Register

Malay (4,652 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Married To My Boss

Due to a promise made by her grandfather and his best friend, Haru has no choice but to risk her future with a stranger. But he was no stranger; Song Haru is about to marry her own BOSS.

Mr. Doughnut (Re-editing)

By Rainerchor Updated
Characters Kyungsoo, OC , Hakyeon (N), Yuna (The Ark), Kai and others.
With 21 chapters, 3 votes, 68 subscribers, 1400 views, 41 comments
Status Completed, Subscribers Only

  MR. DOUGHNUT ►►

BTS ChatRoom

By kimhanee Updated
With 5 chapters, 1 votes, 710 views, 8 comments

  Jom skodeng BTS punya group chatting..   Jin a.k.a Pink Princess Yoongi a.k.a Syubi2 Namjoon a.k.a Monnie J-hope a.k.a HobieHobie Jimin a.k.a ChimChim Taehyung a.k.a CleverBoy Jungkook a.k.a InnocentKookie  

Similar

By Seul-ssi Updated
Characters Jongin/Kai & Baekhyun
With 2 chapters, 3 subscribers, 80 views, 1 comments

Kau Jongin kan? - Byun Baekhyun

    ROOMMATE RP. (✿ ◡‿◡) CLOSED | revamping.

By vaguememory Updated
Characters best view in blue aff
With 4 chapters, 84 votes, 751 comments
Status Subscribers Only

credits to basics

Ice Cream's Story Recommendation :)

By IceCream95 Updated
Characters Story | Author | Readers
With 15 chapters, 4 votes, 1070 views, 18 comments

Selamat Datang ke Ruangan 'Fanfic Recommendation' !     Hello guys !

• infires graphic shop • open •

By Sawako184 Updated
With 1 chapters, 2 subscribers, 70 views, 2 comments
Status Subscribers Only

INFIRES GRAPHIC SHOP feat min suga

My One and Only,

By kookielovers Updated
Characters Jeon Jungkook dan Im Yubi (OC)
With 1 subscribers, 20 views, 1 comments
Status Subscribers Only

Jeon Jungkook, definisi yang amat sempurna bagi sebuah kesempurnaan yang mempunyai satu pakej yang lengkap. Walhal dia, Im Yubi, tersadar jauh daripada kesempurnaan yang Jungkook ada. Walau begitu, mereka berdua masih lagi berkawan baik, berjanji untuk tidak meninggalkan satu sama lain walau apa jua rintangan yang bakal mendatang. Tetapi, perasaan yang melibatkan emosi tidak wajar datang, dan ianya terus mengalir deras, apabila salah seorang daripada mereka

CINDERTAELLA

By Overdose_Kpopers Updated
Characters Han Seolhee (fic/oc) || Kim Taehyung (bts) || Kim Seokjin (bts) || Jung Daehyun (b.a.p) || Jung Hoseok (bts) || Kim Namjoon (bts)
With 20 chapters, 1 votes, 11 subscribers, 190 views, 1 comments
Status Completed, Subscribers Only

CINDERTAELLA. Apa maksud di sebalik tajuk cerita ni? Ohoho nak tahu? Kisah nya Puteri Seolhee dipaksa untuk mencari calon suami pada ulang tahun kelahirannya yang ke 19. Adakah Raja Han gila? Tidak! Dia memerlukan anak perempuan nya berkhawin untuk memerintah negara yang bakal menjadi mil

My Wingless Angels

By mongjikyungsooeomma Updated
Characters HarmoniQue
With 1 chapters, 10 views

To You For You Because Of You-Angels "Some angels are destined to fall ....for me"

Mr. Annoying, Oh Sehun

By cupid_arrow Updated
Characters HunHan-Oh Sehun, Xi Luhan. (Other EXO members)
With 1 chapters, 10 views
Status Subscribers Only

Bertemunya Xi Luhan dengan Oh Sehun, anak kepada CEO Oh Holding sebagai pembantu rumah di keluarga Oh. Oh Sehun yang menurut Xi Luhan seorang mamat annoying dan poyo yang suka buli dia. "Urut bahu aku. Lenguh

sevenforever graphicshop ; open

By AubreyFairy Updated
Characters ft. Running Man
With 10 chapters, 22 votes, 84 subscribers, 2680 views, 94 comments
Status Subscribers Only

Welcome to Seven Forever Graphics Shop.                                                                                                                                                                                      

If We Love Again,Hopeless

By ChanhyunBaby Updated
Characters Chanyeol l Baekhyun
With 10 views
Status Subscribers Only

__________… When Baekhyun's parent divorced.  He know loving someone too deeply will be  sad ending . its annoying when someone you love get close to other guy and forget about you. The love you hopes  can make your life more brighter is just a dream. You are not stornger enough to take all the pain alone. But the egois Chanyeol always make things hard.  " I dont want to leave you! Park Chanyeol! But i can't  take all the pain you give!" Its hurt to let go..cant even turn

Diari Shimmy

By Shimm_Ahmad Updated
Characters Shimmy dan sesiapa sahaja!
With 3 chapters, 1 votes, 2 comments
Status Members Only, Subscribers Only

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sesiapa sahaja yang menemui diari ini. 

Beautiful Revenge

By fiqahhh Updated
Characters Kim Jongin Lee Haeun Lee Donghae
With 2 chapters, 13 subscribers, 120 views, 2 comments
Status Subscribers Only

    "Kau lelaki tak guna!! Kau nak apa ah setan?? Aku tak kenal siapa kau, kenapa kau nak buat macam ni kat aku, hah? Kalau kau tak puas hati dengan aku kau boleh cakap, tapi jangan buat aku macam ni, setan!!"     "Shhh. Dont cry babe. Aku dah cakap kan, kawan kau dah jual kau kat aku. Now

Diamond || Woollim Entertainment New Girl Group || Story Started

By yoong_dandyu Updated
Characters You as Diamond Character, Other
With 44 chapters, 11 votes, 27 subscribers, 2180 views, 96 comments

 

Mencuri Hati Mr.Crush

By WoaiJia Updated
Characters Kyungmi ( Oc ) , Luhan, Kai, Sehun, Krystal
With 23 chapters, 66 votes, 613 subscribers, 16750 views, 454 comments
Status Subscribers Only

  Kemalangan yang membawa padah sering menimpa ke atas seorang gadis yang bernama Kim Kyungmi, bermula dengan kemalangan jatuh dari katil tidak dengan itu juga, dia sering dilanda musibah seperti jatuh dari tangga dan akhirnya kemalangan yang paling malang pernah berlaku ke atas dirinya ialah jatuh cinta. 

1001 kisah 'seram'

By Syahilein Updated
Tags horror malay
Characters kpop idol yang author pilih~
With 15 chapters, 11 votes, 89 subscribers, 2350 views, 64 comments

1001 kisah seram,mencerita kan kpop idol yang popular menjumpa sesuatu yang tidak diingini~~ wuuu~~ kepada readers yang membaca 1001 kisah ‘seram’ ini dinasihatkan supaya pergi buang air kecil dahulu~~ cerita ni ada banyak genre,ada sedih,kelakar,seram etc yang penting cerita ni mesti ada jumpa hantu tak pun mesti ada benda seram..well cerita seram tak semestinya kena ada genre seram jer.. Warning : jangan baca waktu malam~~ nanti ‘benda’ tu ‘teman’

SUPERNORMAL

By PinkBlossom_97 Updated
Characters Kai, Kyungsoo, El (OC) and others
With 1 subscribers, 30 views

Dunia mengandungi kumpulan manusia yang terbahagi kepada dua; normal dan supernormal. Seorang supernormal memiliki kuasa yang digelar Amell.  Ma

Resonance

By akmalkuma Updated
Characters BTS X INFINITE Kim Seok Jin, Ryosuke Yamada , Lim Ji Yeon
With 3 chapters, 8 subscribers, 160 views, 3 comments

Keadaan tiba-tiba huru- hara. Ramai kelihatan terjun dari bangunan apa sebenarnya yang dah berlaku manusia menjadi tak tentu arah ada yang bunuh sesama sendiri . keadaan dijalan raya pula menjadi sesak disebabkan kenderaan saling berlangar antara satu sama lain  . Aku tak pasti siapa punca disebalik semua ini.                                                                                     RESONANCE

Hikayat Agung Running Man : NO MORE DREAM

By Unicorn_Zhangyixing Updated
Characters Running Man & BTS dan penjahat Encik Mimpi
With 8 chapters, 5 votes, 26 subscribers, 980 views, 14 comments
Status Completed

Hikayat ini bukan sebarang hikayat, dan bukan juga Hikayat Putera Shazlan. Ini ialah............Hikayat Agung Running Man!!! ikuti pengembaraan hulubalang-hulubalang Running Man untuk menyelamatkan 7 orang putera dari Kerajaan Big Hit yang terperangkap dalam dunia mimpi oleh penjahat misteri yang bernama Encik Mimpi.

Cik Tebusan & Encik Perompak

By Eli_Shane Updated
Characters Ahn Hani, Bang Yongguk & B.A.P
With 25 chapters, 13 votes, 200 subscribers, 5150 views, 103 comments
Status Subscribers Only

  "Y

Beast & Angel/Series:Black & White

By LixingYifan Updated
Characters Jeon Jungkook,Kim Seolhyun,Kai,Youngjae,Hyungwon,Sehun,Dasom
With 20 chapters, 8 votes, 121 subscribers, 3570 views, 19 comments
Status Subscribers Only

Seorang lelaki..

They Never Know

By angelicstar Updated
Characters Kim Seokjin (Watak utama) ❤ BTS ❤ OCs
With 6 subscribers, 50 views, 1 comments
Status Subscribers Only

  Dialah yang jahat. Dialah yang gangster. Dialah yang kejam. Dia seorang yang teruk, mempunyai latar belakang yang akan membuatkan masyarakat memandang serong kepadanya. Dia anak seorang penjenayah. Dia tiada bapa. Ibunya tinggal di penjara.    Tiada siapa tahu tentang kisah hidupnya atau lebih tepat lagi tiada siapa kisah. Dia membesar tanpa kasih sayang

My Type is.. A Gheiboi ?

By BarmyDew Updated
Characters < Hyungwon > < Wonho > < Hara (OC) > < I.M > < Monsta X >
With 3 chapters, 8 subscribers, 200 views, 4 comments

Crush kau seorang ghei boy???? Like seriously???  

C'est Notre Secret

By angelicstar Updated
Characters Oh Sehun ❤ OC
With 2 chapters, 1 votes, 12 subscribers, 110 views, 3 comments
Status Subscribers Only

  Emilia Kim merupakan seorang pelajar dari Universiti Kebangsaan Seoul dan menjalani praktikal di salah sebuah syarikat ternama, Oh Holdings. Selama ini hidup Emilia aman sahaja, tiada sebarang masalah yang dihadapi kecuali masalah wang. Namun begitu, selepas menjalani praktikal di Oh Holdings, kehidupannya menjadi huru-hara.   Oh Sehun, CEO Oh Holdings, merupakan seorang ahli perni