This is your end!- 11. fejezet

This is your end!

Vérpezsdítő itt fenn állni. Meg tudom érteni azokat, akik híresek. Miután végig táncoltuk a számot hatalmas tapsviharban törtek ki a fanok. Az az éljenzés nekünk is szólt, és nekik is. Suho és Luhan felrohantak a színpadra és együtt búcsúztunk el a közönségtől. Lekapcsolták a reflektorokat és lesétáltunk. Távolodva hallottam, hogy ezt kiabálják: EXO EXO EXO COME BACK!! Hihetetlenül jó érzés lehet számukra. Kicsit magaménak is érezhettem hiszen ott táncoltam ahol ők, igazából velük együtt. Életem legszebb élményeinek egyike volt. Elkísértük a srácokat az öltözőig, majd azt mondták, hogy menjünk el velük utána vacsorázni,a törzshelyükre. Végül is beleegyeztünk, mert miért is ne? Az odafele úton Suho végig mellettem jött, míg mások szétszóródva ballagtak. Egyszer mikor lopva hátra pillantottam, csak annyit vettem észre, hogy két kéz összefonódik. Hűhaaa Lia nem szarakodik. Luhan boldogan szinte repkedett mellette. Ehj egyeseknek de jól megy istenem. Nekem bezzeg, nem kecsegtetnek jól a dolgok. Húztam ferdén a szám.
Az étteremben mindannyian kikértük a választott ételeket és vártunk türelmesen. Közben lecsúszott egy két korty alkohol, de nem estünk túlzásokba, pont csak annyit ittunk, hogy megalapozzuk a hangulatot. A csúcspont az volt, amikor a tvben megszólalt a History koreai verziója, nem is kellett több feljebb csavartuk a hangerőt legalábbis szóltunk a pincérünknek. A helyen csak mi tartózkodtunk, mert ki lett bérelve ezért nem jelentett nagy problémát, hogy torkunkszakadtából üvöltöttük a szöveget. I need you and you want me~ ennél a résznél rápillantottam Suhora és arra lettem figyelmes, hogy engem figyel. Gyorsam visszafordultam, de az éneklést nem hagytam abba. Az a kevés alkohol is megtette a hatását így a második refrénnél már az asztalon táncoltam. A Fiúk csak néztek rám, ám marhára élvezték amit látnak. Szerencse, hogy az asztalon nem volt még semmi, és épp rajtunk kívül senki nem volt a helységben. Végignyomtam az asztalon az utolsó másodpercig, majd megszólalt a következő kedvenc számom. Lyn- New Celebration című száma. Lia is felkerült időközben mellém. Beleéltük magunkat, ők pedig élvezték. Ritkán éreztem ekkora felszabadultságot. Lehet megbánom holnapra, hogy ennyire elengedtem magam, de nem érdekelt, hiszen ez vagyok, még ha egy kicsit rá is segítettem.....áh kit érdekel. Egyik mottóm, hogy élj a pillanatnak, hát ezt most teljesítettem. A kör végére már csak pihegtem, Igy lekecmeregtem az asztalról, barátnőmet is lerángatva onnan. Nem tettük olyan rosszul , mert kis idő múlva meg is jött a kajánk. Evés közben beszélgettünk, a fiúktól mást sem hallottam, hogy milyet letoltam már, meg hogy úristen milyen kis vadóc vagyok és hogy nagyon jól táncolok. Persze freestyleban mindenki jobb, vagyis én biztos. Suho ez idő alatt nem beszélt hozzám sokat, inkább azt figyelte, ahogy a többiek körberajonganak. Azt megjegyezte, hogy micsoda mutatvány volt ez, ahhoz képest, hogy a színpadra ki sem akartam menni. Hát igen, úgy látszik az alkohol tényleg csodákra képes. Az afterparty, ha nevezhetem így , további részében nyugodtan, de csodásan telt. Kimentem a mosdóba, szóltam a többieknek, hogy mindjárt jövök. El is mentem, de olyan 5 perc múlva hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó. Kiordibáltam, hogy nem raboltak el Lia, mindjárt megyek, ám válasz semmi nem jött. Megigazítottam a ruhám majd kimentem a wc-ből. Meglepődtem, ugyanis Suhot találtam magammal szemben. Na vajon mi volt ilyen fontos, hogy még a női mosdóba is utánam jöjjön. A szemembe nézett és belekezdett:
- Figyelj... - már megint a nyakát fogta meg és úgy nézett fel rám, írtó szexi, olyan igazi macsós de gyengéd, hódító pillantás. - Szeretném ha eljönnél velem valahova.
- Persze hogy megyek. - mosolyogtam rá, ám kicsit sem oldódott fel mikor ezt mondtam, sejthettem volna, hogy nem véletlen mondja ilyen fejjel. Kis ravasz mit ne mondjak.
- ...és ha azt mondom, hogy kocsival egy óra mire odaérünk? - érdeklődve leste mit reagálok.
- őm....és mégis hova? – na most tényleg meglepődtem. Mégis hova a fenébe akar elmenni ilyen messzire?
- Mindent a maga idejében 
- Rendben, akkor én meg azt mondom, hogy nem megyek el veled, amíg el nem árulod, hogy hova- arckifejezése mindent elmondott, győztem.
- Ahj ti nők hihetetlenül kíváncsiak vagytok. Rendben nyertél, de tényleg azt szeretnéd, hogy eláruljam?! - nem bírom, amikor ellenem fordítják a módszereimet, ám legyen.
- Jó, akkor holnap reggel 10kor találkozunk a házam előtt. - rámosolyogtam majd elsétáltam mellette, vissza a többiekhez.

*Suho* Ezt az ördögi nőszemélyt nem hiszem el. Nem baj úgysem szeretek unatkozni valaki mellett. Kiderítem Luhantól hol lakik, és meglátjuk mi sül ki belőle. Mikor elsétált egyszerűen őrjítően szexi volt. Van jelleme az biztos, plusz határozott .... meg az a tánc, nem volt rossz.... Nem semmi csaj. 

A nap hátralévő része nyugisabban telt. Suhoval elvoltunk, Lia meg picikét becsípett ezért úgy döntöttem jobb lesz ha megyünk. Hívtunk egy taxit, elköszöntünk a fiúktól és végül hazajutottunk olyan éjfél fele. Barátnőmet bekísértem a szobába én pedig elmentem gyorsan zuhanyozni. Holnapra jól kellett, hogy kinézzek, ezért feldobtam egy arcpakolást is. Azalatt a fél óra alatt, amíg vártam kiválasztottam holnapra a ruhámat. Törekedtem a nyárias, kényelmesre, mégis csak egy órát fogunk kocsikázni, fogalmam sincs hova, de nem számít mert vele leszek. Az arcomat lemostam, felhúztam az ébresztőt 9-re, majd eltettem magamat holnapra.

- Tudod, hogy nagyon kedvellek Naomi, igazán belevaló csaj vagy. - duruzsolta egy kellemes hang a fülembe.
- Igen?! Te meg jóképű. - jó kedvemben voltam.
Nevettem, és kinyitottam a szemem. Gyorsan vissza is csuktam, mert a hirtelen fény, ami elárasztotta a szemem, szinte vakított. Felfedeztem, hogy a homok annyira puha a kezem alatt és a lábamnak is kifejezetten jó érzés volt, hogy belefúrtam. Hátamat ugyan dörzsölte, de ennyi szenvedést kibírhatok igazán.
- Ahj annyira gyönyörű vagy. - sóhajába, amit a fülembe eresztett, szinte beleborzongtam.
Szememet kinyitottam, körbenéztem. Mindenhol világosság, napfény, homok, zöld fák, néhány pálmafa, meg hasonlók, mint a tengerparton, de hol a víz? Próbáltam ráösszpontosítani, és már hallottam is a jellegzetes zúgását. Szememet lehunyva mélyet szippantottam az illatából. Ez a dolog évek óta hiányzik az életemből, legutoljára három éve jártam tengerparton, akkor is anyumékkal. 
Valahonnan messziről hallottam halk zenét, majd egyre hangosabb lett. Ránéztem Suhora, aki csak furcsán figyelte, hogy mért kapok a fülemhez. Látszólag nem hallott semmit. Nagyon kínzó és borzalmas volt az a zene, majd beszakadt a dobhártyám tőle. Egy hirtelen mozdulattal felültem és sikítottam, mert képtelen voltam elviselni, bár kínjaimon nem sokat segített.
-HÉ HÉ NAOMI! - rázta a vállamat Lia. Hogy került ez ide? - Ébredj már fel, nincs semmi baj!
Ekkor felpattantak a szemeim. és a tudat, hogy ez csak egy álom volt,........egy szép álom, csúnya véggel....hát, nem mondhatom, hogy jó kedvem lett mikor felébredtem. Ránéztem az órámra, és akkor jöttem rá, hogy a zene amit hallottam a parton, az az ébresztőm volt. Kellemetlen helyzet, de ez van. Kikecmeregtem az ágyamból, kisétáltam a konyhába, megnyomtam a kávéfőzőt. Közben elindultam a fürdőbe és megnéztem, hogy áll ma a fejem a helyén...hát kicsit helyre kell pofozni, de nem számít, jó ez. Gyorsan beszárítottam és oldalra fogtam, laza hullámokban. Megittam a reggeli löketemet, és közben kezdtem egyre inkább felpörögni, hogy Suho itt lesz nemsokára. Elszaladtam felöltözni. Egész jól sikerült kiválasztanom a ruháimat mára. *like this*
Összedobáltam a cuccaimat, amik kellhetnek és már rohantam is lefelé a lépcsőházban. A bejáraton kilépve megpillantottam egy puccosan csillogó BMW-t, elegáns mit ne mondjak. Az ablak lehúzódott és kiszólt belőle egy hang.
- Szia cica, van gazdád? - villantott rám egy kacér mosolyt Suho.
- Nincs te bolond.- nevetve beültem mellé, majd bezártam az ajtót és elindultunk az ismeretlenbe. POntosabban számomra az volt, arról fogalmam sem volt, hogy milyen merényletet tervez éppen ellenem.

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet