Malay (4,900 malay fanfics)

Please log in to enable more search filters and options

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Beautiful LIAR ♡

A love story between a girl who has an unforgettable past, and a man who loves her for who she is. A story with OC, Taehyung, Jeon Jungkook, and Baekhyun. "Even if you disappear from my life, I will always find you"

Kurogane Art Studio ♠ Graphic Shop + Portfolio ♠

By kurogane Updated
Characters You and I in Secret Garden
With 61 chapters, 32 votes, 171 subscribers, 5840 views, 178 comments
Status Subscribers Only

 

Gyhapoxide

By Overdose_Kpopers Updated
Characters Bangtan Soyeondan (BTS) also known as Bangtan Boys
With 1 chapters
Status Subscribers Only

There's an unknown virus The virus has spread all over Korean 7 young men are trying to find the cure But will they survive... ...from the virus? Time is running out

Our Little Rooftop

By SparkleRose Updated
Characters Jackson (GOT7) Youngji (KARA) Jimin (BTS)
With 9 chapters, 2 votes, 57 subscribers, 1280 views, 6 comments
Status Subscribers Only

Sebuah rumah yang dimiliki seorang Pakcik yang sudah berumur dan mempunyai seorang cucu perempuan yang bijak. Satu hari dia ingin menyewakan tingkat atas rumahnya dimana pemandangan yang cantik dapat dilihat dari rooftop rumahn. Lalu datanglah dua orang yang berlainan jantina dan personaliti, tinggal dibawah

My lifes

By ILoveUtOO Updated
Characters myungsoo, soojung, krystal, wendy, kai, yunhyeong
With 3 chapters, 1 votes, 5 subscribers, 230 views, 1 comments

Seorang lelaki yang bernama kim myungsoo yang telah kehilangan isterinya tersayang iaitu jung soojung yang mengidap penyakit kanser otak. Myungsoo dan soojung telah dikurniakan seorang anak lelaki iaitu kim myungjung. Dalam setahun soojung meninggalkan myungsoo dan myungjung, myungsoo telah berjumpa dengan seorang perempuan yang bernama son wendy yang bekerja sebagai setiausahanya.            

Memories of 1004.

By _cheonsa Updated
Characters We all & You all.
With 44 chapters, 8 votes, 105 subscribers, 19 comments
Status Subscribers Only

Because It's You

By 2Cool_4Skool Updated
Characters KIM JISOO(BLACKPINK), YOO SEUNGHO, LEE HYUNWOO, KIM JIWON
With 4 chapters, 1 votes, 11 subscribers, 560 views, 14 comments

  Jisoo, ialah gadis gelandangan yang baru saja diambil oleh puan Lee menjadi anak angkatnya kerana kematian ayahnya. Jisoo tidak pernah terfikir akan hidup sebatang kara dalam usia yang muda dan ditinggalkan dalam keadaan yang susah apabila appanya, satu-satunya manusia yang dia ada, pergi meninggalkannya. Akhirnya, atas hutang budi yang dirahsiahkan, puan Lee memutuskan untuk menanggung biaya hidup dan kos pendidikan gadi

L.O.S.T | Kai x you | ON GOING

By NickyNick Updated
With 5 chapters, 2 subscribers, 50 views
Status Subscribers Only

+ Seorang gadis yang tidak tahu asal usulnya, dia tidak tahu apa yang terjadi terhadap dirinya . Dia membuka kedua - dua kelopak matanya , tangisan bayi mulai kedengaran apabila di telinganya . Pantas si gadis memalingkan mukanya ke arah bayi kecil yang baru dilahirkan .  " Si

He's My Byuntae Husband ! (REACTIVATED, CHARACTERS CHANGED)

By 12Werewolf_88 Updated
Characters NAYEON TWICE || BAEKHYUN EXO || CHANYEOL EXO || ANOTHER COMEOS
With 14 chapters, 8 votes, 95 subscribers, 3990 views, 85 comments

Pertemuan pertama antara NAYEON dan BAEKHYUN tidak dirancang. Pertemuan kedua pula seakan-akan sukar dilenyapkan. NAYEON kini telah jatuh hati pada BAEKHYUN. Tetapi perasaannya pada BAEKHYUN hanya sekadar 'suka' bukannya 'cinta' kerana dia sendiri sudah mempunyai namja chingu. BAEKHYUN pula nekad, andai dia bertemu dengan NAYEON buat kali ketiga, dia akan meluahkan

Giving up on you, Park Jimin

By Yes_I_Am Updated
Characters Oc Hanbyul, Jimin, Jungkook, BTS
With 9 chapters, 62 subscribers, 1280 views, 8 comments
Status Subscribers Only

  Semuanya bermula di satu app yang popular dan hampir semua orang yang mempunyai telefon pintar menggunakannya. Sebenarnya dah lama aku pakai app tu. Tapi baru sekarang aku guna untuk cuba dekati seorang senior yang aku tahu memang aku takkan dapat berkenalan depan2. 

You are Ghost!

By Lisa_bpgirlz Updated
Characters Lisa (bp) Taehyung (bts) Bts Blackpink and others..
With 1 chapters, 1 subscribers, 10 views
Status Subscribers Only

Bila Lisa duduk serumah dengan hantu handsome bernama TaeTae. " Belo. " " Kyaaaaa!! Hantu!!! "  " Hantu? Mana?! Mana hantu!???? " " Kyaaaa!! Pergi jauh-jauh. Shuh! Shuh! Kyaaa!! Tolong!! "  " Mana hantu?! " " Kau la! " " I k

KOPI CINTA [malay fanfic]

By sishawa Updated
Characters Song Ji Hyo, Choi Jin Hyuk
With 33 chapters, 13 votes, 151 subscribers, 5900 views, 74 comments

All About Kpop Imagine

By soft_tears Updated
Characters All Kpop Idol maybe~~ heheh
With 7 chapters, 4 subscribers, 160 views, 9 comments

Mengisahkan imagine you with your favourite Kpop Idol~~~ so, nak tahu trylah usha2 hahaha.   Side Effect: berhati-hati ketika membaca saya takut anda semua mungkin terkena kencing manis, atau mungkin heart attack... kemungkinan cheeziness ada dan mungkin sweet tahap cottan candy juga ada... tapi mungkin tak jadi pun ada.. just maybe lawak pun mungkin gigit bibir! (apa yg aku merepek ni bhaiiii)   Notes: No plagiat please.. Respect me as a writer, and I'm also a hum

Saya Cinta Pakcik Baekhyun!

By Jiwonnie90 Updated
Tags malay
Characters Sehun and Baekhyun
With 2 chapters, 16 subscribers, 240 views, 1 comments
Status Completed, Subscribers Only

  "  Pakcik kena kahwin dengan saya,bukan dengan perempuan tu!" " Saya tak ada hati dengan budak macam kamu " Selepas dua tahun. Baekhyun  menyesal cakap macam tu pada anak saudaranya Oh Sehun yang menginjak usia 17 tahun.  

BOOMBOOM Short Story *closed*

By k-hope Updated
With 8 chapters, 6 votes, 17 subscribers, 800 views, 9 comments
Status Members Only, Subscribers Only

Angel??

By mpreggoland Updated
Characters Kai (Kim Jongin) | Sehun (Oh Sehun) | Dan lain2
With 1 chapters, 1 votes, 150 views, 3 comments

  Kai seorang pelukis yang terkenal menyewa sebuah rumah di kawasan pendalaman dengan harapan dia akan dapat menyiapkan lukisannya pada tarikh yang ditetapkan oleh pelanggannya. Dia terpaksa merantau jauh bagi mencari ilham disebabkan kediamannya yang sekarang ini terletak di tengah bandar yang sibuk.  

❝ airborne graphics ; closed temporarily - finishing requests

By njhmnrh Updated
With 40 chapters, 15 votes, 135 subscribers, 4600 views, 88 comments
Status Subscribers Only

When you came to my life

By mika_lou Updated
Characters wonho bomi
With 1 chapters, 1 subscribers, 30 views
Status Subscribers Only

  Fanfic untuk peminat apink bomi dan monsta x wonho Kisah wonho dan bomi yang dipaksa berkahwin dengan bukan kerelaan hati mereka. Saksikan macam mana keadaan mereka,bila masing-masing kena tinggal sebumbung.

You're My Ex Girl.

By SwaggTaufu_ Updated
Characters Wonho (Monsta X),Ocs and others
With 6 chapters, 12 subscribers, 360 views, 2 comments

Hyeju , yang pernah menjadi teman rapat kepada Wonho telah melakukan sesuatu yang membuatkan Wonho amat marah dengannya sehingga persahabatan mereka terputus dan Hyeju mengambil keputusan untuk pergi membawa diri ke London kerana dia tahu yang Wonho tidak ingin melihatnya di sekolah mereka . Selepas 5 tahun berlalu , perkara sebenarnya telah dibongkarkan oleh si pelaku itu dan Wonho amat

My daddy Oh Sehun

By NickyNick Updated
With 34 chapters, 2 votes, 88 subscribers, 50 comments
Status Completed, Subscribers Only

  + Bila jejaka kaya terjumpa dengan seorang gadis di semak samun tempat rumahnya .  "appa !!!! " WTF SHE SAID ! , aku bukan appa kau , sejak bila aku kahwin .,,muka aku ni nampak macam duda bergetah anak 10 ke ?!

Forever So Beautiful

By HottyIssue Updated
Characters jimin jin you bts
With 2 chapters, 1 comments
Status Subscribers Only

Meeting you is the most beautiful miracle. Knowing you is like knowing the world hard enough but beautiful. Forever so beautiful when....