Malay (5,355 malay stories)

Promoted - Advertise

My Only Hope (Baekhyun X OC Soulmate fic)

Life has never been fair to Byeol ever since the death of her parents. So much suffering was inflicted on her by her stepmother. What is the fate of Byeol when her high school arch enemy, Byun Baekhyun turned out to be her stepsister fiancé.

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only
Show non-rated stories only

🌼 TAENGSIC STORY COLLECTION 🌼

By Azita002 Updated
Tags  collection   genderbender   malay   snsd   taengsic   gxg   redvelvet   seulrene 
Characters Jessica. Taeyeon. Irene. Seulgi. Winter. And more...
With 11 chapters, 4 votes, 100 subscribers, 1440 views, 7 comments, 100275 words
Status [M], Subscribers Only

CINTA KU..GADIS SI KAKI PUKUL

By LixingYifan Updated
Tags  malay   schoollife   violence   mingyu   comedyromance   malayfanfic   soobin   blackpink   straykids   ryujin   ateez   itzy 
Characters Soobin (TXT),Ryujin (ITZY),MINGYU (SEVENTEEN),STRAYKIDZ,ITZY
With 3 chapters, 1 subscribers, 80 views, 8166 words
Status Subscribers Only

Seorang pelajar lelaki yang tinggi.. Digelar oleh rakan sekelasnya sebagai.. SI KEPALA BESAR Selalu dibuli.. Kerana dia.. Seorang yang penakut.. Tiada keyakinan diri Anti sosial.. Tak pandai bergaya.. Suatu hari,akibat dari satu salah faham.. TELAH MENEMUKAN DIA DENGAN CINTA PERTAMANYA..

My y Boss

By LixingYifan Updated
Tags  comedy   malay   gangster   english   jacob   juyeon   doyeon   younghoon   sf9   zuho   wekimeki   theboyz   sangyeon   mafiaboss   lua 
Characters Doyeon,Younghoon,Lua,Juyeon,Zuho,Sangyeon,The Boyz,Weki Meki,SF9,AOA
With 17 chapters, 21 subscribers, 440 views, 2 comments, 38193 words
Status [M], Subscribers Only

You Only One

By LixingYifan Updated
Tags  comedy   family   jongho   malay   schoollife   wooyoung   ganderbander   hwanwoong   oneus   ateez   seonghwa   yeosang   leedo   xion 
Characters Hwanwoong, Leedo, Yeosang, Wooyoung, Jongho, Xion, Oneus and Ateez
With 5 chapters, 3 subscribers, 230 views, 19138 words
Status Subscribers Only

Kisah Cinta seorang gadis yang bernama Yeo Hwanwoong Kisah tentang ahli keluarganya Juga kisah tentang rahsia yang dia telah sembunyikan dari kawan-kawan sekolahnya Apakah rahsianya itu Mahu tahu,jadi mari ikuti kisahnya 

Phoenix

By fiqahhh Updated
Tags  mafia   malay      mpreg   exo   baekhyun   chanyeol   chanbaek 
Characters Park Chanyeol | Byun Baekhyun | Kim Jongin | Oh Sehun | Do Kyungsoo | Lu Han
With 4 chapters, 10 votes, 108 subscribers, 970 views, 12 comments, 13350 words
Status Completed, Subscribers Only

Bagi seorang mafia sepertinya, Byun Baekhyun ada prinsip hidupnya sendiri yang sudah dipegang utuh sejak dulu.  Berkahwin? Tidak pernah berada dalam kamus hidupnya namun, Park Chanyeol hadir membawa suatu rasa asing bersama.

I hate U,Mr.PLAYBOY

By LixingYifan Updated
Tags  genderbender   malay   adult   jin   english   romancecomedy   youngjae   shoollife   juyeon   bts   jungkook   taehyung   got7   twice   jeongyeon   changbin   theboyz   straykids   leeknow 
Characters Jungkook,V,Jimin,Jin [BTS],Lee Know,Changbin [STRAY KIDS],Jeongyeon [TWICE],Jinyoung, Youngjae [GO7], Juyeon [The Boyz]
With 20 chapters, 67 subscribers, 1490 views, 7 comments, 58011 words
Status [M], Subscribers Only

Encik Bank, Cik Pramugari

By Lala_Lullaby Updated
Tags  lovestory   malay   romantic   fanfiction   malayfanfic 
With 2 chapters, 130 views, 2489 words

CHARACTER  

[OPEN REQUEST] ONE-SHOT FANFICTION

By fiqahhh Updated
Tags  malay   oneshot   fanfiction   openrequest 
With 1 votes, 3 subscribers, 110 views, 3 comments, 165 words

Hi! Saya buka request untuk one-shot, it could be any pairing.  Rules for the One-Shot: 1) I would greatly appreciate requests that are very detailed! Like if you want a specific moment to occur within the one-shot then do not be afraid to write it down! It gives me a little bit more insight into what y'all are thinking! 2) You guys are free to request anything! However, I will say that Mpreg is usually what I focus on 😂😂  3) I'm also taking request for MXF pai

The Given Fighters

By rillakuma9 Updated
Characters rayne (oc) | jake | heeseung | jay | sunghoon | sunoo | jungwon | niki | others
With 4 chapters, 1 subscribers, 80 views, 2 comments, 4977 words

"Sebenarnya, DCA bukannya akademi biasa. Dia akademi untuk...orang macam kita..."      Apa akan terjadi bila seorang gadis harus belajar berlawan untuk menyelamatkan diri daripada serangan musuh yang tak disangka? Tapi, dia bukannya berseorangan. Masih ada 7 jejaka lain di akademi itu yang mempunyai nasib yang sama sepertinya.

Hello Che Puan Delila!

By HazzieGail Updated
With 1 chapters, 1 votes, 3 subscribers, 40 views, 408 words
Status Subscribers Only

"Aku nak..." Tunku Hafiy teragak-agak. "Ye?" Delila menumpukan seluruh perhatiannya kepada Tunku Hafiy. "Gini la, aku nak nikah dengan kau, okay?" Tunku Hafiy tersengih. "Apadia?!" Membuntang mata Delila mendengarkan hal itu. "Nikah. Kawen. Marry. Takkan yang tu pun tak faham lagi kot?" "Saya faham maksud nikah tu, yang saya tak faham sekarang ni adalah kenapa saya? Why me, Tunku?" "Okay, to be honest, from the first time I saw you, aku dah suka kau and aku nak bagitau

One Wish Dimension

By WhiteRunes Updated
Characters Hwiyoung (SF9), Taeyang (SF9), Chani (SF9), Jaeyoon (SF9), Zuho (SF9), OC.
With 5 chapters, 2 subscribers, 150 views, 1 comments, 7579 words

Hwiyoung mendapati dia menjadi 'dirinya' yang lain di dimensi lain selepas mati di dunia asalnya. Terjebak didunia mafia, mengetahui keluarga sendiri yang benci dirinya sendiri dan merupakan hacker terkenal di Underworld di South Korean. 

My Cute 'PRINCE'

By LixingYifan Updated
Tags  crush   drama   genderbender   malay   schoollife   comedyromance   astro   nct   moonbinastro   lucasxjungwoo 
Characters Jungwoo,Lucas NCT,Moon Bin,Rocky ASTRO,Yuta,Ten,Taeyong,Doyoung,NCT,ASTRO
With 22 chapters, 16 subscribers, 990 views, 17 comments, 50152 words
Status Subscribers Only

Jungwoo,seorang gadis tomboy tinggal di sebuah pulau yang agak jauh dari Seoul.teknologi disitu tak sehebat di Seoul.Jungwoo tak dibesarkan dengan gajet terkini.dia selalu berasa bosan dan hanya berkawan dan bermain dengan budak lelaki sahaja.suatu hari,dia telah bertemu dengan seorang budak lelaki dari Seoul.budak lelaki itu telah mengajarnya bermain bola sepak.sejak itu,Jungwoo berminat dengan sukan tersebut dan mula menaruh hati kepada budak Seoul tersebut.adakah,mereka berdua akan bertemu

Fight My Pain

By IlaikaEleezka Updated
Tags  horror   jaemin   malay   murder   sad   psycho   fanfiction   nct   najaemin 
Characters Na Jaemin, Yoon Mi Ga (OC / READERS), NCT.
With 3 chapters, 90 views, 7916 words

Yoon Mi Ga menangis kerana kesakitan, kelelahan. Jiwanya tenang namun sekejap. Sekejap hanya ketika wajah seorang lelaki menyinggah dipandangan mata. Sejurus raut itu menghilang dia terduduk lagi. Menyepikan diri. "Iqga, appa tak larang kamu nak sukakan sesiapa. Pergi, ikut pilihan hati. Appa boleh sendiri. Tapi kamu kena janji, bila ka

The Story Of Kim's Family

By Azita002 Updated
Tags  family   malay   taengsic 
Characters Taeyeon .Jessica. Yoona. Irene. Winter. and more...
With 13 chapters, 2 votes, 4 comments, 25850 words
Status [M], Subscribers Only

I'm The Killer: Shutter [Siri 2 I'm The Killer]

By haseungwon Updated
Tags  malay 
With 1 chapters, 40 views, 337 words
Status Subscribers Only

“Apabila kau mencari ketenangan dengan melakukan sesuatu yang kau sangat sukakan dan “sesuatu” tu akhirnya berada di luar kawalan...apa kau akan lakukan?”  “Adakah kau akan berhenti lakukan tu? Ataupun kau akan terus-terusan melakukan itu sehingga menjadi ketagih?” 

He's mine [UPDATED CAUSE I CHANGED THE STORYLINES] Please re-read! :3

By hellokitty17 Updated
Tags  malay   schoollife   sweet   you   jimin   bts   malayfanfic   parkjimin 
Characters Park Jimin (BTS) You (Other Character)
With 1 chapters, 5 votes, 191 subscribers, 2640 views, 11 comments, 3740 words
Status Completed, Subscribers Only

A lil bit teaser :3   "Actually, thankyou to your kaki juga sebab... sebab kaki tu la yang boleh buatkan dia duduk dekat dengan orang tadi." - Jimin ....

SOSHI ON CRACK [MALAY]

By Byunpack Updated
Tags  comedy   malay   snsd   taeyeon   crack   chatroom   ot9snsd 
Characters TAEYEON,JESSICA,SUNNY,TIFFANY,HYOYEON,YURI,SOOYOUNG,YOONA,SEOHYUN
With 2 chapters, 4 votes, 45 subscribers, 410 views, 14 comments, 1612 words
Status Subscribers Only

  HELLO MALAYSIANS AND INDONESIANS AND ANYONE WHO KNOWS HOW TO READ IN MALAY THIS IS ALSO A DAMN CRACK BUT IN MALAY SO I CAN CURSE WITH MORE INTENSITY DEEP FROM MY HEART AND S

JUST YOU?

By AQFXQX Updated
Tags  angst   fluff   malay   originalcharacter   exo   kai   mino   winner 
Characters hanri [oc] | kai | songmino
With 3 chapters, 1 subscribers, 70 views, 4255 words
Status Members Only, Subscribers Only

Hanri.      Cinta? Perasaan itu akan hadir bila ia datang mencari kita. Jatuh cinta? Jawapan di mulut mungkin tidak bersedia tapi di hati? Tiada siapa yang tahu. Mungkin ya, jika kita bernasib baik mengenali lelaki yang sering membuat kita tersenyum. Mungkin tidak, jika lelaki itu yang seringkali menyakiti hati kita.      

HATI

By mpreggoland Updated
Tags  boyxboy   malay   mpreg   jujae   sunric 
Characters All my favourite ship^^
With 2 chapters, 3 subscribers, 170 views, 1 comments, 2413 words

  Koleksi cerita yang mengandungi pelbagai jenis emosi.    

Cahaya

By minsikyeoja Updated
Tags  angst   bigbang   gdragon   gtae   malay   snsd   taeyeon 
Characters kwonjiyong | kimtaeyeon
With 8 chapters, 2 votes, 49 subscribers, 9 comments, 12099 words
Status Members Only, Subscribers Only

  Kim Taeyeon. Wanita itu merupakan pilihan hati keluarga aku dan aku langsung tidak ingin mengenalinya atau melihat wajahnya.Bagi aku dia adalah pemusnah. Adakah

Trust Me Kai

By potatonugget Updated
Tags  highschool   malay   exo   kai   kyungsoo   kaisoo   slightangst   bts   debt 
Characters Dokyungsoo'Kimjongin'Parkchanyeol
With 2 chapters, 2 votes, 80 views, 2955 words
Status [M], Subscribers Only

WHAT HAPPEN TO US

By Azita002 Updated
Tags  family   genderbender   malay   taengsic 
Characters Taeng. Jessica. Irene. Tiffany. Yeri. Sinb.
With 5 chapters, 1 votes, 58 subscribers, 410 views, 4 comments, 12765 words
Status [M], Completed, Subscribers Only

WITNESS [kaisoo] RW

By KimShinYeong88 Updated
Characters Dokyungsoo`Kimjongin`Byunbaekhyun`Parkchanyeol
With 19 chapters, 4 votes, 286 subscribers, 27 comments, 10809 words
Status [M], [TW], Members Only, Subscribers Only

Perasaan

By fan_of_fics Updated
Tags  boyxboy   malay   mpreg   theboyz   jujae   jumil   sunric 
Characters Juyeon | Hyunjae | Sunwoo | Eric | Others
With 5 chapters, 1 votes, 4 subscribers, 320 views, 7 comments, 8291 words
Status Subscribers Only

  "Wei, kau on tak on ni?"   "Apa? Kahwin dengan kau?"   "Yer la. Kan aku dah citer semalam. So, apa jawapan kau?"  

Ramadan Equation SEASON 2: PKP (Perintah Kawalan Puasa)

By Wonsik_Sai Updated
Tags  malay   shinee   taemin   exo   kai   commedy   leo   hyuk   btob   vixx   hakyeon   ravi   ken   hongbin   sanghyuk   jaehwan   taekwoon   nnn   seventeen   kimmingyu   wonsik   joshua   islamic   ikon   jeonghan   scoups   gugudan   theboyz   verivery   ateez   groovl1n   xydo   coldbay   chillinhommie 
Characters VIXX, Jelpi Island dan GROOVL1N FLEX. Bersama-sama retis dan grup yang bakal ditag.
With 11 chapters, 1 votes, 14 subscribers, 460 views, 14 comments, 12079 words

Keenakkan buah kurma dari timur tengah. /Bisik/ Yusuf Tayoob~ Kelazatan buah kurma yang tiada tangdingannya. /Bisik/ Yusuf Tayoob~ Kurma KeYonggukkan, Hajj Suho, Bugi JR, Cha Diva, MemeKwang dan banyak lagi. /Bisik/ Yusuf Tayoob~ Pastinya menjadi pilihan di bulan Ramadan yang mulia ini. Edaran esklusif... /Bisik/ Nakamoto Yuta~~

Al-Kisah Si 'Sado' Duyung

By Wonsik_Sai Updated
Characters NUEST Baekho, OT5 dan si pembaca, YOUUUUUU~
With 4 chapters, 1 subscribers, 460 views, 1 comments, 8467 words
Status Subscribers Only

Tersebutlah al kisah seekor jejaka yang 'tamvan dan mantav' dari sebuah kepulauan di dalam laut yang nawaitunya ingin mencari ibunya di daratan tetapi dia sangat 'mantol' sebab tak tahu apa-apa pasal dunia manusia... Bertemu pula dengan seorang gadis yang kaya lagi berjaya walaupun hidup terumbang-ambing sebab keluarganya umpama anak kera disusukan, anak sendiri kau campak dalam Sungai Lui. Kehidupan apakah yang bakal ditempuhi oleh Kang Dongho A.K.A

Bunga Terakhir (Amboi Tajuk Klise Bebenor)

By Wonsik_Sai Updated
Tags  apink   comedy   friendship   malay   romance   schoollife   namjoo   btob   sungjae   vixx   bts   nayoung   taehyung   gugudan 
Characters Apink Namjoo, BTS V, VIXX Hyuk, gugudan Nayoung, BTOB Sungjae, 95 liners
With 20 chapters, 1 votes, 14 subscribers, 1190 views, 18 comments, 17580 words
Status Subscribers Only

Benda yang paling manusia takut selain masuk mahkamah dan cicak: masa depan dan hilang keseronokan semasa di bangku sekolah. Ye ke?   Namjoo, seorang gadis yang sukar melupakan masa indahnya di sekolah. Ditemani Taehyung, seorang jejaka misteri yang amat menyukai Namjoo sejak di bangku sekolah. Umpama Mak Cun dan Pak Akob, bersama rakan seperjuangan meniti hari menjadi belia yang berwawasan, berkalibel dan... Banyak masalah? Oh! Dan tak lupa jugak ki

Pembunuhan Di Sekolah: Jack The Ripper

By Ifahzira Updated
Characters Kim Taehyung | Xi Luhan | Choi Seung Cheol | Park Jimin
With 17 chapters, 7 votes, 68 subscribers, 26 comments, 23059 words
Status Members Only, Subscribers Only

[ Pembunuhan Di Sekolah: Jack The Ripper

NERD MARRIED A KINGKA? 헐~ [HIATUS]

By BeautifulFinger Updated
Tags  bbomb   malay   kai   suho 
Characters Jiseol (OC) Jongin MinHyuk Suho
With 38 chapters, 6 votes, 303 subscribers, 4160 views, 78 comments, 31455 words
Status Completed, Members Only, Subscribers Only

Berkahwin disebabkan harta dan pertaruhan, apakah penghujungnya? “Sudikah Kim Jongin menjadi suami kepada Yang Jiseol dan hidup susah senang bersama selamanya?” “Saya sudi” –Jongin “Sudikah Yang Jiseol menjadi isteri kepada Kim Jongin dan hidup susah senang bersama selamanya?” “Saya… saya…” –Jiseol “Saya membantah!!!” –Suho “Saya pun!!” –Min Hyuk (=,=”) –Jiseol Main character:

Cheonsa, Saranghae! (E-book)

By Yana_xoxo Updated
Tags  malay 
Characters Nam Woohyun as Nam Woojin
With 1 chapters, 2 subscribers, 160 views, 1105 words
Status Members Only, Subscribers Only

Rapuhnya hati seorang anak lelaki apabila melihat ibu dan ayah seringkali berkelahi antara satu sama lain. Kesusahan ibu menjadi pembakar semangat Nam Woojin untuk mengejar cita-citanya. Mahu menjadi seorang idol dalam industri hiburan tanah air, itu adalah impiannya sejak kecil.   "Ibu, izinkan saya bantu ibu." - NAM WOOJIN.   Nekad di hati terus dilaksanakan tanpa menunggu persetujuan dari ibu dan ayahnya.   Namun, kedatangan seorang gadis ber

DAMBAAN KASIH (RE-EDIT)

By starlightkim_ Updated
Tags  angst   drama   malay   romance   exo   suho   chorongapink 
With 12 chapters, 1 votes, 28 subscribers, 1990 views, 12 comments, 11412 words
Status Subscribers Only

    Apabila Chorong terpaksa berkahwin pada usia muda dengan jejaka pilihan  ibubapanya iaitu crushnya disekolah,apakah yang akan berlaku??Mampukah Chorong memiliki cinta crushnya dengan perkahwinan yang berdasarkan keterpaksaan itu?Ditambah dengan kehadiran Lee Hae Na Dan Luhan yang mewujudkan cinta bersegi-segi antara mereka...Mampukah mereka mengecapi kebahagiaan??