Register

Malay (4,590 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

   EXONERATE.  asianfanfics based roleplay.  /  come give us a shot?

est. 05.06.16. active and here for the long run. come join us on our journey of memory making here with the exonerate fam. everyone is welcomed, loved, and waiting for you!

H U J A N

By Rainerchor Updated
Characters Do Kyungsoo | Yoo Haera (OC)
With 3 chapters, 1 votes, 10 subscribers, 170 views, 5 comments
Status Members Only

  Do Kyungsoo dan Yoo Haera.

Le Demi Lune

By akmalkuma Updated
Tags malay bts
Characters BTS x OC Kim Taehyung Jin rapmon Namjoon
With 1 chapters, 10 views

Sudah semestinya sukar untuk seseorang itu melalui saat suka dan duka seorang diri tanpa teman di sisi. Siapa sangka segala kegembiraan suka duka apabila  Dam Seo bersama Tae hyung mampu berakhir suatu hari nanti. Bagai mana jika ianya benar-benar berlaku agaknya  bolehkah meraka kembali bersama dan hidup bahagia selamanya ?. Bagai mana pula kalau dikatakan kehidupan mereka akan sentiasa gembira bersama selamanya?  

Friends?

By JunAra Updated
Characters Bang YongGuk|Kim HimChan|Jung DaeHyun|Yoo YoungJae|Moon JongUp|Zelo| OC|
With 7 chapters, 2 votes, 2 subscribers, 90 views, 2 comments
Status Completed

1 Januari 2222 (SELASA)     -Hari ini sudah masuk tahun baru, banyak kemajuan yang telah dicapai dunia. Korea telah diiktiraf sebagai negara termaju dibelakang Jepun. Bukan sahaja dari segi kemajuan malahan dari dari segi sukan, pembangunan, hiburan, kemanusiaan dan sosial, Korea Selatan sentiasa berada di barisan hadapan antara negara-negara lain. Dalam hidup yang penuh moden kini, kisah mistik dan hantu kian dilupai dan dianggap mitos. Sesiapa yang mempercayainya mesti diangga

Blog SERAM Kim

By inspirebunny Updated
Characters Kim Myungsoo
With 7 chapters, 8 votes, 130 subscribers, 1440 views, 37 comments
Status Completed, Subscribers Only

Nama aku Akim. Korang boleh panggil aku Kim jelah. Segan nak panggil lebih-lebih. Kalau nak lebih, panggil aku Kim Myung Soo sebab ramai orang cakap muka aku macam Myungsoo. Mereka yang cakap, bukan aku. Dengan hati terbuka berbunga-bunga bak sanubari aku terima bila mereka dah cakap macam tu. Okay lepasni semua pakat nak sepak aku berjemaah dengan heels 8 inci milik uncle JYP.

Blanc and Noir

By rewinder Updated
Characters Jun Hani (OC) , Byun Baekhyun
With 1 chapters, 40 views
Status Members Only, Subscribers Only

Nama : JUN HANI  Umur : 15 TAHUN  Rekod Jenayah : PEMBUNUHAN   

Kotak Impian

By ei_eiji13 Updated
Tags malay
Characters Luhan,OC
With 1 subscribers, 10 views

Aku cemburulah kalau kawan aku semua dah ada couple. Aku ni tak da yang nak. Sibuk kata aku ni handsomelah, apalah.. tapi tak da juga yang datang dengan aku. Kali inilah impian aku yang selama ini akan tercapai.  Tak kenal aku tak kesah. 'Tak kenal maka tak cinta' ? Heh. Di sini aku akan buktikan.

www.horrorpfft.com

By b1a4xoxobapxoxo Updated
Characters OC and idol
With 3 chapters, 6 votes, 25 subscribers, 200 views, 9 comments
Status Subscribers Only

  Hai, aku Yeong.     Hidup aku dipenuhi cerita-cerita hantu.     Scary riddles? Kegemaranku.     Game horror? Semua aku dah cuba.     Urban legend? Aku dah siap baca.     Aku sekarang aktif dekat laman web aku, www.horrorpfft.com     Tiba masa untuk aku cerita kembali segalanya.      

Resepi Berkasih

By sayanorie Updated
Characters sitinordiana
With 6 chapters, 2 votes, 4 subscribers, 190 views, 1 comments

"Tiada istilah sisa atau bekas orang dalam hal ni.." "Apa yang perlu aku panggil dia? Abang? Awak? Takkan adik kot?" "Apa yang perlu aku buat untuk dia faham, aku sanggup buat lebih dari apa yang dia nak, asalkan dia belajar untuk terima a

Cinderella And The Hunchback

By AubreyFairy Updated
Characters Daryla Hobbick Prince Pheddyn Qourisza Wenkym Cheliom
With 1 chapters, 1 subscribers, 30 views, 1 comments
Status Subscribers Only

A U B R E Y F A I R Y  M E M P E R S E M B A H K A N Cinderella

Oh My Bodyguard

By Syahilein Updated
Characters BTS|INFINITE|OC
With 8 chapters, 3 votes, 23 subscribers, 630 views, 9 comments

pertemuan yang tidak dijangka antara pengawas sekolah tingkatan 4 yang kacak lagi bergaya,yang pandai lagi genius dengan seorang pelajar perempuan tingkatan 3 yang lembab lagi bebal,yang cantik lagi lawa,yang baik lagi nakal. (?) "tapi bapak angkat saya tak pernah berjaya jual saya sebab saya selalu pulang lewat" - Min Hye Mi. "kalau kau tak lemah,kenapa kau ada pengikut? tengok aku seorang diri dan tak lemah."- Jeon Jungkook. "aku tanya lain,kau jawab

Au revoir

By Youri_Kim97 Updated
Characters jimin namjoon nammin
With 2 chapters, 3 subscribers, 120 views, 7 comments

Ketika semua sedang sibuk menumpukan perhatian di dalam kelas Ketika semua sedang sibuk berlatih di padang

Kerana Dia, Wen Junhui.

By Jelly_Warrior Updated
Characters Jun (Seventeen) || Ahreum (OC) || Yongguk (B.A.P) || Hoshi ( Seventeen)
With 1 chapters, 2 votes, 13 subscribers, 90 views, 1 comments
Status Completed, Subscribers Only

Kata orang, cinta pertama adalah cinta yang terindah. Namun... Cinta pertama mereka ternyata menyakitkan.

Geki Opo Poster Shop (OPEN!)

By GekiOpo Updated
Characters the lonely postershop
With 15 chapters, 11 votes, 29 comments

                                                                                        

Miracle Stranger

By AubreyFairy Updated
Characters Baekhyun(EXO), V(BTS), Ri Aen (OC), Hanbin (iKON), Mino (Winner), Yeri (RV)
With 25 chapters, 7 votes, 71 subscribers, 2360 views, 49 comments
Status Subscribers Only

A U B R E Y F A I R Y   P R E S E N T   T O   Y O U Miracle Stranger

    PAPERHEARTS RP. (✿ ◡‿◡) OPEN | REVAMPING 17%

By vaguememory Updated
Characters best view in blue aff
With 5 chapters, 84 votes, 694 comments
Status Subscribers Only

 

She Is My Super Trouble Girl

By little_me96 Updated
With 4 chapters, 2 votes, 9 comments

Hong Young Gi adalah seorang penyihir pada tahun 1542. Pada suatu hari dia dipaksa membuka pintu ke masa hadapan oleh seseorang. Tanpa disedarinya dia berada pada tahun 2016 pada masa hadapan. Walaupun begitu dia masih diburu. Dia kemudiannya berjumpa seorang lelaki yang bernama Luhan yang mempunyai bad luck. Dia selalu di anggap 'loser' oleh kawan-kawannya. Luhan membantu Hong Young Gi daripada terus diburu namun pada akhirnya dia dibunuh. Hong Young Gi kemudiannya menyelamatkannya dengan me

Girl with Three Senses

By Kuangsu Updated
Characters Oc , Luhan
With 3 chapters, 1 votes, 13 subscribers, 200 views, 5 comments
Status Subscribers Only

Here is the synopsis : Setiap manusia mempunyai lima deria. Bagaimana pula kalau ada seorang insan yang dilahirkan dengan hanya ada tiga deria? Saa Ra Kim, gadis yang dilahirkan dengan mempunyai tiga deria sahaja. Iaitu, 

Dancing with The Stars

By iemacute Updated
Characters Taehyung bts | OC | Jungkook bts | Red velvet joy | BtoB sungjae
With 1 subscribers, 30 views

Apabila kamu melihat hujan, carilah pelangi disebaliknya. Dan apabila malam menjelma, carilah bintang yang akan bersinar dalam kegelapan.

NOONA IS MINE!

By aien_lahh Updated
Characters Chanyeol Tao You EXO
With 29 chapters, 3 votes, 26 subscribers, 990 views, 18 comments
Status Members Only, Subscribers Only

Satu pertemuan yang tidak disengajakan, membuahkan rasa cinta diantara mereka. Kebahagiaan ingin dikecapi bersama, biarpun keduanya masih terlalu naif tika berbicara perihal hati dan perasaan. Dapatkah mereka melalui perjalanan kisah hidup tanpa sebarang halangan?. Adakah dengan hanya berbekalkan cinta, hubungan mereka akan berkekalan?. Mungkinkah wujud watak antagonis diantara mereka? Atau mungkin hanya kerana rasa sangsi dan kurang percaya menjadi punca terjadinya pergolakkan tidak diduga?

쌍안의 Binocular

By slntwrtr Updated
Characters various kidol. bighit , yg , pledis , jyp , yedang , jellyfish , sm
With 1 chapters, 40 views

not a fanfic but its more like my opinion after watching a various video of kidol. and there were a lot of curiouslity come out after see the kidol respond of something or how they talk and their face that shows their real feeling. who are those kidol?

remorseful of remedy

By Galaxy_amywyf Updated
Tags malay
Characters KRIS WU IU KIM WOO BIN V BTS SUZY MISS A
With 1 chapters, 1 subscribers, 30 views

'' Mianhae sebab susahkan kau.Sekarang aku mungkin dah pergi so thanks for everything.Actually..saranghae Kris!'',air mata Kris berguguran swaktu membaca surat tersebut.Menyesal,hatinya bukan perlukan Suzy tapi IU...IU yang sering dia benci disaat pertama.Langkah IU yang buat Kris tak senang duduk dan rasa nak marah IU tapi..tanggapan dia salah selama ni.IU buat semua itu ad

Apabila KAHWIN TANGKAP MUAT

By exoticsNinspirit Updated
Characters BTS JUNG KOOK ,TAE HYUNG DAN OC
With 6 chapters, 1 votes, 24 subscribers, 450 views, 7 comments

"Omma ,kahwinkan aku...sekarang!!" Disebabkan putus cinta dengan mamat yang meninggalkan aku sebelah tong sampah sekolah,aku mengambil keputusan untuk berkahwin dengan sesiapapun .

Beast & Angel/Series:Black & White

By LixingYifan Updated
Characters Jeon Jungkook,Kim Seolhyun,Kai,Youngjae,Hyungwon,Sehun,Dasom
With 14 chapters, 8 votes, 115 subscribers, 3190 views, 18 comments
Status Subscribers Only

Seorang lelaki..

Suami Dengan Cinta

By Helovemenot Updated
Characters Xiumin (EXO), Song Sefeeya (OC), and other nice cast
With 3 chapters, 2 votes, 54 subscribers, 740 views, 17 comments
Status Members Only, Subscribers Only

Cinta ini sukar ditafsir. Perjalanan perkahwinan Kim Minseok dan Song Safeeya. Kedua-duanya berkahwin atas kehendak keluarga. Kim Minseok tidaklah sekejam sebagimana watak-watak novel yang lain sehingga sanggup menyuruh si isteri tidur disofa. Dia m

Cheater

By VelvetySoo Updated
Characters Kai, Kyungsoo and Krystal
With 2 chapters, 1 votes, 36 subscribers, 460 views, 4 comments
Status Subscribers Only

  Search     PARTNER CONTENT Presented by:    ★BREAKING: EXO’s Kai and f(x)’s Krystal confirmed to be dating by DISPATCH   Posted on March 31, 2016   Dispatch has published breaking