O Iubire Sub Magia Iernii !

Description

 

Titlu: O poveste de Craciun ~
Autor: Karina DB
Disclaimer: NU'EST JR , OC
Gen:Romance ?
Warning:  Anotimpul Iarna si magia lui
Summary: O Iubire sub magia Iernii ! ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Orice poveste incepe cu  : " A fost o data ca niciodata - Ca daca nu ar fi , nu s-ar povesti" , Dar ar fi prea monoto daca as incepe asa , ar fi rea simplu, s Cititorii , ar inchide cartea din prima , crezand ca nu este nimic interesant , original .. Dar , Eu nu voi incepe asa .. O sa incep .. : 
   ~ 1. ~
"  - JR ! Coregrafia asta nu merge bine ... 
- Dar .. 
_ Nu cred ca se potriveste cu melodia indeajuns ...
 ~ JR nu putea sa o faca nici o data multumita pe profesoara lui de dans .. coregrafia nu ea nici o data indeajuns de buna pentru ea .. Insa , Avea noroc ca , Ea , era mereu la locul potrivit , In momentul potrivit 
- Beom ..  Eu cred ca e bine asa .. Se potriveste perfect .. Nu trebuie sa fie Identi , Telespectatori s-ar plictisi , Trebuie ceva care sa .. Explodeze , Intr-un mod bun , nu ma intelege gresit.
 JR se opri din dans imediat ce o auzi pe tanara satena intrand in Sală . se intoarse cu faţa catre ea , si făcu o plecăciune sub forma respectuasă de salut. 
- Dragă JR .. Nu esti de aceasi păere cu mine ? este prea simplu .. 
- da doamna ! Raspunse el incet .. putin derutat 
Tanara satena .. Era meneger .. JR nu avea dreptul sa comenteze , sau sa raspunda vrea el , deoarece această Doamna facea regulile ..ear ea era un om important , pe cand JR nu era deat o persoana publica .. dintr+o trupa abea aparuta , care incearca sa se afirme in lume . Si in plus , era o persoană foarte sensibila si nu vroiam sa o ranească , deoarece , daca spuneai ceva care ar putea sa o judece , se consuma foarte mult , Ceea ce nu e bine pentru sanatatea ei firava . 
 Bianka .. Numele ei real .. era din Romania .. o tara care din Korea , nici macar nu spui că este trecuta pe Harta ... o tara mica , dar care inectu' cu incetu' se facea remarcata prin oameni de calitate pe care îi avea , dar venise in Korea , ( acesta era visul ei de la o varsta frageda ) pentru a isi putea Face Reala singura ei dorinta , a cărei flacără va arde pana in momentul in care Somnul profund si dulce o va cuprinde in intregime .. Aici era cunoscuta sub numele de Bie , Nume cunoscut doar de persoanele de aceasi talie cu ea .. persoanele apropiate ii spuneau pe adevaratul nume , acestea dovenind cat de mult le pasa de ea .
 Bie îsi aruncă privirea catre geamul fumuriu inghetat pe jumătate , ce despartea vremea inghetata de afara cu aerul cald ce ii protejau de iarna , din interior . 
- Aţi observat ce vreme frumoasa este afara ? întreba aceasta 
Fulgii sub forma unor stelute inflorate care au inghetat , se lipeau de geam dandu-ti impresia ca este cu model . Totul era alb .. Pentru prima data in mult timp , acum , chiar totul era alb .. se mai intamplase sa ninga in Korea cateodata .. dar nu asa era acum .. Copii alergau prin parculetele decorate doar in Alb natural si beculete Argintii , cu bulgari in mana si aruncau cu blandete in copii cu care se jucau . Corul celor mari , alaturi de cei mici rasunau pe toate strayile , din centrul parculetului in care era organizat o serbare cu ocazia sărbătorilor de Iarnă .
- E frig .. Si ingheţat .. si Probabil că  acei copii care nu au astampăr o sa te loveasca cu câte un bulghăre de oricâte ori au ocaza .. Raspunse coregrafa 
- .. Dar nimic nu se compara cu aceasta atmosferă minunată .. Nu ai mereu ocazia să daruiesti si sa primesti , daor din cauza iubirii pe care o porţi in suflet .. 
- JR are dreptate .. E minunat .. Raspunse Bie . Apoi arunca iar o privire asupra orasului inghetat , dar care se intoarse cu privirea catre cele 2 persoane de langa ea .- E Timpul sa mergem , . Adauga ea din nou , adresandu-se lui JR.

Comments

You must be logged in to comment
ilabya3 #1
interesting~