[28 Eylül 2014]

NEXT (TÜRKÇE)

"Lanetli Eğlence Şirketi SM yine gizem dolu bir kayıp ardından sessiz kalmayı tercih etti. Fandom, idolların güvende olduğunu bilmek istiyor."
Allkpop 25 Ağustos 2014

"Kris'in ölümü arkasındaki gizem çözülemedi mi? Aslında bir kaza olmayabilir mi?"
Soompi 27 Eylül 2014




 

Junmyeon, Baekhyun'un özel ördekli bardağına doldurduğu suyu ona uzattı. Neşelenmesi için ne kadar çabalarsa, işte o kadar Wufan'a saygısızlık ettiğini düşünürken karşısına oturmuş ve gülümsemeye çalışmıştı. "Baekhyunnie şu haberleri okuma. Resmî kaynakları bile olmadığını biliyorsun."

Baekhyun tableti kenara bırakıp ördekli turuncu sarı bardağı iki eliyle kavradı ve birkaç yudum su içip gözlerini kapadı. "Resmî olmasa da güçlü kaynakları olmalı..."

"Kimin güçlü kaynakları var?" Minseok içeri girerken Baekhyun hareketlenmeyle gözlerini açtı. Konuya alakasız bir dalış yapmamış olmayı umarak Junmyeon'un yanındaki boşluğu dolduracak şekilde oturmuş ve peşinden odaya giren Sehun ve Yixing'i izlemişti. "Han konuşmak istediğini söyledi."

"Han Hyung söyledi evet, Chanyeol hyung nerede?" Sehun onu onaylarken Baekhyun'un hemen dizleri ucunda yere oturup sırtını onun bacaklarına yaslamıştı. Kafasını olabildiğince geri atarak henüz psikolojik tedavi almaya başlamış olan hyunguna gülümsedi. "Daha iyi misin?"

Baekhyun gülümseyerek onu onaylamış ve onun saçlarını karıştırmıştı.

Luhan sessizce odaya girip duvara yaslı yalnız başına duran sandalyeye oturdu ve aynı sessizlikte diğerlerinin de toplanmasını bekledi.

"Dava açacağım." dedi kendinden emin ama sessiz bir tonda. "Wufan'ın, geçen yıl ve geçen ay kaybolan noonaların, hepsinin ve hepimizin adına bir dava açacağım."

Chanyeol isimleri duyarken onu durdurmaya fırsat bulamadan, bacaklarını Sehun'un sırtından kendine çekip derin nefesler almaya çalışan Baekhyun'a gözlerini kaydırdı. Luhan neden bile bile bu konuyu Baekhyun'un yanında açmıştı?

Hıçkırıklar önce ağlamaya ardından sessiz ancak tiz mırıltılara dönüştüğünde odadaki diğer insanların sessiz bakışları Chanyeol'ün baktığı yöne odaklanmıştı. Sehun yerinden kalkıp Baekhyun'un yanına oturdu ve sıkıca sarılıp Luhan'a baktı.

"Hepiniz, hepimiz, aynı korkuyla yaşıyoruz baksanıza!" Luhan bağırdığında Chanyeol onu sakinleştirmek için adım atmıştı. Luhan'ın bakışları, Baekhyun kucağından bıraktığında açık bir şekilde koltuğa düşen tablete ulaştı ve Chanyeol'ün elinden sıyrılıp kaçarak tableti eline aldı. "Hepimiz bu aptal haberlerin gerçek olduğunu biliyoruz."

Haykırışları Çince'ye dönüştüğünde Zitao ayaklanıp Chanyeol'ün içinde sadece 'gege' kelimesini anladığı birkaç şey söyleyerek Luhan'a sarılmıştı. 

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet