This is your end!- 5. fejezet

This is your end!

 

"Kedves Naplóm.

Rég nem írtam már, de megvan rá az okom! Egy nemrég debütált fiúcsapat egyik tagjával ismerkedtem meg tegnap este. Kedves, cuki, és írtó jó táncos, Lu Hannak hívják. Ráadásul még híres is, kell ennél több? Nem hinném. Tegnap délután elmentem életem első koreában lezajló táncórájára, amit mellesleg Lu Han tartott. Óra után pedig megvárt a táncterem előtt, az egy dolog, hogy a frászt hozta rám, de utánna jót beszélgettünk. Azt akarja, hogy Liával együtt találkozzunk vele majd valamikor. Nagyon várom <3 
Nem tudom még a mai teendőimet, majd elválik. Addig is jókedvemben hallgatom ezt a számot.~
Chu~
[ Chris Brown- Turn up the music ] "


- GYERÜNK MÁR! ADJATOK BELE MINDENT!!
- Jól van már....- hallatszott a kórus
- Még mindig nem látom az effortot! Tényleg nem kell más sok időt ezzel szenvedni, szóval utoljára. 
* egy negyed órával később*
- Hát fiúk, ma megint büszke vagyok rátok. Szép teljesítmény, azt kell hogy mondjam. Ha így haladunk nyerni fogunk. Köszönöm mindenkinek a mai részvételt, a nap többi része a tiétek.

- Hé Suho!- Szólt Lu Han, fáradtan, kimerülten, az EXO edzése után.- Légy szíves gyere már egy picit.
- Mondjad. - Lépett oda mosolyogva társához Suho
- Nem fogod elhinni mi történt velem. - Luhan szeme csak úgy csillogott az örömtől.
- Akartam is kérdezni, hogy merre járkáltál tegnap este, későn jöttél. - a személyisége két részre bomlik, a leader és a barát, ez most tipikusan a leader-barát.- Szóval mi történt?
- Hát tegnap ugye el kellett mennem táncórát tartani, egy elég neves tánciskolába, és ott volt egy lány, akibe belebotlottam még az óra előtt, nagyon rendes volt, és nem ájult el rögtön, amint meglátott. Elég szimpatikus, így megvártam az óra után. Kicsit sikerült ráijesztenem, de utánna beszélgettem vele, és hihetetlen, hogy tud úgy kezelni mint egy .... "senkit".....
- Hmm, ez tök jó.- Nagyban elkezdett mosolyogni, drága leaderünk.- és hogy hívják? 
- Naomi, és van egy barátnője, aki pedig Lia. Mindketten európaiak.
- Úúúú az tök jó, és hogy néznek ki?- Suhoból előtört a kisfiú. Hatalmasra nyílt szemekkel várta a folytatást.
- Hát az egyik lány szőke hajú, nem túl magas, és barna a szeme, írtó kedves, vele találkoztam a táncteremben, de Liáról nem tudok semmit, még csak hallottam felőle.
- Remélem egyszer tudunk velük találkozni mi is.
- Majd meglátjuk, a lány eléggé jól táncol, egyszer meg kell nézned!
- Rendben megbeszéltük- Majd mosolyogva kisétáltam a próbateremből.

A fejemben sok gondolat csavargott, először is az, hogy a lány akit tegnap láttam a barátnőjével nem jött el este az SM elé, de miért?..... Ahj, pedig annyira gyönyörű volt, és normálisnak tűnt. Kizárt, hogy találnék még egy ilyen lányt a földön. Nagyon-nagyon remélem, hogy valamikor lesz még lehetőségem találkozni vele. Pár perces átgondolás után rájöttem, hogy SOHA nem lesz még egy ilyen esélyem.  Lu Han pedig milyen szerencsés, hogy találkozott egy ilyen lánnyal, vagy is kapásból kettővel is. Na jó, azt hiszem elmegyek és kiszellőztetem a fejem, rám fér. Azzal a lendülettel elmentem átöltözni, majd kiléptem az utcára.


Pár nappal később…..

-Naa és mikor találkozunk vele Naomi?- barátnőmet kegyetlenül  lázba hozták a történtek, pedig nem is vele esett meg.
- Nem tudom, majd ha megkeres,- még is mit gondolt ez?!-  én biztosan nem fogok az SM előtt ácsorogni arra várva, hogy egyszer csak felbukkan, hogy mondjam neki, hogy JHAAAAJ SZIJA LUHAN, emlékszel rám? Azt mondtad találkozzunk, hát itt vagyok.
- Akkor, mi lenne ha csak meglesnénk őket? Nem muszáj normálisan „találkozni” velük. - hajaj már megint az a sunyi mosoly.
-Hmm – Kezdtem átérezni, hogy ez még jól is kisülhet. – Tudod mit?! JÓ. Megkeresem azt a papírt, amit múltkor a pad alján találtunk. Azon rajta lesznek a számunkra érdekes infók.
Az egyik gatyám zsebéből előkotortam a papírt és megnéztem, hogy az EXO mikor van próbán. Ez állt rajta:
„Szombat este: esti edzés, 4 órás, közte egy félórás szünettel. Érkezés: 20:00 , Szünet:  21:30, Vége: 00:00”
Na ez fasza lesz így, megvacsorázunk és mehetünk is.
-Na figyel, akkor a haditerv, mindenképpen teljesen fekete cuccban kell mennünk, hogy nehogy észre vegyenek.- Lia hangján hallatszott, hogy majd kiugrik a feszülős nadrágjából. – Rendben?!
- OKÉÉKA – mosolyogtam- ,de addig is, rendeljünk egy pizzát mert éhen halok.
-STIPSTOP én rendelek- és Lia már rohant is a telefonhoz, majd rendelt egy sonkás,kukoricás pizzát.

-Fhuuu de tele ettem magam, meg sem bírok mozdulni, így hogy fogok úgy suhanni mint az árnyék?- panaszkodtam Liának. Volt még egy óránk indulásig, így megegyeztem magammal, hogy addig pihenek.
- Ne is mondd, én is!- Fújta ki hangosan a levegőt .

 

Egy óra elteltével, mikor ránéztünk az órára, majd egymásra, tudtuk, hogy mit kell mondani, így egyszerre kiáltottuk el magunkat.
-AKCIÓRA FEL!

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet