SADNESS T_T

The way to Mr. Perfect's heart

HELLO EVERYONE,

 

I WOULD ALL LIKE TO INFORM YOU THAT I WON'T BE ABLE TO UPDATE THIS STORY FOR MONTHS. THIS IS DUE TO MY REVIEW FOR THE NURSING LICENSURE EXAMINATION WHICH WILL BE HELD THIS COMING JUNE 30 AND JULY 1, 2012. I'M SORRY FOR NOT UPDATING AS MUCH AS I SHOULD AND I SERIOUSLY FEEL GUILTY RIGHT NOW THAT I WOULD LEAVE THIS STORY NOT YET DONE. I ALSO FELT SAD THAT THE LAST CHAPTER I UPDATED WERE GONE :( 

 

ANYWAY, I'M REALLY HAPPY THAT YOU SUBSCRIBED TO THIS STORY, WHICH BECAME A PERFECT DIVERSION TO MY OH-SO-BUSY LIFE AS A STUDENT. THANK YOU FOR ALL YOUR COMMENTS, I REALLY APPRECIATE IT. FOR NOW, I WOULD NOT BE UPDATING THIS FANFIC SINCE I NEED TO FOCUS ON THE CHALLENGE THAT I WILL ENCOUNTER. THIS IS A VERY BIG DEAL FOR ME SINCE IT WOULD INVOLVE MY FUTURE AND CAREER, THAT'S WHY I THINK I SHOULD TRY TO FOCUS ON IT. 

 

 

THANKS EVERYONE!!! UNTIL WE MEET AGAIN. IF YOU WANTED TO UNSUBSCRIBE TO THIS STORY, THAT WOULD BE OK FOR ME. WELL IF YOU CAN'T WAIT FOR ME :( I DON'T REALLY KNOW WHEN I WILL BE BACK TO UPDATE THIS FANFIC, BUT I GUESS AFTER THE EXAMS, I WOULD UPDATE AGAIN. THANKS EVERYONE AND I LOVE YOU ALL. WISH ME LUCK :)

 

 

 

 

 

LOTS OF LOVE, 

 

IAMVIPAPPLER <3 

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
Lori_lori #1
Chapter 23: update soon please :D
cocoreiko
#2
Chapter 23: welcome back authornim..\(^o^)/
aigoo.. Jiyong think first before you speak.. kisses always means something.. whether you want it or not.. especially if it is the first kiss..

thank you so much for updating.. looking forward on your next update..^^
heiress #3
Chapter 23: Wrong words Jiyong. Of course it will matter to Dara, you're his first kiss. You better fix whatever awkward situation you have.

Please update again soon. :)
xiena529 #4
Chapter 22: welcome back authornim and please update ASAP )
rilavipblackjack #5
Chapter 22: Hey authornim, update plzzzz. It had been so longg!!
Mayrah20_5 #6
pleaseeee updateee :(
sandarapark1090 #7
Chapter 21: I like your story!
PLEASE UPDATE SOONN!!!!!!! .>_<.
Kia_Daragon23
#8
YAH! Authornim.why aren't u UPDATING ??!
Hawkfish
#9
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ASDALKSDJASLKDJSAJA LOVE YOU TAP!
Hawkfish
#10
kung hindi ka maguupdate irereto kita kay Jeje Seung RI!