ChanBaek Analizleri 2 (ChanBaek Roommate'te) - 1

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Çeviri; Lire
 

*Kendi düşüncelerimi katmadım, tamamen çeviridir. Keyifli okumalar~
 

CHANBAEK ROOMMATE'TE  

Her şeyden önce, bir dakikamızı ayırıp Baekhyun'un sıkıldığında Chanyeol'ü aramasının keyfini çıkarabilir miyiz? hehehe *alkışlar*

     

(Baekhyun: ''Sıkıldım. Beni oraya davet etmeyecek misin?'')

**demek oluyor ki şu anda herhangi bir programı yok**

 Ve kimse Baekhyun birden bire Roommate evini ziyaret etmek istediğinde Chanyeol'ün şaşırdığını fark etti mi? Tereddüt etti... Neden?

Baekhyun'a gelmesini söyleyen kişi aslında MinWoo'ydu. Chanyeol roommate'lerine bir göz attı ve birden MinWoo Baekhyun'a gelip onları ziyaret etmesini söyledi ve sanki beklediği yeşil ışık yanmış gibi, Chanyeol hemen Baekhyun'u davet etti. İddiaya girerim ki Chanyeol çok heyecanlı olmalı ama yine de Baekhyun'un gerçekten geleceğinden emin değil. 

Veeeeee.....

Baekhyun gerçekten geldi!  

     

(Merhaba! Ben Chanyeol'ün arkadaşı, Baek Hyun!)

Nasıl geldi? Otobüsle geldiğini söyledi... Öyle mi..?

     

(Otobüsle geldim)

Gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama kendi başına gelmiş gibi görünüyor... Prodüksiyon ekibi Baekhyun'un arabadan ya da özel minibüsten indiğini göstermedi.. Kendi başına geldiğini söyleyebiliriz...
Buradaki soru 'neden'..? 

Baekhyun neden Chanyeol'ü aradıktan hemen sonra gelmeye karar verdi? Ve neden kendi başına geldi..? Neden işi kendisi için zorlaştırdı..? Belki de menajer onun Roommate evine geldiğini bilmiyordu? Emin değilim... Siz ne düşünüyorsunuz?

Chanyeol'e geri dönelim. Baekhyun'un evinde olduğunu öğrendiğinde gamzesinin belirmesi hakkında konuşabilir miyiz..?

     

(Yakında orada olacağım)

Nasıl beklediğine bakın.. Baekhyun ile görüşmek için bekleyemiyor gibi görünüyor.. En iyi arkadaşıyla(!) görüşeceği için çok mutlu.. Ayrıca Baekhyun'un geleceğine gerçekten inanamıyor gibi.. Şüphe duyuyor, belki? Baekhyun'un gerçekten geldiğinden..

İtiraf etmeliyim ki roommate'in bu bölümünde ChanBaek birçok momenta sahip, ancak, bunlar fazla ince/zekice ve -gizli? Neden bilmiyorum..

Bakın.. SBS neden ChanBaek'in momentlarını kesmek/silmek istiyor? SBS Roommate'in ön izlemelerine inanamıyoruz biliyorum fakat birçok momentları editlendi ve yayınlanmadı...

İtiraf ediyorum ki bu ziyaretten çok fazla şey umdum. Başta SBS'in bu bölümü yayınlamayacağını düşündüm.. Ama yayınladılar!   

Neden Baekhyun'

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet