★★★STAR ACADEMY★★★

Description

★★★STAR ACADEMY★★★(TANITIM)
 
 
Star Akademi'deki son sınıflar kendi arasında 3 bölüme ayrılmıştır.Bunlar;

1.Sınıf-Liderler
2.Sınıf-Starlar
ve
3.Sınıf-Yeni Başlayanlar

Son aşamaya gelindiğinde öğrenciler tam bir 'star' olarak mezun olurlar.Çok disiplinli bir okuldur.Öğrencilerin sadece okulun izin verdiği film veya dizilerde oynamaya hakları vardır.Star Akademi birçok star kazandırmış bir okuldur.

 

Star Akademi;müzikleri,dansları,kavgaları,üzüntüleri,mutlulukları,dostlukları ve aşklarıyla çok yakında karşınızda...
 
★★★
 
★★★1.Sınıf (Liderler)★★★
 
HYORIN
Lakabı:Kraliçe
Sloganı: 'Lider olmak için elinden ne geliyorsa yap!'
 
Hyorin akademide saygı duyulan bir öğrencidir.Sınıfının 2. lideri ve Star Akademi'nin yüzü.Dıştan her ne kadar umursamaz ve sinirli biri gibi gözükse de,grubunda çok farklı biri olabiliyor.En yakın arkadaşı 3. sınıflardan 'Nana' dır.Güzellik ve liderlik onun için vazgeçilmez iki kavram.
 
★★★
 
TAEYEON
Lakabı:Melek kalpli star
Sloganı: 'Ne kadar çalışırsan o kadar yükselirsin.' )
 
Grubu için her şeyi yapmaya hazır olan birisi.O hem çalışkan hem de herkesin yardımına koşan bir stardır.Sınıfından Lay ile uzun süredir birliktedirler.İkisine akademide 'melek aşıklar' lakabını takmışlardır.
 
★★★
 
SUNNY
Lakabı:Aegyo Prensesi
Sloganı: 'Bir öğrenci için en önemli şey derslerdir (!) Şaka yapıyorum derslerden daha önemli şeylerde var.(L.Joe)
 
Sunny akademinin çılgın ve şirin starı.Şirin olmasının yanında eğer çok sinirlenirse kendinden oldukça farklı birine dönüşebiliyor.Dersleri pek umursamayan birisidir.İlgilendiği tek şey 3.sınıflardan 'L.Joe'.
 
★★★
 
KRIS
Lakabı:Cool Kral
Sloganı: 'Hiç kimsenin beni yenmesine izin vermem!'
 
Kris grubunda çok soğuk birisi ve aynı zamanda akademide herkesin korktuğu kişidir.Fakat Hyorin'in yanında tam bir 'kedi yavrusu' olur.Uzun süredir birbirlerini sevselerde bunu dile getiremezler.
 
★★★
 
LAY
Lakabı: Dans Prensi
Sloganı: 'Daha çok çalış ve kendine güven.'
 
Okulun en iyi dansçısı.Dans onun için çok önemlidir.Bu yüzden çok fazla çalışmaktadır.Akademideki en yakın arkadaşı 2. sınıflardan 'Taecyeon' dur.Onunla çocukluktan beri arkadaşlardır.
 
★★★
 
CL
Lakabı:y Lider
Sloganı: 'Herkes haddini bilsin!Liderlikten asla vazgeçmem!'
 
Akademinin sesi ve sınıfın 1. lideridir.Bunun yanında çok iyi bir rapçidir.En yakın arkadaşı 2.sınıflardan 'Bom' dur.2.Sınıflardan 'Taecyeon' ile birliktedir.Akademide onlara 'karizma aşıklar' lakabını takmışlardır.Cl ve Hyorin arasında yıllar süren bir savaş vardır.
 
★★★
 
★★
 
★★2.Sınıf (Starlar)★★★
 
BOM
Lakabı:Etek Delisi
Sloganı: 'Buraya gelmek için çok emek harcadım ve asla pes etmeyeceğim.'
 
Etekten asla vazgeçmeyen biridir odasına bakarsanız odası sadece onlarla doludur.Henüz 'lider' olmamasına rağmen birçok klipte ve dizide rol almıştır.Uzun süredir kendi sınıfından 'Kai' ye karşılıksız bir aşk beslemektedir.Belkide o öyle sanıyordur?
 
★★
 
TAECYEON
Lakabı:Karizma Star
Sloganı: 'Hiçbir şeye karşı asla yılma.'
 
Mükemmel bir oyuncudur.Birçok yönetmen onu filmlerinde oynatmak için çok uğraşırlar.Okuldaki neredeyse tüm kızlar peşindedir.Fakat korktukları tek kişi Taecyeon'un biricik ve güzel sevgilisi 'Cl' dir.
 
★★
 
CHANYEOL
Lakabı:Mutlu Virüs
Sloganı: 'Sadece gül.')
 
Akademinin neşe kaynağıdır.Çok sosyal birisidir.Ama herkes tarafından bilinen kötü bir huyu vardır konuşmaya başladı mı 'savaş' olsa susturamazsınız.
 
★★
 
SUHO
Lakabı:Koruyucu Melek
Sloganı: 'Değer verdiğin insanları her zaman koru ve ne pahasına olursa olsun onlara sahip çıkmaktan asla vazgeçme!'
 
Akademinin çalışkan çocuğu.Her zaman herkesi korur ve arkasında durur.3. sınıflardan Nana'yla birliktedir.Akademide onlara 'mükemmel çift' lakabını takmışlardır.
 
★★
 
KAI
Lakabı:Yakışıklı Prens
Sloganı: 'Kimseye takılma.Sadece keyfine bak.'
 
Keyfine düşkün bir öğrencidir.Ona ne 'çalışkan' ne de 'tembel' diyemezsiniz.Akademinin 'yüzü' dür.1. sınıflarda Lay ile arkadaşlardır.Birlikte çok iyi dans ederler.
 
★★

VICTORIA
Lakabı:Hırçın Prenses
Sloganı: 'Unutma ki kıskançlık sevginin en iyi göstergesidir.'

Suho'nun kız kardeşidir.Onun tam zıttı bir insandır.Suho ne kadar uysalsa Victoria'da bir o kadar hırçın biridir ama o da iyi kalplidir.Çok iyi dövüş teknikleri bilir.3. sınıflardan 'Baekhyun' un eski sevgilisidir.Yıllar sonra bu akademide karşı karşıya gelmişlerdir.Hala Baekhyun'u çok fazla kıskanmaktadır.
 
★★
 
★3.Sınıf (Yeni Başlayanlar)★

MINAH
Lakabı:Moda Starı
Sloganı: 'Başarmak mı istiyorsun?Asla pes etme.Eğer hata yaparsan tekrar dene!Tekrar ve tekrar...'
 
Moda onun için her şeydir.Çok çalışkan bir öğrencidir.L.Joe onun kuzenidir.2. sınıflardan 'Chanyeol' ile çok iyi arkadaştır.Ama ona karşı bazı hisleri vardır.
 
 
LUHAN
Lakabı: Sevimli Çocuk
Sloganı: 'İnsanlara farklı seni göster.'
 
Akademinin 'uysal' çocuğudur.Aynı zamanda okulun sahibinin oğludur.Fakat hiç kimse bunu bilmemektedir.Sevgilisi 'Hyeri' dışında.Hyeri ve Luhan ailelerinin anlaşması üzerine sevgili olmuşlardır.Bu yüzden sürekli kavga etmektedirler.
 
 
L.JOE
Lakabı: Deli Çocuk
Sloganı: 'Ne pahasına olursa olsun hayalinden vazgeçme.'
 
Akademinin 'çılgın' çocuğudur.Tek sevdiği şey 'parti' dir.Okulun anlamını bile bilmez.Burda olmasının tek sebebi iyi bir 'şarkıcı' olmaktır.Ayrıca kızların yanında nasıl davranılması gerektiğini bilmez.Bu yüzden Sunny'nin ona olan aşkının farkında bile değildir.
 
 
HYERI
Lakabı:Güleryüzlü Prenses
Sloganı: 'İnsanların sana dediklerine bakma.Sen sadece yoluna devam et.İstediğini başarabilirsin yeterki kendine güven.'
 
Akademide ona herkes imrenerek bakar.Çünkü her zaman nerede ne yapacağını ve nasıl davranılacağını çok iyi bilir.Akademideki kimse onun ve Luhan'ın ilişkisinin bir anlaşmadan ibaret olduğunu bilmez.Akademide onlara 'prens ve prenses' lakabı takılmıştır.Luhan ile arasında ileride ne olacağını kim bilir?
 
 
BAEKHYUN
Lakabı:Güzel Sesli Star
Sloganı: 'Şarkı söylemekten asla vazgeçme.'
 
Akademinin 'sesi' dir.Herkes onun sesine bayılır.2. sınıflardan Chanyeol ile çok iyi arkadaşlardır.Huyları birbirine çok benzemektedir.
 
 
NANA
Lakabı:Akademinin Güneş'i
Sloganı: 'Zirveye çıkabilirsin,bunu kalpten iste yeter.'

Çalışkan bir öğrencidir.Aynı zamanda iyi bir oyuncudur.Yönetmenler Taecyeon gibi Nana'yı da filmlerinde oynatmak için çok uğraşırlar.Nana'nın daha çok önem verdiği bir şey vardır.O da biricik sevgilisi 'Suho.'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments

You must be logged in to comment
No comments yet