ChanBaek Analizleri 7 - 3

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Kaynak; yeolspuppy

Çeviri; SeKaism
 

"Muhtemelen sen, sen eminim

Sırtında gizlediğiniz kanatlara sahipsin

Herkes anlayabilir sen benim meleğimsin

Seninle olduğum sürece uçabilirim.."

Kanat kısmı ÇOK ilginç. Bugün (10.12.16) Baekhyun önceki hayatında bir melek olduğunu, insan dünyasına geldiğinde kanatlarının kaybolduğunu ama hala kaldığını söyledi. Gösterdi de. Bakalım hadi.

   

İşte burada  görüyoruz, sadece Chanyeol Baekhyun'un aslında ne yaptığını biliyor. Baekhyun'a diz çökmesini ve arkasını dönmesini böylece insanların sırtındaki"kanatlarını" görmesini söylüyor. Baekhyun gerçekten kendine iltifat edilmesinden hoşlanmıyor. O yüzden tahmin ediyorum ki, birisi aslında ona melek olma fikrini ve sırtında kanatları olduğu fikrini verdi.

Bu kanatları keşfeden Chanyeol'ün kendisi miydi? Şarkıda dediği gibi, sevdiğinin "sırtında kanatları saklı" olduğundan emin. Hm, kim bilir.

Chanyeol gökyüzünden bahsedip duruyor...

"Gökyüzü sana her şeyi verdi

Ve bu dünya da seni bana verdi

Seni yanımda  tutmak istiyorum

Böylece gökyüzüne geri uçamayacaksın

Seni aşağıda tutarak yanımda saklıyorum

Sarılarak..."

Şarkı sözlerini okumaya devam ettikçe böyle içini ısıtan bir şarkıyı aşık değilsen eğer yazmanın imkansız olduğuna emin olabiliriz.

Chanyeol şarkı sözü hakkında şunları söyledi: "Bu şarkıyı sanki gerçekten aşıkmışım gibi yazdım."

     

Konuşacağımız sonraki cümleler çok çoook önemli, en azından benim için. Bana göre, şarkının kilit noktası.

"Şaka yapıyormuşsun gibi öyle kolayca güzel olduğumu söyleme diyor." (Ç/N: Şarkı sözünde She geçiyor bildiğiniz gibi. He ve She ayrımını bilmeyen yoktur diye not düşmüyorum. Ama bilmeyen olursa sorabilir tabiki^^)

Birçok kişi Chanyeol'ün sevdiğini tanımlarken "she" kullandığını söyleyip duruyor, o yüzden Baekhyun ile ilgisi olamazmış.

Durun söyleyeyim, bu kesinlikle HİÇBİR ŞEYİ kanıtlamaz. Chanyeol bir sanatçı, üyeler, hayranlar üzerinde sorumluluğu olan bir idol. Bir imajı var ve ne olursa olsun o imajını korumalı. "He" deseydi tamamen düşüncesizce davranmış olurdu. Dedikodular var, medya siteleri her gün başlıklar yayınlıyor ve tabiki yüzlerce insan onu yargılamaya ve cinsel yönelimi

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet