[10 Ekim 2014]

NEXT (TÜRKÇE)

20:58

Luhan şirket yetkilileri ile görüştükten sonra bodrum kattaki pratik odasında kalan çantasını almak için merdivenleri adımlamaya başladığında duyduğu yüksek çat sesi beraberinde zifiri karanlık getirmişti.

"Ahjussi?" Luhan geri çıkarak feneriyle dolaşan güvenlik görevlisini gördüğünde konuşmuştu. "Bir sorun mu var?"

"Jeneratörler devreye girmiyor. Sorunu çözmeye çalışıyoruz, endişelenecek bir şey yok." Orta yaşlı adam kahkaha attı ve cebindeki başka bir feneri Luhan'a uzattı. "Belki de yine kablolardan birini kediler kemirmiştir."

Luhan ona eşlik ederek gülerken feneri aldı ve oyalanmadan yoluna devam etti. Avukatla 9 buçukta bir yemek yiyeceğine söz vermişti ve geç kalıyordu.

"Luhan hyung bekle." Baekhyun hızlıca merdivenlerden inen hyungunun arkasından ona yetişmeye çalışıyordu. "Sen de mi gitmek istiyorsun?"

Luhan sahanlıkta duraklamak için iki basamak çıktı ve Baekhyun'un da onunla aynı kota gelmesini bekledi. "Baekhyun korkma. Dava açtığım için bir yere gitmeyeceğim."

Baekhyun'un gözleri dolarken başını iki yana salladı. "Onun üç ay önce çıkardığı şarkı çok popüler, o bizsiz devam ediyor. Kris hyung bizsiz devam ediyor ve sen de onun gibisin!"

Luhan sinirlense de sakin kalmaya çalışarak Baekhyun'a bir adım kadar yaklaştı. "Ben gitmeyeceğim."

"Hayır." Baekhyun kaşlarını çatıp koluyla gözlerinde kalan yaşları sildi. "Tam da şimdi gidiyorsun hyung."

Baekhyun üzerine doğru yürürken Luhan merdivene adımladı ancak elindeki fenerin ışık açısına son basamaklardaki bıçaklar girdiğinde kaşlarını çatarak Baekhyun'a döndü. Kafasındaki karışıklığı çözecek hiçbir açıklama bilmiyordu.

"Baekhyun?"

Savunmak zorunda hissettiği için Baekhyun'u engellemek adına onu omzundan iterek yukarı giden merdivenlere adımlamak istedi ancak Baekhyun tahmin ettiğinden güçlüydü ve onu yakasından merdiven basamaklarının başında tutmuştu. Luhan geriye bir tekme savurmaya çalışarak yakasını kurtarmayı başarmış bu kez ona bir yumruk atmaya hazırlanırken bileğinden Baekhyun tarafından tutularak durdurulmuştu.

"Kris hyungun yanında mutlu ol hyung."

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet