Malay (5,339 malay stories)

Promoted - Advertise

Still a Crush on you

Four years have passed since they met each other. Jungkook is studying in America, Taehyung in Korea. Due to a college descision Jungkook finds himself in Korea again. In the same college and the same dorm. Will they be able to bond again?

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only
Show non-rated stories only

ūüĆľ TAENGSIC STORY COLLECTION ūüĆľ

By Azita002 Updated
Tags  collection   genderbender   malay   snsd   taengsic   gxg   redvelvet   seulrene 
Characters Jessica. Taeyeon. Irene. Seulgi. Winter. And more...
With 17 chapters, 6 votes, 209 subscribers, 3260 views, 12 comments, 171878 words
Status [M], Completed, Subscribers Only

BOOMBOOM Short Story [OPEN for 6 request and HIRING] [4/6]

By k-hope Updated
Tags  kpop   malay   request   shortstory   fanfics   bts   seventeen   boomboom 
With 19 chapters, 7 votes, 41 subscribers, 4650 views, 36 comments, 57189 words
Status Subscribers Only

Home

I hate U,Mr.PLAYBOY

By LixingYifan Updated
Tags  genderbender   malay   adult   jin   english   romancecomedy   youngjae   shoollife   juyeon   bts   jungkook   taehyung   got7   twice   jeongyeon   changbin   theboyz   straykids   leeknow 
Characters Jungkook,V,Jimin,Jin [BTS],Lee Know,Changbin [STRAY KIDS],Jeongyeon [TWICE],Jinyoung, Youngjae [GO7], Juyeon [The Boyz]
With 24 chapters, 73 subscribers, 1980 views, 7 comments, 71041 words
Status [M], Subscribers Only

Wasilah Antara Kita

By fiqahhh Updated
Tags  malay      mpreg   chanyeol   kyungsoo   baekyeol   kaisoo   chanbaek 
Characters Park Chanyeol | Byun Baekhyun | Do Kyungsoo | Jung Daehyun | Kim Jongin
With 11 chapters, 7 votes, 58 subscribers, 1620 views, 19 comments, 18866 words
Status Subscribers Only

  Byun Baekhyun. Umurnya 31 tahun dan masih belum berkahwin. Bukan tidak mahu atau takut dengan komitmen namun, masih belum menemui pasangan yang tepat. Bercinta? Tidak pernah sekali pun sepanjang 31 tahun dia hidup di muka bumi ini. Belajar dan membaca. Dia membesar dengan melakukan dua perkara itu. Bosan? Ya, hidupnya memang bosan. Malah, lebih membosankan jika mahu dibandingkan dengan subjek kegemarannya, Sejarah.   Namun, tid

Rumah Kanak-kanak Haji Suho

By Unicorn_Zhangyixing Updated
Tags  comedy   friendship   malay   exo   bts   seventeen   orphanage 
Characters Seventeen, EXO, BTS (cameos)
With 9 chapters, 6 votes, 62 subscribers, 2190 views, 14 comments, 6217 words

Mengisahkan tentang kehidupan 13 orang anak-anak yatim dengan pekerja-pekerja rumah itu yang boleh dikatakan agak bertanggungjawab.   "Ok Vernon, mulai sekarang kau tinggal kat sini." Kata Rap Monster, jiran sebelah rumah Vernon. Sebenarnya Vernon sudah seminggu kehilangan ibu bapa yang meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya. Sebagai jiran yg bertanggungjawab dan mengamalkan prinsip rukun tetangga, Rapmon menghantar budak itu ke rumah anak yatim yang agak mewah itu

Handsome Lady

By AiSyah98 Updated
Tags  comedy   highschool   malay   romance      exo   kai 
Characters Kai | D.O
With 50 views, 188 words

Mata bundar dan kening garang rawr rawr, hati Kai terpikat oleh Kyungsoo. Senior sekolah menengah tinggi perempuan sebelah sekolahnya. Andai cinta itu buta, Kai tiada common sense. "Eh Kyungsoo, kenapa masuk tandas lelaki?".

8 Makes 1 Kurma (ATEEZ Dibulan Romadhonnn~)

By Wonsik_Sai Updated
Characters ATEEZ OT8 Dan Mungkin Ada Lah Tetamu Lain
With 1 chapters, 150 views, 1972 words

Melihat dari keadaan semasa, 8 anak muda yang berasal dari mana-mana mereka duduk sebelum ini berhasrat untuk menjalankan perniagaan kurma di sekitar Sungai Petani sepanjang ramadan. Dan ini reaksi para peniaga di bazar ramadan yang ditemu ramah sebentar tadi: SANtana_RWA: Kurma? Laku ke niaga kurma kat bazar tu? WOOMakAiGorgos: Weh. Orang niaga Nasi Ayam pun tak laku, ada hati nak niaga kurma. JOONGJOONGinai: Saya ingin menekankan disini bahawa kami menerima sesiapa s

HEARTFELT

By vjinerds Updated
Tags  malay   sliceoflife   jin   yoongi   bts   malayfanfic   jungkook   taehyung 
Characters BTS MEMBERS
With 1 chapters, 90 views, 1995 words

¬† heartfelt [ňąh…Ďňźtf…õlt] ADJECTIVE (of a feeling or its expression) deeply and strongly felt; sincere. ¬† Taehyung, seorang pemuda yang dilahirkan dalam sebuah kehidupan yang penuh dengan penderitaan akhirnya mati akibat kemalangan yang tidak pernah diduga. Namun, itu bukanlah pengakhirnya apabila dia tersedar dia berada di sebuah bilik yang sangat as

The Story Of Kim's Family

By Azita002 Updated
Tags  family   malay   taengsic 
Characters Taeyeon .Jessica. Yoona. Irene. Winter. and more...
With 16 chapters, 4 votes, 4 comments, 36622 words
Status [M], Subscribers Only

COTTON CANDY

By littlecupid_ Updated
Tags  drama   malay   romance   yakuza   originalcharacter   yandere 
Characters Original Character || Rowoon || Jaehyun
With 3 chapters, 2 subscribers, 160 views, 4103 words
Status Subscribers Only

Jun Ahrin merupakan seorang jurugambar di salah sebuah studio fotografi terbaik di wilayah Tokyo. Di sebalik gambar yang cantik dan menarik, tersimpan seribu satu makna yang tidak semua orang mampu ungkapkan dalam perkataan. Ini telah menyebabkan Ahrin ditugaskan untuk mengambil gambar di sebuah majlis perkahwinan orang ternama memandangkan pelanggannya sangat menyukai hasil

[Est. 2022] Coffee That Grant Your Wish

By my_caffeine Updated
Tags  kpop   malay   malayfanfic   malayroleplay   straykidsfelix   itzylia 
Characters Lia Itzy, Felix Stray Kids
With 1 chapters, 1 subscribers, 90 views, 1326 words

  If A Cup of Coffee can Granted Your Wish, What would you wish for?

Arjune Armanda [OG]

By baehwililly Updated
Tags  angst   malay   romance   you   army   actionromance   malayfanfics 
With 12 chapters, 60 views, 25326 words
Status Subscribers Only

Dua kali sang gadis menjadi hero itu membuatkan Arjune tidak senang duduk dengan kehadiran cucu bekas Ketua askarnya itu. Dia cuba mengenali gadis itu dan dia tidak suka sang gadis menjadi hero buat kedua kalinya dalam misi bahayanya itu. " Kau penganas tu kan ?, kau jan

Phoenix

By fiqahhh Updated
Tags  mafia   malay      mpreg   exo   baekhyun   chanyeol   chanbaek 
Characters Park Chanyeol | Byun Baekhyun | Kim Jongin | Oh Sehun | Do Kyungsoo | Lu Han
With 5 chapters, 11 votes, 116 subscribers, 1250 views, 12 comments, 13815 words
Status Completed, Subscribers Only

Bagi seorang mafia sepertinya, Byun Baekhyun ada prinsip hidupnya sendiri yang sudah dipegang utuh sejak dulu.  Berkahwin? Tidak pernah berada dalam kamus hidupnya namun, Park Chanyeol hadir membawa suatu rasa asing bersama.

My y Boss

By LixingYifan Updated
Tags  comedy   malay   gangster   english   jacob   juyeon   doyeon   younghoon   sf9   zuho   wekimeki   theboyz   sangyeon   mafiaboss   lua 
Characters Doyeon,Younghoon,Lua,Juyeon,Zuho,Sangyeon,The Boyz,Weki Meki,SF9,AOA
With 21 chapters, 32 subscribers, 720 views, 2 comments, 49053 words
Status [M], Subscribers Only

You Only One

By LixingYifan Updated
Tags  comedy   family   jongho   malay   schoollife   wooyoung   ganderbander   hwanwoong   oneus   ateez   seonghwa   yeosang   leedo   xion 
Characters Hwanwoong, Leedo, Yeosang, Wooyoung, Jongho, Xion, Oneus and Ateez
With 8 chapters, 4 subscribers, 350 views, 33350 words
Status Subscribers Only

Kisah Cinta seorang gadis yang bernama Yeo Hwanwoong Kisah tentang ahli keluarganya Juga kisah tentang rahsia yang dia telah sembunyikan dari kawan-kawan sekolahnya Apakah rahsianya itu Mahu tahu,jadi mari ikuti kisahnya 

SOSHI ON CRACK [MALAY]

By Byunpack Updated
Tags  comedy   malay   snsd   taeyeon   crack   chatroom   ot9snsd 
Characters TAEYEON,JESSICA,SUNNY,TIFFANY,HYOYEON,YURI,SOOYOUNG,YOONA,SEOHYUN
With 3 chapters, 4 votes, 53 subscribers, 700 views, 17 comments, 2807 words
Status Subscribers Only

  HELLO MALAYSIANS AND INDONESIANS AND ANYONE WHO KNOWS HOW TO READ IN MALAY THIS IS ALSO A DAMN CRACK BUT IN MALAY SO I CAN CURSE WITH MORE INTENSITY DEEP FROM MY HEART AND S

CINTA KU..GADIS SI KAKI PUKUL

By LixingYifan Updated
Tags  malay   schoollife   violence   mingyu   comedyromance   malayfanfic   soobin   blackpink   straykids   ryujin   ateez   itzy 
Characters Soobin (TXT),Ryujin (ITZY),MINGYU (SEVENTEEN),STRAYKIDZ,ITZY
With 5 chapters, 5 subscribers, 400 views, 12120 words
Status Completed, Subscribers Only

Seorang pelajar lelaki yang tinggi.. Digelar oleh rakan sekelasnya sebagai.. SI KEPALA BESAR Selalu dibuli.. Kerana dia.. Seorang yang penakut.. Tiada keyakinan diri Anti sosial.. Tak pandai bergaya.. Suatu hari,akibat dari satu salah faham.. TELAH MENEMUKAN DIA DENGAN CINTA PERTAMANYA..

Oh! Mawar Khayalan

By Wonsik_Sai Updated
Characters Yunho x Miya (OC the Yunhopower) dan member ATEEZ yang lain sabajap Si Penaip nak menaip...
With 3 chapters, 1 subscribers, 220 views, 1 comments, 4846 words

"Oh mawar khayalan Bawaku terbang tinggi Jauh di dasar awan Dari duniaku yang..."   Tahun 2012 ni mana wujud Tiktok? Zaman tu pun Twitter tak naik lagi. Smartphone? Mana ada iPhone. Yang ada cuma Samsung Corby ja. Tapi kalau kawan? Entah... Cari takkan jumpa. Tapi ada ja yang selalu ada dengan Miya waktu susah senang. Kalau nak cerita pasal si mam

Encik Bank, Cik Pramugari

By Lala_Lullaby Updated
Tags  lovestory   malay   romantic   fanfiction   malayfanfic 
With 2 chapters, 200 views, 2489 words

CHARACTER  

[OPEN REQUEST] ONE-SHOT FANFICTION

By fiqahhh Updated
Tags  malay   oneshot   fanfiction   openrequest 
With 1 votes, 3 subscribers, 190 views, 3 comments, 165 words

Hi! Saya buka request untuk one-shot, it could be any pairing.¬† Rules for the One-Shot: 1) I would greatly appreciate requests that are very detailed! Like if you want a specific moment to occur within the one-shot then do not be afraid to write it down! It gives me a little bit more insight into what y'all are thinking! 2) You guys are free to request anything! However, I will say that Mpreg is usually what I focus on ūüėāūüėā¬† 3) I'm also taking request for MXF pai

The Given Fighters

By rillakuma9 Updated
Characters rayne (oc) | jake | heeseung | jay | sunghoon | sunoo | jungwon | niki | others
With 4 chapters, 1 subscribers, 160 views, 2 comments, 4977 words

"Sebenarnya, DCA bukannya akademi biasa. Dia akademi untuk...orang macam kita..."      Apa akan terjadi bila seorang gadis harus belajar berlawan untuk menyelamatkan diri daripada serangan musuh yang tak disangka? Tapi, dia bukannya berseorangan. Masih ada 7 jejaka lain di akademi itu yang mempunyai nasib yang sama sepertinya.

Hello Che Puan Delila!

By HazzieGail Updated
With 1 chapters, 1 votes, 3 subscribers, 80 views, 408 words
Status Subscribers Only

"Aku nak..." Tunku Hafiy teragak-agak. "Ye?" Delila menumpukan seluruh perhatiannya kepada Tunku Hafiy. "Gini la, aku nak nikah dengan kau, okay?" Tunku Hafiy tersengih. "Apadia?!" Membuntang mata Delila mendengarkan hal itu. "Nikah. Kawen. Marry. Takkan yang tu pun tak faham lagi kot?" "Saya faham maksud nikah tu, yang saya tak faham sekarang ni adalah kenapa saya? Why me, Tunku?" "Okay, to be honest, from the first time I saw you, aku dah suka kau and aku nak bagitau

One Wish Dimension

By WhiteRunes Updated
Characters Hwiyoung (SF9), Taeyang (SF9), Chani (SF9), Jaeyoon (SF9), Zuho (SF9), OC.
With 5 chapters, 2 subscribers, 270 views, 1 comments, 7580 words

Hwiyoung mendapati dia menjadi 'dirinya' yang lain di dimensi lain selepas mati di dunia asalnya. Terjebak didunia mafia, mengetahui keluarga sendiri yang benci dirinya sendiri dan merupakan hacker terkenal di Underworld di South Korean. 

My Cute 'PRINCE'

By LixingYifan Updated
Tags  crush   drama   genderbender   malay   schoollife   comedyromance   astro   nct   moonbinastro   lucasxjungwoo 
Characters Jungwoo,Lucas NCT,Moon Bin,Rocky ASTRO,Yuta,Ten,Taeyong,Doyoung,NCT,ASTRO
With 22 chapters, 16 subscribers, 1200 views, 17 comments, 50152 words
Status Subscribers Only

Jungwoo,seorang gadis tomboy tinggal di sebuah pulau yang agak jauh dari Seoul.teknologi disitu tak sehebat di Seoul.Jungwoo tak dibesarkan dengan gajet terkini.dia selalu berasa bosan dan hanya berkawan dan bermain dengan budak lelaki sahaja.suatu hari,dia telah bertemu dengan seorang budak lelaki dari Seoul.budak lelaki itu telah mengajarnya bermain bola sepak.sejak itu,Jungwoo berminat dengan sukan tersebut dan mula menaruh hati kepada budak Seoul tersebut.adakah,mereka berdua akan bertemu

Fight My Pain

By IlaikaEleezka Updated
Tags  horror   jaemin   malay   murder   sad   psycho   fanfiction   nct   najaemin 
Characters Na Jaemin, Yoon Mi Ga (OC / READERS), NCT.
With 3 chapters, 170 views, 7916 words

Yoon Mi Ga menangis kerana kesakitan, kelelahan. Jiwanya tenang namun sekejap. Sekejap hanya ketika wajah seorang lelaki menyinggah dipandangan mata. Sejurus raut itu menghilang dia terduduk lagi. Menyepikan diri. "Iqga, appa tak larang kamu nak sukakan sesiapa. Pergi, ikut pilihan hati. Appa boleh sendiri. Tapi kamu kena janji, bila ka

He's mine [UPDATED CAUSE I CHANGED THE STORYLINES] Please re-read! :3

By syaleese28 Updated
Tags  malay   schoollife   sweet   you   jimin   bts   malayfanfic   parkjimin 
Characters Park Jimin (BTS) You (Other Character)
With 1 chapters, 5 votes, 192 subscribers, 2750 views, 11 comments, 3740 words
Status Completed, Subscribers Only

A lil bit teaser :3   "Actually, thankyou to your kaki juga sebab... sebab kaki tu la yang boleh buatkan dia duduk dekat dengan orang tadi." - Jimin ....

JUST YOU?

By AQFXQX Updated
Tags  angst   fluff   malay   originalcharacter   exo   kai   mino   winner 
Characters hanri [oc] | kai | songmino
With 3 chapters, 1 subscribers, 100 views, 4255 words
Status Members Only, Subscribers Only

Hanri.      Cinta? Perasaan itu akan hadir bila ia datang mencari kita. Jatuh cinta? Jawapan di mulut mungkin tidak bersedia tapi di hati? Tiada siapa yang tahu. Mungkin ya, jika kita bernasib baik mengenali lelaki yang sering membuat kita tersenyum. Mungkin tidak, jika lelaki itu yang seringkali menyakiti hati kita.      

Cahaya

By minsikyeoja Updated
Tags  angst   bigbang   gdragon   gtae   malay   snsd   taeyeon 
Characters kwonjiyong | kimtaeyeon
With 8 chapters, 2 votes, 49 subscribers, 9 comments, 12099 words
Status Members Only, Subscribers Only

  Kim Taeyeon. Wanita itu merupakan pilihan hati keluarga aku dan aku langsung tidak ingin mengenalinya atau melihat wajahnya.Bagi aku dia adalah pemusnah. Adakah

Trust Me Kai

By potatonugget Updated
Tags  highschool   malay   exo   kai   kyungsoo   kaisoo   slightangst   bts   debt 
Characters Dokyungsoo'Kimjongin'Parkchanyeol
With 2 chapters, 2 votes, 100 views, 2955 words
Status [M], Subscribers Only