ChanBaek Analizleri 5 - 1 (Chanbaek Being One)

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Çeviri; SeKaism
 

Evet, bizim için Baekyeol Ruh Eşleri'nin somut örneği. Tarif edilemez bir bağı paylaşan ve onlara baktığınızda tek bir ruha bakıyormuşsunuz gibi hissettiren iki kişi. Paylaştıkları sevgi, platonik ya da romantik bir yönelim değil sadece. Daha fazlası.

Bunun güzelliği derinlerde. Yakınlıkları, kısa süreli dokunuşları, çaktırmadan bakışmaları, gizli gülümsemeleri - diyebilirsiniz. Ama onları diğer shiplerden tam olarak ayıran birbirlerinin aynaları gibi olması. Birbirlerini son derece iyi anlıyorlar.

Neden Baekyeol'u shiplediğimize(ve herkesin shipleyeceğine!) dair bir ton sebep var ama sonsuza kadar açıklayamayacağımız için aşağıda bizim için neden Baekyeol'ün önemli olduğuna dair birkaç örnek var. Çok uzun olduğu için iki kısma böleceğiz. (Ç/N: Bizimki daha fazla olacaktır.) Biz bunu toparlarken eğlendiğimiz kadar sizin de okurken eğlenmenizi umuyoruz.
 

♥ 1. Sebep:  Birbirlerine yakın olduklarında veya yan yanalarken birbirlerine bakınca gözleri parlıyor. Santimetrelerce uzakta da olsalar mutluluk ikisinin de gözlerinden yayılıyor. Şahsen gülümsemeleri çok sevimli. Birlikte gülümsemeleri tamamen çarpıcı. Kendi dünyalarındalar ve gülümsemelerine ya da kahkaha atmalarına engel olamıyorlar. Ve bu çok bulaşıcı!

     

Mesafe hiç sorun değil - Baekhyun ve Chanyeol uzakta da olsa birlikte gülüyor!

     

     

EXO'nun diğer üyeleri öylece durup uçağa binmeyi bekl

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet