Love Is Only You

Description

Park Chan Yeol

-Ketua Kelas yang handsome

-Diminati ramai budak sekolah 

-Selalu senyum

-Your Crush 

-Peramah

Kim Ah Young/Yura/Aku

-Budak baru 

-Pemalu

-Sukakan Chanyeol

-Kawan rapat dengan Mina 

-Gilakan warna purple

-Anak orang Kaya 

Kwon Min Ah

-Pandai main bass

-Dia adalah orang yang ko slalu luahkan perasaan 

-Sukakan Daehyun

-Anak orang kaya

 

Jung Dae Hyun

-Kawan rapat Chanyeol

-Sukakan Yura/Aku

-Pandai

-Handsome

Foreword

first day kat sekolah , aku rasa berdebar sangat , adakah aku akan jumpa kawan yang baik-baik ? 

 (KELAS) 

Cikgu : Ok,murid-murid semua hari ini kamu semua akan dapat kawan baru .. /aku melangkah masuk kedalam kelas\ 

Aku: Hai, nama saya Kim Ah Young tetapi ramai yang panggil saya Yura .. selamat berkenalan saya harap saya dapat berkawan dengan awak semua  

cikgu meminta aku duduk disebelah Mina 

(REHAT) 

Mina: Hai Yura ! Jom rehat sama-sama , saya akan membawa awak kesatu sekolah ini hehehe 

Aku: ohh .. Mina ? hai ~ baik lah 

aku pun berjalan-jalan bersama Mina,Mina adalah seorang yang baik hati dia bnyak bercerita dengan aku ... dia memberitahu dia menyukai seorang budak dikelas kami, tetapi dia tidak mahu memberitahu siapa .. aku tertanya-tnya siapa budak tuh ? 

(KEESOKKAN HARI NYA) 

Hari ini adalah hari kedua aku disekolah baru dan aku merasakan aku sudah jatuh cinta dengan sekolah ini biarpun hanya satu hari mengililingi sekolah ini semalam bersama Mina , /tiba2 seorang budak lelaki masuk kedalam kelas\ siapa lelaki tu ? handsome nya ! dia menggunakan kaca mata  

siapa lelaki itu ? senyuman dia .. haaa aku rasa seperti nak pengsan >< tiba2 Mina panggil aku "YURA YURA" dan aku menjawab "Ye Mina" tetapi mata aku hanya memandang kat lelaki itu "Itu lah ketua kelas kita,nama dia Park Chan Yeol dia x hadir semalam sebab dia ada kelas muzik mungkin" kata Mina lalu aku memandang Mina "APA ? nama dia Park ChanYeol ? dia ketua kelas ? " aku terkejut ~ "Ye !! handsome kan ?" Mina kelipkan mata kat aku .. dalam hati aku berkata "Handsome nye" dan aku mula suka kan dia , tiba2 seorang lagi lelaki yang handsome tahap asdfghjkl masuk ke dalam kelas dia memandang aku dan berkata "wow , ada budak baru lah !! hai nama saya Jung DaeHyun .. " dia senyum kat aku lalu pergi ketempat duduk nya , Mina membisik kat aku "Weyh,dia tu crush aku tau ? handsome kan ?" aku hanya terdiam kerana aku tak sangka dia tegur aku !! lalu aku senyum sorang2 

(REHAT) 

aku dan Mina makan di kantin tiba2 ada budak lelaki tegur kami "Hi Mina !! nak duduk sini boleh ? tempat yang lain dah penuh lah " aku dan Mina memandang dia .. whatt ?? CHANYEOL ?? omggg aku rasa macam tak de nafas pun ada "Oh boleh2, duduk lah sebelah Yura" Mina menjawab dan aku hanya ternga nga .. "Yura ? ohh hi Yura ~ nama aku Park Chan Yeol" dan aku hanya menangguk-anggukkan kepala, dia duduk di sebelah aku dan aku rasa seperti kena HEART ATTACK xD hahaha tiba2 seorang lagi datang iaitu Daehyun "Oit Mina ~~ aku nak duduk sini jugak" kata Daehyun "APA ? APA ? DUDUK SINI ? HAA SILA KAN SILAKAN" Daehyun duduk di sebelah Mina , Mina tersenyum tak henti2 mcam orang gila pun ada xD 

 

 

(BALIK) 

Aku balik jalan kaki sorang2 .. lalu ada seorang lelaki mengikuti aku dari belakang dan aku memandang "Hi Yura !!" Chanyeol rupa nya -,- dan hati aku berdengup kuat .. ahhh >< "Ohh , Hi Chanyeol" "Balik sama2 nak ?" Chanyeol tnya kat aku "Boleh je" aku senyum dan kami pun balik sama2 .. bnyak cerita yang kami kongsikan bersama dan aku berkata dalam hati "Adakah aku jatuh cinta kat dia ?" Dia buat kan aku jatuh cinta dengan senyuman dia, HAHAHAHAHA 

 

(KEESOKKAN HARINYA/SEKOLAH) 

Hari ini aku datang lewat sikit daripada masa yang biasa,aku masuk ke dalam kelas dan Chanyeol memandang aku lalu senyum dan buat muka comel aku memandang dia lalu senyum , tapi hati aku berdengup kuat !! haaa , aku duduk di tempat duduk aku "Yura........................ ko suka Chanyeol ke ? " Daehyun menanyakan soalan yang pelik dan aku membuat muka terkejut "ehh manade" aku menjawab dengan selamba , dan Daehyun senyum lalu pergi "Weyh,semalam ko balik dengan Chanyeol ke ? " Mina tnya soalan lagi .. aku malas nak jawab ! "YE !! NAPE ??" suara aku sanagt kuat dan semua budak dikelas aku pandang aku termasuk Chanyeol "Weyh,suara ko kuat sangat lah" Mina membisik aku lalu Mina menarik tangan aku pergi ke luar kelas , aku menceritakan segala nya dekat Mina dan dia faham perasaan aku .. 

 

(REHAT) 

"Aku rehat ngan korang tau" Daehyun memberitahu aku ngan Mina kami berdua hanya mengangguk kan kepala "Aku juga" kata Chanyeol , kami pun rehat sama2 .

(KANTIN) 

"Esok ada malam prom kan?" Mina tanya kepada Chanyeol "Ye~~" Chanyeol menjawab .. "Yura jadi pasangan aku nak ?" Daehyun tnya kepada aku , aku terkejut lalu memandang Chanyeol , aku tengok muka Chanyeol macam sedih je.. Mina pun !! "Hurmmmm Daehyun !! sorry lah ~ aku ngan orang lain lah, kau ngan Mina je ok ? sorry tau ?" "Ohh . okay !! yeahh Mina jadi pasangan aku !!" kat Daehyun , Mina tersenyum .. aku tahu Mina suka gila dah tuh xD 

 

(BALIK) hari ni Chanyeol suruh aku tunggu kat depan gate sekolah sebab dia nak balik sama2 dengan aku ~ "Heyyy!!" Chanyeol memegang bahu aku , "Oh Chanyeol.. JOM !!" kami berdua pn balik sama2 "Esok siapa pasangan ko ? " Chanyeol tanya kepada aku "Kau lah !! " aku senyum kat Chanyeol "Betul ke nih ? yeahh" Chanyeol senyum kat aku .. waitttt adakah dia suka kat aku ? ehh tak mungkin lah -,- dia kan ramai peminat ~~ "Ko pandai main gitar x ?" Chan yeol tanya .. "boleh lah sikit2" aku jawab ~ "Nanti aku ajar ko tau ? nak ?" Chanyeol tanya dan dalam hati hati aku berkata "APA ? BETUL KE NIH ? " aku terus jawab "NAKK !!!!!" 

(KEESOKKAN HARINYA) 

ohh hari nih , hari prom kan ? aku dah cukup cantik dah nih

 

Aku sangat berdebar nak jumpa Chanyeol ... hurmm mana Mina nih ? "Oitt !! Yura " "Heyy !! Mina" "Yura, ko cantik gila mesti Chanyeol melting ~ HAHAHA" aku dan Mina pun gelak kami berdua pun pergi ke dewan bersama2 disana aku ternampak sekumpulan perempuan yang HOT kelilingi Chanyeol , aku hanya memandang sahaja .. Chanyeol ternampak aku dan Chanyeol pun datang

 

"Hi Beautiful girl~~" Chanyeol mencubit pipi aku "Heyy !!" aku marah "ko marah ke ? alahh sorry lah !! " Chanyeol memujuk aku dengan membuat muka comel aku rasa melting pun ada ~ hahahha "Ko handsome lah :)" aku tersenyum lalu menutup muka aku "HAHAHAHA thankss " Chanyeol memegang tangan aku lalu membawa aku ke atas pentas "Attention !! saya ingin memberitahu yang Kim Ah Young atau Yura adalah teman wanita saya" aku sangat terkejut dan membisik Chanyeol "Apa nih ? " "Aku bagitahu ..............." tak sempat Chanyeol bercakap aku lari keluar daripada dewan dan Chnayeol mengejar aku " Yura Yura dengar sini !!" aku menangis sebab aku malu Chanyeol pun memeluk aku dan berkata "Aku suka kat kau,ko nak tahu tak sebab apa Ayah ko suruh ko pindah sini ? sebab parents kita dah jodoh kan kita.. pertama aku tak mahu sebab aku tapi masa pertama kali tengok kau , aku dah jatuh cinta .. Yura ~ jangan lah marah !! ko tak perlu malu sebab sekolah ini Ayah aku punya ~ Mina ngan Daehyun memang dah tahu cerita nih kami dah plan sebelum ko pindah kat sini" Chanyeol lapkan air mata aku .. dan kami pun balik ke dewan ... sebenarnya ini bukanlah malam prom tetapi malam majlis perkahwinan aku dengan Chanyeol 

 

 

-TAMAT-

No comments yet