final one- bYE

happy borndae myonsu \o\ |o| /o/

on a DAY LIKE THIS U CAME INTO THIS WORLD & 'M REALLY HAPPY TO BE THE PERSON TO GET TO STAY BY YOUR SIDE ON THIS SPECIAL DAY OF YOURS. I STILL REMEMBER THE DAY U ENCOUNTERED IN MY LIFE- WHO KNEW IT WAS THE BEGINNING OF THE HAPPIEST TIME OF MY LIFE, WHICH NOW I NEVER WANT TO END. & I STILL REMEMBER HOW HAPPINESS FLOWED IN ME EACH TIME WE INTERACTED- BE IT IN PUBLIC OR IN PRIVATE OR JST ANOTHER RANDOM GROUP CHAT. NOW THAT U'RE IN MY LIFE I FEEL THAT IT IS PERFECT & THAT I DON'T LACK IN ANYTHING TO BE COMPLETELY HAPPY. THE HOURS APPEARS TO BE TOO LONG WHEN U'RE NOT BY MY SIDE BUT WHEN U ARE-- I WOULDN'T EVEN KNOW IF I LOSE ALL THE TRACK OF TIME. U'RE THE PERSON FOR WHOM I WAKE UP EVERYDAY MOTIVATED. HAVING SOMEONE LIKE U AS A BOYFRIEND, CARING & LOVING IN EVERYWAY-- I THINK ITS INCREDIBLE & UNIQUE BC NOT EVERYONE CAN HAVE U. today is a very special day for me & u too ofc- so i wanted to write this letter- dedicating these words with all my feelings. i hope u know abt my feelings for u by now *coughs that i love u more than u can ever do coughs/ jk. anyway, i really hope we will have many more b'days to come that we can share togther.
i've never met any guy as sweet, so lets celebrate your sweetness & your borndae by eating sweet cakE & SWEET WINE OHO

P.S: DO SCROLL THE TINY SCROLLER AT THE BOTTOM. its not an explaination but u'll get what i meant by "u're almost good at everything" lmao

HAPPY BIRTHDAY
MY-SOO

" U DON'T CEASE TO AMAZE ME WITH YOUR DETAILS AS U MAKE ME SEE THAT U'RE WILLING TO DO ANYTHING FOR LOVE & THAT TRUE HAPPINESS IS WITHIN THE REACH OF OUR HANDS, IT IS JST A SMALL dETAIL AWAY-- AN "I LOVE U", A FLOWER, A CARESS OR A SWEET PASSINATE KISS."

 

good listener
good advisor
good observer


credit

 
 
 
 
 
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet