Malay (5,326 malay stories)

Promoted - Advertise

EXO's 6th Album 'OBESSION' [PRE-ORDER LINKS]

EXO’s 6th full-length album ‘OBSESSION’ will be released on NOV. 27th! Make sure to get your copies if you haven't yet! Check out the links and let's beat EXO 2018!

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only
Show non-rated stories only

Wishing Upon A Star

By k-hope Updated
Tags  malay 
Characters Kang Daniel (ex-Wanna One) and Jihyo (TWICE)
With 88 words
Status Subscribers Only

"Setiap hari aku berdoa agar kita ditakdirkan untuk bertemu semula...wahai lelaki misteri." Kerlipan bintang yang tergantung pada langit malam sentiasa menjadi santapan mata Jihyo. Setiap kali dia melihat tahi bintang jatuh, dia akan segera berhajat akan sesuatu. Namun, tiada sesi

♥ My Destiny In The Future ♥

By AtyfaArmyForever Updated
Tags  malay   romance   bts   bangtanboys   btsjhopeandyou   jimin00hoseok 
Characters Bangtan Boys, J-hope(BTS), Jimin (BTS), You, Kim Soo Hyun, Yoon Bomi(Apink), Liang Hui(24K), Kwon Min A(AOA)
With 6 chapters, 4 votes, 22 subscribers, 830 views, 7 comments, 9936 words
Status Subscribers Only

Jung Ho Seok. Seorang lelaki yg hensem, disukai ramai kerana sikap periangnya dan dia senang untuk mendapat kawan yg rapat. Dia belajar di Universiti Seoul dan dia berasal dari Gwangju. Dia berumur 21 tahun dan dia mempunyai sahabat baik yg bernama Park Jimin yg muda setahun drpd nya. Dia juga mempunyai member2 yg lain tetapi tidak belajar di universiti yg sama iaitu Rap Monster,

My Love Story

By Yana_xoxo Updated
Tags  family   hyoyeon   malay   romance   kai   love   shinyeong 
Characters Hyo Yeon || Kai || Shin Yeong || Etc
With 10 chapters, 7 votes, 2570 views, 18 comments, 25928 words
Status Members Only, Subscribers Only

  "Kau dah gila ke! Perkara ni bukan boleh dibuat main-main?" - Hara                                                                                            "Alah, memanglah tapi kau tak sayang aku ke?" - Sara

Black n' White

By mpreggoland Updated
Tags  boyxboy   malay   mpreg   exo   xiuhan   lumin 
Characters Luhan | Xiumin | Other members
With 1 votes, 3 subscribers, 30 views, 186 words

  "Dah berapa lama hyung couple dengan dia?" - Lay "Kamu dah tahu?" - Xiumin     "Kita akan serang White Wolf malam ni." - Kris 'Apa yang patut aku buat?" - Luhan    

My Chingu, My Love?

By ierashahira Updated
Tags  fluff   malay   romance   sad   jackson   got7   jackji 
Characters Youngji, Jackson, Seulgi, Kai dan Irene
With 25 chapters, 9 votes, 152 subscribers, 4940 views, 87 comments, 24370 words
Status Subscribers Only

'Takkan anggap kawan je. Sedihnya. Mungkin aku tak cantik tapi, apa yang aku buat selama ni untuk dia, tak bermakna langsung bagi kau? Dari kecil hingga besar kita kawan. Takkan langsung tak ada hati dengan aku?'.... Mengisahkan Youngji yang sudah lama berkawan dengan Jackson dari kecil lagi sehingga mereka berdua besar. Walaupun mereka sangat akrab tetapi, mereka tidak pernah meluahkan perasaan mereka. Youngji yang su

My First Love

By ierashahira Updated
Tags  malay   romance   schoollife   jiaejungkook 
Characters Jiae, Jungkook, Hongbin, Hayoung
With 26 chapters, 10 votes, 81 subscribers, 4250 views, 45 comments, 16337 words
Status Completed

Mengisahkan tentang seorang pelajar yang bernama Jiae yang mempunyai hati kepada pelajar lelaki bernama Jungkook. Tetapi Jungkook langsung tidak memandangnya dan mengaggap Jiae tidak wujud di dalam hidupnya kerana penampilan Jiae sangat hodoh atau tidak pandai berfesyen. Pihak sekolah telah mengadakan kem musim panas. Jiae mendapati bahawa Jungkook turut mengikuti kem itu. Jiae terus ingin mengikuti kem itu. Semasa kem itu, Jungkook

Disqualified Heroin by Choice

By exoticsNinspirit Updated
Tags  drama   fantasy   malay   romcom   schoolife   ocs   x1fiction 
Characters SEUNG YOUN ● YO HAN ● HANGYUL ● EUNWOO ● UMJI ● JOY ● witch SOL ● BOMIN ● SEUNG WOO ● HANI ● Extra
With 2 chapters, 2 subscribers, 60 views, 4663 words
Status Subscribers Only

  Antara nyawa dan putera idaman  ●●○●● Kang Sun Mi , 18 tahun , menghidapi penyakit yang hidupnya dijangka akan tamat dalam tempoh 3 tahun. Nak dijadikan cerita , dia bertemu dengan seorang wanita yang mendakwa dirinya ahli sihir dan mereka membuat perjanjian . 

0101

By rillakuma9 Updated
Tags  malay   shortfic   completed   romanticcomedy   seventeen 
Characters s.coups, you
With 7 chapters, 2 subscribers, 90 views, 5104 words
Status Completed, Subscribers Only

  -WATAK- S.Coups as Seungcheol  Nari (You) Seungkwan Hoshi

Bintang Hatiku*

By love4me Updated
Tags  boyxboy   malay   woogyu   mpreg 
Characters Woohyun | Sunggyu
With 1 votes, 3 subscribers, 110 views, 864 words

  Woohyun merupakan seorang usahawan yang berjaya. Dan disebabkan itu, dia sentiasa sibuk sehingga makan minumnya tidak terurus. Itu membuatkan ibunya risaukannya. Pn. Nam sering berfikir, bagaimana anaknya itu akan hidup apabila dia dah tiada nanti kerana dialah yang sering mengingatkan Woohyun untuk makan, minum dan tidur pada waktu yang sepatutnya dan disebabkan itu juga dia tidak membenarkan Woohyun tinggal se

HIDDEN STORY : KIM DAHYUN

By bubblewink Updated
Tags  malay 
Characters Kim Dahyun, Kim Mingyu, Chou Tzuyu, Jeon Wonwoo, Jeon Somi
With 40 views, 205 words

Sudah seharian dahyun masuk dan keluar daripada rumahnya gara-gara menunggu surat daripada sekolah ' Seoul of Elite School '. Dahyun terbaring lemah diatas katil dan menghela nafas dengan berat " posmen tu hantar surat guna burung hantu ke?kenapa susah sangat surat tu nak sampai rumah aku, bukannya aku apply nak masuk 'hogwarts' pun " Dahyun membaling bantal peluknya kearah Tzuyu " surat aku d