Tanıdık

siz aşkınızı kaybetmemek için ne yapardınız?

Luhan'ın bakışları kaydı, görüntü bulanıklaştı. Sarhoş olmak başta iyi bir fikir gibi görünmüştü. Xiumin Luhan'ın koluna girip destek verdi. Luhan Sehun'un adını ağzından çıkarmamak için kendini zor tutuyordu. Xiumin'le birlikte yavaş bir yürüyüşten sonra odalarına vardılar. Luhan kendini yatağa attı. Xiumin Luhan'ın ayakkabılarını çıkartırken yatakta bir yığın farketti. Yığının üstündeki örtüyü kaldıran Xiumin uzun peruğu ve kadı kıyafetlerini gördü. Luhan'a şakacı bir bakış atıp " Boş zamanlarında kız gibi mi giyiniyorsun?" diye sordu. Sarhoş Luhan ağzındaki baklayı çıkartıp Xiumin'e her şeyi anlattı. Şaşkınlıkla affallayan Xiumin hiç bir şey söylemedi fakat içten içe Sehun'a söylemesi gerektiğini düşündü. Bu düşünce anında silinip gitti. Luhan'a ihanet edemezdi. Sonuçta yaptığı kötü bir şey değildi... Değil mi?


Sehun'un kafasından Miranda'nın gözleri çıkmıyordu. Kızın gözlerinde fazlasıyla tanıdık bir şey vardı. beyninin bir kısmı kızı daha önce gördüğüne dair ısrar ediyordu fakat diğer kısım böyle bir kızla hiç karşılaşmadığını söylüyordu. Bu düşüncelerin hiç biri kızın Sehun'u kendine çektiği gerçeğini değiştirmiyordu. O dudaklar, o ses, o gözler... O kızı istiyordu.

 

twitter: @lagneia @Sevvvvvallll

eğer bir fikriniz olursa lütfen yorumlarda belirtin :)

eğer bir sorun çıkmazsa her gün yazıp yükleyeceğiz.

okuduğunuz için teşekkürler :D

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
myeongsuuu #1
Hikaye güzel. Benimkini de okur musunuz ?
regalEXO #2
Chapter 2: begeniyorum ^^
regalEXO #3
Chapter 1: yuuhhhh kendini kiz mi yapmis LuLu???? O.O
Wolfie12 #4
eğer bir sorunuz olursa lütfen ulaşın @sevvvvvallll @lagneia
Wolfie12 #5
Ahahahaha var ya baya :D yorumlarini atarsin - lagneia
shinee03
#6
Ooaa ilk kez türkçe hikaye görüyorum burda.....fanfic okuyan Türkler yok kadar az saniyodum :D ay çok heyecanlandim okicam hemen :DDDDD
Wolfie12 #7
çok sağol canım yarın hemen devamı burada :)) <33

haha aynen odunumuz :))
seora89
#8
Çoook beğendim.Devamını merakla bekliyorum <3<333

Sehun yine her zaman ki gibi öküz -.-