Malay (4,979 malay fanfics)

Please log in to enable more search filters and sort options

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Promoted - Advertise

Sehun- The Boss Baby (SeKai Fic)

Xiumin and Chen finally adopted a baby after two years of their marriage. Jongin was sure that there was something wrong with the baby that his elder brother had decided to bring home.

Show stories only Show non-rated stories only

Kurogane Art Studio ♠ Graphic Shop + Portfolio ♠ Busy

By kurogane Updated
Tags  graphics   malay   poster   posters   postershop   graphicshop   portfolio 
Characters You and I in Secret Garden
With 75 chapters, 41 votes, 225 subscribers, 7910 views, 231 comments
Status Subscribers Only

 

Misi Curi Hati Abang Kantin

By --bwoyaaaa Updated
Tags  malay   romcom   exo   kai   jongin   komedi   romantik 
Characters Kai & OC (watak-watak kameo akan muncul secara rambang!)
With 4 chapters, 1 votes, 4 comments

Dalam dunia ni, bukan semua orang suka lelaki yang berpangkat tinggi, anak orang kaya dan handsome semata-semata. Macam aku. Walaupun dia bukannya

Suddenly 18

By DreamingYou Updated
Tags  angst   jessica   malay   romance   baekhyun   baeksica 
Characters Byun Baekhyun | Jessica Jung | Kim Taehyung | Im Yoona
With 1 chapters, 4 votes, 20 subscribers, 150 views, 6 comments
Status Completed, Members Only, Subscribers Only

    Jessica Jung mendapat kembali peluang untuk kembali ke zaman silamnya melalui   eks kekasihnya, Byun Baekhyun.

Au revoir

By Youri_Kim97 Updated
Tags  boyxboy   malay   jimin   namjoon   nammin 
Characters jimin namjoon nammin
With 4 chapters, 7 subscribers, 540 views, 12 comments

Ketika semua sedang sibuk menumpukan perhatian di dalam kelas Ketika semua sedang sibuk berlatih di padang

Dendam

By BELLAXANDER Updated
Tags  comedy   malay   thriller   bambam   ten   lisa   tenxlisa 
With 1 subscribers, 10 views

Kunpimook,pembunuh upahan dari Thailand diarahkan menghuru hara geng kongsi gelap di Korea Selatan.Geng kongsi gelap itu terdiri daripada 3 kumpulan iaitu Belacan Boys a.k.a Bangtan Boys,Ekzos a.k.a. EXO dan Aircone a.k.a. Ikon.Sebenarnya 3 geng itu ialah best buddies for ever.DIsebabkan kekecohan yang dicipta oleh Kunpimook,semuanya musnah.hahah...Dalam masa yang sama,Kunpimook ingin mencari p8embunuh ayahnya dan membalas dendam.

Naughty Kiss

By Teddyyoung01 Updated
Tags  comedy   malay   romance   schoollife   kimtaehyung   vbts   kimtaehyungandoc 
Characters Kim Taehyung, Kim Minyoung (OC) , BTS
With 17 chapters, 54 subscribers, 1320 views, 22 comments
Status Subscribers Only

“apa? Apa? Apa? Ingat aku takut dengan kau??”    Kataku berani dengan muka ala-ala taiko pasar malam .   “ishh kau ni, aku cium kau kang” katanya marah .    Aku agak terkejut dengan kata-katanya itu . Cium? What?? Takde benda lain ke??  Dah gatal ke apa? Aku tengok dia dengan muka yang terkejut . Dia nampak bangga sebab dia tersengih jahat kat aku sebab dia berjaya buat aku tergugat sikit . Sikit je .   “eee..tak 

    ROOMMATE RP. (✿ ◡‿◡) OPEN. JOIN US NAW!1!1!! (✿ o‿o)

By vaguememory Updated
Characters best view in blue aff
With 5 chapters, 84 votes, 971 comments
Status Subscribers Only

ROOMMATE

Ouroboros Mata Biru

By tenmachan Updated
Tags  malay   jin   sehun   wonwoo   thrillerdrama   drama000bts   irene00jin 
With 7 chapters, 1 votes, 19 subscribers, 310 views, 5 comments

  "Ouroboros?" "Ouroboros tu adalah simbol naga menggigit ekornya sendiri. Ia seolah bermaksud kitaran yang tidak akan berhenti. Pasangan Ouroboros ini menunjukkan dua ekor naga yang menggigit ekor masing-masing"   

I'II Be Your Man

By iamqueenie Updated
Tags  malay 
With 1 chapters, 1 subscribers, 10 views
Status Subscribers Only

  " Mama Ji tak boleh lupakan dia "     " No , Jieqiong dia dah lama takda please beri peluang kepada orang lain?      " I will be your man from now "      " Please Wonwoo ceraikan saya "    

Lonely love story

By QrajiY601 Updated
Tags  angst   malay      chansoo   hunhan   kaisoo   psychopathau 
Characters Kyungsoo Chanyeol Luhan Sehun Jongin
With 3 chapters, 1 votes, 12 subscribers, 120 views, 1 comments
Status [M], [TW], Members Only, Subscribers Only

Dear My Tinkerbell

By arabella12 Updated
Tags  malay   exo   romanticaldrama   xiumin 
With 18 chapters, 8 subscribers, 1360 views, 14 comments

Xiumin seorang idol yang menjadi pujaan setiap gadis di seluruh dunia. Ramai yang berharap agar dapat menjadi kekasih hati Xiumin. Namun tiada sesiapa yang tahu hati Xiumin sebenarnya sudah dimiliki oleh seseorang gadis misteri yang digelar Tinkerbell oleh Xiumin. Sayangnya si Tinkerbell kini telah pergi meninggalkan Neverland dan tak pernah kembali.Namun bergitu, Xiumin masih berharap Tinkerbellnya akan kembali...    

Sky Love

By LumosBTheLight Updated
Tags  angst   malay   baekhyun   beagleline   wendy   exovelvet   sliceeoflife 
Characters Byun Baekhyun OC EXO RED VELVET TAEYEON
With 2 chapters, 1 subscribers, 150 views

  “10 years from now, I’m gonna look back and remember that you are that one person who could turn every frown into a smile in a few simple words, that one person who lifted my head when I was losing faith in myself, that one person who carried tears on her shoulders after every fight that we had, that one person who accepted every decision that I made when the whole world against me. Th

Someday

By winkonbbc Updated
Tags  malay   btob 
Characters Hyunsik, oc
With 1 chapters, 20 views
Status Subscribers Only

"Someday.... let's meet again"

Love Fwenship

By Teddyyoung01 Updated
Tags  comedy   malay   frienshiplove   bts   parkjimin   kimtaehyung   hanhyunri 
Characters Han Hyunri , Kim Taehyung, Park jimin
With 1 chapters, 5 subscribers, 40 views
Status Subscribers Only

Jimin buka grup whatsapp yang cuma ada mereka bertiga je .       SmolChim : gud night korang .  

❝ airborne graphics ; open

By njhmnrh Updated
Tags  graphic   graphics   malay   request   posters   postershop   graphicshop 
With 48 chapters, 41 votes, 252 subscribers, 10000 views, 231 comments
Status Subscribers Only

BBS SHOW !

By bigbangtanboys Updated
Tags  blockb   comedy   malay   fire   bts   seventeen 
Characters BTS,SEVENTEEN,BLOCK B dan tetamu-tetamu yang lain.
With 11 chapters, 7 votes, 88 subscribers, 1600 views, 15 comments

BTS?SEVENTEEN?BLOCK B?Kenal diorang?Kalau tak kenal,ermmm...jawabnya menyesal lah korang..xDDDD Apabila diaorang disatukan dalam satu rancangan,kecoh jadinya...satu je ayat yang sesuai untuk diaorang....THEY ARE MICHIN NAMJA!!Hahaha..gurau je XD

I-need-u

By tqahzli Updated
Tags  malay   angstsad   btsfriendship 
Characters Jin,jungkook,taehyung,jiseok,namgi
With 10 chapters, 21 subscribers, 250 views
Status [M], [TW], Members Only, Subscribers Only