ChanBaek Analizleri 1 - 4

ChanBaek Analizleri
Please Subscribe to read the full chapter

Çeviri; SeKaism


 

ben chanbaek'in ilk tanıştıklarından beri birbirlerine karşı hisler beslediklerini düşünüyorum ama insanlar (belki şirketleri.?) tarafından kısıtlandılar.. birlikte şarkı bile yazdılar, birlikte düet pratikleri yaptılar.. the Love Song 130808 Youngstreet'a kadar düet yaptıkları söylenmemişti bile..
 

hayal edebiliyor musunuz, birlikte bu şarkıyla pratik yaptıklarını.. birbirlerine böyle bakarlarken..? ve neden baekhyun'un yüzünde öyle bir bakış var..?? belki şarkıyı yapana kadar pratik zamanlarında tekrar yakınlaştılar ve insanların ne söylediklerini görmezden gelmeye başladılar..
 

instagram'da baekhyun'un doğum gününü ilk kutlayan kimdi biliyor musunuz..? hayır... sehun değildi.. chanyeol'dü.. ama neden pasta resmini sildi..? baekhyun'un doğum günü pastası chanyeol'ün instagramdaki İLK paylaşımıydı..
 

     

kanımca baekyeon olayı şubattan çok önce ayarlandı.. neden..? çünkü, durduk yere chanyeol birden chen'in yeni ruh eşi olduğunu söyledi.. "YENİ" dediğini vurgulamak istiyorum ... "benim ruh eşim" demedi "yeni ruh eşim" dedi.. bu demek ki önceki ruh eşi hala aklında.. ve o baekhyun.. önünde oturan kişi..
 

[MISC] 130814 - STAR CAST : "Trend's Core 'EXO Life of Research'.. de Chanyeol Baekhyun için "bir numaralı ruh eşim" demişti..
 

(sen benim yeni ruh eşimsin. fighting.)

baekhyun'a bakın.. hiç gülümsemiyor.. bu baekhyun'un kıskanç yüz ifadesi.. baekhyun kıskandığında uzağa bakıyor ve dudaklarını kıvırarak inceltiyor... ve chanbaek'i en önce öğrenenin kyungsoo olduğunu düşünüyorum.. ve kyungsoo da chanyeol'e yüzünde düz bir ifadeyle bakıyor..
 

bu röportajdan sonra EXO showtime çektiler.. chanyeol'ün diğer üyelere kıyasla baekhyun ile hiç tensel temas kurmadığını fark eden yok mu..?? showtime da, eğer yakındaaaaaaan bakarsanız birlikte oldukları bir çok sahnelerin kesildiğini fark edeceksiniz.. gün doğumu bölümü sırasında, aslında chanyeol ve baekhyun yan yana duruyordu ama programda gösterilmedi..
 

     

o sıra beyaz mont giyen sadece iki kişi var.. suho ve chanyeol.. exo showtime'ın editlenmiş hali çok garip... niye..? chanyeol baekhyun'un yanında duruyor ama değilmiş gibi gözüküyor..
 

     

gördünüz mü..? en soldaki baekhyun ve baekhyun'dan uzun olan ve beyaz montu giyen kişi kim..? chanyeol.. ama exo showtime ekibi bu sahnenin net çıkmadığına emin olmuş.. neden..? bazı iç bağlantılarının burada etkili olduğunu düşünüyorum..
 

     

ve bir de bu.. programda fark etmiş miydiniz, (en azından ben izlediğimde) bacak kısmı alttaki korece yazılar yüzünden tamamen kapanmış..

EXO Showtıme'ın altıncı bölümdeki yüz kızartan chanbaek'in masanın altından ayağını sürtmesi kesinlikle kazara değil... bazı *kişiler* bana baekhyun'un ayağının chanyeol'e tamamen kazara dokunduğunu ve kazara ayak parmaklarının chanyeol'ün ayağına sürtündüğünü söyledi.. ama dikkatle bakarsanız, bu hareket baekhyun'u uğraştırıyor.. parmaklarının chanyeol'ün ayağına dokunabilsin diye dizini kaldırabilmek için rahatsızca oturuyor..
 

bunun hiçte kazayla olmadığını görebilirsiniz.. baekhyun chanyeol'ün ayağı olduğunu biliyor ve kendi ayağı yanlışlıkla chanyeol'ünkine "değmiyor", aslında chanyeol'ün ayağını kendi ayağıyla okşuyor..ve chanyeol'ün tepkisi burada garip olan bir başka şey..
 

(ayağım kazara başkasına değse benim yapacağım gibi) baekhyun'a durmasını söylemek yerine yüzünü k

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet