. fri(x)tion .

Description

Sziasztok~!

Fanny és én, Hanna, közös munkába kezdtünk. Fanny ír Amber szemszögéből, míg én Victoria-éból. A fejezetek elején kép is mutatja, ki van soron, de szerintem felváltva lesz. Remélem mindenki élvezni fogja.
Előre szólok, aki nem szereti a shoujo ai/yuri/girlxgirl kategóriát, jobb, ha nem olvassa. :')

Cím:
fri(x)tion: az angol friction (sórlódás, összedörzsölés) szójátéka.
Korhatár:
: hát mi tervezünk bele részt is, gondolom nem olyan erőset.
Szereplők:
Song Qian - Victoria
Amber Josephine Liu - Amber

Foreword

Az összes fáról lehullt a levél, a hóra és a karácsonyra vár mindenki. November közepe van, már szinte mindenhol kint vannak az ünnep közeledtét jelző díszek: duci Mikulások másznak az erkélyeken, a virágboltoknál fagyöngy díszíti a kirakatot, az iskolák ablaka hatalmas hópelyhekkel borított. Korán van, senki sem jár az utcákon, kivéve a takarítóautók és pár hajnali műszakból hazaigyekvő.

 
Egy hosszú, barna hajú lány szalad végig a keskeny utcán. Se jobbra, se balra nem néz, csak rohan előre. Siet.
 
Az utca másik végében komótosan sétál egy szőke, egész rövid hajú lány. Egyik lábáról a másikra ugrál, néha a levegőbe rúg. Ráér.
 
Az utca hátsó felében összetalálkoznak egy pillanat erejéig; vállaik súrolják egymást a szűk hely miatt. Mindketten megállnak egy pillanatra, hátrafordulnak, egymásra néznek, fejbiccentéssel elnézést kérnek, majd továbbhaladnak.
 
A barna ismét futásnak ered, a szőke pedig továbbszökdécsel. Utóbbi néha még hátrapillant kaján vigyorral az arcán. Ismeri a lányt, már többször is összetalálkoztak, szinte mindig ebben az utcában. Nem köszönnek egymásnak, nem néznek a másikra, egyszerűen elhaladnak egymás mellett, de ő mindig hátrapillant és mosolyog…

 

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet