Malay (2,407 malay fanfics)

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count
/
One Shots

Promoted - Advertise

Mental Breakdown Reviews ★ (╥﹏╥) ★

Hello! I just want to ask you guys for some upvotes. I just want this shop to get featured. T_T For fulfillment purposes only.

❥ My Design Collection ❥

ByYana_xoxo updated
Characters^^ Me and My design ^^
With23 chapters, 2 votes, 16 subscribers, 380 views, 2 comments
StatusSubscribers Only

Deeper Than The Sea

ByArmy1705 updated
CharactersChunji Soojung (OC) Ljoe
With5 chapters, 2 votes, 37 subscribers, 360 views, 16 comments
StatusSubscribers Only

Han Soo Jung , seorang yang happy-go-lucky . Kehilangan ayah nya dalam kemalangan lebih kurang 2 tahun lalu . Waktu itu Soojung berumur 15 tahun . Ommanya ialah seorang CEO kepada syarikat fesyen yang terkenal di serata dunia . Tetapi itu tidak menjadi sebab untuk Soojung meninggi diri .  Lee Chunji , classmat

☆ミ☆彡 Rainbow Galaxy Review Shop [ Batch 1 - Closed | Finishing Requests ]

ByRainbow_fairy updated
CharactersYou and your amazing stories
With19 chapters, 16 votes, 1710 views, 46 comments
StatusMembers Only

    ::  Welcome to Rainbow Galaxy Review Shop  ::      ABOUT:   :: Reviewing stories from one-shots to chapte

My Girlfriend is A Boy

ByFanficMalay updated
Charactershunhan exo
With8 chapters, 3 votes, 26 comments
StatusSubscribers Only

" Saya suka awak sejak kita first time jumpa"   'What?!!! dia suka kt aku? dia tak tau ke yg aku ni laki? ' __________________________________

Wolf: War in Love

ByKoJhinhun updated
CharactersXiumin, Kai, Erina, Linda
With6 chapters, 8 subscribers, 160 views

Cinta serigala jadian banyak halangannya. often update. Hari Jumaat mesti update

Chit Chat Room EXO!

ByAiSyah98 updated
Tagsmalay
CharactersEXO
With3 chapters, 2 votes, 80 subscribers, 400 views, 17 comments
StatusSubscribers Only

    Segalanya-galanya mengenai dua belas manusia yang digelarkan sebagai EXO Apa terjadi jika mereka chat bersama-sama didalam chat room dan topik yang dike

The Impossible Miracle

Bystarlight_miss updated
CharactersLizzy, Dasom, Chanyeol, Brownie the little cat and others.
With5 chapters, 2 votes, 15 subscribers, 260 views, 14 comments

Baekhyun POV Brownie.... Itulah nama aku setelah aku disumpah menjadi seekor anak kucing yang 'tersangattt' comel. Kenapa aku disumpah? Entahlah. Yang itu kena tanya sendiri si penyihir itu. Apalah malang sangat nasib aku ni. *geleng-geleng* Tapi aku beruntung kerana ada seorang gadis comel yang sanggup bela aku. Hahaha...       Lizzy POV "Brownie!!! Brownie!!! Where are you!!!" mana Brownie ni pergi. Nak bagi makan pun susah! Anak kucin

Jangan biarkanku sendiri...

ByHanie1122 updated
Tagsmalay
CharactersSuho, Kim Hana, Oh Sehun
StatusSubscribers Only

Apa akan terjadi kalau musuh bersatu?? "kenapa awak tinggalkan saya, Suho?" ujar Hana dalam tangisan... "Hana, Suho bagi awak surat ni.."huluran itu di sambut tanpa mendongak.. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Flashback "Perlu ke awak buat semua ni Suho??"marah Hana " Perlu Hana, sebab saya sayang awak..." balas Suho berani. "Baik, saya

When Couple In Love ... My One-Shot Collection[ Malay English ]

Bynyniea updated
CharactersExo and Oc
With24 chapters, 6 votes, 125 subscribers, 1930 views, 19 comments
StatusSubscribers Only

  Yoo waddupp everybody.. This is Chanyeol and galaxy hyung...kreaaaaaase.. Huhu rindu betul la dengan two moons era.. nak tengok persembahan live Chanyeol dan Kris yang gempak tu..ditambah lak dengan dancing machine Kai dan Lay yang power tu..memang masyuk la meletup gitu..Huhu.. Hah..korang nak bagitau n

Bermula Di Star King

Byoohbaekkieyehet updated
Tagsmalay
CharactersKim Taehyung BTS | Bang Min Ah Girl's Day | Lain2
With10 views

Holla.. Ff lain aku lom siap agi but aku nk buat ff lain... Tamak beno xD Maklumlah cuti panjang dh start so tiba2 ada idea nk buat ff bermula di star king.. xD

I Don't Need You Again

ByYes_I_Am updated
CharactersAra OC x Taehyung (V) x Jungkook x BTS
With4 chapters, 1 votes, 9 comments

I Don't Need You Again.     "Sebenarnya saya suka kat awak! Could you be my girlfriend?" ujar Taehyung atau dikenali sebagai V kepada seorang gadis yang bernama Ara sambil memegang sejambak bunga ros.   "Ape yang awak cakapkan ni? Awak demam ke? Saya nak pergi kelas dah, bye," kata Ara dengan nervous lalu berlari anak ke kelasnya.   "Aish! First try, failed. Aku kena berusaha lebih ni. Aku taknak kena ejek ngan

YuNick Designs (For Malay Fanfic) [Batch 1 |Open only trailer for fanfics |OPEN| Please read chapter 23 |

ByMizzYukiko updated
CharactersTrailer dan Poster awak lerr :3
With23 chapters, 11 votes, 1520 views, 54 comments
StatusMembers Only

Because Of You

ByJuniel99 updated
CharactersMyungsoo You Other
With3 chapters, 2 subscribers, 50 views

Anda adalah seorang pelajar universiti di Seoul Korean, anda telah memenangi cabutan bertuah untuk belayar di Kapal Wixk iaitu sebuah kapal bertaraf 10 Bintang. Di sini lah kisah pahit, manis, sedih dan bermacam-macam lagi dugaan akan menimpa anda. Terimalah cerita seribu kisah sempena hari haloween daripada saya. SJ.

Love Rain

Bykpopper0 updated
With5 chapters, 2 votes, 10 subscribers, 200 views, 4 comments

Please.. Aku perlukan kau lima bulan je..                           Kau sakit hati? tengok girlfriend baru dia ?   I dont give a to them. Baik dia dengan girlfriend baru dia         Benda n

WHO I LOVE?

Bysyaniey updated
CharactersYOU as HWANG SUNG YOUNG, WU YI FAN as KRIS , ELI (U-KISS) as ELI
With1 chapters, 20 views

sung young(18) telah dipaksa untuk berkahwin dengan seorang lelaki yg lebih tua daripadanya di sebabkan oleh perjanjian yang dibuat oleh kedua keluarga selepas kelahiran sung young. WHAT HAPPEND????!!!!!!!!   nak tahu apa yang berlaku dan siapa lelaki itu..... baca sampai habis tau... 

Miss Fat meet her ANGEL

ByYeol_Lovers__ARMY updated
CharactersJungkook,sehun,oc,exo,bts
With28 chapters, 8 votes, 98 subscribers, 92 comments

"I know I'm fat but you don't have to bully or made some stupid joke of me!!cause it never be funny!!. >.<" Itulah rintihan yang selalu dibuat oleh seorang gadis berumur 16 tahun. Berpipi tembam,pendek, dan gemuk. So what???kalau dia gemuk sekali pun?!? apasal nak peduli? dia tak ada kacau sesiapa pun? 

Wolf and Beauty

ByJay_Lorde updated
CharactersKai Luhan Kris Suho Kyungsoo OC Exo
With10 chapters, 8 votes, 159 subscribers, 94 comments
StatusSubscribers Only

 Apabila cinta memenangi segala-galanya.                "Boleh awak bayangkan kehebatan cinta kita itu?"        "Ya..."                          Mempertengahkan "Beast and Beauty" di zaman moden yang dimana seorang remaja lelaki bertukar menjadi serigala jadian untuk mencari cinta sejati.     Ps : im suck at the desciption lol

My Days With A Kidnapper

ByLoizHong_96 updated
CharactersB.A.P(Daehyun,Yongguk,Himchan,Youngjae,Jongup and Zelo),OC and Others.
With13 chapters, 7 votes, 61 subscribers, 1690 views, 35 comments

BERITA TERKINI Anak tunggal kepada seorang hartawan terkenal Korea,Tuan Jung JongKook telah dilaporkan hilang sejak beberapa

Unexpected Thing*

ByKgirlz updated
CharactersYifan (Kris) / Luhan
With2 chapters, 270 views, 9 comments

Positif. Bukan itu yang diharapkan. Namun, segalanya telah berlaku, jadi dia harus menerima kenyataan itu sama ada suka ataupun tidak. Nasi sudah menjadi bubur, perkara yang paling ditakutinya telah menjadi nyata. "Tidak..." ucapnya perlahan dengan mata

Maid in Love

Bymieyhyun updated
CharactersByun Baekhyun (EXO) Kim Sora (OC) EXO and other Kpop idols as cameo
With9 chapters, 11 subscribers, 290 views, 3 comments

Im Sora Pelajar lepasan universiti dalam bidang Teknologi Maklumat Usia: 25 tahun Menganggur sudah hampir 6 bulan selepas dia tamat belajar Setuju untuk bekerja dengan 5staR Ent sebagai “maid” Byun Baekhyun   Byun

{ 데이지 DAISY MALAY ROLEPLAY } FROM FANTASY TO DAISY

ByByunBaek1 updated
CharactersADMIN/YOU/MEMBERS
With40 views
StatusSubscribers Only

     

You Get My Heart

Bycute_korean_girl updated
Charactersyou and secret hero
With3 subscribers, 120 views
StatusCompleted

Psst psst!korang kenal tak Kwon Ji Hye?laa tak kenal ke?Alah anak pemegang saham terbesar di korea tu and budak sekolah kita dulu pernah buli dia masa pertama kali dia masuk sekolah!..dulu dia nerd tapi sekarang ni dia dah cantik!And then ada berita tergempar lagi!dia tu adik kepada G-Dragon!..laa tak kenal juga?ok try baca fanfic ni,mesti korang tahu

Ferrero Rocher - The Sweet Sehun

Bywooya88 updated
CharactersOh Sehun, Jie Lynn (OC)
With2 chapters, 3 votes, 9 subscribers, 3 comments

  Oh Sehun dipaksa oleh kawannya, Kai untuk membeli coklat Ferrero Rocher pada lewat malam kerana dia menghabiskan coklat tersebut tanpa izin. Jikalau tidak, Sehun terpaksa tidur di luar pada malam yang sejuk itu. Malangya, seorang gadis telah mengambil coklat terakhir yang ada di rak kedai itu.  Sekarang, Sehun mahukan dua benda. Coklat dan.. nama gadis itu.  

Bila Hantu Jatuh Cinta

Byminominomin updated
CharactersKai Kila (OC)
With2 chapters, 1 votes, 12 subscribers, 150 views, 8 comments
StatusCompleted

Nama aku Kai. Aku hantu dan aku jatuh cinta.

Happy Happy Meh Review

ByChiaAhn updated
With3 chapters, 8 votes, 300 views, 11 comments
StatusMembers Only, Subscribers Only

Okey, tak perlu layout. Tak perlu ayat berbunga yang panjang lebar. Tujuan saya buat benda ni untuk mereview dan membantu anda dalam menulis.  Tiada markah, tiada rubric yang gila atau apa entah namanya tu.