Vaihtoehtoinen loppu 1

Valinnan vaikeus

​CL tarttui Daran käteen paremmin, jotta ei olisi kaatunut. Dara kiidätti heitä kohti yleistä uloskäyntiä. Min-suh yritti epätoivoisesti pysyä heidän perässään. CL oli tarttunut hänen käteensä nopeasti kun Dara oli lähtenyt vetämään häntä äkisti ulos. Hän yritti pitää Min-suhin kädestä tiukasti jottei tämä sulloutuisi fanien joukkoon ja jäisi jälkeen. "mikä Daraan oli oikeen mennyt" CL ihmetteli samalla kun he pääsivät ihmisjoukon läpi ja hyppäsivät ensimmäiseen vapaaseen taxiin. Luultavastikkaan taxi ei ollut ollut perjaatteessa vapaa, mutta Dara oli kiskonut heidät jonon ohi ja pyydellyt anteeksi. Fanit olivat tietenkin antaneet Daran mennä ensin. "MITÄ IHMETTÄ DARA!?" CL huudahti kun oli saanut hengityksensä tasautumaan. Min-suh näytti jotakuinkin hölmistyneeltä. Hetki sitten he olivat olleet sisällä ja yhtäkkiä hän oli juossut CL.n vetämänä läpi ihmisjoukon ja musertunut melkein innokkaiden fanien välin. Dara katsoi ikkunasta ulos huokaisten. Sitten hän kaivoi laukustaan puhelimensa ja sulki sen. "anteeksi, mulle tuli vaan pakonmoinen tarve lähteä. Jos päättäminen on näin vaikeeta niin en valitse ketään." Dara sanoi viimein. CL ja Min-suh katsoivat Daraa ihmeissään. Lopulta he tajusivat mitä hän tarkoitti. "eiköhän mennä juhlimaan?" CL ehdotti. Kaikki olivat ideasta innoissaan. "ei mies huolia tänään!" Min-suh lisäsi nauraen saaden muut nyökkäilemään innokkaasti. "GD parka" CL sanoi katsoessaan puhelimensa näyttöä jossa vällyi GD.n soittaja kuva. Sitten hän painoi pitkään sulkemis-nappia näyttäen Daralle kieltä. "Noh mihin mennään?" Hän kysyi laittaessaan kännykkänsä takaisin laukkuun. Kaikki olivat valmiina pitämään hauskaa.

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
Liliancecilia
#1
kommentoin ku saan siit pisteit, onneks teil on kummalki myös tarinoit :D
Liliancecilia
#2
Chapter 4: no mun mielest toi valinta ois ollu niii vaikee, et tykkään täst vaihtoehtosest loppu jutust :D
Liliancecilia
#3
Chapter 4: Hehehehe xD voin kuvitella niitten ilmeet ku Dara tarttuuki CL:llän käteen xD
mansikka #4
Chapter 4: heeeeei ei tämmöst!!!!!! vaan nyt se valitsee jonkun noist pojist ja sit voin haukkuu sut lyttyyn ku valitsit väärän!
mansikka #5
Chapter 3: TOVE SENKIN KAKKA-MUNA-MAKKARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ET SÄ VOI JÄTTÄÄ TÄTÄ TÄHÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liliancecilia
#6
Chapter 3: voooi GD parkaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Liliancecilia
#7
Chapter 2: Hihii xD Voi kuinka, ihan arvaamaton! o.O
mansikka #8
Chapter 2: Oièeeei!!!!! Nyt on paha valinta :D
mansikka #9
Chapter 1: Awweee voi pieniä!!!
Ja nyt pakko mainita siitä et chanyeol munastu XD
Liliancecilia
#10
Chapter 1: Eeeaaazivengaa!! :D jeeh!! hihihi xD Kuin sÖpÖÖÖ! <3