Malay (2,169 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Another Star

Being an idol isn't all what Kyungsoo imagined it to be. Stress, lack of sleep, and a schedule that would drive anyone insane is a part of his everyday life. And to make it worse, a certain person steps into his life and rocks it to the core.

K-Idols Short Imagine

ByKyNo_Kim updated
Tagsidols malay
CharactersK-Idols and you
With2 chapters, 2 subscribers, 30 views

Setiap idol ada cerita mereka sendiri... -_- (Apa lah description mcm ni?)

My Teacher is My husband?

Bysitiazilataemin88 updated
CharactersTaemin Mi kyong(oc)
With22 chapters, 5 votes, 62 comments

Park Mi Kyong seorang Queenka yang popular…cantik...kaya..bijak...tapi dia selalu dibuli oleh cikgunya sendiri? Pfftt “Gila punya cikgu! Ada ke patut dia suruh aku bersihkan kelas sebab aku main message dengan Chanyeol. errr!!!”   Lee

❝Triple X❞ Request Shop (for malay fanfics) ❥ [CLOSED]

Bylittle-deer updated
CharactersUs.
With2 chapters, 11 votes, 43 comments
StatusSubscribers Only

 

you're mine

Bybaekmifanz updated
Charactersbaekhyun bomi exo apink
With37 chapters, 4 votes, 40 subscribers, 1000 views, 22 comments
StatusSubscribers Only

Malaysia writer :) About few days living in Republic of Korea, I have been forced for arranged marriage even they knew i'm only 17. This is all because they want to build strong relationship in business. But the problem is why so many man existed in this country, why must Mr. popular, Byun Baekhyun in my school. What if he's fans find out I'm already becoming his wife. I'm seriously dead !!  If I'm coincidentally falling in love with him, should I brave myself to expr

Beautiful Stranger

Byfxxngirl updated
CharactersPark Yana (OC), Oh Sehun, Byun Baekhyun and... (shhh biarlah rahsiaaaa~)
With9 chapters, 6 votes, 28 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Park Yana ialah seorang gadis yang berasal dari Malaysia tetapi kelahiran darah Korea. Dia dibawa ke Malaysia ketika dia berumur 1 tahun. Ibu bapa Yana bekerja sebagai pengurus pembankkan telah ditukar bekerja kembali ke Korea setelah 16 tahun bekerja di Malaysia.  Park Yana berasa teruja kerana setelah sekian lamanya dia akan menjejakkan kembali kakiny

We Will Have A Sweet Life

ByFatihahDaehyun updated
CharactersKim JoonMyeon,OC
With1 chapters, 1 votes, 3 subscribers, 30 views
StatusCompleted, Subscribers Only

  'Oppa,we will have a sweet life right??' 'Yes dear,we will have a sweet life together.' 'Saranghaeyo oppa!!!' 'Naddo saranghae EunJi-a

your not a girl???

Byfiezaa updated
Tagsbomi malay ren
Charactersyoon bomi apink X ren nuest
With1 chapters, 2 votes, 4 subscribers, 40 views, 2 comments
StatusSubscribers Only

         Yoon bomi,berumur 17 tahun. Seorang yang periang, suka wat kecoh. Dia ade group bernama apink (queeka).Semua pelajar hormat mereka, tak ade siapa pun berani cari pasal dengan mereka.          Pada suatu hari, kelas mereka didatangi oleh seorang pelajar baru bername ren. Pada pandangan pertama, bomi sudah benci dengan ren. Sebab bomi sukakan jaejoong, tapi jaejoong suka pada ren, itu buat bomi tak puas hati dan dia berpakat dengan member apink untuk buat hidup ren tak  ubah ber

Enemy Become Twins ?! 0_0

ByAAcoolprincess updated
CharactersHye sun | Eun MI | Jae hyun
With3 chapters, 3 votes, 3 subscribers, 140 views, 2 comments

   Hello ^^ Nama aku Choi Eun Mi, 15... Hello Nama aku pula Park Hye Sun, 15 juga...   Hey ! ( Sibuk lah kau, aku nak cakap kau nak cakap, pergi main jauh-jauh ) - Eun mi  ( Ek eleh kau ingat kau sorang je watak utama? Bagi lah chance aku nak cakap juga ! ) - Hye  sun ( Eh ! kau tak layak lah jadi 

Cinta Terakhir

Byeriyablssm updated
CharactersBaekhyun, Irish [OC], Luhan
With9 chapters, 7 votes, 68 subscribers, 1420 views, 51 comments
StatusSubscribers Only

  Setiap insan mendambakan sebuah kehidupan yang manis dan juga memiliki sebuah keluarga bahagia. Tidak kurang juga dengan Irish, namun apa yang dia dapat hanyalah sebuah masa lalu yang pahit untuk ditelan. Masa lalu yang dia ingin sekali hapuskan dari kotak memorinya. Dia tidak mahu memori silam itu terus menghimpit dirinya. Baekhyun, lelaki pertama yang hadir dalam hidupnya. Dia juga lelaki yang pertama mengajarnya erti cint

Like You

Byfixi_baby updated
CharactersCharacters from Of Vans and Converse All Star. Mainly Kai and Jongup
With5 chapters, 13 votes, 1000 views, 42 comments

  6 bulan. Itu adalah tempoh yang cukup lama Kai gunakan untuk menerima sepenuhnya pemergian Uppie. 6 bulan tempoh yang perlu dia harungi demi mencari Kim Jongin di dalam diri.   Tapi, dia tahu sebahagian dari diri masih merindui.

Recommendation List {Malay Recommendation}

ByIcebabyG updated
CharactersExo fanfics
With27 chapters, 13 votes, 160 subscribers, 2970 views, 33 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Apa yang anda akan jumpa di sini ?   Exo Fanfics sahaja - Kebanyakannya ff Baekhyun Ditulis dengan gaya penulisan yang baik

HOUSEMATES!

BySyujie_evilmaknae updated
CharactersBAP YESS SIR!
With5 chapters, 13 votes, 830 views, 42 comments

6 lelaki yang berlainan latar belakang, berlainan perwatakan, perangai, masalah dan sudah semestinya

Prince Charming

ByInSp1r1t updated
With5 chapters, 2 votes, 400 views, 7 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

   Time kecik aku selalu berharap dapat jumpa lelaki yang suke aku kerana aku,macam kat cerita cinta yang dalam tv tu.  Tapi bile dah besar nak jatuh cinta kat sorang lelaki pon payah ni tak kenelah,tu tak kenelah,hish macam macam lah masalah nye  Bilelah aq boleh jumpe ngan prince charming aku tu.  bile aku jumpe tak akan aku akan lepaskan .     CHARACTERS

It's Our Fate

Bymerahputih updated
CharactersMyungsoo, Suzy, Krystal
With9 chapters, 4 votes, 980 views, 14 comments

  It'sOurFate

40 Hari

Bykimchi_style02 updated
CharactersEXO Baekhyun Chanyeol ; other members
With1 chapters, 4 votes, 32 subscribers, 30 comments

  Kata orang, cinta sejati kekal selamanya. Betulkah?     Sebuah kemalangan dasyat mengubah masa depan Baekhyun secara mendadak. Dia kehilangan orang yang paling penting dalam dunianya. Separuh dari hatinya, Chanyeol.    

Wolf?

ByAlieaa updated
CharactersEXO Chanyeol Baekhyun Kyungsoo
With11 chapters, 2 votes, 23 subscribers, 470 views, 13 comments

Pelik betul kawan aku ni. Kalau ajak keluar makan dinner mesti dia reject. Ajak keluar lepak waktu malam pun dia reject. Asalkan nak buat benda yang melibatkan waktu malam,konfem dia reject. Dia cakap yang dia takut bulan. Pelik bukan? Macam-macam aku buat untuk buat dia keluar daripada rumah tu. . Sampailah satu hari. . Baru aku faham kenapa dia takut bulan.

My cold sweet oppa

ByNickyNick updated
Tagsmalay kai
Charactersexo , you , mystery guy
With2 chapters, 1 votes, 20 subscribers, 120 views, 7 comments
StatusSubscribers Only

              Satu kejadian telah menimpa hidup seorang gadis yang bernama Kim Myunra . Dia adalah seorang gadis yang hyper active dan comel . Semua orang sangat menyukai Myunra kerana dia adalah seorang yang tabah dan cekal . Suatu hari dia terpaksa mengikut Puan Lee iatu Ibu saudarannya ke Korea . Akibat dia sudah lama duduk di Australia dia terpaksa pindah ke tanah airnya . Pada suatu hari , Kim

My Crush Is My Neighbour

Bychanyeorin61 updated
Tagsmalay
CharactersPark Chanyeol | Kim Yeora |
With1 chapters, 5 subscribers, 30 views
StatusSubscribers Only

    Crush? Ye, aku dah lama sukakan dia. Tapi tak berani nak luahkan. Dia jiran aku. Aku selalu menyendeng pergi rumah dia. Hantar lauk la tanya kerja sekolah la.. Macam-macam padahal aku nak tengok muka dia je..Hehehe.. Aku cuba nak rapat dengan dia, tapi...dia macam nak tak nak je.. Ragu-ragu disitu.. Arghh... Macam mana nak tarik perhatian dia ye?

Inikah cinta ?

ByNevouire updated
Tagsmalay tao kris
CharactersAhri ( OC ) Tao Kris Others
With8 chapters, 12 comments
StatusSubscribers Only

" Awak , awak tak nak kawin dengan saya ke ? " " Tunggu ye awak , lagi 8 tahun saya datang meminang awak "   " Err , kenapa dorang ni ? "   " Ahri , kau sayang aku kan ? "

Jangan Pulangkan.

By_bibie updated
CharactersChoi Hana (You), Kim Woobin and others.
With1 chapters, 30 views
StatusSubscribers Only

            Choi Hana seorang pelajar College dan dia belajar dalam bidang fesyen. Dia seorang yang sangat popular di Collegenya Dia digelar Butterfly Queen . Dia sangat cantik dan peramah, dia juga seorang yang periang.             Choi Hana sering dipermainkan oleh lelaki. Hatinya juga sering hancur. Tapi dia tak pernah putus asa untuk mencari yang boleh menjaga dan betul-betul serious dengannya. Walaupun kecewa Hana tak pernah tunjuk. Even dengan kawan baiknya sendiri. Tapi

I'm 15 and He 17 ?! , What married ??

ByNickyNick updated
Charactersluhan,you,exo
With40 chapters, 13 votes, 170 comments
StatusCompleted

Tittle : I'm 15 and he 17 ?!, what married ??! story by : Nickynick Characters : Luhan , Hanuel (you) , Exo Notes : please comment , subsribers this fanfics , upvoted , please dont coppy my ff , kalau sama dengan cerita orang lain mungkin kebetulan sahaja :) . Staring :-

misunderstanding (오해)

Bywawazimi updated
CharactersSNSD EXO BTS
With12 chapters, 2 votes, 10 subscribers, 5 comments

  Watak Utama :  - Kim Taeyeon (snsd) - V (BTS) - Byun Baekhyun (exo)   Watak lain: - SNSD members - EXO members - BTS members - manager...   Note : Jangan terpengaruh dengan watak di atas.Kalau tertanya-tanya, silakan baca cerita ini. ^_^ Idea ni 100% dari otak author-nim.Entah macam mana boleh dapat idea ni XD. Baca jangan tak baca ^_^  Sampai bila mereka nak sembu

I'm not UGLY !!!

Bylissahara9 updated
CharactersYoona Irene Luhan Sehun
With1 chapters, 8 votes, 12 subscribers, 220 views, 4 comments

Dunia ini penuh pembohongan dan penipuan. Si Kaya sentiasa berada di atas dan Si Miskin pasti akan dipijak bagaikan kain buruk yang tidak berguna. Si Hodoh mesti dicaci dan ditindas manakala Si Cantik disanjung tinggi oleh semua orang. Yoona antara orang yang dicaci dan ditindas oleh semua orang ter