Sürpriz

THE DEVIL IN MY GLASS

Sonraki bir kaç gün Jongwoonun talimatıyla aldığım dersler ve ortama uyum sağlama işleri ile fazlasıyla meşgul oldum. Noona bana yemek getirdi ve daha sonrasında ilaçlarımı içmemi söyledi. Daha sonra bir spor programım vardı

Meraktan sordum " neden? " 

Noona " efendimiz senin daha güçlü ve sağlıklı olmanı istiyor" dedi. Üstünde durmadım spordan sonra bir duş aldım. Bahçeye çıkıp çıkamayacağımı sordum tabiki dediler. Akşam oluyordu biraz yürüyüş yaptım uzaktan izlendiğimin farkındaydım. Tabiki jongwoon her önlemi alacaktı.. düşüncelerim içinde kayboldum. Onu çocukluğumdan beri seviyordum onun sevdiği şekilde olmasa da.. 

Özünde kötü biri olmadığını biliyordum ama herşey çok ani oldu düşüncelerim karmakarışıktı. Hava iyice kararmaya Başladı. Geriye dönmek istedim ama ileride cılız bir ışık gördüm. Biraz daha ileriye gittim ve ne olduğunu anlamaya çalıştım ama bir koruma beni durdurdu. ' efendim buradan ileriye gidemezsiniz orası yasak bölge' 

Ne olduğunu merak ederek direnmek istedim ama koruma " efendim lütfen size yolu göstereyim akşam oldu . ' 

Geriye döndüm ve mecburen eve girdim yemek hazırdı noona geldi ' efendim yemek hazır" 

"Jongwoon nerede?"

"Ah . Efendi şirkette çalışması gerekiyor sizin yemeniz gerektiğini söyledi" 

"Hayır yemeyecegim aç değilim sadece bir bardak süt alabilir miyim? Yatmak istiyorum. "

"Tabi odanıza getireceğim" 

"Teşekkürler noona" 

Yatağa çıktım pijama aradım ama kahretsin jongwoon hep seksi iç çamaşırları şeffaf üstlerden İpek sabahlıklardan başka hicbirsey yoktu. Sadece üstüme sabahlığı geçirip yatağa uzandım noona geldi ve sütü getirdi. İçtim ve iyi geceler diledi çıktı. O bahçedeki şey neydi? Çok merak ettim. Jongwoon ne zaman gelirdi? 

Sonunda uykuya daldım. 

 

Jongwoon açısı: 

Şirkette işler uzun sürdü. Hyukun yanına gitmek için can atıyordum.. sahibeve gitmeyi ne zaman bu kadar çok istemiştim ki? 

İşimi bitirdim eve doğru yola koyuldum. Boayi aradım hyukjae ne yaptı? Diye sordum

"Uyudu efendim" 

"Akşam yemeği yedi mi?"

"Hayır efendim sadece süt istedi"

"Peki geliyorum" 

Eve geldim ışıkları açmadan üstümü soyup hyukjaenin yatağına sokuldum. Bebek gibi uyuyordu. Uykusunun ağır olduğunu biliyordum. Biraz kokusunu içime çekip günün yorgunluğunu atmak istiyordum. Giyecek birşey koymamak işe yaramış üstünde birşey yoktu. Teninin sıcaklığını hissediyordum. Saçlarını okşadım burnuna ve dudaklarına çok hafif bir öpücük kondurdum. Biraz kıpırdandı.. ona sarıldım biraz okşadım. Ah.. daha fazla sertleşmeden uyumalıyım.. 

 

Hyukjae acısı : 

uyandım boynumda sıcak bir nefes sesi duydum. Jongwoon gelmişti ve benim yanıma yatmıştı. Eli belimdeydi çok güzel uyuyordu uzun siyah kirpikleri düzgün burnu küçük seksi dudakları çarşafı indirdim iç çamaşırı haricinde birşey yoktu esmer teni parlıyordu. Yanından kalkmaya çalıştım ama Jongwoon daha sıkı tuttu bacağını bacaklarımın arasına soktu elleri bu sefer kalçamdaydı nefesi göğsüme çarpıyordu bu beni tahrik ediyordu. Bacağının her hareketinde Sertleşmeye başlıyordum. 

Siktir şimdi sırası değildi.. uyanmaya başladı hemen uyuma taklidi yaptım. Kulağıma fısıldadı" bebeğim.." ah hiç iyi gelmiyordu bu.. anlamasın diye uykumda dönüyormuş gibi yaptım. Arkamdan sarıldı omzumu öptü onunda sertleştiğini hissediyordum. Tepkisiz kalmayı tercih ettim. Sonra yanımdan kalktı kıyafetlerinin hışırtısını duydum. Ve odadan çıktı. İnledim.. ah az daha yakalanıyordum.. beni etkiliyor.. ayağa kalktım sabahlığı giyip noonayı aramaya Karar verdim odalara baktım kimse yok herhalde bu katta değildi.. son kapı Aralıktı belki temizlik yapıyordur diye oraya girdim.. odada kimse yoktu döşenme tarzına bakılırsa burası jongwoonun odasıydı peki o neredeydi? Soldaki kapıdan sesler su sesi bazı sesleri boğuyordu geliyordu oraya doğru yürüdüm kapıyı araladım duşta mastürbasyon yapıyordu. Benim adımı inliyordu.. bu beni çok açtı.. beni görmesi riskini alamazdım hemen çıktım aşağıya indim kimse yoktu acaba izin mi verdi? Daha sonra aklıma bir plan geldi belki biraz eğlenmekten zarar gelmezdi.. sinsice sırıttım. Işık hızında odama çıktım ve hızlı bir duşa girdim seksi bir iç çamaşırı kısa bir şort ve ince bir gömlek giyindm önümü iliklemedim. Saçlarımı kurutmadım her zaman ıslak saç daha seksidir.. 

Mutfağa geçtim birşeyler hazırlamaya başladım sanırım gelmek üzeredir.. 

"Günaydın bebeğim" 

"Günaydın efendim "

"Vay çabuk alışıyorsun" dedi masaya oturdu.

"Evet efendim" Elimdekileri masaya koyarken Seksi bir şekilde gülümsedim.

Jongwoon gördüğü manzara ile aklını kaçıracaktı.. arkamı döndüğümde güldüm. 

"Yemeğe başlayabilirsin hemen geleceğim"dedim diğer tabakları almak için dolaba yöneldim. Onları masaya koyarken 

Jongwoonun gözü açık olan gömleğimdeydi.. 

"Önünü ilikle "

"Ama bu gün gerçekten çok sıcak" dedim dudaklarımı ısırıyordum.. 

" Sana dediğimi yap! 

Onu duymazdan gelerek fırına gittim yaptığım çöreği almak için eğildiğimde jongwoon arkamdaydı. Tek hareketle beni mutfak tezgahına yapıştırdı. Üstüme ağırlığını verdi çoktan kıçımda sertliğini hissediyordum. Saçlarımdan tutup geriye çekti. 

"Efendinle oyun oynarsan cezalandırılırsın." Kendini daha da bastırdı. İnledim.. sert ve seksiydi.. ohh bu tahmin edilemez halı beni çok cezbediyordu.. " biraz daha şansını zorlarsan seni zorlayan sikim olacak istesen de istemesen de.. " 

Açık konuşmaları beni çok azgın yapıyordu ama kendisi birşey yapmıyordu. Bu beni sinir ediyordu.. madem seviyordu beni istiyordu neden yapmıyordu? Bıraktı ve hiç birşey olmamış gibi yemeğine devam etti.. 

Yüzüme bakmadan "yarın akşam bir davet olacak seninde benimle gelmeni istiyorum. Ama kadın gibi giyinmeni istiyorum. "

Muhtelemen tanınmamam için diye düşündüm "peki efendim"dedim. 

Daha sonra işe gideceğini söyledi herkes nerede diye sordum izin verdiğini söyledi ama boa noona öğleden sonra gelecek dedi. 

Mutfağı toparladım aklımda sorular vardı sıcaklığım ile baş başa kaldım yoksunluktan ne yapacağımı bilemiyordum. Noona geldi ona sormaya karar verdim ama bunu nasıl diyeceğimi bilemiyordum. 

"Noona sana birşey sormak istiyorum" 

"Tabi efendim sorun" 

"Şey.. jongwoon. O nasıl biri? "

" Çok nazik beyefendi çok yardımsever biri aslında tam olarak hangi yönünü bilmek istemene bağlı?"

" Özel hayatında?"

"Efendi özel hayatını bilemiyorum çünkü buraya hiç bir kadın yada bir erkek getirmedi yada belki gizli tutuyordur.. ama tabi duyduğum bir kaç şey var... Değişik fantazileri sevdiğini duydum. Ve eşcinsel olduğunu biliyorum. Bunu zaten kendisi söyledi. Seni seviyor.. sanırım seni bekliyordu. Buradaki herşey sana göre dizayn edildi. "

"Peki açıkça soracağım çünkü başka yolu yok sanırım.. bana yakın davranıyor ama benimle seks yapmıyor "

"Bu yeterince açık değil mi efendim? Sizin gelmenizi istiyor. İsteyen siz olmalısınız. O son derece kibar biridir her ne kadar sert bir yanı olsa da.. siz istemedikçe size sahip olmayacak. Ne kadar sınırsız fantazileri de olsa sınırları siz cizeceksiniz. Uzun zamandır bekledi. " 

"Şimdi anladım.. aklımda birşey var bunun için bana yardım etmen gerek ama lütfen sadece aramızda olsun.. " 

"Tabi efendim" 

Bekle beni jongwoon senin aklını başından alacağım.. 

Hazırlıklar başlasın.. 

 

 

 

Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
farrelandmerry
364 streak #1
Chapter 4: Aaaah... you stop here? Why? T^T
farrelandmerry
364 streak #2
Chapter 3: Eh? So now Hyukjae would be the teaser? XD

I'm not used to top Jongwoon, but well I love yehyuk, so bring it on!
farrelandmerry
364 streak #3
Chapter 1: kidnapping?

a little bit confused, but I will read the rest ASAP