PROLOG

7 Days...Saranghae ~~

“Soo ,untuk tugasan kali ini , awak kena pergi Korea selama 7 hari.Saya tahu awak mesti suka”, kata Prof.Siti kepada Soo , pelajar kesayangannya .

 

“Seriously ? Wahh saya memang teringin sangat nak pergi sana . Thanks prof!” , Soo menjawab dengan nada yang ceria .

 

Soo atau nama sebenarnya Soo Hye La , dia penggemar KPOP sejak berumur 13 tahun hingga lah sekarang . Memang dia ada memasang angan untuk melawat korea tempat dimana terdapat ramai artis-artis kegemarannya.

 

“Ya , saya tahu ~ sebab itu saya bagi tugasan ini pada awak seorang. Penginapan dan penerbangan akan ditaja. Saya akan bagi awak sedikit wang untuk perbelanjaan disana.”, Prof Siti beria-ia menerangkan semuanya.

 

Soo Hye La yang tadinya ceria tiba tiba tercengang.

 

“Huh ? Saya SEORANG ? Prof jangan main-main . Saya mana kenal siapa-siapa kat sana .” Tanya Soo Hye La .

 

Prof Siti hanya tersenyum dan sempat dia mengingatkannya tarikh berlepas ke Korea . Perbualan mereka tamat disitu. 

 

Comments

You must be logged in to comment
L_oppa #1
Chapter 9: annyeong~ love the story. part tu memang sad gile! saya ni dah la senang menangis. haha..please continue MR.Anonymous and write wonderful story like this ;)
Kim_DH
#2
Chapter 1: annyeong ~ love your story.. :) harap buat banyak lagi fanfics yang mcm ni :)
_shuhidah
#3
Woah~ best la citer awak!sedih saya.hehe anyway buat lagi taw citer yg mcm nii~ sweet :)
afina_exotics99
#4
Chapter 9: Ahh, sweetnya! Please buat lagi story macam ni, tapi jalan cerita lain and chapter yang banyak eh? Suka cerita ni,
Lillyttokki93
#5
Chapter 8: Perghhh memang best
HyoYoon
#6
Chapter 8: Best! But klau tukar watak laki tuu ngan Kpop artist, lg best xD