I can't explain how I feel

Description

Sziasztok!

Ti kértétek, én írom. Nem akartam one-shot-ot, azokat annyira nem szeretem, szóval itt egy többfejezetes scenario veled és LuHan-nal. Hwaiting~!

 

Karakterek:

Te: Fiatal lány, aki egy divatcégnél dolgozik az irodarészlegen. Minden vágya, hogy egyszer feljebb lépjen a ranglistán és bejusson a divat világába.

LuHan: Kínai énekes, aki az EXOM nevű bandával futott be. A divatcég főnöke őket kérte fel az új project-je arcainak.

Foreword

 

Izgatott vagy, hisz végre újra dolgozhatsz. Az utóbbi 2 hétben csak az irodában ültél és iratokat töltögettél ki. Végre kaptál egy lehetőséget, hogy bizonyíts. 6 fiú érkezik Kínából, hogy a főnököd következő kampányában résztvegyenek. Modellkedni fognak, te pedig az egyikükre vigyázol, ameddig itt tartózkodnak. A főnököd megmondta:
„Lehet, hogy mi ebben az országban nem nagyon ismerjük őket, de Ázsiában nagy a hírnevük. Ne hozz szégyent se magadra, se a cégre!”.
A fiúkat délután 4-re vártátok, de kimentetek előbb a repülőtérre, hisz mindent át kellett beszélni: Ki kit kap? Ki mit csinál programnak? Ki hogy beszél velük? Kinek mi lesz az extra feladata? Szépen ment sorba a főnök asszisztense a dolgozók nevein, míg a tiédhez ért.
„____________, a te embered egy LuHan nevű kínai fiú, aki nagyon visszahúzódó. Nehéz feladatod lesz, mivel nem tudjuk, hogy milyen nyelveken ért és hogy miket szeret csinálni. Valahogy ezt a részt nem töltötte ki az ügynöksége.” - mondta és fejét vakarta.
„Semmi baj, bízhat bennem. A legjobb formámat fogom hozni!” - mondtad és kihúztad magad, hogy ezzel is mutasd, bízol magadban.
„Rendben, figyeljen ide mindenki. A 15-ös kijáratnál fognak megérkezni. Mindenki menjen oda és tartsa a tábláját a magasba, ahogy elkezd kifele jönni a tömeg.” – mondta az asszisztens sietve és vezetőleg előresietett. Mind követtük csöndben.
„Ha ezt most nem szúrom el, végre felkerülök az irodából a divatrészlegre. Istenem, segíts!” – gondoltad és a kezedben lévő táblát nézted. Nem értetted ami rajta volt, hisz kínaiul volt írva. Odasiettél az asszisztenshez és megkérdezted:
„Biztos jó táblát kaptam?”
Kivette a kezedből a táblát, megfordította a másik oldalára és feléd mutatta.
„Nézd meg jobban, ott a név a jobb alsó sarokban!” mondta elutasítóan és sietősebbre vette a lépteit.
Jól megnézted a táblát és igaza volt. A fejedre csaptál, ahogy a „LuHan” nevet olvastad a sarokban. Gyorsan az órádra néztél és észbe kaptál. 4 perc volt a gép érkezéséig. Felzárkóztál a többiekhez és gondolataidba merülve szetted a lábaid.
„LuHan… Milyen furcsa név. El se merem képzelni milyen lehet ő, LuHan…”

Comments

You must be logged in to comment
C_a_r_o_LL
#1
amor <3 <3
SipiR95 #2
Folytatás mikorra várható? *-* nagyon tetszik, nagyon édes a sztori ^^ Luhan<3 XD