birinci bölüm

Dance For Me

"Hayır yapma.. Ne yapıyorsun sen? Birileri görebilir!" "Ahh seni aptal kimse yok dedim ya sana, yaklaş hadii! Bu kadar rahatsız olma" diyerek Luhan'ı rahatlatmaya çalışırken aynı anda belinden tutup kendine doğru çekti...

" Hayır hiç havamda değilim hyung. Bu gün evde takılacağım." dedi Kai ve telefonu kapattı.telefonu elinde tutarak odasına geçmek istedi fakat ani bir inleme sesi odanın kapısının önünden çekilmesine neden oldu. " Heyy orada neler oluyor?" diye kendi kendine düşünerek, sorularla dolu gözlerle koridora bakar. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalıştı. Üst kata çıktı ve banyonun yanındaki odada birilerinin olduğunu anladı. " Ahh Sehunnie'nin odası" diyerek rahatlayarak nefes verdi. Aniden  kapıyı açarak " Sen misin? Aptal herif korkuttun ben..-" derken  sözleri bölünür ve gördüklerinden şok olur. Gözlerini şaşkınlıkla açar ve Sehun Luhan ikilisine bakar. Kekeleyerek " Heyy, çocuklar odaya birden daldığım için özür dilerim.. B-ben sadece bir ses... Ahh cidden üzgünüm" der ve elleriyle yüzünü kapatarak odadan çıkar.

" Woow kuzenimin erkeklerden hoşlandığını bilmiyordum. Ahh rezil oldum ne yapacağım şimdi ben?" diyerek kendi kendine sızlanlanır Kai.

On beş dakika sonra Sehun ve Luhan aşağı inerler. Kai hemen atılarak "Heyy yanlış anlamayın. Bundan kimseye bahsetmeyeceğim. Aramızda sır olacak kalacak! Söz veriyorum..." der. " Sana daha önce bir ilişki yaşadığımızı söylemediğim için üzgünüm kuzen, senden saklamamalıydım" der Sehun. " Hey Kai gerçekten kimseye söylemeyeceksin değil mi? Yani benim için problem değil.. Ama Sehun saklamamızı istiyor... Yani belirli bir süre..." der ve aynı anda üzgün ve mahçuplukla taşan gözlerini Kai'ye diker. Kai " Bana güvenebilirsiniz çocuklar... Kimseye söylemeyeceğim" diyerek arkadaşlarını rahatlatır Kai.

" Kyungsoo! Kyungsoo! Hey hyung beni de bekle!" diyerek bağırır Kai. " Jongin-ah bir şey mi oldu?" diye sorar D.O. " Hyung bu senin geçenlerde aradığın kitap... Ktüphanede bir kadını iade ederken gördüm ve okumak isteyebileceğini düşündüm." dedi Kai gözlerini kaçırarak. " Teşekkür ederim Jongin-ah! Buna gerçekten ihtiyacım vardı. Hadi atla seni okula bırakayım." dedi Kyungsoo. Sözlerini söylerken delici gülüsemesiyle Kai'ye bakıyordu. Kai kızararak teklifini kabul etti. Arabaya bindiğinde bile gözlerini Kyungsoo'dan ayıramayan Kai'nin bakışlarını Kyungsoo'da gözünden kaçırmaz ve " Hey neden öyle bakıyorsun? Bir şey mi oldu?" diye sırıtarak sordu D.O. " Ahh evet... Yani Hayır... devam et gidelim hyung" diye kekeleyerek cevapladı Kai.

Bu onun için zor olmalıydı. Uzun zaman taşıdığı yükten kurtulmasını sağlayan kişi en yakın arkadaşlarından biriydi ve Kai ona tüm kalbiyle bağlandığını sonunda kendine itiraf etmişti.

" Hey Kai gerçekten böyle bir hayat mı yaşamış? Bunlar onun için zor olmuştur..." dedi gür sesiyle Chanyeol ve kafasını sallayarak Kibum'u dinlemeye devam etti. " Neler çeviriyorsunuz siz ikiniz?" diye soran Onew yanında Baekhyun'la birlikte odaya girdi. Chanyeol hemen " Kai hakkında hiç ir şey bilmiyormuşuz! Kibummie anlattı" diyerek atıldı.

Kibum tekrar anlatmaya başladı. " Bir yıl kadar önce Kai'nin babası annesini öldürmüş ve Kai'yi de öldürmeye çalışmış. Fakat Kai karşılık vermiş ve babası onu arabayla ezmeyi denemiş ve sonunda kaza yapmış. Hayatını kaybetmiş. Kai tüm bu olaylardan sonra babasının ruhsal rahatsızlığı olduğunu öğrenmiş." " Fakat Kai bize şu ana kadar bunları hiç anlatmadı" " Dahası da var" dedi Kibum ve alatmaya devam etti " Kai o adamın gerçek babası olmadığını öğrenmiş ve o ana kadar olanların etkisiyle intihar etmeyi denemiş. Zar zor hayatta kalmış. İyileştikten sonra gerçek babasını aramaya başlamış fakat onunda ikiz kız çocukları ve karısıyla birlikte beş yıl önce bir uçak kazasında öldüğünü öğrenmiş. Amcası yani üvey babasının kardeşi -Sehunnie'nin babası- onu yanına almak istemiş ama Kai bunu kabul etmemiş. Bir kaç Chicago'da kendi başına yaşamış ve çalışmış. Okula bile gitmemiş. Daha sonra amcası Kai'yi kesinlikle Kai'yi yanına alacağına karar vermiş ve sonuç olarak Kai burada bizimle.." diyerek açıkladı Kibum. " Kısa bir süre içinde başına bu kadar olay gelmiş. Düşüncesi bile korkunç..." " O zamandan beri dans etmeyi bırakmış. Bu yüzden başkan uzun zamandır onu tekrar dans etmeye zorluyor." dedi Kibum. Baekhyun şaşkınlıkla " Demek başkan başından beri her şeyi biliyordu." dedi.

Kai " Getirdiğin için teşekkür ederim Kyungsoo..." der ve spor salonuna doğru yürür. " Hey yakışıklı çocuk bekle! ceketini arabada unuttun! " diye seslenir Kyungsoo. Kai hızla arkasını dönerek " Orada kalabilir mi hyung?" diye sorar. Kyungsoo başını olumlu yönünde sallar. Zaten Kai'nin suraına karşı gelbilecek iradeye sahip değildi...

yazarlar-----> @regalEXO @lagneia @EbruTahmazz

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
Imzelosbaby #1
Şok oldum Türkçe o.o :D hikayeni okumaya baslayacağım hemen :D