If this page had a pop up or a redirect (it shouldn't!), please help us by reporting this page

Malay (3,893 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Easy Come,Easy Go [Inspired by LR's - Beautiful Liar]

"What comes easy,won't last... What lasts,won't come that easily..." - Leo

Kiss U, Love U

By Kgirlz updated
Characters Woohyun / Sunggyu
With 1 chapters, 3 votes, 150 views, 2 comments

"Mak nak kamu kahwin dengan Mia." "What?! No, ma! No way! Saya lebih rela kahwini Gyu dari kahwin ngan pompuan jalang tu. Mak tak kenal diri dia yang sebenar." "Kahwini Gyu? Kamu biar betul, Hyun."

Stand By Me

By meeudon updated
Characters Oc, Taehyung
With 8 chapters, 21 votes, 880 views, 23 comments
Status Subscribers Only

Di setiap penjuru hatiku ada kamu,Panas terik,Hujan lebat,Kemarau,Ribut,Aku akan sentiasa bersamamu,Tapi aku yakin,Bukan untuk selama-lamanya.- Manusia berubah, begitu juga dengan karakter saya.

Beautiful Liar

By dragonbooster updated
With 1 chapters, 1 votes

She’s cute She’s adorable She’s pretty She’s a hardworking girl She will be perfect if she doesn't too negative ________________________________________________________________ Am I still loving her? Am I had ever fallen in love with her? Im a playboy my job is to seduce people..to make girls fallen in love with me But I don’t know who am I when im with her.. Am I still playboy or am I really a lover?

The Weirdos Next Door!

By vjinerds updated
Characters You and the great bangtandumbs
With 4 chapters, 2 votes, 17 subscribers, 290 views, 6 comments

Apa akan berlaku kalau hidup kamu dulunya tenang tanpa jiran rumah sebelah - hampir selama setahun setengah sejak kamu berpindah ke situ dan tiba-tiba didatangi dengan jiran-jiran yang terdiri daripada beberapa orang jejaka yang sangat-sangat unik?

The Rise Of Hyun Family

By white10Oceans updated
Characters BAP EXO BTS(Hyunfamily main) other actor singer
With 1 chapters, 6 subscribers, 70 views
Status Subscribers Only

Baekhyun menjerit sekuat hati... Daehyun purak-purak tak dengar.. Taehyung hanya mampu melarikan diri....

Seriously, I Like Her?!

By Ayreen88 updated
Characters Song Jihyo, Jimin (BTS), BTS, Mino (Winner), others
With 4 chapters, 3 votes, 81 subscribers, 9 comments
Status Subscribers Only

SONG JIHYO 17 tahun. Berpindah pulang ke Korea selepas dia menjadi seorang model yang terkenal di US tetapi mungkin hanya beberapa orang sahaja yang mengenali dia di Korea. Bertukar ke sekolah BigHit Highschool of Arts. Ingin menjadi seorang pelakon dan boleh menyanyi. Dia juga berada di dalam keluarga yang kaya tetapi tidak suka didedahkan. Dia seorang yang tidak kesah dengan kea

Hypnotized

By twenty-six updated
Tags malay
Characters Byulgi (Park Shin Hye), Bogum (Park Bo Gum)
With 5 chapters, 3 votes, 8 subscribers, 160 views, 8 comments
Status Members Only

Kebolehan Byulgi

Seduce Him? Me? No!!

By Hopemine updated
Tags malay taoris
Characters Huang Zitao & Wu Fi Yan (TaoRis )EXO member (OT12) other (kboys)
With 1 subscribers, 30 views, 7 comments
Status Subscribers Only

Yo! Nama aku Tao. Aku ada abang sepupu bernama Xi Luhan. Gara-gara aku kalah game truth and dare dengan dia, aku terpaksa goda ketua bola keranjang a.k.a Kris. Siapa nak ganti aku? Takde? Matilah aku!!

Back to its place

By white10Oceans updated
Characters B.A.P Bang Yongguk,Kim Himchan,Jung Daehyun,Yoo Youngjae,Moon Jongup,Choi Junhong
With 9 chapters, 1 votes, 11 subscribers, 220 views, 3 comments
Status Subscribers Only

Janji yang pernah aku ucapkan utuk menjagamu,tak akan pernah aku ingkari.Walaupun aku hanya mampu menjagamu dari jauh.. Jangan tinggalkan aku..aku mohon..

Lamaran Hati

By Bluedawn24 updated
Characters Kris Wu, Min Ri (OC), Min Yoongi
With 1 chapters, 3 votes, 37 subscribers, 710 views, 6 comments
Status Completed

    Aku sayang kau… tapi, tak bermaksud aku cintakan kau kan?    

WBC - Welcome To Bangtan Chat

By Wonderfullife_ updated
Characters Bangtan (dork) Boys xDD
With 6 chapters, 7 votes, 49 comments
Status Subscribers Only

  Ingin tahu apa yang Bangtan Boys Chat? Datang baca disini ,    Imaginasi Chat Merapu dan Merepek daripada BTS a.k.a Budak Tak Siuman... Maaf , Maaf Bangtan Boys xDD   Rap Monster - RapMonday Jin - PinkJin Suga - MinSuSwag

CURSED CLASS

By Mrs_owl updated
Characters exo,luhan,chanyeol,kris,lay,xiumin,baekhyun,suho,tao,sehun,kai,d.o, chen, BTS,jungkook, suga, jin, rap mon, taehyung,jimin,j-hope, AOA, amber, alice ,halla
With 4 chapters, 1 votes, 18 subscribers, 370 views, 9 comments
Status Subscribers Only

                               Annyeo ^-^ Mari sini dekat sikit nak cita nih siapa tak kenal dengan budak-budak kelas 1-geumjong,kelas tu tak pernah nak kata tenang walaupun sesaat,cikgu-cikgu sekolah keek high school pun dah blacklistkan kelas 1-geumjong tu,sebab perangai diorang yang super dupa annoying.Kalau ada budak bar

The Day You Came To Me

By white10Oceans updated
Characters Kaisoo(main) Chanbaek Hunhan Krisho Xiuchen Exo Bap
With 5 chapters, 1 votes, 11 subscribers, 230 views, 3 comments
Status Subscribers Only

Kaisoo + Kim Hyang Gi ..apa akan terjadi apabila ketiga-tiga watak ini disatukan dalam cerita ini..  

Unexpected Wife

By will_xoxo updated
Characters Zaliff Mohammad| Asmyaliana Ariffin| Natrah| Fazzy
With 1 chapters, 1 votes, 3 subscribers, 40 views
Status Subscribers Only

ASMYALIANA ARIFFIN... Dia tidak sangka nasib hidupnya berubah dalam sekelip mata. Terpaksa berdepan dengan ujian, Mya reda menjadi umi dalam sekelip mata, menjadi isteri tak dijangka. Demu menjaga maruah diri, dia harus mengkhianati dan melukai hati seseorang.      Atas alasan itu, Mya dan AZLIFF MOHAMMAD disatukan atas ugutan Mya sendiri setelah dirinya dinodai lelaki itu. Biarpub sudah beristerikan NATRAH yang merupakan kakak angkat

SPY (stalker) CLUB | Apply Open~(Malay Ver.)

By anissofea updated
Characters You(as applicants)Ft.BTS(as your stalkee)
With 4 chapters, 1 votes, 8 subscribers, 180 views, 4 comments
Status Subscribers Only

The Prince Brother's

By Minarine updated
Characters Myungsoo(L), LeeJongsuk, other idol and oc (not )
With 4 chapters, 4 votes, 8 subscribers, 280 views, 1 comments

Di istana, terdapat dua adik-beradik putera yang tiada pertalian darah. Walaupun begitu, mereka amat rapat dan mesra apabila bersama. Myung soo selalu dipanggil Putera manakala Jong suk selalu dipanggil Putera kecil kerana dia lebih muda dari Myung soo. Sehinggalah suatu hari, ketika pihak istana mengadakan satu majlis, si Putera kecil sudah tiada di istana.

Cold Tears

By RoyalMilady-- updated
Characters SNSD Tiffany and GOT7 Mark
With 2 chapters, 1 subscribers, 30 views
Status Subscribers Only

Semua ini berlaku..bukan sebab salah sesiapa ataupun apa.. Ia cuma berlaku..

❦FairyTale (F.T Girl ) ❦ FNC Entertainment's New Girl Band ❦ Members Will Be Reveal ❦

By Lolahola updated
Characters FairyTale Members (Your Characters) and More
With 19 chapters, 5 votes, 1130 views, 43 comments
Status Subscribers Only

FNC ENTERTAIMENT presents ♦

™D-A-N-B-O! Review Shop

By danb00 updated
With 3 chapters, 5 votes, 5 subscribers, 190 views, 7 comments
Status Subscribers Only

Let's Not Fall In Love

By kamong updated
Characters iKON Koo Junhoe Kim Yuryeong (oc)
With 1 chapters, 1 votes, 50 views, 2 comments
Status Subscribers Only

Koo Junhoe dan Kim Yuryeong, nama yang tidak asing lagi bagi mereka yang mengenali. Manakan tidak, kemana saja Yuryeong pergi, disitu mesti ada Junhoe yang menemani. Di mana Junhoe pergi, dan disitu pastinya ada Yuryeong. Seperti isi dengan kuku. Sehinggakan ada yang menyangka mereka bercinta kerana masing masing sama cantik, sama padan.     iKON. Sebut sahaja, s

R&B Graphis Shop (open)

By parkyura98 updated
With 25 chapters, 8 votes, 38 subscribers, 990 views, 49 comments
Status Subscribers Only

You are Shining Star,I'm Nothing

By Aira_LYF updated
Characters Byun Baekhyun l Sarang[you]] l Kim Taeyeon
With 2 chapters, 1 votes, 13 subscribers, 2 comments
Status Subscribers Only

Why i love you this bad?? You are shining star..and i'm nothing...                 Even you looked at me..are you still can looked at me the same way again?                                             My hurt....this is pain..so damn hurt...i can't even breath this time..                                                                                          I'm nothing... you are my idol..i'm sure..i'm not allowed to touch you..even talked with you...

Park Chanyeol The Superdad

By Tyhasanders updated
Characters Park Chanyeol, Park Yeolra, Park Yeolgeun
With 5 chapters, 3 votes, 38 subscribers, 520 views, 5 comments
Status Subscribers Only

Soojung, Isteri Chanyeol yang baru meninggal akibat kemalangan kereta. Selepas kematian Soojung, Chanyeol perlu menjaga dua orang anak mereka Yeolra dan Yeolgeun.  "If I were no longer here, please take care of our childs. Awak bukan selalu ada masa dengan mereka. Saya tahu awak sibuk dengan kerjaya tapi mereka lebih penting" - Park Soojung                                       CHARACTER :-

❝Say The Name, Seventeen!❝ (Malay Graphic Shop) - OPEN Batch 1 !

By allenkpopers updated
Characters seventeen, posters, you
With 5 chapters, 2 votes, 17 subscribers, 4 comments
Status Subscribers Only

Happy Birthday Kookie!!

By mamamia_howon updated
Characters JUNGKOOK
With 1 chapters, 6 subscribers, 80 views, 4 comments
Status Completed

Sempena birthday Kookie saya akan buat satu cerita oneshot untuknya..hope u alls suka. HAPPY BIRTHDAY KOOKIE..