If this page had a pop up or a redirect (it shouldn't!), please help us by reporting this page

Malay (3,225 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

100 Years Of Waiting (OnTae)

A soul cannot find rest when it leaves unfinished matters behind... is death a cruel fate to tear lovers apart, or a just, wise man to give them another chance to mend their ways back to each other?

Mistakes In Our Love

By QueenKai updated
Characters Lee Min Hyuk//Song Ah Ri~You//BTOB//Others
With 3 chapters, 1 votes, 18 subscribers, 150 views, 3 comments
Status Subscribers Only

Song Ah Ri , seorang gadis yang ceria dan peramah bertukar menjadi seorang yang pendiam selepas kematian ibubapanya . Disebabkan tiada ahli keluarga ingin menjaganya , dia diambil sebagai anak angkat Keluarga Kim , rakan ibubapanya dan pemilik syarikat terbesar dan terkaya di Seoul .

❥❥❥ Story Recommendation ❥❥❥

By Yana_xoxo updated
Characters Author || Story || Recommendation ||
With 36 chapters, 6 votes, 2660 views, 27 comments
Status Completed, Subscribers Only

  ❥❥❥  Story recommendation. 

SaYaNg AwAk~*

By LoveGyu updated
Characters Woo Hyun / Sung Gyu / Lain2
With 70 views

Woo Hyun melangkah masuk ke dalam kedai serbaneka itu dengan marahnya. Matanya meliar mencari seseorang, dan apabila matanya dapat menangkap sesusuk tubuh yang dicari, dia segera menuju ke arah orang itu. Dia mencapai tangan Sung Gyu dan memegangnya dengan kuat. "Apa ni?!" Sung Gyu terkejut dengan tindakan Woo Hyun itu.

Cahaya Baru

By Yana_xoxo updated
Characters Kris (Exo) | Jessica (Snsd) | Krystal (Fx)
With 1 chapters, 3 votes, 12 subscribers, 120 views, 3 comments
Status Completed, Subscribers Only

      "Maafkan saya, saya terpaksa pergi dari hidup awak. Saya tahu, saya jahat, saya penipu, saya mungkir janji, mungkin saya adalah orang yang paling kejam awak pernah jumpa. Tapi percayalah, saya buat semua ini hanya kerana saya sayangkan awak..."

Little Princess And Her Oppa [HIATUS]

By 7finite_12xo updated
Characters Myungsoo, Sungyeol, Ji Hyun (OC), Hoya, Sungjong
With 4 chapters, 2 votes, 15 subscribers, 300 views, 1 comments
Status Subscribers Only

Ji Hyun mempunyai seorang abang yang bernama Sungyeol. Sungyeol adalah seorang abang yang protective, dan sangat menyayangi adiknya... Tak pernah sekali pun Sungyeol membiarkan adiknya itu keseorangan dalam bahaya.

YuNick Designs For Malay Fanfic [Batch 2 | Open | 2 Spots left for Trailer]

By MizzYukiko updated
Characters Trailer dan Poster awak lerr :3
With 25 chapters, 19 votes, 2830 views, 97 comments
Status Members Only

YuNick Designs

❛∂eℓight — Graphics❜ | busy (finishing requests)

By wooya88 updated
Tags malay delight
With 5 chapters, 16 votes, 50 subscribers, 56 comments
Status Subscribers Only

profile

My husband is your husband?!

By misseyes_2615 updated
Characters YOU EXO SUHO MORE
With 6 chapters, 3 votes, 12 subscribers, 290 views, 12 comments

Watak:: Kim Minhwa-Awak Kim Junmyeon Kim Dasom

Sorry, She Is Better Than Me [HIATUS for a week MAYBE]

By EhMirae updated
Characters Baekhyun | Jin Twins (OC) | Hara | Ken
With 2 chapters, 1 votes, 10 subscribers, 330 views, 6 comments

Siapa tidak kenal dengan pasangan kembar terkenal di Star High School, Jin Kyungmi dan Jin Eunmi. Kyungmi lahir awal seminit daripada Eunmi dan mereka tidak seiras. Jika Eunmi seorang yang manis, comel, peramah dan menjadi perhatian semua lelaki di sekolah mereka maka Kyungmi sebaliknya. Kyungmi tidak comel, tetapi dia cantik dan aktif sukan. Dia sedikit kasar berbanding Eunmi yang lemah lembut.  Kebanyakkan lelaki rapat dengan Kyungmi hanya untuk mengetahui tentang Eunmi. Tetapi Eunm

♥♡Jubilant // Malay Writing Contest ♡♥

By ShiningStar99 updated
Characters malay authors out there!
With 17 chapters, 16 votes, 102 subscribers, 2180 views, 51 comments
Status Subscribers Only

Wahai malay authors yang berada di sekalian alam!

Cherie Malay Review Shop [CLOSED & FINISHING REQUESTS]

By Min_Arisu updated
Characters Malay fanfics, review, authors and reviewer.
With 6 chapters, 14 votes, 19 comments
Status Subscribers Only

Exo, Ranking King!

By amyamira912 updated
Characters Exo, MC and Staffs
With 2 chapters, 3 votes, 19 subscribers, 10 comments

Ranking King pertama sekali ialah dengan idol kumpulan terkenal lagi terkenal iaitu Infinite, dan lagi sekali PD ingin membuat show yang bertajuk Exo, Ranking King. Bersama Host anda yang akan muncul tapi tak muncul-muncul. Siapakah yang sudi untuk menjadi MC rancangan Exo, Ranking King ini? Jika anda salah seorang peminat Exo,

Ku terima kau seadanya 2

By Kgirlz updated
Characters Boo Hyun / Sang Kyu / Sung Gyu / Woo Hyun
With 2 chapters, 1 votes, 170 views, 2 comments

Tamat persekolahan tingkatan 6 atas, Boo Hyun mengajak Woo Hyun, Sung Gyu dan Sang Kyu (abang kembar Sung Gyu) pergi bercuti di sebuah pulau untuk released tension setelah mereka selesai memerah otak bagi menghadapi peperiksaan penting. Segala perbelanjaan ditanggung oleh Boo Hyun. Sung Gyu dan Woo Hyun begitu excited, namun Sang Kyu kelihatan tidak selesa. Mana taknya, hote

Anda Tanya, Exo Jawab

By RayhanAdni updated
Characters doktor pakar bedah cinta exo
With 13 chapters, 19 votes, 84 comments

  Selamat datang ke kaunter pertanyaan ' Tanyalah Exo slash Anda Tanya, Exo Jawab slash Exo Talk Show. Ada masalah ? Ada soalan?Perlukan nasihat? Tanya ahli ahli EXO dan dapatkan jawapan dengan segera. Jika berminat, sila dail 013-xxx xxxx dan jangan tipah tertipu kerana kami tidak menggunakan perkhidmatan talian.

Pinjamkan Aku Satu Bintang

By Yana_xoxo updated
Characters Ana (OC) || Baekhyun (EXO) || Taecyeon (2pm) || L.Joe (Teentop) || Etc
With 9 chapters, 6 votes, 1110 views, 10 comments
Status Subscribers Only

  "Kau ada kenangan kan? kenangan apa yang sukar untuk kau lupakkannya?"     "Kenangan? entah aku rasa aku tak ada kenang

Pertempuran Takdir (KC Sequel)

By tenmachan updated
Characters Oh Sehun Jung Soojung Kai Sulli
With 11 chapters, 4 votes, 30 subscribers, 1000 views, 22 comments

Kesinambungan kepada Kerana Cinta (KC)mengisahkan bagaimana konflik percintaan seorang ejen rahsia Korea Utara. Jika anda salah seorang pembaca yang belum membaca cerita KC, sila baca untuk dapatkan pemahaman umum untuk cerita berikut.. 

Mr.Mafia's Maid

By Eli_Shane updated
Characters Dujun, Minha, Beast, B.A.P,other character
With 11 chapters, 4 votes, 72 subscribers, 1000 views, 40 comments
Status Subscribers Only

Minha melarikan diri dari rumah setelah menyaksikan sendiri ahli keluarganya dibunuh oleh sekumpulan lelaki berbaju hitam dan dia tiba di hadapan sebuah vila di tengah-tengah hutan lalu pengsan. Setelah sedar dia mendapati dirinya kini berada di rumah Yoon Dujun, seorang chaebol yang juga ketua klan Shadow Triad, salah satu kumpulan kongsi gelap paling digeruni di Korea. Atas dasar yang t

My 'Ice Princess'

By amyamira912 updated
Characters Kris, Lay,Suho, Jessica,Sunny,
With 4 chapters, 2 votes, 27 subscribers, 7 comments
Status Subscribers Only

Seorang dingin dan seorang lagi gila-gila. Sorang serius dan sorang lagi suka bergurau. Apa yang akan berlaku jika gadis yang dingin, Jessica Jung berjumpa dengan jejaka yang gila-gila bernama Kris Wu?   Kris Wu, seorang pelajar yang asalnya dari High School J, terpaksa berpindah ke High School S, kerana perangainya yang banyak

BROTHER(S)

By izzati15 updated
Tags malay
Characters Jung Jiyoung (you),Jung Daehyun,etc.
With 2 chapters, 6 subscribers, 50 views
Status Subscribers Only

"If our love was ever wrong,I don't wanna be right." Memang pelik,tapi itulah reality . Jatuh cinta dengan abang sendiri... Bukan apa,masa kecil,dia selalu cakap yang dia akan bersama selamanya disisi aku. Dia akan sayangkan aku sampai bila-bila . Kenapa hubungan kami sebagai adik-beradik terhalang untuk jatuh cinta? Aku tak faham .

Living With Crazy's EXO

By Chanlu_kaihun updated
Characters EXO, Kyung, Eul-bi, Nina, Hara(OC)
With 25 chapters, 3 votes, 118 subscribers, 2350 views, 43 comments
Status Subscribers Only

Kyung, Eul-bi, Nina dan Hara (girlsz) berkawan baik sejak kecil lagi. They always together. Apabila memasuki ke alam sekolah rendah, mereka terpaksa berpisah di atas urusan keluarga. naik ke tingkatan dua, mereka terserempak di sekolah yang sama tanpa diduga. sobsT.T...Ketika tingkatan empat, parents mereka semakin busy sehingga jarang berada di rumah.    -DI TAMAN SEKOLAH- lalalalalal

Death Curse

By hana_raeee updated
Characters Eunji, Min Ah, Jungkook, Kai, Mino, Ailee, IU, CL, Naeun, Sandara, Jiyeon
With 62 chapters, 9 votes, 150 subscribers, 2560 views, 87 comments
Status Completed, Subscribers Only

  Manusia seringkali ditakutkan dengan pelbagai kejadian seram akibat gangguan makhluk-makhluk yang tidak diterima kehadirannya. It surrounds us. It breathes on us. We spend our life trying to escape it. 

HIBI's Cus Love (BI Sided)

By hana_raeee updated
Characters LeeHi, Hanbin, other YG artists
With 7 chapters, 3 votes, 27 subscribers, 410 views, 7 comments
Status Subscribers Only

  Hanbin was falling in love with Hayi which was his partner in singing before. Does his love will be accepted by Hayi?  

Aku Mahu Kau.

By violin updated
Characters Kim Jongin/Kai, Kang Jiyoung
With 3 chapters, 9 subscribers, 330 views, 3 comments
Status Completed

“Kenapa semua yang saya nak saya dapat.. tapi kenapa saya tak boleh nak dapat awak?” –Kai. “Sebab tiada takdir yang tertulis bahawa kita dapat bersama”-Jiyoung.    

the worst kingka ( MALAY )

By xiulhan03 updated
Characters naeun,baekhyun,yoona,woohyun,apink,exo,infinite,snsd
With 15 chapters, 1 votes, 98 subscribers, 1550 views, 29 comments
Status Members Only, Subscribers Only

Naeun ialah pelajar sekolah Woolim Art Academy.Sewaktu Naeun umur 18 dia diarahkan untuk berkahwin dengan seorang lelaki yang dia paling benci di dunia. " kau tau tak muka kau tu macam beruk.patutlah sampai sekarang tak ada lelaki suka kat kau." " Eeeiii sedap mulut kau je nak cakap muka aku macam beruk,kau ingat kau tu hensem sangat ke."