ChanBaek Analizleri 1 - 2

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Çeviri; SeKaism


 

 

ve erkek arkadaş materyali chanyeol tekrar devreye giriyor.. Happy Camp'de, chanyeol 8/9 bardak acı suyu bitirmeli ve bir üyeyi yardım için seçebiliyor... o baekhyun'u seçti... neden..? belki arkadaşların yapacağı bu diyebilirsiniz, batacaksak beraber batalım.. ama chanyeol 5/6 bardağı kendine alıp baekhyun'a sadece 3 tane vermeye karar veriyor... Luhan bile bir bardak alıyor ve baekhyun'a veriyor, chanyeol reddediyor ve geri alıyor..! Arkadaşınız ile batmak istiyorsanız muhtemelen aynı miktarda içersiniz...? belki dahası..
 

ama hayır..
 

Chanyeol bunu yapmıyor.. neden chanyeol'ün baekhyun'u seçtiğini düşündüğümü biliyor musunuz...? belki chanbaek değildi ama muhtemelen baekhyun'un ekranda daha çok görülmesini istedi.. çünkü Happy Camp programdan bir çok sahneyi siliyor ve bunu yapmasaydı B muhtemelen ekranda hiç görünmeyecekti.. 
 

önceden de dediğim gibi, chanyeol baekhyun'a hep kıymetli davranıyor..endişeleri, hayranlığı ve koruması... tüm bunlar özellikle baekhyun ileyken onu mükemmel bir sevgili materyali yapıyor... ve siz bana NEDEN baekyeol ship'lediğimi mi soruyorsunuz..!?
 

 

chanyeol baekhyun'a hep vuracakmış "gibi davranıyor" ama ASLA ona vurmuyor.. belki hep dokunuyor ya da baekhyun'un ensesine ya da boynuna "vuruyor" çünkü tüm exo üyesi baekhyun'un boynuna karşı hassas olduğunu biliyor..
 

Chanyeol

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet