Imagine : Crying on your birthday

Description

Imagine 

 

 

You 

-Your name is AhYoung

-Chanyeol's Girlfriend 

 

Chanyeol 

-Your Boyfriend 

Foreword

"Ahyoung,Mianhae !! saya tidak dapat datang ke party hari jadi awak kerana saya sibuk hari nih" awak menangis membaca massage daripada Chanyeol,Awak meraikan hari jadi tanpa Chanyeol !! "AhYoung cepat lah !!" Mak awak mengetuk pintu,awak cepat-cepat mengelapkan air mata dan keluar daripada bilik,selepas meniup lilin dan memotong kek awak pun mengambil telefon dan melihat ada 33 missed call dan awak melihat semua panggilan itu daripada Chanyeol , tiba-tiba Chanyeol menelefon awak pun menjawab"AhYoung ah ~ mianhae !! saya akan balik pada malam ini !! "awak menangis mendengar suara Chanyeol"Ehh,kenapa balik malam nih ?"awak bertanya kepada Chanyeol"Lepas EXO habis persembahan saya balik lah korea ~ awak jangan sedih tau ? saya ada belikan awak hadiah"air mata awak mengalir mendengar suara Chanyeol,awak rasa seperti menyusahkan dia sebab dia sangat sibuk dengan jadual yang padat..sekarang mereka berada di China"Ahyoung ? Hello ?"suara Chanyeol telah mengejutkan awak"ohh,Mianhae ~ ehh awak nak balik sebab nak jumpa saya je ? eh tak perlu lah !! awak busy lagipun birthday saya nih tak penting pun,kerja awak tuh lagi penting" "mana boleh ! saya nak jumpa awak jugak"Kata Chanyeol , awak sangat kesiankan Chanyeol "Baiklah,berhati-hati ya ? bye,, i love you !!" awak terus matikan telefon  

 

 

 

 

 

 

 

 

Awak melihat telefon sudah pukul 1 pagi tetapi Chanyeol tidak menelefon awak ... awak berasa sangat risau . tiba-tiba telefon awak berbunyi dan melihat Suho menelefon awak"Hello ? "Awak menjawab"Ahyoung !! tolong datang ke dorm EXO sekarang !! Chanyeol dalam masalah,saya rasa dia sakit ~ kami semua berada dia China dan sempat menelefon saya untuk telefon awak!! pergi ke dorm EXO sekarang"awak sangat terkejut awak mengambil jaket dan terus keluar 

 

sekarang awak berada di hadapan dorm EXO , awak mengetuk pintu.. tiba-tiba seorang lelaki terus menarik tangan awak masuk kedalam dorm EXO awak berasa sangat terkejut , lelaki itu mencium awak "I love you so much Ahyoung,thank you sebab datang !!! saya tahu awak sayangkan saya"Chanyeol memeluk awak dan mengucapkan selamat hari jadi "Terima kasih Chanyeol,awak sanggup balik ke Korea kerana saya.... saya pun sanggup datang ke sini kerana awak" awak mencium pipi Chanyeol dan Chanyeol membawakan hadiah untuk awak iaitu rantai yang bertulis "Park Chan Yeol" dan dia juga mempunyai rantai yang sama tetapi betulis "Ah Young" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE END ^^

No comments yet