ChanBaek Analizleri 8 - 2

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Kaynak: SupremoEXO on twitter

Çeviri: SeKaism

   ♥ ♥ ♥  

Fark ettiğim bir diğer şey üyeler Baekhyun'un gerçekten açık olmaya meyilli olduğunun farkında olmaları, Baekhyun'un DÖKÜLMEDEN duramaması gibi, bazı şeyleri gerçekten SAKLAYAMIYOR BU YÜZDEN KNOWING BROS'DA SEHUN'UN PENİSİNDEN BAHSETTİ.

Açık bir kitap gibi!

Ve doğrusu üyeler bunu biliyor ve Baekhyun'un birden kendini fark etmesinin yolu(çünkü kendini açığa çıkardığını gerçekten fark etmiyor) üyelerin ona seslenmesi ve işte bu yüzden de Jongdae birden ona seslendi.

Peki ya Chanyeol?

   ♥ ♥ ♥ 

Burada Baekhyun'u nasıl kontrol altında tuttuklarını görebiliyoruz:

Jongdae: Yah gittikçe garipleşiyor!

Chanyeol: Bana dokunma.

Ona sesleniyorlar ve Jongdae nasıl gözükmeye başladığını söylüyor ve doğrusu Jongdae'nin söylediği şey Chanyeol'ün cevabı aksine şüpheleri arttırıyor.

  ♥ ♥ ♥   

BUNU BİR DÜŞÜNÜN ve doğrusu ben bunu şimdi düşündüm ve Baekhyun gerçekten açık olduğu zamanlarda gibi böyle durumlarda Chanyeol'ün Baekhyun ile nasıl başa çıkması gerektiğini biliyor- Baekhyun'a bir şey yapmasını söylemese ve Baekhyun'un açık olmaya meyilli olduğunu bilmese neler olacak?

  ♥ ♥ ♥   

Çünkü Chanyeol Baekhyun'un hislerini ya da düşüncelerini gerçekten saklayamadığını biliyor, düşünmeden konuşmaya meyilli o, unuttunuz mu? Chanyeol Baekhyun'un gevşemesine izin verirse, kim bilir neler olacak? Bu daha önce 2014'de Roommate'de Baekhyun aniden ziyaret ettiği zaman olmuştu.

  ♥ ♥ ♥   

Bazıları Chanyeol'ün sert olabileceğini düşündü aslında evet Baekhyun'a dur demenin

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet