ChanBaek Analizleri 4 -1 (SHOWTIME EP 5)

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Çeviri; SeKaism
 

♥ Öncelikle, pratik odası. İki üye birlikte şarkı söyleyerek geliyor, dünya umurlarında değil. Baekhyun her zamanki sevimli hali olup anlamsız melodiler bile mırıldanıyor. Chanyeol ona ayak uydurduktan sonra koltuğa yayılıyor. Dışarıda yağmur  yağsa da iyi bir ruh halindeler gibi gözüküyor.
 

 

 

Her zaman olduğu gibi, uyum içindeler. Aralarından biri konuştuğunda anında haberdar oluyorlar ve birbirlerinin şakalarına gülüyorlar (herkese komik gelmese bile). Her zamanki Baekyeol!
 

 

(Yanggu Kangwon-do'ya gidelim.)

Baekhyun'un büyük annesine gitmelerini önerdiğini duyduğunda, Chanyeol azıtıyor ve daha çok gülüyor, bu sırada Sehun ve Kyungsoo öyle komik bir şey bulmuyor. Chanyeol'e göre Baekhyun'un dediği her şey oldukça eğlenceli. Cidden, Baekhyun'un hayran kulübünün gizli başkanı(Yixing ile). 
 

 

(Yanggu Kangwondo = Baekhyun'un büyük annesinin yaşadığı yer)

Ve Chanyeol bir şey önerdiğinde...
 

 

(Kumsala gidersek eğer, taş kağıt makas oynayalım ve kaybeden suya  girsin?)

...Baekhyun anında kabul ediyor.
 

 

(Olur!)
 

Sevimli olmaya devam ediyorlar ve Chanyeol üyelerin yazdıklarını okumakta görevli olduğunda Baekhyun'un gözleri ona yapışıyor (Chanyeol söz konusu olduğundaki gibi) yüzündeki gülümsemesi hep orada.  Chanyeol Kai ve Suho'nun (herkesin lol) "hayranı" olduğu anlarda bile hatta. Baekhyun'un gözleri

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet