Giriş, Gelişme, Sonuç [Bölüm 1]

Alive

Yongguk'un SIMS'e katılmasının ardından 3 ay geçmişti. Bu 3 ay boyunca hem SIMS'in ne kadar devasa bir ekip olduğunu keşfetmiş -B-boylar, beatmaker ekibi, bünyesindeki rapçiler, graffiti sanatçıları, kamera ekibi, kıyafet tasarım ekibi, vokaller- hem Soul sokağındaki ekiplerle arasında bir ahbaplık kurmuş hem de farklı müzik türleriyle aktif olan bir dolu çevre edinmişti ki bu müzik türlerine Jazz, Blues, Raggae ve hiphopun en eski hasımlarından olan Rock'ta dahildi. 

 

Bu 3 ay içerisinde Bang'in gurupta en iyi anlaştığı kişi LE olmuştu. LE'de Yongguk gibi grubta oldukça yeniydi. Hatta Yongguk'tan 3 hafta sonra katılmıştı ve Zico'nun yeni göz bebeğiydi. Buckwild'den çıkma yegane kız underground rapçilerden biriydi, sesi, tarzı ve diğer her şeyi yerli yerindeydi ve camiada yeni Missy Eliot'u olarak anılıyordu. Zico onu Buckwild'den aldığı için oldukça memnundu. Ekibi Freestyle yarışmalarına karşı oldukça sağlamlaştırmıştı ve sonuçta yaptıkları iş şaka değildi.

 

Yongguk, LE'i ilk gördüğünde onun tam da aradığı kafadan bir insan olduğunu düşünmüştü ve bu 3 ay içinde de bundan emin olmuştu. Hatta grupta birbirlerinden hoşlandıklarını düşünmeyenler de yok değildi. 

 

Bu olaylar gelişedursun, Zico'nun ve tüm ekibin sabırsızlıkla beklediği AOM'de sonunda gelmiş, Jay ve Zico zamanın ıraklığa karşı bağlarını güçlendirdiği dostlar misali mutlu olmuşlardı. AOM bir dans yarışması için Seul'e gelmişti ve kısa bir süre kalıp döneceklerdi. Bu sırada Yongguk Jay ile tanışmış, onun idollüğe bakış açısını dinlemiş, idollerin bir grup kukla olduğuna olan inancı gittikçe kemikleşmişti. Jay Park'ın harika bir insan olduğuna da tabii!  AOM'le 1 hafta geçirdikten sonra Yongguk, Bang mahlasıyla bir mixtape yayınlamıştı ve mixtape tam anlamıyla bir EARGASM'dı.  Mixtape SIMS takipçilerinden oldukça iyi tepkiler almış, ufak bir fest bile düzenlemişlerdi. 

Ve bu 3 aylık zaman diliminin son bir haftasında grubun "uluslararası" unvanını tamamlayacak Çinli bir eleman katılmıştı: Amber. Tomboydu ve inanılmaz iyiydi.  Amber'la birlikte grup 62 kişi olmuştu. Bu oldukça büyük bir sayıydı ama SIMS bir SOKAK ekibiydi, sadece rap değil. 

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet