Malay (2,371 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Living A Double Life

"I never thought I would be able to live a normal life until he came along. He was the one who saved me and I would do anything for him, even if it means to die."

DIA KKAMJONGKU

BySTELLAIM updated
Characterskim jongin park hana (oc) kim myungsoo exo
With7 chapters, 2 votes, 16 comments

                        Dia  si  kkamjong  yang  seksi   ---------> Kim  Jongin                   

Don't Drag Us to Hell (When the Nightmares Ignited)

ByShiMatoki updated
CharactersExo Suho,Kris,Xiumin & Chanyeol
With9 chapters, 15 votes, 85 subscribers, 1750 views, 71 comments

"This isn't a game" Mimpi ngeri bakal menghantui mereka... buku usang tersebut dahagakan darah setiap tangisan dan penderitaan tidak dihiraukannya... asalkan... setiap pembacanya dapat membaca sehingga ke penghujung cerita. Adakah igauan ngeri bakal menjelma semula

♦Troublemaker Malay Oneshot♦

Byairinnchan updated
CharactersTroublemaker Membah~
With5 chapters, 3 votes, 12 subscribers, 160 views, 15 comments

[CONTENTID3] N-CITY GAKUEN..[/CONTENTID3] [CONTENTID2] Tanpa diketahui oleh semua orang, N-City Gakuen telah menjadi tempat bertapaknya SLEEPING FOREST, sebuah geng yang ditakuti oleh semua sekolah yang ada di N-City itu sendiri. Diduduki takhta tertinggi diatas oleh seorang tidak bernama bersama beberapa orang lain, mereka menguasai hampir semua orang yang hidup disitu. Namun kehadiran seorang pelajar baharu di Gakuen itu bakal merubah segalanya?? Nak tahu lebih lanjut? Sila tunggu y

Shimm Yang Punya!

ByShimm_Ahmad updated
Tagsmalay
Characterssesiapa sahaja~~~
With30 views, 1 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Tak ada yang penting pun. just koleksi poster yang aku buat ja. Peace.

Pelepasan

Bystndtall updated
Tagsmalay
With10 views
StatusSubscribers Only

"Janganlah anggap saya ni doktor psikologi awak, anggap saya ni kawan awak." "......" "Hmmm, apa kata saya perkenalkan diri saya dulu?" "......" "Nama saya So Ye Ri."

YONGIE GRAPHICS SHOP [ BATCH 2 KINI DIBUKA!! ]

Byeunheeex0tics updated
CharactersSaya, awak dan kita semua~
With4 chapters, 20 votes, 77 subscribers, 1890 views, 68 comments
StatusSubscribers Only

Peluang ke - Dua

Byminominomin updated
CharactersSehun Taehyung Sha
With10 chapters, 5 votes, 70 subscribers, 770 views, 13 comments

Setelah kematian Sehun, Taehyung datang untuk menjadi pengganti Sehun didalam hati Sha.

Hurts

Byminominomin updated
CharactersLuhan Maisarah (OC)
With2 chapters, 1 subscribers, 40 views

Yang mana satu paling SAKIT? Seseorang yang kita percaya SAKITI  kita Atau Orang yang kita SAKITI  masih percayakan kita?

Cinta Di Sebuah Pulau

Byoohbaekkieyehet updated
Tagsmalay
CharactersKim Taehyung BTS | Yoon Bomi Apink | Lain2
With5 chapters, 1 votes, 7 subscribers, 80 views, 2 comments

Holla holli ~ this is my second ff !! yg ff 'Kau! YEOJA?!' aku tetap sambung.. aku tgh susun ayat keh3 xD sementara nk susun ayat, aku buat cerita 'Cinta Di Sebuah Pulau'... hehehe... aku hrp korg sudi lah baca cerita baru aku ni... :) *bow 90 degree*

SEPTEMBER

Bygalaxy_here updated
CharactersJeon Jungkook I Kwon Mina I AOA I BTS
With4 chapters, 1 votes, 17 subscribers, 130 views, 5 comments
StatusSubscribers Only

  Pertemuan yang tak pernah diduga.

Open Arms

Byaikoswift updated
CharactersSharissa, EXO
With14 chapters, 10 votes, 45 subscribers, 1470 views, 28 comments

Sharissa is the daughter of Malaysian's Ambassodor in South Korea. She can play guitar well...She is a kind,firm and beautiful girl that is good in SILAT(a martial arts)..        She met with a guy one day that made her life changed.   Who is that mystery guy? The thing is, she doesn't know that guy is a member of a very popular boy-band in South Korea which is EXO.... Special credit to Elements Graphic Malay Shop for this beautiful poster~ http://www.asianfanfics.

Homestay

Bydarkclov3r updated
Tagsmalay novel
CharactersKay (OC) | Mei (OC) | WINNER | iKON
With2 chapters, 3 votes, 5 subscribers, 50 views, 2 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Homestay -

because friend?! you're psycho

ByHanafayana updated
With7 chapters, 10 comments

                                                                                              BEcaUSe FRienD?! YoU're PsyCho

Hate & Love

ByEysDujun_ updated
CharactersOh Sehun (exo) Lee Aira(Oc) kim taehyung (bts)
With19 chapters, 2 votes, 43 subscribers, 860 views, 28 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

           Lee Aira merupakan seorang gadis yang sangat cantik dan digilai oleh semua lelaki termasuk kim taehyung . Puas taehyung cuba memikat Aira namun Aira tetap jual mahal . Tetapi sebenarnya Aira juga mencintai Taehyung tapi disebabkan oleh amaran kakak tirinya , Aira menolak jauh perasaannya terhadap taehyung . 

Read Boys Mind

ByAiSyah98 updated
CharactersKai Of EXO and You
With4 chapters, 4 votes, 45 subscribers, 330 views, 18 comments
StatusSubscribers Only

      Bersama Host Anda

PELAJAR #025

ByAmira5 updated
CharactersPelajar #025, Pelajar #021, Pelajar #012 dan rakan sekumpulan dengannya
With2 chapters, 4 subscribers, 60 views

Pelajar #025 Sinopsis Sekumpulan pelajar dari SAPHG |SEOUL ART PERFORMANCE HIGH SCHOOL| sedang menaiki train menuju ke Busan. Mereka semua ditugaskan untuk pergi ke rumah orang-orang tua untuk membantu mereka.

Emergency Confession

Byminominomin updated
CharactersKey YagiArisa
With2 chapters, 1 votes, 6 subscribers, 220 views, 2 comments

Yagi Arisa, seorang gadis Jepun yang baru sahaja berpindah ke Korea kerana mengikuti ayahnya. Dia bersekolah di sebuah sekolah bernama SM High School dan mempunyai perasaan terhadap kingka disekolah baharunya. Kim Kibum atau lebih dikenali sebagai Key seorang kingka disekolah SM High School. Semua pelajar perempuan ingin menjadi teman wanitanya tetapi setiap pelajar yang mencuba mendekati dan mencairkan hati Key semua tidak berjaya kecuali gadis yang bernama Yagi Arisa. Arisa da

♦ Starlight Tears Production ♦ trailer shop ft. kaistal || BATCH 3 ||「CLOSED & HIRING」STAFF NEEDED

Byyoonainin updated
Charactersvideos and trailers
With10 chapters, 45 votes, 212 subscribers, 7410 views, 230 comments
StatusSubscribers Only

 

Haneul, I'm Sorry...

ByInfinite_Ifnt7 updated
CharactersSungyeol, Jung Haneul(you),Infinite
With3 subscribers, 40 views
StatusSubscribers Only

"If you love me you would..." - Jung Haneul

Recommendation List {Malay Recommendation}

ByWoaiJia updated
CharactersExo fanfics
With25 chapters, 14 votes, 200 subscribers, 4030 views, 39 comments

Apa yang anda akan jumpa di sini ?   Exo Fanfics sahaja - Kebanyakannya ff Baekhyun Ditulis dengan gaya penulisan yang baik

EXO Short Stories ☆MALAY ☆

ByShiningStar99 updated
CharactersSuho | Luhan | Xiumin | Chen | Lay | Kris | Chanyeol | Baekhyun | Kai | D.O | Sehun | Tao
With6 chapters, 14 votes, 103 subscribers, 790 views, 25 comments
StatusSubscribers Only

Anda mencari cerita pendek EXO? Di sinilah tempat yang betul, muahahaha xD Jadi, teruskan membaca.. harap-harap anda semua suka =D      

Pretty Girl

ByVioletSyafiqah updated
CharactersBae Suzy [Miss A], Jung Krystal [F(x)],Oh Sehun [Exo], Kim Kai [Exo]
With4 chapters, 16 votes, 87 subscribers, 2140 views, 58 comments
StatusCompleted

  Dia Si Cantik yang selalu menjadi bualan ramai, Dirinya yang cukup sempurna menyebabkan dia adalah tarikan utama di sekolah mahupun di luar sekolah. Si Cantik yang disayangi ramai dan dipuja. Si Cantik yang menyerlah dalam semua bidang di sekolah. Si Cantik yang menakluki hati lelaki yang aku cintai, Malah senyumannya juga menjad

Spectrum: Their Story

Byazure_bliss updated
CharactersOh Sehun | Jung Jieun | Byun Baekhyun | Han Soojin
With1 chapters, 3 votes, 22 subscribers, 160 views, 7 comments
StatusSubscribers Only

   Oh Sehun - 25 tahun

❝ DO °ᵜ° RDINARY  MERAKI ❞   ✎ENG + MALAY REVIEW SHOP_〆 [OPEN]

Byluckyfree updated
With11 chapters, 11 votes, 25 subscribers, 570 views, 16 comments
StatusSubscribers Only