Luhan'ın planı

siz aşkınızı kaybetmemek için ne yapardınız?

Stüdyoda bir sessizlik vardı. Luhan'ın Sehun'a olan kızgınlığı hala geçmemişti. Bu kızgınlığın nedenini Su Ho dışında hiç bir üye bilmiyordu. Gerginlik bütün gün devam etmişti. Luhan hem Sehun'a öfkeli olmasına karşı ondan vazgeçememişti. Stüdyoda üyeler arasında kız konuşması başlayınca sinirlenip orayı terketti. Bu sertlik Sehun'un gözünden kaçmamıştı. Luhan'ın neler düşündüğünü nereden bilebilirdi ki, oysa o Luhanla kardeş kalmayı istiyordu. Kendine güldü. Ona yaptığı şeyden sonra nasıl kardeş kalabilirlerdi ki?

Bir saat geçmesine rağmen hala stüdyoya gelmeyen Luhan için tüm üyeler endişelenmişti. Kris " Sehun onunla en yakın olan sensin, bir arar mısın dışarıda? Biz de telefonudan çaldırırız..." dedi. Sehun " Gerçeği bilse böyle düşünmezdi" diye düşündü. ağır ağır kapıya yürüdü. Kapıyı açtığı zaman pırıltılı gözler ona bakıyordu. Saf bakışlı, sevimli, bir o kadarda güzel bir kız duruyordu karşısında. Kız, Sehun'un ilgisini çekmişti. Afallayan Sehun, kıza bakakalmıştı. Kız sakin bir şekilde " Ben şirkete yeni girdim, acaba tuvaletin yerini gösterebilir misin?" diye sordu. Gözlerini kızdan alamayan Sehun sağ tarafı işaret etti. kız teşekkür etti ve tuvalete doğru gitti. Sehun " Bekle! Adın ne?" diye bağırdı. Kız gülümseyerek " Miranda" dedi. Sehun dudaklarını aralayıp "bende Sehun " demeye çalışsada, Miranda " Boşuna uğraşma sanırım seni tanımayan yok" diyerek gözden kayboldu. Miranda gittiğinde, Sehun kızı daha önceden de tanıyormuş gibi bir hisse kapıldı. bunun doğru olmayacağını düşünerek Luhan'ı aramaya koyuldu.

Hızla soyunma odasına saklanan Luhan ne düşüneceğini bilemiyordu. Sehun bu kadar kolay unutmuşmuydu onu? Luhan kendini toparladı. Sehun'u elde etme planı işe yarıyorduı. Sehun'un ilgisi ondaydı. Neden üzülüyordu ki? Aynaya dönüp makyajını sildi, peruğunu çıkardı. Miranda olmak ona zorlu gelicekti fakat sonuç buna değecekti.

yazarlar: @lagneia @Sevvvvvallll (twitter)

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
myeongsuuu #1
Hikaye güzel. Benimkini de okur musunuz ?
regalEXO #2
Chapter 2: begeniyorum ^^
regalEXO #3
Chapter 1: yuuhhhh kendini kiz mi yapmis LuLu???? O.O
Wolfie12 #4
eğer bir sorunuz olursa lütfen ulaşın @sevvvvvallll @lagneia
Wolfie12 #5
Ahahahaha var ya baya :D yorumlarini atarsin - lagneia
shinee03
#6
Ooaa ilk kez türkçe hikaye görüyorum burda.....fanfic okuyan Türkler yok kadar az saniyodum :D ay çok heyecanlandim okicam hemen :DDDDD
Wolfie12 #7
çok sağol canım yarın hemen devamı burada :)) <33

haha aynen odunumuz :))
seora89
#8
Çoook beğendim.Devamını merakla bekliyorum <3<333

Sehun yine her zaman ki gibi öküz -.-