I miss you

Love Encore

 

 
 Ucak hava alanina indiginde icindeki mutluluk yuzunde tebesssume donusmustu. Prince Manager la birlikte cantalarini alip bagajlarini beklemek icin hava alanina girdiler. Bavulunu beklerken Leeteuk'u aradi. 
       - Hyung, ben geldim, hava alanindayim.
       -Hos geldin, Siwon-ah... Dorma gelecek misin?
       -Reklam cekimim var hyung, gelemiycem bugun.
       -Tamam, hwaiting :))) (buna ne yazacagimi seydemedim)
        Bavulunu asistaninin aldigindan emin olunca, yuzune her zaman ki gulumsemesini takip disarida onu bekleyen cilgin kalabaligin karsisina cikti... Sevgi gosterileri ve cigliklar arasinda Prince Manager la birlikte arabaya binip, reklam cekimlerinin yapilacagi set alanina hareket ettiler. 
       Diger tarafta dorm da olagan gunlerden biri yasaniyordu. Herkes o gunku isine, provasina, aktivitesine gitmisti, evde sadece evin imonisi (ev halasi, evdeki yardimci) vardi. o da temizligini yapmis aksam yemegi icin malzemeleri hazirlarken telefonu caldi. Ellerini kurulayip telefona cevap verdi.
     -Yeoboseyo?
     -A, Imonim, Siwon Hyungi wasso? 
     -Aniyo, Kyuhyun-ssi.
     -O, gamsamnida imonim...
      Telefonu kapatan Kyuhyun: " Simdiye dek gelmis olmasi gerekirdi, ama aramadi da, ben mi aramaliyim? Yoo, aramayacagim, onu merak ettigimi dusunmesin." diye icinden gecirdi. Bu arada hala guzel bir kirmizi sarap secememis, raflara bos bos bakmaya devam etmisti. 
Aksam yavas yavas dorm da hareketlilikler baslamisti. Isini bitiren gelmis, yemegini yemis ve kendini bir ugrasa ya da dinlenmeye vermisti. birazdan Ryeo ve Sungmin radyoya gideceklerdi, Canli performans sergilemek isteyen Sungmin, gitarinin akorlarini kontrol ediyordu. Ryeowook, mutfak masasinda cayini icerken, Yesung da kendi icinde buyuk bir savasa girmisti; firsati degerlendirip erkenden uyumali miydi yoksa bir film mi izlemeliydi.  Evde herkes kendi halinde sakince takiliyor gibi gozukmesine ragmen gergin bir hava vardi. Cunku maknae, odasindan salona 3 dakika da bir periyoduk gecisler yapiyordu.  Saat 10 a gelirken Ryeowook ve Sungmin evden ciktilar. Kyu da oyun oynamak icin odasina kapandi. Saat 12 ye gelirken kalkip Sarap sisesini cantasina atti, giyinip cikti. Arabasina atlayip 5-6 dakika sonra Han Nehri'ne bakan luks bir evin onunde durdu. Aynayadan etrafa goz gezdirip arabadan inip eve dogru yurudu. Kapiyi caldi, topuk seslerini dinlerken, genc bir kiz kapiyi acti. 
     -Kyuhyun oppaaa!! (Mutluluktan gozleri parlamisti)
     -A, merhaba Jiwon-ssi, Siwon hyung evde mi?
     -Evet, az once geldi, dus alip uyudu. Oppaaaa, gelsene iceri. 
     -Oh, peki o zaman gideyim ben, ozur dilerim. 
     -Oppaaaaaa, geelll lutfeeennn.... diyerek Kyu yu kolundan tutup iceri cekti.
      Choi ailesi, Kyuhyun'u sevgiyle karsilayip, ikramlarda bulundular. Saat 1 e geliyordu, Kyuhyun kalkmak istedi ama KiHo ahjussi onu birakmadi. Saatin gec oldugunu ve kendilerine misafir olmasini istedi. Kyuhyun biraz tedirgin kabul etti. Siwon un annesi Kyu'ya Siwon un t-shirt ve sortunu vermisti. Kyu, ust kata cikip Siwon un odasinin yanindaki misafir odasina girdi, kiyafetini degistirdi. Mutfaga su almak icin inip bir bardakla odaya dondu. Sarabi acip bardaga doldurdu, bir yudum aldi. Kalkti, bardagini ve siseyi alip, yan odaya sessizce girdi. Yatagin karsisindaki koltugun kenarinda duran sehpaya sessizce koydu. yataga ve uyuyan Siwon'a yaklasti. 
     -Sabah geliyorsun ve hic haber vermiyorsun. Dorma bile ugramiyorsun. Beni neden aramadin hyung cok merak ettim. 
      Uykusu hafif olan Siwon
     -Sen neden beni aramadin.        gozlerini acip Kyuhyun'a gulumsedi. Ama karsisinda gordugu ifade onu korkutmustu. Kyu'nun gozlerinden alevler cikiyordu.
     -Sen geldin, neden ben ariyorum ki. Hem en azindan Teukie hyung a haber verebilirdin.
     -Verdim zaten, soylemedi mi hicbirinize. 
     -Bilmiyorum ki, bana kimse bir sey soylemedi. Ama sen beni arayabilirdin. Aramadin.
     -Ozur dilerim, tamamen aklimdan cikmis.
     -Demek aklindan cikmis, AKLINDAN CIKMISIM BEN!       kalkip kapiya giderken Siwon yataktan firlayip onune gecti. 
     -Gercekten ozur dilerim. Hic dinlenmeden reklam cekimine gitmek zorunda kaldim.  
Kyu'nun yuzunu ellerine arasina alip alnindan optu, sonra da ona simsiki sarildi. 
    -Demek sarap getirdin bana. 
   -Ama tek bir bardagimiz var.
   -T-shirt yakismis.
   -Ama sort kucuk geldi hyung.
   -O guzel popon yuzundendir. 
  -Siwon hyuunng...  (kulaklari kizarmisti)
...
Like this story? Give it an Upvote!
Thank you!

Comments

You must be logged in to comment
kyubabylover
#1
Chapter 1: eng pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *puppy wonkyu eyes*

p.s : I missed u <3333
SiwonnieFan
#2
Chapter 1: Ommaaaaa I wanna read this in English!