22.12.

Saranghae

Biisit, jotka mainitsen tarinassa: Antti Tuisku - Rakkaus on. ja K.Hunter - Marry me (valitettavasti en löytänyt suomalaisia käännöksiä tuohon biisiin, mutta enkuksi siinä kyllä on)

-------------------------------------------

Amber tiesi, että Yoojinilla oli koulun kevätjuhlassa esitys, mutta siitä millainen se oli, ei Amberilla ollut minkäänlaista ideaa. Joulujuhlassa se onneksi selvisi Amberille.
      Yoojin lauloi K.Hunterin kappaleen Marry me. Mukana oli myös hieman tanssia. Amber tunsi kappaleen ja tiesi hyvin sen sanoman, myös seinälle heijastetut käännökset kappaleen sanoista tekivät selväksi, mistä siinä laulettiin. Yoojin katsoi melkein koko esityksen ajan Amberia ja Amber ymmärsi miksi – Yoojin lauloi sitä hänelle. Leveä hymy levisi Amberin kasvoille, ja hän epätoivoisesti yritti sitä peitellä, siinä tosin onnistumatta. Suzy tajusi mistä oli kyse ja hymyili innoissaan hänkin. Hyvä! Hän keksi omalaatuisen tavan tunnustaa.
      Juhlan jälkeen Yoojin vielä varmisti sanoilla, että Amber ymmärsi. Tietenkin Amber oli tajunnut. Fiksu tyttöhän hän on.

Joulujuhla tarkoitti myös, että joulu oli lähellä.

-----

Yoojin ja Amber astuivat sisään kahvilaan ja etsivät vapaan pöydän.  Amber istui alas ja Yoojin meni tilaamaan. Hän palasi juomien ja syötävien kanssa: tee ja pala suklaakakkua Amberille, ja kahvi ja juustokakun pala itselleen.
Amber katsoi lautasta ja mukia edessään. ’’Miten tiesit, että halusin juuri nämä?’’, hän kysyi ihmeissään.
’’Miksen tietäisi, mitä haluaisit’’, Yoonjin hymyili.
Wau, Amber ihmetteli iloisesti yllättyneenä.
           Yoojinin idea oli mennä käymään kahvilassa, koska oli niin upea päivä ulkona.  Amber olisi mieluummin jäänyt kotiin ja piiloutunut peittojen alle kuin lähtenyt ulos kylmään. Hän antoi kuitenkin periksi, kun Yoojin roikkui hänen kädessään katsoen koiranpentuilmeellä suoraan silmiin niin kauan, että Amber vihdoin suostui. Nyt he istuivat nauttimassa leivoksiaan ja taustalla soi Antti Tuiskun Rakkaus on.- kappale.
       Amberin ilme kirkastui ja hymy levisi kasvoille. ’’Ihana biisi!’’ hän sanoi pidellen lämmintä teemukiaan käsiensä välissä - se lämmitti melkein kohmeessa olevat kädet mukavasti. Yoonjin hymyili ja katsoi kuinka iloiseksi pelkkä kappale sai hänen tyttöystävänsä. Hän voisi katsella tuota hymyä koko ajan, niin lumoava se oli. Hymyilisit useammin, Yoojin ajatteli katsellessaan pää hieman kenossa Amberia, hymy hänenkin huulillaan.
      Juotuaan teensä, kahvinsa ja syötyään leivoksensa Yoojin ja Amber kävivät kiertelemässä kaupoilla, vaikkeivät mitään ostaneetkaan. Matka jatkui kohti bussipysäkkiä ja sieltä kotiin. Kävellessään pysäkille Yoojin tarttui Amberin hämmästykseksi tämän kädestä. Amber katsoi hetken Yoojinia, mutta antoi periksi, kun tämä vain katsoi päättäväisesti eteensä. Amber kuitenkin havaitsi pienen hymyn, jota Yoojin yritti peitellä.
’’Onpas kätesi kylmät’’, Yoojin totesi.
’’Kuulin muuten jostain joskus, että käsien lämpö vastaa sydämen lämpöä’’, Amber sanoi. ’’Eli minulla taitaa olla aika kylmä sydän, kun kädet aina jäässä’’, Amber vitsaili.
’’Tai sitten on vaan niin paljon pakkasta’’, Yoojin hymyili.
’’Aww-’’, Amber aloitti, mutta Yoojin keskeytti hänet antamalla pienen suukon Amberin poskelle. Amberin silmät levähtivät suuriksi ja hän tuijotti Yoojinia, joka vain virnisti tyytyväisenä. Vihaisena – leikillään – Amber löi Yoojin käsivartta ja antoi Yoojinille murjottavan – mutta söpön – ilmeen merkiksi, että hän oli vihainen.
’’Kätesi ainakin lämpenivät saman tien, punasta päätellen myös poskesi’’, Yoojin kiusoitteli.
’’Yah!’’ Amber löi uudestaan Yoojinin kättä, tällä kertaa vähän kovempaa.
’’Au!’’ Yoojin valitti. ’’Ei nyt sentään tarvitse väkivaltaiseksi käydä.’’ Tällä kertaa Yoojin näytti söpön murjottavan ilmeen Amberille, jonka jälkeen virnisti. Amber katsoi Yoojinia hetken vihaisena kunnes naurahti. Ei tuolle ilmeelle voi kukaan olla vihainen.
     Bussi saapui, ja Amber ja Yoojin istuivat nyt bussissa matkalla kotiin. Amber kaivoi kännykkänsä esiin tunnettuaan sen värisseen taskussaan. Viesti oli Rckyltä.
’’Ricky kysyi voiko hänkin tulla auttamaan remontissa, koska hänellä on tylsää’’, Amber sanoi vieressään istuvalle Yoojinille.
’’Mikä ettei, nopeammin saadaan valmista’’, Yoojin vastasi.
      Amber nyökkäsi ja viestitti Rickylle vastauksen.
 

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
babyone #1
ah it's too bad I want to read your story but I don't understand it, can U please write it in english?
Llamalover #2
Chapter 1: uuummmm....can i ask what kind of launguage are u using??...so i can translate it..i really want to read ur story :)