Umbra

Parfum de primavara
Please Subscribe to read the full chapter

Sunhwa mergea incet spre casă.Liniştea paşilor ei o făcea să se simtă o umbră.Încerca din răsputeri să înteleagă de ce a procedat aşa, de ce nu a luptat pentru ce iubeşte, de ce nu a ales să fie fericită... Poate ca de aceea că a ales prietenia în locul dragostei, a ales să se sacrifce pentru că cunoştea ce înseamna asta. Nu mai conta oricum, o spusese, şi ce mai contează dacă nu fusese inima ei...

Patul era rece, era trist şi Sunhwa incercă să-l încălzească cu căldură din inima ei, dar nu reuşea, aşa că lăsă caldura lacrimilor să faca acest lucru şi,intr-un sfîrşit, adormi.

Aroma cafelei de dimineaţă o învioră. " Fiecare trecem prin încercările vieţii, Dumnezeu are grijă de toate." îşi spuse Sunhwa şi ieşi din casă gata să infrunte greutăţile zilei de azi.

- Ah, ce bine îmi pare sa vă revăd, domnişoară! îi spuse cu glas placut paznicul blocului. Am pentru dumneavoastră o scrisoare.

- Sigur e pentru mine? 

- Desigur, domnul ce a lăsat-o mi-a spus clar: "Han Sun Hwa", zise paznicul şi îi întinse plicul.

- Multumesc, răsounse Sunhwa şi luă tremurînd plicul.Nu ştia de ce tremură.Îl deschise ,păli :

" Dragă Sunhwa,te invit la petrecerea cu ocazia zilei de naştere a lui Minguk care va avea loc la data de 16 a lunii curente în restaurantul ***.Te aştept cu nerbdare,Himchan.

Sunhwa scăpă scrisoarea din miină. Dorea, dorea atit de mult să-l vadă şi pe el ,şi pe Minguk încît i se părea ca  se sufocă. Dar nu avea voie,

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
differentdream #1
Chapter 6: Yeeey ! Sunt curioasa ce se va întâmpla mai departe
differentdream #2
Chapter 5: Sper ca vei mai posta, imi place povestea ta