This is your end!- 10. fejezet

This is your end!

Ajaj…..felém jön. Én erre még nem vagyok felkészülve. Mit mondjak neki? Bele merjek-e nézni a szemébe. Fuhh azokba a szép szemeibe… NEM! nyugi! Csak add szépen a közömböst, de ne annyira, hogy hülyének nézzen.
Jesszusom, már mindjárt itt van teljesen előttem. Közben elindultak mögötte a többiek is felénk. Tőlük még sem „rettegek” ennyire, a lábaim csak úgy remegnek, a szívem meg majd kiugrik a helyéről.
- Szia – néz rám bizonytalanul.
Biztosan látja rajtam, hogy ideges vagyok és valószínűleg piros is egy picit az arcom.
- Szia – mosolyogtam rá bíztatóan, de ettől még ugyan úgy a torkomban dobogott a szívem.
- Örülök, hogy megismerhetlek. Lu Han mesélt már rólad. – igen?..LuHan mesélt? Ez már nem sülhet el olyan rosszul.
-Tényleg? – mosolyogtam – Remélem csupa jót.
- Ó abban biztos lehetsz. – elbűvölt teljesen – Jhaj ne haragudj, még be sem mutatkoztam. A nevem Suho,az
EXO-K leadere vagyok.
- Tudom ki vagy. - csak bambultam rá, aztán rájöttem, hogy lehet ennek nem kellett volna kicsúsznia csak így.
- Na, őm az jó. – idegesen megfogta a nyakát hátul. Nagyon szexi volt , ahogy felnézett rám. – Nekünk nem sokára mennünk kell a színpadra. Szóóóval, remélem majd ott láthatlak a közelünkben.
- Persze, mindenképpen ott fogunk csápolni Liával. – nevettem, ő meg csak nevetett velem.
- Akkor jó, viszont lehet még egy kérdésem? Lu Han barátom azt is megemlítette, hogy nagyon jól táncolsz.
- Háát….igen fogjuk rá, bár én ennyire nem tartom jónak magam.
- Legalább nem vagy elszállva magadtól, mint sokan. És a barátnőd is ilyen jól táncol?
- Igazából otthon szoktunk táncokat tanulgatni ketten, és szerintem vagyunk egy szinten.
- Ó, és milyen táncokat? A miénket tudjátok? – láttam, hogy szinte felcsillannak a szemei.
- Csajosakat, bár én fiú tánc párti vagyok inkább, és igen, tudjuk a Historyt, a MAMA-t is.
- Nagyszerű, akkor ezt majd egyszer meg kell mutatnotok nekünk. – arcom megint kezdett vörösödni. Már hogy mernék én kiállni táncolni, főleg előttük. Felejtős a dolog.
- Egyszer, talán. – nagyon szégyenlős lettem hirtelen.
- Ne butáskodj, biztos jók vagytok. – rám nézett, de...
*Kérem az EXO tagokat fáradjanak a színpadra, 5 perc és kezdés.*
- Nagyszerű….. – grimaszolt, majd csúnyán ránézett, a hangszóróra. – A színpadon látjuk egymást.
Rám kacsintott, majd összeszedte a fiúkat és elindultak a folyóson. Liával elindultunk mi is a magunk útjára. Elfoglaltuk a helyünket baloldalon, így tökéletes rálátásunk nyílt a srácokra. El sem hiszem azt az egy órás gyönyört, ami ránk vár. Milyen lehet közelről látni azt, hogy éneklés közben megfeszülnek az ereik, hogy egy-egy izzadságcsepp lefolyik az arcukon, amit persze a sminkesek 2 mp alatt eltűntetnek. Minden, maximum 10. perc után átöltöznek, rohangálnak fel-alá az emberek, a függöny mögött, hogy minden tökéletes legyen. Semmi hiba nem eshet a koncert alatt. Mi pedig ezt mind végignézzük. PERFECTION~
A koncert elkezdődött, a rajongók sikítoztak, mi pedig az elején nem mertünk lelkesedni. Ne legyen baj belőle, hogy ott állunk oldalt. Annak ellenére, hogy a srácok még csak nem rég kezdték a dolgokat, kitűnő hangulatot teremtettek a csarnokban. Szerintem mindenki ismeri az érzést, mikor elmész egy koncertre és hangosan sikoltozhatsz, énekelheted a dalszöveget és kiabálhatsz. Egyszóval kiadhatsz magadból mindent és még jól is érzed magadat.  Liával egyre felszabadultabbak lettünk, nem bírtuk nem élvezni ezt az egészet. Már végigénekeltük a What is love-ot, a History-t és ezek előtt, még pár rövidebb számot is.
- Ú szerintem most jön a MAMA – örvendezett ikrem. – Imádom ezt a számot, a táncot, a dallamot, a mindent.
- Nem csak te. – kezdtem beleélni magam, talán ezt a számot vártam a legjobban mindközül.
És akkor megszólaltak a hangfalak, az egyik pont mellettünk volt, méghozzá egy mélyládával együtt. Így még élvezhetőbb a dolog.
Careless,careless, shot annonymus, annonymus…..Heartless, mindless there’s no one who care about me. ~
Egyszerűen nem bírtam megállni, énekeltem és táncoltam rá. Liával mind a ketten tudjuk a táncát. Annyira bele tudom élni magam, egyszerűen fantasztikusak a mozdulatok, minden elismerésem a koreográfusuké. A srácok lopva-lopva ránk néztek, mikor túlságosan beleéltük magunkat a bíztatásba, és mindig egy mosollyal díjazták, nos ez most is megtörtént, de inkább meglepődtek , amikor meglátták, hogy velük együtt táncoljuk a MAMA-t. Suhot elnézve, mintha megvilágosodott volna, fogalmam sincs mi juthatott az eszébe, de láttam rajta, hogy olyan sunyi fejet vág. Ajaj……vajon mi jár a fejében?!
Igazából utálok magamban ilyen kérdéseket feltenni, mert a választ általában megtudom és az sosem lehet jó! Éppen csak vége lett a számnak, Suho elkérte a mikrofont és érkezett a válasz a kérdésemre…..
- Remélem jól érzitek magatokat!? – a tömeg nagy hangerővel sikította az igen-t. – Akkor jó! Szeretném bemutatni nektek a csapat két ismerősét. – és ekkor ránk mutatott….. az állam leesett. A biztonság kedvéért magunk mögé néztem, hátha van ott valaki, de nem…… tátott szájjal meredtem Suhora, magamra mutattam ő meg bólogatott. Ó a csudába is már, mér velem kell, hogy ez történjen. Én nem akarok oda kimenni!! Tátogtam neki, hogy nem megyek ki, de ő csak bólogatott, hogy de menjek! FHUUUUUUU  SUHO!
- Fiúk/Lányok, mit szólnátok egy kis bátorításhoz? Klienseink nem nagyon akaródzanak feljönni ide.
Ekkor a közönség hatalmas tapsviharban tört ki, én meg csak pirultam bele. Ó hogy a franc enné meg, jó legyen, majd Liával elindult feléjük.
- Ááá már jönnek is. – a hatalmas vigyorán kívül semmit nem láttam. Élvezte, hogy győzött. – Úgy hallottam, hogy tudjátok a MAMA-t lányok.
Belenyomta a fejembe a mikrofont. Én meg még sosem álltam színpadon, pláne nem ennyi ember előtt. Nagyon csúnyán néztem legyőzőmre. Kicsit eltoltam a mikrofont a fejemből, és odahajoltam hozzá.
- Ezt még visszakapod, úgy csináld. – majd beleszóltam a mikrofonba, és válaszoltam a kérdésére, hát persze hogy tudjuk. Ki az aki nem?!
- Rendben, akkor legyen minél fergetegesebb a dolog. – ördögi mosolyt villantott rám, te jó ég mi fog kisülni ebből. Ő is a mikrofonba beszélt ezután. Féltem attól,  amit most hallani fogok.
- A szőke lány Naomi, és a barátnője Lia. Reményeim szerint, eltáncolják velünk a MAMA-t, úgy hogy ez lesz a gratis számotok és utána búcsúznunk kell. – ujját lehúzta az arcán, mintha egy könnycsepp folyna le rajta, majd felmutatott egy szívecskét a közönségnek. Hátrafordult a fiúkhoz és ránk nézett.
- Rendben, akkor tudjátok a MAMA-t és a kérdés az lenne, hogy mivel gondolom ugyan úgy tanultok, mint a többi rajongó, kinek a részét tanultátok meg? – felváltva nézett ránk, én meg persze nem mertem mondani, hogy az ő részét tanultam, azt meg főleg nem, hogy miért.
- Na? – sürgetett – várnak titeket.
- Rendben, én a te részedet tanultam meg. – meglepődöttség ült az arcára, gondolom azt várta, hogy Kai nevét mondjam, de hát tévedett.  Lia és elmondta, hogy ő meg Lu Hanról tanult. Gyorsan a többiekhez fordult ,megkérte, hogy vegyesen álljanak össze A K-ból is meg az M-ből is és az ő részét, meg Lu Hanét hagyják nekünk szabadon. A szívem az dübörgött a mellkasomban ezerrel, már imádkoztam, hogy indítsák el a zenét, hogy legalább azzal egy ritmusra verjen.
Megszólalt a zene, én meg egyből éreztem, hogy a vér száguldozik az ereimben én már mozognának a testrészeim, de parancsolnom kellett magamnak, mert még nem kezdődött el. Gyors pillantást vetettem a fanokra és végül megfordultam és letérdeltem a kezdő pozícióba. És akkor adjuk neki, essen szét a színpad.
Careless,careless, shot annonymus, annonymus…..Heartless, mindless there’s no one who care about me. ~

*Suho
Kíváncsi leszek, hogy tényleg olyan jó-e. Mondtam Lu Hannak. Tündököl a színpadon, nem érzi idegennek. Biztos, hogy volt már valahol fellépni. A haja csillog a fények alatt, ez a ruha tökéletesen áll rajta és……minden tökéletes rajta. Aranyos, még meg is fenyegetett, nevettem magamban. Most megnézhetem, hogy táncol. A zene pedig ahhoz a részhez ért, ahol már rendesen csinálni is kell valamit. Mozgása, jézusom nagyon profinak tűnik. Arra voltam igazán kíváncsi, hogy az én solo részemet hogyan táncolja. Minden apró mozdulatát figyeltem, teljes összhangban volt mind a két lány egymással, és a tagokkal is, néha-néha egymásra mosolyogtak, és élvezték hogy ott lehetnek. Az én részemet, mondanom sem kell hihetetlenül jól táncolta. Az összes cover video között, amit a youtube-on néztem, esetlenül táncolják, hát ez messze felül múlja mindet. Elkápráztat,megbabonáz, rabul ejt.
…És csak álltam ott mint egy szobor, akinek az arcába sóvárgást faragtak.

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet