Every Rain

Description

Aşk üçgeni mi denmeli?

 

Birbiri için yaratılmış gibi görünen iki sevgili ve bir üçüncü şahıs...

 

Dear sky, please help me. Please stop the rain so I can forget her. I remember the memories of us, I can’t live without you girl."

- B.A.P (Rain Sound)

Foreword

Karakterler: Bang Yongguk, LE, Nehir, Himchan, Dora, Jennie Kim, CL, Hyuna, Amber, B.I

 

Sinopsis:

Yıllardır hayranı olarak yaşadığım Uzak Doğu topraklarına, sonunda ayak basıyorum! Hem de hayallerimin mesleği olan bir yönetmen olarak... Tek istediğim filmimi bir an önce bitirebilmek, onu o devasa ekranlarda seyredebilmek. Ödül almak, popüler olmak umurumda değil, sadece yıllardır senaryosunu kendi yazdığım o başyapıtımı çekmek istiyorum.

 

"Ah, kayıttaydım. Bu akşam buluşuyoruz değil mi? Yalnız bilinmedik bir yerlere gidelim." Sonunda, sonunda onunla buluşacaktım. Eski sevgilim, yeni sevgilim olmaya doğru emin adımlarla ilerliyordu. Yıllar önce, onunla sadece 6 ay birlikte olmuş olsak da, birbirimize çok bağlanmış olmaktan dolayı ayrılmıştık. Sonuçta bir kariyerimiz vardı ve bizim gibi yeni gruplar için bir ilişkin varken debut yapmak neredeyse imkansızdı. Her şeyden önemlisi, onu gerçekten çok özlemiştim...

 

Yıllar sonra, o ve ben... Yeniden. İnanması çok güç biliyorum ama sakin olmalıyım. Onun kokusunu yeniden duymak, belki saçlarını karıştırmak, ellerini okşamak... Bunları yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki.

Comments

You must be logged in to comment
Lisa_lp10 #1
This seems nice, I'll be waiting for you to update it ^^