Chanbaek Analizleri 1 - 5

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Çeviri; SeKaism
 

özür mesajından sonra ne olduğunu biliyor musunuz..? TLP Shanghai.. TLP Shanghai'yı bu kadar özel yapan ne..? pekala.. idare edilen birkaç TLP'den sonra chanbaek çok mesafeliydi.. oradaydılar ama aralarında öyle bi moment yoktu.. Shanghai'ya kadar..
 

     

TLP Shanghai'da, olan buydu... sonunda yine gerçek moment'larını vermişlerdi.. gerçek temasları... ve chanyeol yeniden mutlu görünüyor..

bundan birkaç ay sonra, sahnede olsun olmasın çok mutlulardı... her yerde.. chanyeol skandaldan sonra baekhyun'a nazik olmayı kesmişti, sonra birden yine çekici bir prens oldu ...
 

chanyeol baek ileyken (sadece baek) baekhyun'un çantasını alıp onun için iterek tekrar çekici erkek arkadaş materyali oldu.. awww.. çok şeker.. ^-^ ..
 

ve hala sadece kendi aralarında olan küçük "aşk işareti"ni yaptılar.. o an baek'in zaten bir kız arkadaşı yok muydu..???? gülümseyen yüzlerine bakın..
 

yollarına çıkan bir çok engelden sonra bile hala birbirlerini seviyorlar.. ve umarım sonsuza dek birbirlerini yine aynı severler ve insanlar onları rahatsız etmeyi keser..
 

işte tüm bunların net bir zaman çizelgesi burada..
 

4 Haziran 2013 - Happy Camp çekimleri (aşk işaretini yapıyorlardı)

14 Haziran 2013 - Wolf fansign (tartışma?)

Ağustos 2013 - Growl

8 Ağustos 2013 - EXO Youngstreet (tuhaf ifadeleriyle düetleri)

Ekim 2013 - EXO Showtime

** Şubat 2014 - Baekyeon çıkmaya başladı (EXO Showtime çekimleri hala devam ediyordu)

17 Haziran 2014 - Baek Roommate'e geldi

18 Haziran 2014 - Baekyeon açıklandı

17 Temmuz 2014 - TLP Shanghai

15 Ağustos 2014 - SM Town 2014 (başka bir aşk işareti)
 

son olarak.. ne düşünürsek düşünelim, aralarında gerçekten neler olduğunu sadece chanyeol, baekhyun ve SM bilebilir.. ben ve arkadaşım chanbaek'ten bahsedeceğiz diye saatlerimizi harcadık.. lol.. birçok teori ile geldik ve birçok perspektiften baktık.. hehe..
 

ben ve arkadaşımın fikri bu.. chanbaek seviyoruz ama aşklarına kör değiliz... neden gerçek olduklarını düşünmemizin sebepleri var (makul sebepler).. birçok perspektiften baktık.. tek bir sebebe ve tek bir bakış açısıyla bakmadık..
 

Tekrar söyleyeceğim.. BU BENİM GÖRÜŞÜM.. BAŞLANGIÇTA DA "BENİM GÖRÜŞÜM" DEMİŞTİM.. inanın ya da inanmayın umrumda değil..
 

》》 
 

İSİMSİZ SORDU:

chanbaek / baekyeol seviyorum ama bazen tek taraflıymış gibi geliyor, chanyeol'ün baek için hisleri var ama baek chanyeol'ü sadece bir "arkadaş" olarak görüyor (özellikle de şimdi bir de taeyeon ile ilişkisi varken) siz de aynı hissediyor musunuz?
 

Merhaba, tatlım! olabildiğince doğrudan sorunu cevaplamama izin ver: tek taraflı olduğunu sanmıyorum.

ancak neden böyle hissetti

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet