Malay (5,020 malay fanfics)

Please log in to enable more search filters and sort options
Promoted - Advertise

Lab Coats and Bank Notes

Shira doesn't like her new lab partner. At all. So when Kim Taehyung and his gang show up asking for favors, she has to balance a double life while struggling to turn in her homework on time. Needless to say, a hotwired car, piles of dirty glassware, and

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only Show non-rated stories only

BTS moments~

By bapstyle Updated
Tags  malay   yoonmin   bts   jinkook   vhope   hopemin 
Characters bts
With 4 chapters, 4 votes, 14 comments, 4163 words

satu tajuk tetapi banyak cerita.. So,saya harap anda terhibur ok? Adios!!

Sugar Sugar Boy

By matoki_lovers Updated
Tags  boyxboy   malay   mpreg   hoseok   sugamin   namjin   vkook 
Characters BTS SugaMin VKook Namjin Hoseok
With 4 chapters, 7 votes, 1680 views, 26 comments, 4723 words

  SugaMin moments.. Pintu bilik dibuka. " Betul ke apa yang Jin hyung katakan tadi,Jimin? " soal Yoongi sebaik saja pintu bilik itu dibukanya. Kelihatan mimik

Apa?jiran depan rumah,syok kat aku?

By LixingYifan Updated
Tags  malay   seohyunsnsd   jinbts   jrgot7   eunjungtara   jaehyunnct127 
Characters Seohyun SNSD a.k.a Seo Juhyun,Jaehyun NCT,Jin BTS,Jinyoung GOT7,Eunjung TARA
With 1 chapters, 10 views, 5205 words
Status Subscribers Only

Ada jiran baru yang baru berpindah kat depan rumah kami.aku sangat teruja pasal tu.kerana,rumah depan rumah kami tu dah lama kosong.aku harap,mereka ada anak perempuan.tak kisahlah budak tu lebih muda,sebaya atau lebih tua dari aku pun.aku nak berkawan dengan budak tu nanti. Aku dah ada dua orang adik lelaki.dan aku ada sorang je kawan rapat p

Secret Between Us

By -Scarletly007- Updated
Tags  comedy   malay   mystery   schoollife   you   kai   love   chanyeol   jimin   bts 
Characters jimin chanyeol kai oc
With 4 chapters, 4 subscribers, 100 views, 2059 words
Status Subscribers Only

Dia mempunyai segalanya… Dia kehilangan segalanya… Mampukah cinta itu terbentuk? “They said, loves complete each other…so we are,” STARRING: -Kim Arin  -Park Jimin UPDATES: -Khamis -Jumaat -Sabtu  

Until I Meet You

By Aurora98 Updated
Characters Lee Areum x Jungkook x Bts x Others
With 4 chapters, 70 views, 2433 words

I don't have nothing much to say. Just read and support my new story :D Im trying my best to keep update Happy Ramadhan al-Mubarak to all Muslim.

Ω EXODUS ACADEMY Ω┊⦃ LIMITED TO 20 MEMBERS EXCLUDE THE ADMINS ! EVENT ON EVERY WEEKEND !

By munchkin- Updated
Tags  malay   roleplay   fbroleplay   malayrp   malayroleplay 
Characters All the werewolves, vampires, witches, soul-eater and demons from the whole peninsular/ss malaysia.
With 24 chapters, 17 votes, 292 subscribers, 12730 views, 278 comments, 5472 words
Status Subscribers Only

  You get a mysterious envelope in the mail one day, sealed with a red wax seal imprinted with a rose. Ripping it open, you find a letter accepting you to a place called Exodus Academy.  

Berakhirlah Sudah

By krishan90 Updated
Tags  malay    
With 10 views, 143 words

      " Macam nie cara awak balas cinta awak kat saya?" soal Mingyu tetiba membuatkan Jisoo terkejut dan mula berdiri memandang Mingyu.  

Hello Again [R]

By twenty-six Updated
Tags  malay 
Characters Elsie (T-ara) | Daehyun (BAP)
With 2 chapters, 7 subscribers, 110 views, 1112 words
Status [M], Subscribers Only

My Husband So Lovely

By annamalique Updated
Tags  fluff   malay   romantic   exo   sehun 
Characters Sehun Jazmina Min-ah Raziff
With 12 chapters, 3 votes, 2170 views, 16 comments, 9936 words
Status Subscribers Only

“Kenapa awak menangis?” “Awak tanya kenapa saya menangis? Awak tak ingat ke apa yang awak dah buat?”     “Apa yang saya buat kat awak sampai awak marah sangat?” “Awak... awak memang lelaki tak guna. Saya benci awak!”     "Saya nak tengok bola ni.” "Saya nak tengok kpop tadi."   Selamat membaca you

Antara Cheesecake dan Tiramisu

By polaristar Updated
Tags  apink   malay   romcom   exo   exopink   baekmi 
Characters Bomi, Baekhyun, Junmyeon, Naeun, Chorong, Hayoung, Chanyeol, Luhan
With 27 chapters, 2 votes, 84 subscribers, 2210 views, 18 comments, 36854 words
Status Subscribers Only

Bomi gemarkan cheesecake sehinggakan dia sanggup berlapar semata-mata mahu makan sepotong cheesecake. Baekhyun pula hari-hari makan tiramisu tapi tak pula dia rasa muak. Pertelagahan kecil mereka membuatkan mereka menjadi lebih rapat. Apabila ibu Baekhyun sudah tidak sabar mahu menimang cucu, Baekhyun diberi pilihan untuk berkahwin dengan pilihan ibunya kalau dia masih single dalam masa sebulan ini. Mana boleh! Zaman sekarang ni

You Are My Perfect Imperfection [REPOSTING CHAPTERS]

By polaristar Updated
Tags  krystal   malay   exo   chanyeol   kris   kyungsoo   universityau 
Characters Son Minhee, Exo and minor f(x) appearances.
With 18 chapters, 5 votes, 60 subscribers, 1590 views, 10 comments, 28021 words
Status Subscribers Only

Son Minhee yang bergelar tunangan kepada Kyungsoo telah jatuh hati pada Wu Yifan, jejaka paling hot di kampus.       Pada masa yang sama, Minhee berkawan rapat dengan Chanyeol, budak nerd paling hensem!       Apa akan jadi bila Chanyeol jatuh cinta dengan Minhee? Bagaimana pula dengan crush Minhee yang hot tu? Dan yang paling penting, apa akan terjadi dengan hubungan Minhee dan tunangnya?          (kehidupan sosialit di dalam cerita ini tidak menggambarkan kehidupa

BTS Diary Season 2

By 5days_fin Updated
Tags  comedy   diary   malay   crack   bts 
Characters Kim Seokjin, Min Yoongi, Kim Namjoon, Jung Hoseok, Park Jimin, Kim Taehyung & Jeon Jungkook
With 38 chapters, 1 votes, 75 subscribers, 1610 views, 23 comments, 2588 words
Status Subscribers Only

Jin rasa hidup dia tak lengkap tanpa diari disisi, So dia decide nak beli diari baru untuk "DIA" Tapi first day beli diari, orang lain pula yang rembat... Bengang kita dibuatnya...

Kontras

By Rainerchor Updated
Tags  fantasy   friendship   malay   random   romance   romcom   sad   schoollife   supernatural   drabble   baekhyun   zhera   baekhera 
Characters Baekhyun | Z.Hera
With 2 chapters, 1 votes, 260 views, 4 comments, 1261 words
Status Subscribers Only

  K O N T R A S [ Byun Baekhyun x Ji Hyeran ]      

My Type is.. A Gheiboi ?

By BarmyDew Updated
Tags  malay   wonho   leeyubi   hyungwon   monstax   hyungwonho   school00au 
Characters Hyungwon > Wonho > Hara (OC) > I.M > Monsta X >
With 6 chapters, 21 subscribers, 970 views, 12 comments, 8393 words
Status Subscribers Only

Crush kau seorang ghei boy???? Like seriously???  

    ROOMMATE RP. (✿ ◡‿◡) OPEN AND ACCEPTING [ EVENT ; AL-LAYL + ACTIVITY CHECK ] ⭐️

By vaguememory Updated
Characters best view in blue aff
With 4 chapters, 85 votes, 1006 comments, 1521 words
Status Subscribers Only

 

Family Romance

By ForMee Updated
Tags  fluff   malay   chanyeol   chanbaek 
Characters Chanyeol l Baekhyun(Girl)
With 5 chapters, 5 subscribers, 80 views, 1 comments, 8741 words
Status Subscribers Only

❤❤❤❤❤ Chanyeol sememangnya suka menghabiskan masa-masa dia dirumah berbanding ke luar rumah setelah putus dengan kekasihnya dua tahun lepas. Jadi Adik Chanyeol. Sehun mengambil keputusan untuk menyewa 'seseorang' bagi menceriakan hidup abang dia semula.  Apa akan berlaku pada Chanyeol bila 'seseorang' tersebut datang dan men'klaim' sebagai kekasihnya? Adakah dia dapat terima kehadiran orang baru? Apa akan berlaku?   ❤❤❤❤❤❤ Pernah tak anda semua duduk dalam kesu

Idol In Love

By juliana_erina Updated
Tags  malay   sweet   relationship 
Characters Jeon Jungkook X Kim Shina
With 1 chapters, 1 subscribers, 50 views, 87 words

Jeon Jungkook , siapa yang tak kenal ? Salah seorang ahli kumpulan Bangtan Boys . Seorang yang dikenali dengan " Bunny face " . Dia sangat popular dan jugak dikenali " golden maknae " , banyak single album yang telah dia adakan . Semasa konsert yang diadakan di Seoul , Jungkook telah melanggar , no lebih tepat jatuh atas Kim Shina . Shina pergi ke konsert itu bukanlah kerana dia fans bts tetapi dia menemani kawannya untuk ke konsert Bts . Apa yang akan terjadi selepas kejadian itu terus ke ru

change me

By juliana_erina Updated
Tags  malay 
Characters Kim Seomi , Kim Taehyung , Kim Wonwoo
With 2 chapters, 5 subscribers, 50 views, 946 words
Status [M], Subscribers Only

'Handsome' Girl Next Door!

By lilylunalove Updated
Tags  comedy   drama   malay   romance   comedyandromance   seventeen   chaeyoung   the8   twice 
Characters Chaeyoung TWICE || The8 SEVENTEEN || S.Coups SEVENTEEN
With 1 chapters, 4 subscribers, 100 views, 4 comments, 969 words

    Obviously, adik kepada penyewa baru rumah sebelah Myungho tu adalah seorang per