uusi ehdokas

Valinnan vaikeus

Illalla Dara istui studion ikkunalaudalla katsoen ulos mietteissään. "Dara mitä sä täällä vielä teet?" Seungri kysyi kävellessään avoimen oven ohi ja huomatessaan Daran. Tämä hätkähti hereille ajatuksistaan. "Onko kello jo paljonkin?" Hän kysyi ihmeissään. Ilta oli pimennyt ja vain katuvalot ja himmeästi loistavat tähdet valaisivat maiseman. "Onhan se jo puoli yksi. Kaikki luuli että olit mennyt jo nukkumaan, kun sua ei näkynyt ilta palaverissa" Seungri kertoin. "Oho mä en yhtään huomannut, olin niin ajatuksissani" Dara naurahti ja alkoi kerätä tavaroitaan lähteäkseen. "Mitä sä noin kuumeisesti ajattelit?" Seungri kysyi viekas ilme naamallaan. Tietysti Seungri oli tajunnut että Daran mielessä pyöri joku suurempi asia, ei ollut asiaa mitä Seungri ei huomaisi. Dara sadatteli että oli törmännyt juuri Seungriin. Tämä nimittäin ei jättäisi asiaa sikseen, hän kyselisi niin kauan että saisi asian tietoonsa, lisäksi Seungria oli lähes mahdoton huijata. "kyllähän mä nään että sun mieltäs painaa jokin, kerro Rirille, mä lupaan olla vaiti" Seungri vannoi ja jäi tapittamaan Daraa, joka kuumeisesti yritti keksiä jotain selitystä päästäkseen tilanteesta. Mitäpä tuosta jos kertoisin Seungrille, Dara lopulta myöntyi kun ei keksinyt pako keinoa. Sitäpaitsi Dara luotti Seungriin, ainakin jollakin tavalla. Seungri kertoi nimittäin vain tapahtuneita asioita, tämä ei koskaan levittäisi ajatuksia tai mielipiteitä, nehän saattaisivat olla valhetta.

"Ei tässä mun mieltä oikeastaan mikään paina. Tänään vaan tapasin sen Exon Chanyeolin" Dara piti tauon katsoen tiesikö Seungri kestä puhuttiin. Tämä nyökkäsi ja odotti jatkoa. "no mulle tuli sen seurassa jotenki tosi kummallinen olo ja nyt en oo koko päivänä voinut olla miettimättä häntä. Niitä valppaita silmiä ja punastelevia korvia..."Dara huomasi itsensä haaveilevan Chanyeolista taas. Seungrin suu pielet nykivät. "etkös sä ole GD.n kanssa yhdessä?" Seungri lopulta kysyi. "Kuinka niin? Mehän ollaan vaan kavereita" Dara vastasi tuntien kuitenkin pienen piston sydämmessään sanoessaan näin. Seungri joutui hämilleen, "Mä oon aina luullut että...tai siis mä näin teijät kerran kun te suutelitte...mutta?". "näit väärin" Dara ähkäisi, nappasi tavaransa pöydältä ja pyyhälsi seungrin ohitse ovesta ulos. Ei ollut yhtään hyvä idea kertoa Seungrille, Dara huusi päässään itselleen.

Dara juoksi kadulle. Seungrin kanssa juttelu ei ollut auttanut mitään. Enemmään Dara oli pyörällä päästään nyt kuin aikaisemmin. Tottakai Dara oli GD.n kanssa tai ainakin jotain sinnepäin. Hän tykkäsi GD.stä tosissaan, mutta miksi Chanyeol pyöri Daran päässä kokoajan? Miksi hän oli valehdellut Seungrille GD.stä?. Dara oli juossut yhteen putkeen melkeen kaksi kilometriä kun tajusi menevänsä väärään suuntaan. Kengät ei todellakaan ollut tarkoitettu juoksemiseen. Ne hiersivät ikävästi joten Dara päätti ottaa knegät pois ja istahtaa hetkeksi.

"Dara? Sandara?" kuului läheltä. Dara katsahti tulijaa. Mies hymyili ja istui Daran viereen "Niin ajattelinkin että se olet sä, vaikkakin mitä sä täällä tähän aikaan teet? Itse mä tykkään kävellä aina iltasin kun ei ole niin kuuma ja niin paljon ihmisiä."

Juuri tätä Dara toivoikin enitän, uusi mies sekoittamaan hänen päänsä. Donghae johon Dara oli nuorempana tai oli ehkä edelleen, sydämmen lyöntien perusteella, ihastunut. Daran yksi biaseista istui hänen vieressään hymyillen juuri nyt kun hän yritti ajatella selvästi. "Samasta syystä tässänäin" Dara hymyili takaisin sydän hakaten.

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
Liliancecilia
#1
kommentoin ku saan siit pisteit, onneks teil on kummalki myös tarinoit :D
Liliancecilia
#2
Chapter 4: no mun mielest toi valinta ois ollu niii vaikee, et tykkään täst vaihtoehtosest loppu jutust :D
Liliancecilia
#3
Chapter 4: Hehehehe xD voin kuvitella niitten ilmeet ku Dara tarttuuki CL:llän käteen xD
mansikka #4
Chapter 4: heeeeei ei tämmöst!!!!!! vaan nyt se valitsee jonkun noist pojist ja sit voin haukkuu sut lyttyyn ku valitsit väärän!
mansikka #5
Chapter 3: TOVE SENKIN KAKKA-MUNA-MAKKARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ET SÄ VOI JÄTTÄÄ TÄTÄ TÄHÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liliancecilia
#6
Chapter 3: voooi GD parkaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Liliancecilia
#7
Chapter 2: Hihii xD Voi kuinka, ihan arvaamaton! o.O
mansikka #8
Chapter 2: Oièeeei!!!!! Nyt on paha valinta :D
mansikka #9
Chapter 1: Awweee voi pieniä!!!
Ja nyt pakko mainita siitä et chanyeol munastu XD
Liliancecilia
#10
Chapter 1: Eeeaaazivengaa!! :D jeeh!! hihihi xD Kuin sÖpÖÖÖ! <3