7 Days...Saranghae ~~

Description

This is a malay story . It is not a fanfic but kinda ~ haha . Sorry for my bad english and malay . I'm not a real author though . doing for fun. i have post this story on my blog but there's no one wanna read it . so i decided to post this story here . please leave your comment after reading :)

ramai cakap kalau watak tu kpop artist lagi best . so korang bayangkan lah yang tu bias korang yeee . hehe

Foreword

Storyline : Siti Deeja
Artwork/poster : Siti Deeja
Genre : Romance , Love , Travel
P/s: Suhaila  POV only.
from day 1 to day 7 . 
 

Comments

You must be logged in to comment
L_oppa #1
Chapter 9: annyeong~ love the story. part tu memang sad gile! saya ni dah la senang menangis. haha..please continue MR.Anonymous and write wonderful story like this ;)
Kim_DH
#2
Chapter 1: annyeong ~ love your story.. :) harap buat banyak lagi fanfics yang mcm ni :)
_shuhidah
#3
Woah~ best la citer awak!sedih saya.hehe anyway buat lagi taw citer yg mcm nii~ sweet :)
afina_exotics99
#4
Chapter 9: Ahh, sweetnya! Please buat lagi story macam ni, tapi jalan cerita lain and chapter yang banyak eh? Suka cerita ni,
Lillyttokki93
#5
Chapter 8: Perghhh memang best
HyoYoon
#6
Chapter 8: Best! But klau tukar watak laki tuu ngan Kpop artist, lg best xD