Picaturi de ploaie

Parfum de primavara
Please Subscribe to read the full chapter

De dimineata soarele parea ca astazi are dispozitie asa  ca razele sale aurii se prelingeau gingas pe obrazul fetei, vrind sa o incalzeasca. Sunhwa deschise ochii si privi spre cer, stia ca acolo se afla cineva caruia ii era nespus de multumita si spuse:

- Sper ca iti este bine acolo si iti multumesc pentru zilele pline bucurie pe care le  traiesc...

Azi soseste Hyosung , trebuie sa o intilneasca neaparat la aeroport, dar inainte de toate va trece pe  la librarie sa vada merg lucrurile. Se scula repede, facu un dus si alese ca tinuta o rochie alba dantelata. Minca din fuga o tartina si iesi repede din casa.

- Nu cred ca exista alta cale de a atrage cumparatorii decit sa il aducem pe Changmin la prezentare...hai, fii de acord, oricum e logodnicul tau si va accepta din prima sa vina.

- Stii ca nu-mi place sa-l deranjez...spuse Sunhwa.E ocupat mai tot timpul!

Tocmai in acel timp se auzi telefonul. Sunhwa privi nedumerita de cine putea sa o telefoneze, dar curind nedumerirea se preschimba intr-un zimbet inocent.Vorbesti de lup si lupu-i la telefon:

-Salut, iubito! Ce faci?

Salut ,Changmin... sunt in adunare.

- Nu cumva vorbiti despre sa ma invitati pe mine pentru a promova cartea, spuse el rizind.

- Mmmm, exact despre asta vorbeam , dar le-am explicat fetelor ca esti ocupat.

- Poate ca nu sunt chiar asa de ocupat atunci cind vine vorba sa-mi ajut logodnica.....bifeaza ca voi fi prezent.Apropo, ce faci azi?

- Sunt ocupata..vine Hyosung asa ca azi nu ne putem vedea.Sorry.

- Ok...pe miine.Te iubesc.

- Si eu..pa.

Avea trei ani de cind  prietenea cu Changmin...I-a fost alaturi in momentele grele din viata sa...a trait impreuna cu ea fiecare durere, lacrima , dar "inima" ei inca nu batea emotionant cind il vedea.

Dupa ce lamuri toate lucrurile in librarie, ii era in plan sa plece la patiserie pentru a cumpara cake-ul preferat al prietenei sale cele mai bune.Iesi in strada, i cu pasi inceti, liberi, spre patiserie.Oamenii din jurul sau ii pareau niste albine mici, colorate care-si cauta nectarul in fiecare zi, la fel ca si ea, uitind de tristeti, de necazuri, de durere. Simtea ca azi se va intimpla cev

Please Subscribe to read the full chapter
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
differentdream #1
Chapter 6: Yeeey ! Sunt curioasa ce se va întâmpla mai departe
differentdream #2
Chapter 5: Sper ca vei mai posta, imi place povestea ta