Malay (5,357 malay stories)

Promoted - Advertise

Sinful Fortuity [HAPPY SEULRENE DAY]

The first time we met, she was kneeling at my mom’s feet, asking for forgiveness. The next time we met, we started a worship of the most dangerous temptation. The last time we met, I held up a gun and prayed that we may all be absolved of our sins.

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only
Show non-rated stories only

The Story Of Kim's Family

By Azita002 Updated
Tags  family   malay   taengsic 
Characters Taeyeon .Jessica. Yoona. Irene. Winter. and more...
With 2 chapters, 2 comments, 4015 words
Status [M], Subscribers Only

Desperate Lover

By skytempo97 Updated
Tags  family   malay   revenge   lovehateromance 
Characters Park So Dam Lee Dong Wook Park Minyoung Park Seojin Seo Kang Joon
With 1 chapters, 10 views, 471 words

Park Sodam seorang anak yang disisih oleh bapa kandungnya sendiri. Selama 13 tahun, dia hidup di perantauan membina kehidupannya seorang sendiri tetapi kepulangannya ke pangkuan keluarga telah membuka tirai luka dalam hidupnya. Park Minyoung masih menyimpan dendam terhadap adiknya dan dicop anak kesayangan ayahnya, Park Seojin dengan memberi jawatan sebagai kaunter penyambut tetamu dan tea lady di syarikat milik keluarga mereka. Rela menagih kasih seorang bapa Park Sodam akur jua.

Al-Kisah Si 'Sado' Duyung

By Wonsik_Sai Updated
Characters NUEST Baekho, OT5 dan si pembaca, YOUUUUUU~
With 4 chapters, 1 subscribers, 270 views, 1 comments, 8467 words
Status Subscribers Only

Tersebutlah al kisah seekor jejaka yang 'tamvan dan mantav' dari sebuah kepulauan di dalam laut yang nawaitunya ingin mencari ibunya di daratan tetapi dia sangat 'mantol' sebab tak tahu apa-apa pasal dunia manusia... Bertemu pula dengan seorang gadis yang kaya lagi berjaya walaupun hidup terumbang-ambing sebab keluarganya umpama anak kera disusukan, anak sendiri kau campak dalam Sungai Lui. Kehidupan apakah yang bakal ditempuhi oleh Kang Dongho A.K.A

Ramadan Equation SEASON 2: PKP (Perintah Kawalan Puasa)

By Wonsik_Sai Updated
Tags  malay   shinee   taemin   exo   kai   commedy   leo   hyuk   vixx   hakyeon   ravi   ken   hongbin   sanghyuk   jaehwan   taekwoon   nnn   seventeen   kimmingyu   wonsik   joshua   islamic   jeonghan   scoups   gugudan   verivery   groovl1n   xydo   coldbay   chillinhommie 
Characters VIXX, Jelpi Island dan GROOVL1N FLEX. Bersama-sama retis dan grup yang bakal ditag.
With 10 chapters, 1 votes, 13 subscribers, 330 views, 14 comments, 10987 words
Status Subscribers Only

Keenakkan buah kurma dari timur tengah. /Bisik/ Yusuf Tayoob~ Kelazatan buah kurma yang tiada tangdingannya. /Bisik/ Yusuf Tayoob~ Kurma KeYonggukkan, Hajj Suho, Bugi JR, Cha Diva, MemeKwang dan banyak lagi. /Bisik/ Yusuf Tayoob~ Pastinya menjadi pilihan di bulan Ramadan yang mulia ini. Edaran esklusif... /Bisik/ Nakamoto Yuta~~

Bunga Terakhir (Amboi Tajuk Klise Bebenor)

By Wonsik_Sai Updated
Tags  apink   comedy   friendship   malay   romance   schoollife   namjoo   btob   sungjae   vixx   bts   nayoung   taehyung   gugudan 
Characters Apink Namjoo, BTS V, VIXX Hyuk, gugudan Nayoung, BTOB Sungjae, 95 liners
With 20 chapters, 1 votes, 14 subscribers, 1090 views, 18 comments, 17580 words
Status Subscribers Only

Benda yang paling manusia takut selain masuk mahkamah dan cicak: masa depan dan hilang keseronokan semasa di bangku sekolah. Ye ke?   Namjoo, seorang gadis yang sukar melupakan masa indahnya di sekolah. Ditemani Taehyung, seorang jejaka misteri yang amat menyukai Namjoo sejak di bangku sekolah. Umpama Mak Cun dan Pak Akob, bersama rakan seperjuangan meniti hari menjadi belia yang berwawasan, berkalibel dan... Banyak masalah? Oh! Dan tak lupa jugak ki

Pembunuhan Di Sekolah: Jack The Ripper

By Ifahzira Updated
Characters Kim Taehyung | Xi Luhan | Choi Seung Cheol | Park Jimin
With 17 chapters, 7 votes, 68 subscribers, 26 comments, 23059 words
Status Members Only, Subscribers Only

[ Pembunuhan Di Sekolah: Jack The Ripper

NERD MARRIED A KINGKA? 헐~ [HIATUS]

By BeautifulFinger Updated
Tags  bbomb   malay   kai   suho 
Characters Jiseol (OC) Jongin MinHyuk Suho
With 38 chapters, 6 votes, 303 subscribers, 4160 views, 78 comments, 31455 words
Status Completed, Members Only, Subscribers Only

Berkahwin disebabkan harta dan pertaruhan, apakah penghujungnya? “Sudikah Kim Jongin menjadi suami kepada Yang Jiseol dan hidup susah senang bersama selamanya?” “Saya sudi” –Jongin “Sudikah Yang Jiseol menjadi isteri kepada Kim Jongin dan hidup susah senang bersama selamanya?” “Saya… saya…” –Jiseol “Saya membantah!!!” –Suho “Saya pun!!” –Min Hyuk (=,=”) –Jiseol Main character:

Cheonsa, Saranghae! (E-book)

By Yana_xoxo Updated
Tags  malay 
Characters Nam Woohyun as Nam Woojin
With 1 chapters, 1 subscribers, 50 views, 1105 words
Status Members Only, Subscribers Only

Rapuhnya hati seorang anak lelaki apabila melihat ibu dan ayah seringkali berkelahi antara satu sama lain. Kesusahan ibu menjadi pembakar semangat Nam Woojin untuk mengejar cita-citanya. Mahu menjadi seorang idol dalam industri hiburan tanah air, itu adalah impiannya sejak kecil.   "Ibu, izinkan saya bantu ibu." - NAM WOOJIN.   Nekad di hati terus dilaksanakan tanpa menunggu persetujuan dari ibu dan ayahnya.   Namun, kedatangan seorang gadis ber

DAMBAAN KASIH (RE-EDIT)

By starlightkim_ Updated
Tags  angst   drama   malay   romance   exo   suho   chorongapink 
With 12 chapters, 1 votes, 28 subscribers, 1850 views, 12 comments, 11412 words
Status Subscribers Only

    Apabila Chorong terpaksa berkahwin pada usia muda dengan jejaka pilihan  ibubapanya iaitu crushnya disekolah,apakah yang akan berlaku??Mampukah Chorong memiliki cinta crushnya dengan perkahwinan yang berdasarkan keterpaksaan itu?Ditambah dengan kehadiran Lee Hae Na Dan Luhan yang mewujudkan cinta bersegi-segi antara mereka...Mampukah mereka mengecapi kebahagiaan??  

infectious ONESHOT

By twenty-six Updated
Tags  malay 
Characters puppet.
With 16 chapters, 2 votes, 7 subscribers, 850 views, 2 comments, 19819 words

APA?! SALAH ORANG?? OKNO!! -- putera dutch lady kuuu.

By rilakkuma_love Updated
Tags  malay   bangtanboys   ocbts 
Characters Jungkook.Taehyung.Jimin.Ahra.Mina.
With 4 chapters, 2 votes, 17 subscribers, 570 views, 4 comments, 4690 words

Ini kisah, Kisah cinta. Kalau bab sweet tak tau lah sweet ke tidok. Tapi yang penting.. Ahra ni suka seorang budak senior kat sekolah dia  Sebab senior dia tu Memang type dia!! Nama,kelas apa (a,b,c,d)? Tu memang dia langsung tak tahu tentang crush dia tu. Yang dia tahu hany

Baekhyun or Taehyung ?

By rilakkuma_love Updated
Tags  malay   you00exo   you00bts 
Characters Hye Min (OOC) Taehyung (BTS)
With 4 chapters, 6 votes, 25 subscribers, 530 views, 8 comments, 3061 words

   Park Hye Min seorang peminat fanatik kumpulan idol,Exo.Ahli Exo yang dia minati ialah Baek Hyun,vokalist kumpulan tersebut.Kebetulan pada masa yang sama, dia mengenali , Kim Tae Hyung, pelajar kelas sebelah.Tae Hyung memiliki wajah yang iras-iras Baek Hyun.Dari situ,dia meminati Tae Hyung . 

Renjana

By kuchens Updated
Tags  angst   fantasy   jia   malay   missa   romance   supernatural   originalcharacter   exo   luhan   marriage   xiumin   minseok   lay   yixing   seventeen   minghao   the8   ghostbride 
Characters Lu Han | Mei (OC) | Xiumin | Lay | Jia | Minghao
With 6 chapters, 6 votes, 55 subscribers, 3590 views, 39 comments, 14235 words
Status Completed

( Tajuk asal : Calling the Past, Lakaran Déjà Vu, Déjà Vu  )    

Cinta Monyet

By angelily95 Updated
Tags  malay   marriedlife   romcom   exo   baekhyun   yoobi 
Characters Byun Baekhyun | Lee Yoobi | EXO
With 31 chapters, 181 votes, 1277 subscribers, 36510 views, 659 comments, 47756 words
Status Completed, Subscribers Only

Selamat datang! Dalam cerita ini, kau akan saksikan macam mana aku boleh kenal Byun Baekhyun dan segala perangai masuk airnya. Kau tanya aku siapa Byun Baekhyun? Kalau kau nak tahu kau kena baca cerita aku ni sampai habis. Untuk mukadimah, biar aku perkenalkan si Baekhyun ni secara ringkas.    Dia cheesy