Teen Top stiliumi Part2

Description

 

 

Tikriausiai visi labai gerai atmena istorija apie Teen Top vaikinus, apie keistai susisukusius meilės verpetus tarp Chunji ir L.Joe, bei Niel ir CAP, apie broliukus dobiliukus Changjo ir Ricky. Apie jų visų neaiškių formų meilės labirintus.

O kur čia nepamirši juoką keliančių situacijų su Niel ir tarakonais arba pagalvių karais, kur iš galvos išmesi vietas, kai Chunji prievartaudavo Joe (arba atvirkščiai) tiesiog virtuvėje. Ir kas be ko, kas galėtų leisti sau pamiršti du išdaigininkus...

Ką gi, praėjo nemažai laiko po to, kai Teen Top debiutavo, kai jie tapo populiarūs ir užsikrovė savais darbais niekam nerasdami laiko, tik savam miegui.

Changjo su Ricky subrendo, pasidarė ne tokie vaikiški, pamiršo savus žaidimus ir jau ne taip kaip anksčiau erzina Niel, kuris tapo rimtu vyriškiu ir tinka būti šalimais CAP. O kaip garsioji ChunJoe porelė ? Jų meilė buvo pradėjusi šalti, bet dabar ji dar stipresnė nei kada ankščiau ir vaikinai visai nesirengia šito keisti. Nuo šiol dienotvarkė yra rimtesnė nei bent kada: Darbas, meilė, miegas, darbas... Ir didelės kliūtis link tos išsvajotosios laimės.

 

*

 

 

-Yah! Lee Byung Hun! ,- ant visų namų suriko vaikinas.

-Ko?! ,- riktelėjo jam Byung Hun raukydamasis.

-Ar negali greičiau vilkti savo pasturgalio?! Pavėluosim, kvaily! ,- vis garsiau šaukiančio vaikino balsas neskambėjo per daug maloniai.

-Aish... Gerai! ,- dar riktelėjo Byung Hun ir sunkiai atsidusęs pradėjo nulipinėti nuo vaikino ant kurio taip patogiai buvo įsitaisęs.

-L.Joe... Ar būtinai turi eiti ? ,- paklausė jį vis dar apsivijęs rankomis Chunji.

-Jei susitartum su CAP, gal ir galėčiau ilgėliau pasilikti tavo glėbyje, bet kol kas... Turiu vykdyti nurodymus.

-Pasiilgsiu tavęs ,- Chunji nusuko akis šonan, o L.Joe suėmęs pirštais savo vaikino skruostus privertė jį pažvelgti į akis ir pabučiavo kaip niekada stipriai.

-Aš skubinsiuos kiek tik galėdamas ,- pasakęs Byung Hun jau ėjo pro duris, tik dar kartą pažvelgė į Chunji, kuris pasisuko lovoje taip, kad galėtų matyti išeinantį savo vaikiną.

-Gerai pasirodyk ,- galiausiai pasakė jis ir L.Joe išėjo uždarydamas duris.

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet