Indonesian (2,545 indonesian fanfics)

Please log in to enable more search filters and sort options
Promoted - Advertise

The Patient And I

Where Mark meets fellow patient Park Mina just days after waking from a coma. Pro; She's a whirlwind of exuberance in Mark's otherwise lacklustre and dull life. Con; She's very much terminal and doesn't have much time left.

Promoted - 1 Hour Advertisement (#ffe488) (New bid starts in 51 minutes)

psychotic attraction.

When vulnerable Chanyeol meets his psychologist Baekhyun for the first time on a summer day, his life takes a dramatic turn. He never believed that things will be so interesting and twisted for him.

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only
Show non-rated stories only

Thank you Daddy

By Upriyanipark Updated
Characters Seulgi Irene hyejin
With 24 chapters, 2 votes, 108 subscribers, 1430 views, 20 comments, 12876 words
Status [M], Subscribers Only

Everything Is Gonna Be Okay (INDONESIAN)

By theprofessoring Updated
With 1 chapters, 1 subscribers, 30 views, 1530 words
Status Subscribers Only

Insiden yang dialami Victoria Song 2 tahun yang lalu, memaksa ia menjalani kehidupannya yang baru yang tanpa sadar, membawanya bertemu dengan sang tambatan hati

Kai, Sang Pejuang Cinta

By zephyrine Updated
Tags  fluff   indonesian   schoollife   indonesia   kai   bahasa   kaixoc 
Characters Kai, Borin, dan lain-lain
With 28 chapters, 3 votes, 16 subscribers, 8 comments, 54116 words
Status Comment Bonus

Ini tentang kisah cinta seorang cowok bernama Kim Jongin. Ganteng, keren, pintar, idola banget, sayangnya masih jomblo. Tapi dia single on purpose kok. Karena hatinya cuma buat seorang gadis saja. Ikuti kisahnya dan lihat perjuangannya demi cinta.

Ride The Bicycle

By blurybeat Updated
Characters Oh Sehun, Kim Jongin, Park Chanyeol, Kim Jongdae
With 3 chapters, 20 subscribers, 170 views, 1 comments, 11889 words
Status [M], [TW], Completed, Members Only, Subscribers Only, Comment Bonus

Keep It Secret

By KimMoon Updated
Tags  indonesian   luhan   kris   krishan   krislu   wuyifan 
Characters Wu Yifan & Lu Han
With 1 chapters, 1 subscribers, 30 views, 536 words

KEEP IT SECRET Remake story by KimMoon Kris-LuHan fanfiction KrisHan/FanHan/KrisLu bxb!!!

Inseparable

By bingukitty Updated
Tags  indonesian   yixing   kray   yifan   fanxing 
Characters Yixing, Yifan, Henry, Chen, Others
With 10 chapters, 3 votes, 23 subscribers, 3100 views, 18 comments, 29220 words
Status [M], Comment Bonus

I'm a JERK

By shiningstar0499 Updated
Characters MIXNINE contestant
With 1 chapters, 1 votes, 1 comments, 1322 words
Status Friends Only, Subscribers Only

    Hi, Buat kalian yang kangen dengan peserta MIXNINE terlebih TOP9 Boys.... Aku ingin membagi cerita fiksiku ini pada kalian, MIXNINEStan ...... Khususnya teruntuk penggemar Hyunsuk x Byounggon / Hyunsuk x Byeongkwan / Hyunsuk x Jaeyong, selamat menikmati alur drama ini :)   Notes : Siapa yang gak sabar nunggu debut mereka di bulan April tah

Daily life

By sugaxm Updated
With 3 chapters, 15 subscribers, 150 views, 1069 words
Status [M], [TW], Members Only, Subscribers Only

My Beloved

By Jojotata Updated
Tags  indonesian   seulgi   sliceoflife   gxg   wendy   seuldy   wenseul 
Characters seulgi wendy irene joy yeri
With 9 chapters, 1 votes, 18 subscribers, 430 views, 6 comments, 12669 words
Status Members Only, Subscribers Only, Comment Bonus

My Beloved Menceritakan tentang Wendy yang tidak yakin dengan perasaannya.         ceritanya mereka seumuran   paling

Lotus

By Amzalov22 Updated
Tags  amber   indonesian   jonghyun   minho   victoria   jongber   kris   kyungsoo   krisber 
Characters Amber Liu, Kim Jonghyun, Kris Wu, Park Luna, Choi Minho, Victoria Song, Do Kyungso.
With 10 chapters, 3 votes, 58 subscribers, 1400 views, 53 comments, 25044 words
Status Subscribers Only

Kisah seorang gadis muda yang mengumpamakan dirinya sebagai bunga lotus.    "Aku akan seegois Lotus karna aku punya air dan lumpur yang dapat kumanfaatkan." -Amber Liu.     Amzalov22's Story Line. AU fic. 26 juni 2017/senin.

Rasa Hujan

By Amzalov22 Updated
Tags  amber   indonesian   chanber   fxexo 
Characters Park Chanyeol, Amber J. Liu, Krystal Jung, Oh Sehun
With 7 chapters, 5 votes, 60 subscribers, 1080 views, 60 comments, 17673 words
Status Members Only, Subscribers Only

©Amzalov22 Park Chanyeol x Amber Liu AU fic/Multichapter/Romance   Dia hanya menganggap hujan sebagai ungkapan dari kesedihan. Tangisan langit yang harus dirasakan setiap orang

Second Third

By marumero Updated
Tags  drama   indonesian   romance   taehyun   exo   luhan   winner 
Characters Luhan, Nam Taehyun, Yong Haru (OC), EXO, WINNER
With 9 chapters, 3 votes, 43 subscribers, 1460 views, 10 comments, 30088 words
Status Subscribers Only, Comment Bonus

“Apa yang akan terjadi maka terjadilah. Pakai kalung ini sebagai pengingat agar kau selalu menjaga lingkaran positif, damai dan penuh kasih. Karma pasti berlaku, Yong Haru. Kau harus tahu itu.” Yong Haru bisa jadi terlalu naïf kalau mengabaikan cinta Luhan. Tapi bukan itu saja yang menj

Stranger

By kiyu_kiyu Updated
Tags  indonesian   kyuhyun   siwon   wonkyu 
Characters Siwon Kyuhyun and others
With 10 chapters, 4 votes, 201 subscribers, 3030 views, 105 comments, 28320 words
Status Subscribers Only

we all start as a strangers

3:00 A.M.

By itsmearmy94 Updated
Characters Kim Namjoon / RM (BTS), Song Haewon (OC)
With 50 views, 1 comments, 2490 words
Status Completed

"Kau tahu, aku tidak baik-baik saja sampai kau datang."   Simple Story - BTS MEMBER ONESHOT STORY ©itsmearmy94

101 things about us

By scarletwriter Updated
Tags  indonesian   romance   bahasaindonesia   idolau   ioi   wannaone   ioiwannaone   wannaioi 
Characters wannaone ioi romance idolau
With 1 chapters, 1 votes, 2 subscribers, 40 views, 3426 words

Gimana kalau IOI dan Wanna One tinggal di satu dorm? Chaos ensued guaranteed

What 'LOVE' is...???

By JiyoRi Updated
Tags  angst   drama   gdragon   gri   indonesian   jiyong   romance   seungri   topri   nyongtory 
Characters Lee Seungri ; Kwon Jiyong ; Choi Seunghyun
With 13 chapters, 5 votes, 143 subscribers, 2820 views, 34 comments, 42712 words
Status Subscribers Only, Comment Bonus

Hidupnya berubah setelah dia di jual untuk membayar hutang keluarga... Dia saat ini bahagia tinggal bersama pria yang membayar hutang keluarganya... Namun bagaimana jika pria tersebut jatuh cinta padanya dan melamarnya?

Suka (Joah)

By MayJune Updated
Tags  indonesian   bahasa   leehi   hanbin   hanhi   ikon 
Characters hayi, hanbin, jennie
With 8 chapters, 14 subscribers, 600 views, 9 comments, 3768 words

Suka, Tidak, Suka, Tidak, Suka? Tidak?                                          

Blackpink Couple

By roseanne1012 Updated
Characters Park Chaeyoung/Rose, Kim jennie, lalisa/lisa, kim jisoo
With 97 chapters, 9 votes, 699 subscribers, 24990 views, 370 comments, 282777 words
Status [M], Subscribers Only

Salty Salt

By JessB20 Updated
Tags  angst   fantasy   genderbender   indonesian   bahasa   dahyun   chaeyoung   sana   twice   jeongyeon   michaeng   jeongmo   dahmo   sachaeng   jeongmi   mochaeng   sajeong 
Characters Mina, Momo, Jeongyeon, Sana, Chaeyeong, etc
With 10 chapters, 2 votes, 650 views, 11 comments, 17945 words
Status Comment Bonus

Kisah tentang seorang pemuda yang dapat mengingat kehidupan masa lalunya. Ia kemudian bertemu dengan cinta lamanya. Namun, sayangnya, cinta lamanya itu sekarang adalah kekasih sahabatnya.

Another Angel

By Kiriya_Diciannove Updated
Tags  indonesian   layho   chanbaek   krisho   suyeol   exofanfic 
Characters Suho Kris EXO
With 5 chapters, 1 votes, 12 subscribers, 740 views, 11 comments, 18096 words
Status Comment Bonus

[Krisho] Sibum/official,crack/Fluff Indonesian Language. Aku sempat berpikir untuk sebisa mungkin tidak berada di dekatnya karena aku akan terlihat menyedihkan. Kami memiliki perbedaan tinggi yang cukup signifikan, mungkin sekitar 13 cm! - Junmyeon Seperti yang kuduga, nyaman untuk dipeluk. Itu karena kau pendek dan kecil. - Yifan AU, BL, OOC. Don't Like Don't Read. Mind to RnR?