ChanBaek Analizleri 9 - 2

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Exo'nun showcase'ini izlediniz mi? Kesitini bulamadığım için hepsini yüklemek zorunda kaldım. 42. dakikadan sonra olay başlıyor.

   

Sunucu With You'yu tanıtması için Baekhyun'a soruyor. Baekhyun'un dediklerini çevireyim kendimce:

Sevdiğin birisine benzemek ve beni parlatanın sen olması. (SeKaism: Baekhyun'un gülümsediğinde gözlerinin falan nasıl parladığını biliyoruz TT)

Çok güzel bir şarkı.

Bizim gibi, EXO ve EXO-L benzememiz gibi.(SeKaism: O kadar EXO L nasıl gruptaki tüm EXO'ya benzeyebilir ki Baekhyun?)

İkimizden de kaybeden yok.

Nereye gidersek gidelim, çok sosyaliz ve kolayca arkadaş ediniyoruz.

Doğru, bu şarkı bunun hakkında.

Bu şarkıyı dinlediğimde hissettiğim şey,

Sabahları odama vuran gün ışığı, 'ışığı'mı çok yansıtıyor, bu benim şarkım. (SeKaism: Daha ne desinler? dfgkdjgd ışık gücümü yansıtıyor diyor, benim şarkım diyor ve şarkıyı yazan Chanyeol djgd)

Ben böyle düşünüyorum.

Sunucu: Güzel bir hikaye. Bu şarkıyı dinlemek sana vuran ışığı hatırlatıyor ve birbirini SEVEN iki insan gitgide birbirine benziyor. Sana göre grupta bu üyeyle gerçekten benzerim dediğin kim olabilir?

SeKaism: Eh haliyle Chanyeol demeyecekti tabiki. Bunun yerine kim dedi sizce? Evet, Sehun.

Baekhyun: Sehun ve benim mizah anlayışımız benzer.

Sehun ve ben... (Takılı kalıyor burada ve Sehun'un dümdüz olan yüzüne bakıyor gülerek.) Bu suratının hali ne? (Sehun'a diyor ve sonra Sehun gülüyor.) Sehun ve ben... Suho biliyor, benzeriz değil mi? (Burası çok komik dgkd Cümleyi tamamlayamıyor, resmen eli ayağına dolaşıyor ve olayı hemen Suho'ya atıyor çünkü ne zaman ChanBaek kendini sınırlayamasa olaya Suho ya da Sehun giriyor dfgd)

(Sonra, Suho ikisinin de kan grubu 0, şaka yapıyorlar çok falan diyerek olayı kurtarıyor. Baekhyun biz bir takımız dediğinde Suho bu çok iyi hissettirmiyor diyor. Sonra şaka yaptım diyerek gülüyor... Devam ediyor, birbirlerine benziyorlar.  Alay ediyorlar ama bu diğerlerini kötü hissettirmiyor diyor. Chanyeol de bunun üstüne en çok Baekhyun uğraşıyor ama bana kızıyor

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet