Malay (2,384 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Growl

When your older brother is emitted to hospital, you're willing to do anything for him to stay alive. Even if that means disguising as a guy and entering the brutal competition GROWL .Sounds simple? Not when your classmates are delinquents.

Just A Dream....

Bymiyurihatsune updated
CharactersIU,Jin,Yongguk
With6 chapters, 7 subscribers, 350 views, 8 comments
StatusCompleted

Cite ni pasal mimpi aku hari tu & ianya sangat sangatlah sedihnya....(bagi aku je la) TT^TT

MY TRULY CRUSH

Byqilahe updated
Charactersboyfriend jo twins youngmin kwangmin youngjin
With2 chapters, 2 subscribers, 90 views, 1 comments

   CINTA BERTEPUK SEBELAH TANGAN MACAM MANA TUH?     CUKUP SEKADAR MELIHAT SENYUMAN DIA BUAT KU TURUT BAHAGIA?        TAPI SAMPAI BILA BOLEH BERTAHAN?

cerita hantu(sebenar)

ByInSp1r1t updated
With3 chapters, 1 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Hi rase cam nak wat citer hantu je andddddddddddd TADAAAAAAA. here it is my ghost story kalau tengok tajuk citer hantu sebenar kan.,tapi saya gabungkan real and fantasi haha meh lah singgah bace

MELODY

Byonewjoon updated
CharactersJackson Wang Myra Choi Kris Wu
With5 chapters, 1 votes, 13 subscribers, 150 views, 3 comments
StatusSubscribers Only

Cinta Segi Tiga

Darkness Empire Malay ⓇⓅ ( OFFICIALLY OPEN ! COME AND JOIN US ! )

ByKhunRi9PM updated
CharactersYou and your imagination | Layout 0.5
With4 chapters, 16 votes, 311 comments
StatusSubscribers Only

 

Ferrero Rocher

Bywooya88 updated
CharactersOh Sehun, Jie Lynn (OC)
With1 votes, 2 subscribers, 20 views

  Oh Sehun dipaksa oleh kawannya, Kai untuk membeli coklat Ferrero Rocher pada lewat malam kerana dia menghabiskan coklat tersebut tanpa izin. Jikalau tidak, Sehun terpaksa tidur di luar pada malam yang sejuk itu. Malangya, seorang gadis telah mengambil coklat terakhir yang ada di rak kedai itu.   

Happy Happy Meh Review

ByChiaAhn updated
With2 votes, 5 subscribers, 50 views, 1 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Okey, tak tahu layout. Tak perlu ayat berbunga yang panjang lebar. Tujuan saya buat benda ni untuk mereview dan membantu anda dalam menulis.  Tiada markah, tiada rubric yang gila atau apa entah namanya tu.

Crazy love (malay)

ByInSp1r1t updated
Charactersluhan baekhyun xiumin kai oc
With1 chapters
StatusMembers Only, Subscribers Only

why did i love someone whose love was never mine   korang percaya tak dengan cinta pandang pertama?.bagi aku bende tu 8 perkataan B-U-L-L-S-H-I-T...aku tak pernah caye bende cam tu Macam mana orang boleh suke seseoarang tanpa kenal diri masing masing?   until i me

Our Cliche Love Story

ByLolahola updated
CharactersYoungjae (B.A.P) , Daehyun (B.A.P) ,Mina (OC) and Others
With1 chapters, 1 votes, 30 views

Dari dulu, aku selalu berfikir. Wujud ke cinta yang selalu ditayangkan dalam drama atau filem yang aku tonton ? Ada ke kisah cinta macam dalam dongeng yang ibu aku selalu cerita masa aku kecik dulu? Betul ke cinta yang selalu aku baca dalam novel tu? Dari dulu, aku selalu berharap. Berharap yang akan datangnya seorang lelak

YONGIE GRAPHICS SHOP [ BATCH 2 KINI DIBUKA!! ]

Byeunheeex0tics updated
CharactersSaya, awak dan kita semua~
With7 chapters, 22 votes, 84 subscribers, 2100 views, 75 comments
StatusSubscribers Only

Lavender Love

ByBubbleFanfic updated
CharactersOh Sehun Shin Sung Rin
With5 chapters, 1 subscribers, 70 views, 1 comments

Oh Sehun, namja yang bijak tapi tak layan mana-ii yeoja kat Daewon. Kehadiran seorang yeoja dalam hidupnya membuatkan dia sedar dari semua tu. Yeoja tu adalah Shin Sung Rin, korang, Ye, korang yang telah membuka mata namja ni. Sehun mula mendekati kehidupan korang, mula mengenali siapa itu 'yeoja' dalam kehidupannya. Sehun jatuh cinta dengan keikhlasan korang. Namun, itu semua tidak lama. Semasa Sehun ingin menyatakan cinta kat korang, Sehun terlibat dalam satu 'kemalangan'. Dia koma. Lama sa

I Don't Even Know He Love Me

ByLisa_exo updated
CharactersSuho (EXO) Min (OC)
With4 chapters, 2 subscribers, 110 views

Characters

XTD ★ e x t r e m e design || graphic shop - CLOSED! -

ByIamViolet_Jazz updated
With7 chapters, 41 votes, 188 comments
StatusSubscribers Only

Chingu...Gajima!! (Friend..Don't Go!!)

ByHeartz_Ilayda updated
CharactersPark Shin Hye, Yoon Eun Hye dan Exo
With2 chapters, 4 subscribers, 40 views
StatusSubscribers Only

...Kisah Dua Hati... ...Kisah Persahabatan... ...Kisah Percintaan... ...Kisah Kesetiaan...

Hate & Love

ByEysDujun_ updated
CharactersOh Sehun (exo) Lee Aira (Oc) kim taehyung (bts)
With20 chapters, 2 votes, 58 subscribers, 1030 views, 33 comments
StatusMembers Only

           Lee Aira merupakan seorang gadis malang yang  terpaksa berkahwin dengan Oh sehun untuk membantu syarikat papa nya yang hampir lingkup . Hidup Aira mula berubah selepas sehun mengetahui kisah lamanya . Kisah lama yang telah diputarbelit oleh seseorang yang ingin menghancurkan hidup Aira . Sehun bertindak kejam

The Haunted Kpop Idols University [MALAY.Ver]

ByOverdose_Kpopers updated
Tagsmalay
CharactersKpop idols | SM | EXO | SUJU | SNSD | F(X)
With4 chapters, 9 subscribers, 220 views, 4 comments

       (Mianhae salah tulis yg gambar untuk story ni)   University yg berhantu ditubuh pada tahun 1780. Kejadian seorg budak perempuan mengandung lalu membunuh diri dengan mengantung diri di biliknya. Kisah org mati bermacam macam boleh kita dengar dari U

Overwhelmed (벅차)

Bybabybreath updated
CharactersKim Jongin, Lee Haeul & others
With8 chapters, 7 votes, 23 comments

Dia percaya akan takdir. Setiap orang mempunyai takdirnya yang tersendiri, begitu juga dengan dirinya.  Tanpa disangka, takdir yang ditentukan oleh keluarganya telah  membawanya kembali kepada memori yang lalu, iaitu bertemu dengan seseorang.... Kim Jongin. Budak lelaki yang merupakan rakan pertamanya sejak dia kecil

Don't Get Married!

ByDecode01 updated
CharactersKai/Donghae/OC
With1 chapters, 6 subscribers, 60 views, 3 comments

"Saya suka noona." "What?" "Please, saya janji saya akan jaga noona dengan baik. Kalau noona risau pasal jarak umur antara kita, percayalah..saya tak kisah langsung." "Tapi, macam mana dengan—" "Saya sayangkan awak." Saya sayangkan awak.     Saya sayangkan awak.   Sebaris ayat tu membuat aku tersenta

Read Boys Mind

ByAiSyah98 updated
CharactersKai Of EXO and You
With9 chapters, 7 votes, 74 subscribers, 660 views, 37 comments
StatusSubscribers Only

      Bersama Host Anda

❥❥❥ Story Recommendation ❥❥❥

ByYana_xoxo updated
CharactersAuthor || Story || Recommendation ||
With5 chapters, 3 votes, 19 subscribers, 270 views, 5 comments
StatusSubscribers Only

  ❥❥❥  Story recommendation. ❥❥❥  

Error Code 63

Bymy_caffeine updated
CharactersElle (ooc), Hongbin vixx, Hakyeon vixx.
With2 subscribers, 30 views

"Aku merupakan sebuah robot ciptaan Hongbin. Tetapi ada sesuatu yang pelik mengenai Hongbin. Dia seolah-olah telah mengenali diriku lama. Siapakah Hongbin sebenarnya? Apa hubungan aku dengan dia?"-Elle  

Fera's (R) Collection

ByBlueHeartStarlight updated
CharactersFera, her reviews and thoughts
With1 votes, 1 subscribers, 20 views

    This will be the place where I stored all the reviews I have done. It might be in two different languages; English and Malay since I do review for both. This is just a collection, nothing more. I have been working for only about a week and I'm seriously not good at it at all. But I'm doing this because I think it might helps some authors out there. Who knows? So, yeah. Enjoy your stay (?) xD

Last Word

Bymiyurihatsune updated
Charactersoc,Luhan,Kai,Jin
With10 chapters, 2 votes, 30 subscribers, 560 views, 27 comments

Kim MinKyung cuma seorang pelajar yang biasa di sekolahnya.     Tapi apa yang akan berlaku jika Kai,lelaki yang paling 'hot' & popular di sekolahnya tiba2 mengajaknya untuk bercouple? & pada masa yang sama,kawan baik

Blind Love

ByNurlisaSmiley updated
CharactersLee Shin (Oc) , Jung Daehyun (B.A.P) , Kim Joon Myeon ( Suho EXO ) , Luhan (EXO)
With6 chapters, 2 votes, 13 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Kehidupan sebagai gadis yang buta amat menyusahkan hidup gadis bernama Lee Shin. Janji yang dia mungkiri sentiasa menghantui dirinya. Wajah Daehyun sering muncul di dalam mindanya umpama mimpi ngeri.   Namun, semuanya bertukar menjadi lebih baik setelah dia berjumpa dengan jejaka bernama Luhan. Luhan... Secara automatik, bibir Shin akan terangkat sendiri apabila dia bersua muka dengan Luhan.   Sungguh, dia jatuh cinta buat kali k

Highschool, Love On!

ByFansterBang updated
CharactersLuhan, Kim Yoora [OC], Sehun
With1 chapters, 2 subscribers, 40 views

Kim Yoora Seorang gadis yang berusia 17 tahun dan bersekolah di DaeGuk Highschool. Ibu bapanya telah berpisah dan menghilangkan diri mereka semasa dia berusia 8 tahun. Semenjak dari itu, dia tinggal bersama kakaknya, Kim Hyuna. Sering dibuli dan diejek oleh rakan sekolahnya kerana latar belakang keluarganya yang tidak begitu indah dan menarik.   Angel Lu / Luhan Seorang bidadara yang suka membantu manusia yang lemah. Hatinya yang mulia itu telah tertarik untuk