 views, 18 comments

Dia kisah lama. Dia balak lama. Tapi kenapa kisah lama bawak aku ke masa depan? apa apa pun, dia..err dia... ahhh aku bencilah dia!     "Ek eleyh kau ni, kalau terkejut pun tak perlu laa jerit camtu sekali. Aku pun terkejut tp takde lak aku jerit smpai runtuh bangunan ni" 

please...

By parkyura98 updated
Characters sungjong infinite lee hara(you) myungsoo infinite
With 4 chapters, 2 votes, 4 subscribers, 180 views, 2 comments

 di sebabkan satu kamalangan,membuatkan lee sungjong hilang ingatan dan membuatkan lee hara kecewa kerana lee sungjong tidak dapat mengingati perkara yang berkenaan dengan dirinya, walau apepon sungjong berusaha sedaya upaya untuk mengingati semua perkara tentang hara dan apa hubungan dia dengan hara....tetapi sungjong tidak boleh memaksa dirinya untuk mengingati perkara-perkara tersebut...kerana ia mungkin akan memudaratkan dirinya sendiri....   dapatkah lee sungjong mengingati

You're My Enemy

By JunDae2Heart updated
Characters OC / Sehun / Luhan / Exo
With 35 chapters, 5 votes, 91 subscribers, 2630 views, 79 comments

"Siapa Sehun tu? Dari pagi sampai ke malam Sehun, Sehun, Sehun. Benci lah. Sehun sana, Sehun sini. Sehun pandai, Sehun baik, Sehun handsome. Huh! Sakit telinga mendengar" - Taesil "Keputusan kamu ni tak pernah menaik, menurun je. Apa yang kamu belajar sampai keputusan sentiasa menurun je. Dapat nombor terakhir dekat sekolah lagi. Apa nak jadi lah kamu ni"