Homin (848 homin fanfics)

Please log in to enable more search filters and sort options
Promoted - Advertise

Pretty love roses [ Jikook]

Jikook ( Jimin & Jungkook) one shot collection with various genres, from high school!au, hybrid!au, wolf!au... to the fluffy, romantic ones. Some will be slight angst (with fights and break-ups) but in the end all of them will have a Jikook happy ending

Latest
/
Newest
/
Oldest
/
Completed
/
One Shots
/
Views
/
Subscribers
/
Comments
/
Votes
/
Chapter Count

Show stories only Show non-rated stories only

Champion

By janie6789 Updated
Tags  changmin   dbsk   homin   tvxq   yunho 
Characters Yunho, Changmin
With 23 chapters, 3 votes, 44 subscribers, 2940 views, 76 comments, 34407 words

For years, Yunho chased a single dream -- to win Olympic Gold in swimming. To him, training and competing was everything; he was willing even to withstanding the abuse that came with being an elite athlete. It isn't until a certain Shim Changmin joins the National Team that Yunho begins to think about just how much he needs to tolerate to be a champion.

YOUTH THEORY

By Yareng Updated
Tags  homin   ocgirl   angstromance   highschoolau   ocboy 
Characters Max ChangMin U-know YunHo Mila Roberts (OC) James Stark (OC)
With 11 chapters, 1 votes, 24 subscribers, 330 views, 2 comments, 5594 words
Status [M], Subscribers Only

Spring in London

By crystalice02 Updated
Tags  changmin   dbsk   homin   remake   romance   tvxq   yunho   yunhochangmin 
Characters Jung Yunho, Shim Changmin, Others
With 10 chapters, 38 subscribers, 470 views, 16 comments, 17224 words
Status Subscribers Only

Shim Changmin adalah seorang model terkenal keturunan Korea - Jepang. Ia lahir dan dibesarkan di Jepang sehingga kemampuan bahasa Koreanya benar-benar nol. Tiga tahun yang lalu karena suatu alasan Changmin memutuskan untuk menetap di London. Hari-harinya di London diisi dengan berbagai aktivitas yang super padat, sekedar untuk membuat dirinya tidak kembali mengingat kejadian kelam yang ingin dilupakannya. Sampai suatu hari Changmin mendapatkan tawaran untuk membintangi video musik bersama seo

TALE OF DESPEREAUX

By AceQueen Updated
Tags  homin   bahasa 
Characters Jung Yunho, Shim Changmin, and OC
With 1 chapters, 19 subscribers, 100 views, 2 comments, 1859 words
Status [M], Subscribers Only

A Chosen Scenario (Come to Me)

By BigBangontheBlockB Updated
Tags  homin   jaesu   db5k   royalau 
Characters Junsu | Jaejoong | DB5K | Suju | Shinhwa
With 7 chapters, 1 votes, 18 subscribers, 680 views, 2 comments, 7121 words

One doesn't get to decide who their parents are or what they're born into. Life takes many twists and turns. Some one can control... Others... not.

REFLECTION

By Elfishy101586 Updated
Tags  angst   changmin   homin   uknow   yunho   tv2xq 
Characters Yunho, Changmin, U-Know
With 4 chapters, 31 subscribers, 370 views, 11 comments, 5077 words
Status Subscribers Only

Double Character : Jung Yunho & Jung U-Know   Ketika salah satu diantara mereka harus menggantikan yang lainnya agar seseorang tetap terjaga kewarasannya.....

Unspoken Thoughts

By MoonlightVampire Updated
Tags  angst   changmin   homin   jaejoong   romance   yunho   yunjae 
Characters Jaejoong, Yunho, Changmin
With 32 chapters, 4 votes, 187 subscribers, 6800 views, 39 comments, 14415 words

Jaejoong never showed his true feelings to anyone. He always kept them inside, not revealing even a single thing. His thoughts we're kept to himself only, not even his best friend knew. And it worked. People have always believed the mask he wore, until...  

how i met my husband

By kilant Updated
Tags  homin   mpreg   yunhochangmin 
Characters yunho changmin dll menyusul
With 6 subscribers, 110 views, 4 comments, 438 words

changmin mengenang masa lalu ketika ia pertama kali bertemu dengan Jung Yunho, ayah dari anak-anaknya yg hingga kini masih membuat changmin geleng-geleng tak percaya yunho, pria itu kini adalah suaminya, ayah dari anak-anaknya.

unexpected love

By kilant Updated
Tags  homin   yunhochangmin 
Characters yunho changmin boa seulgi irene kyuhyun siwon hojun
With 1 chapters, 9 subscribers, 180 views, 6 comments, 1900 words

Yunho seorang dosen, changmin mahasiswi *genderswitch*, baca aja ceritannya. "kau tau seperti apa cinta yang paling murni? "itu adalah sebuah cinta yang tak terduga, cinta dalam diam"

Lovesick

By pringleshinki Updated
Tags  changmin   homin   indonesian   yunho   tvxq2   yunhoandchangmin 
Characters Shim Changmin, Jung Yunho & Others.
With 1 chapters, 10 subscribers, 150 views, 4 comments, 1254 words

Note:  Terinspirasi dari lagunya APRIL – Lovesick. Walau lagu APRIL yang itu ceria dan genrenya girly pop banget, tp sebenernya have a deep meaning.  Warning: Perhatian! FF ini pair utamanya HOMIN, kalo gak suka sama mereka / mereka bukan your otp, silahkan angkat kaki, angkat meja, angkat koper atau pergi dan jauh jauh dari FF ini daripada ninggalin komen yang sok bijak padahal ngehate. 

I'll never let him go

By Jhulz_4life Updated
Tags  homin   yunhoandchangmin 
Characters Changmin Yunho Jaejoong
With 2 chapters, 4 subscribers, 310 views, 4 comments, 1804 words

YUNJAEMIN, a love triangle.

Homin Land

By Elfishy101586 Updated
Tags  changmin   homin   oneshoot   twoshoots 
Characters Yunho,Changmin,
With 6 chapters, 51 subscribers, 670 views, 18 comments, 8503 words
Status Subscribers Only

Kumpulan cerita Homin... Yunho and Changmin, baik itu one shoot, two shoot, tree shoot, atau pun drabble.

aku hanya ingin bahagia

By kyumbul78 Updated
Tags  homin   sihae   wonkyu   yunjae   sibum   yunhae 
Characters siwon donghae kibum jaejong yunho
With 32 chapters, 2 votes, 376 subscribers, 14900 views, 172 comments, 106222 words
Status Subscribers Only

"Kita sudah menikah, kau istriku dan aku suami ًmu, jadi kau tidak boleh dekat dengan pria lain lagi selain aku, karna aku adalah suami mu" Gadis kecil itu Tersenyum dan mengangguk mendengar ucapan pria kecil dihadapannya.  

Confused

By Chwangminnie Updated
Tags  changmin   homin      mpreg   wonmin   se7min 
Characters Shim Changmin, Jung Yunho, Choi Siwon, Choi Se7en
With 19 chapters, 3 votes, 30 subscribers, 3480 views, 108 comments, 51353 words

Shim Changmin adalah seorang namja polos yang menganggap dirinya jelek Karna belum Ada yang pernah menyatakan suka padanya. Dia Pintar, Dan berada di kelas unggul, serta mendapat peringkat kedua disana. Punya Dua kakak Laki-laki. Dan Changmin tetap menganggap dirinya jelek, sampai...

Lost First Kiss

By Tika_choi Updated
Tags  changmin   homin   tvxq   yunho   bahasa   homintvxq   tv2xq 
Characters Jung Yunho, Shim Changmin
With 8 chapters, 2 votes, 24 subscribers, 2170 views, 54 comments, 23709 words

Pentingkah ciuman pertama? menurut Changmin sangat penting, bukan hanya first kiss tapi ciuman dibibir itu menurutnya hanya boleh dilakukan setelah menikah. So, Changmin amat sangat menjaga first kiss-nya untuk pasangannya kelak. Tapi seseorang telah mencurinya dengan seenak jidatnya, Changmin sangat membenci orang itu. Menyebalkan!!

BEAUTIFUL U

By Yareng Updated
Characters U-know YunHo Max ChangMin
With 13 chapters, 1 votes, 46 subscribers, 420 views, 1 comments, 37471 words
Status [M], Completed, Subscribers Only

You'll Never Walks Alone

By Difangelina13 Updated
Tags  homin 
Characters Jung Yunho, Shim Changmin, TVXQ, Lee Dong Wook, Park Yoo Chun, Kangta, Lee Yeon Hee
With 8 subscribers, 150 views, 76 words
Status [M]