DAVET

THE DEVIL IN MY GLASS

Noona bir kadındı tabiki jongwoonu da tanıyordu onun bakış açısına bırakarak benim için seksi birşeyler almasını istedim. 

"Jongwoon en çok hangi rengi sever?" 

"Kırmızı ve siyah efendim " 

Peki o zaman sanırım sen daha iyi biliyorsun o zaman sana bırakacağım. 

"Hiç merak etmeyin sizi efendiye hazırlayacağım. Bütün gece eve gelmek için sabırsızlanıyor olacak . " 

İki saat sonra boa noona geldi elinde bir sürü paketler ile 

"Gay bir arkadaşımdan tüyolar aldım ve ona göre alışveriş yaptım. Kesinlikle harika olacaksınız.. " 

Paketleri yatağa açtı. Siyah jartiyer çorabı hafif dolgulu sütyen ( tabiki bu şarttı çünkü kadın kılığında olacaktım. ) saten dantel bir külot fazlasıyla küçüktü. Arka kısmında zincirle bağlantı vardı.. bir elbise çıkardı. Kırmızı saten bir elbise göğüs kısmı hareketli uzun derin yirtmacı hafif topuklu ayakkabılar sallantılı yakut küpeler. Oh bunlarla kendimi hayal dahi edemezdim.. boa noona beni banyoya soktu ve seks içinde hazır olacak şekilde temizlenmeme yardım etti. Bornoz ile banyodan çıktım. 

Kuaför geldi öncelikle saçlarıma kızıl balyajlar atıldı dağınık olan kesim önleri kahkullü omuzlarima hafif dökülecek şekilde kesildi. 

Koyu göz makyajı gri lensler ve dolgun dudaklarımı on plana çıkaran kırmızı bir ruj sürüldü aynada kendimi gördüğümde şok oldu çok güzel ve seksiydim. Annem gelse o bile ne güzel kadın diye kıskanabilirdi. Beni baştan aşağıya giydirdi. Ve en son hafif bir parfüm sıktı. Hazırsınız.. efendi sizi görünce aşık olacak.. aynaya döndürdü beni. Kendime inanamadım. Beni yatağa oturttu ve aldığı bir kaç bilgiyi daha paylaştı. 

"Efendi açık konuşmalardan hoşlanıyor. Sıradışı şeylerden hoşlanıyor. Cesur ol eminim birşeyler bulabilirsin.. Ve tadını çıkar. " Dedi ve göz kırptı. 10 dk sonra efendi sizi alacak. 

 

 

Gerçekten çok heyecanlıydım. Aklıma şuan bir plan gelmiyordu. Merdivenlerden indim jongwoon beni aşağıda karşılıyordu. 

Ağzı açık kalmıştı. Dudaklarımı ısırdım. 

Jongwoonda çok yakışıklıydı kırmızı takım elbisesi siyah şifon gömleğinden karın kasları belli oluyordu. Dar pantolon tüm hatlarını belli ediyordu. Dağınık siyah saçları alnına düşmüş lip balm ile dudaklarını belirginleştirmişti. 

Belimden tuttu ve yol verdi. Limuzine oturduk. 

Bana dikkatlice bakıyordu. Dudaklarımı yaladım. "Boa iyi iş çıkarmış.. çok güzel olmuşsun" 

"Teşekkür ederim efendim. Siz de çok yakışıklısınız..." Dedim seksi olduğunu düşündüğüm bir bakış attım. Ve.. bacak bacak üstüne atarak yırtmacın bacağımı sergilemesine izin verdim. Jartiyerin danteli ucundan gözüküyordu. Elbette bu onun dikkatini cekecekti. Göz ucuyla bakınca aç bir şekilde baktığına emin oldum. Tabiki hamle yapmamak için kendini zor tutuyordu. Boa noonanin sözleri geldi aklıma cesur ol .... Şimdi tam zamanıydı.. Gelişi güzel elimi attım bacağının iç kısmını okşuyordum yukarı doğru çıktıkça nefesinin hızlandığını hissedebiliyordum. Elini bacağımda hissettim. Yırtmacın içine sokuyordu. Elimi çekti ve kulağıma fısıldadı " bunu yapmaya devam edersen davete geç girmeyi göze alıp seni arabada beceririm." Derin sesi beni çok azgın yapıyordu. Dudaklarımı ısırdım gözlerinin içine baktım çok yoğundu. " Becer beni efendim " dedim. Belli ki çok zor bir karardı.. " eve dönünce çok sert becereceğim emin olabilirsin. " Bacağımın iç kısmına çimdik attı. Küçük bir çığlık attım. Aahhh sanırım delirmiştim.. bende en az onun kadar seviyordum sanırım açık konuşmaları.. yada çok yoksundum.. 

Mekana kadar tek kelime etmedi muhtemelen kendini kontrol etmeye çalışıyordu. 

Arabadan çıkmadan önce "elinden geldiğince nazik ol ve mümkün olduğunca az konuş.. " 

Başımı salladım ve koluna girdim girdik.. 

Bütün gözler jongwoonun üzerindeydi kadınlar etrafında ane oldu. Jongwoonun da nazik ve kibar davranışları benim sinirlerimi bozuyordu. Cesur ol.. ardı ardına kadehleri yuvarladım. Hafiften başım dönüyordu. Jongwoon kadınla konuşmasını bitirip dönünce Kolundan tutup yakındaki sessiz karanlık koridora sürükledim. Bİr boşluğa itip duvara yasladım. Pantolonunun üstünden Sikini okşamaya başladım. Kulağına " o sürtüklere gülümsemeyi kes! sen benimsin " dedim sertleşmeye başlamıştı. 

Ateşli bir şekilde öpüşmeye başladı.. hiç bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. Nefes nefese ayrıldı. " Hiç biri umurumda değil sadece senin bacaklarının arasında olmak istiyorum bebeğim " kalçalarımı sıktı. İnledim. 

Fermuarını indirdim. "Hayır burada olmaz.. bekle.. " 

"Şimdi istiyorum efendim..duvara yasla ve becer beni! " 

"Hyukjae.. beni deli ediyorsun.. bunun cezası olacak.." fermuarını kapattı ve sakinleşmek için dışarıya çıktı.. somurttum.. belkide düşündüğüm gibi aklını başından alamıyordum.. sahi ona istediklerini verebilecek miydim? *Cesur ol.. 

Onu bekleyecektim. İçeri gittim. Bize ayrılan masada oturdum. Sadece etrafı seyrediyordum. İçeri geldi onu gördüm ve masada birşeyler ile oyalandım. Beni kaldırdı belimi tuttu ve bana eğilip "somurtmayı bırak burası önemli bir yer. Böyle birşey ile yakalanamam.. " başımı salladım. 

Çenemi yukarı kaldırdı. " Çok güzel ve seksisin.. eve gitmek için sabırsızlanıyorum.. " 

Gülümsedim. Hadi gidelim ev sahipleri ile vedalaştı ve çıktık. Arabaya bindik arabanın ön bölmesini kapattı ve beni öpmeye başladı. 

Ellerimi yönlendirdi. " Okşa " kemerini çözdüm elime aldım ve okşamaya başladım ağzımın içinde inliyordu. Kendi elleri bacaklarımın arasında okşuyordu sertleşmiştim.  

"Ağzına al " ağzıma aldım çok büyüktü ağzıma sığmıyordu. Saçlarımdan tutup ittiriyordu. "Aahhh hyukjae oohhh bunu çok bekledim... Mmmhh " 

Ona bu zevki verenin ben olduğum gerçeği beni tahrik ediyordu. Cüretkar bir şekilde ağzımdan çıkardım. Başını kaldırdı ve bana baktı. Çok sıcaktı. 

"Efendim ağzıma mı boşalmak istersin yüzüme mi? " " Aahhh bebeğim hepsini yapacağım merak etme. İç hepsini " 

Daha fazla emmeye başladım. Kalçalarını Ağzıma itti Ağzıma boşalmaya başladı tıkandım ve öksürneye başladım boşalmaya devam ediyordu yüzüme boşaldı.. bunu çok seksi buldum. Yüzümü Parmağıyla temizledi ve ağzıma soktu parmağını emiyordum.  

"Çok iyisin bebeğim " dedi beni öptü ama ben hala çok sıcaktım. Boynumu öptü " biraz daha bekle hyukjae seni doyuracağım.. hayatında yaşadığın en iyi deneyim olacak.." 

Bir süre sonra evin önüne geldik yatak odasına gecmemi söyledi. Yatak odasına geçtim. Ne yapacağımı bilmiyordum ama bekliyordum elimde bir kaç şey ile geldi onları yaslandığım masaya koydu.. ne olduğunu biliyordum. Şuan herşeye açıktım. Boynumu emmeye başladı bunların ne olduğunu biliyorsun değil mi ? 

Sessiz kaldım. " Hyukjae.. senin de çok masum olmadığını biliyorum.. seni yıllardır izliyorum. " 

"Evet efendim biliyorum. "

Elbiseyi üstümden çıkardı. Sütyeni çıkardı.. okşamaya başladı inlemeye başladım.

Beni yatağa sürükledi yatmamı istedi. 

Daha sonra masadaki şeyleri karıştırdı.

Kıskaçları altı ve taktı biraz tuhaf bir histi. Ve boyunluk taktı zinciri karnımdan aşağıya iniyordu. 

Heyecanla bir sonraki adımı bekliyordum. 

Ayağa kalktı ve yatağın karşısına bir sandalye çekti oturdu.. ne yapıyordu? 

"Şimdi hyukjae kendini tatmin etmeni istiyorum." 

"Ama..."

" Ah hyukjae tabi bunu yapmayı bilmiyordun değil mi sana öğreteceğim." Ceketini çıkardı gömleğinin bir kaç düğmesini açtı oturdu. 

"Kendini okşamaktan başla her zaman yaptığın gibi.." 

Külotun içine elimi soktum ve okşamaya başladım. Karşımdaki seksi adamın duruşu beni izleyiş şekli koltuğun koluna yaslanmış bir eli çenesinde camdan vuran ışığın yüzüne yansıması dudaklarını ısırarak bir avcı gibi bana bakışı. Beni tahrik ediyordu. Başımı geriye attım. 

" Parmaklarını ıslat." 

Bu sabah noonanın izlettigi olarda yaptıkları gibi içime soktum.. ilk başta rahatsız ediciydi daha sonra alıştım. 

" Şimdi ikincisi.. "

"Ahhh eeevet.." 

"Hızlan" 

"Mmmhhh aaahhh "

" Üçüncü.."

Hiçbir şey yapmaması beni sinir ediyordu.. 

"Lütfen.. seni istiyorum.. "

"Ben ne zaman istersem.."

"Efendim lütfen.. aahhh "

"Çıkar.. ve ayağa kalk önümde dizlerinin ve ellerinin üzerinde dur.. "

Dediğini yaptım.. yanıma eğildi.

Kalçalarımı,külotun üstünden sikimi okşuyordu.. 

"Lütfen... " Nefesimin arasında inliyordum.. soyundu.. o seksi vücudunu görmeme izin verdi. Önümde dikildi ve ağzıma almamı söyledi. Bir süre sonra zinciri çekti ve beni boy aynasının önüne konumlandırdı. 

İç çamaşırımı indirdi. hazırlık yapmadan soktu. 

Sertçe gidip geliyordu acı zevke dönüşüyordu. Daha fazlası için yalvarıyordum. Saçlarımdan tuttu beni geriye çekti ve "aynaya bak yüzüne bak.. sana ne yaptığıma bak.. seni sikmem için yalvarıyorsun. Boşalmak için... Sana sahip olmam için.." 

 

Aynaya bakınca zevkten kendini kaybeden hyukjae görüyordum. Azgın dağılmış muhtaç bambaşka biri.. 1 ay öncesinden çok daha farklı. Jongwoonun yüzüne baktım. Benimle oyun oynayan abi değil.. aşık bir adam istediğini elde eden bir adam beni kendine bağlayan adam. Gözlerini gözlerimden ayırmadan şehvet denizinde kendini kaybetmiş. Güçlü ve kararlı. Bana her istediğini yaptıracak efendim. Dağılmış rujum terleyen tenim dağınık saçlarım uçurumdan aşağı yuvarlandığımızda o benim, bende onundum. 

 

 

 

 

 

 

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
farrelandmerry
364 streak #1
Chapter 4: Aaaah... you stop here? Why? T^T
farrelandmerry
364 streak #2
Chapter 3: Eh? So now Hyukjae would be the teaser? XD

I'm not used to top Jongwoon, but well I love yehyuk, so bring it on!
farrelandmerry
364 streak #3
Chapter 1: kidnapping?

a little bit confused, but I will read the rest ASAP