Fanfiction Tips Million Star

Please Subscribe to read further chapters

Description

FANFICTION TIPS MILLION STAR

 

Sebuah lagi produk dari Million Star selepas Million Star Recommend Malay Fanfic dan juga Million Star Ulzzang Contest

 


 

Bukan seperti Writing Tips yang anda biasa temui dek saya menggunakan 'Fanfiction Tips'. Sesungguhnya ia berbeza dan semestinya berbeza dek penulisnya juga tidak sama,haha. Namun masih menggunakan konsep yang sama,saya akan berkongsi ilmu sebagai penulis fanfic yang berpengalaman selama hampir dua tahun beberapa bulan? Entah saya lemah math. Ramai yang tanya 'AiSyah98 tak nak buat tips menulis ker?'. Erk,saya ni takat tulis penuh masa lapang dan puaskan nafsu dalam hobi ini dah cukup,but apa salahnya kan mencuba,mwahaha. Sebab saya pun dah macam nak jadikan menulis ni sebagai kerjaya,I mean,menuju masuk ke Universiti. Okay saya banyak mengarut,nak tahu lebih lanjut subscribe dan ikuti perkembangan tips yang diberi yang mungkin berfaedah bagi sesetengah individu

 

 

No comments yet