It's A Warning!

Please Subscribe to read further chapters

Description

 

“Kan aku dah cakap JANGAN BERSUKA RIA di tempat aku”

 

“Kan aku dah cakap mulut tu JANGAN CELUPAR sangat”

 

“Kan aku dah cakap JANGAN TERLALU TAKUT dengan kehadiran aku”

 

“Tapi tak boleh juga TERLALU BERANI

 

Sebab…

 

AKU AKAN SELALU ADA MEMERHATI TINGKAH LAKU KAMU SEMUA

 

 

 

Cerita ini bukanlah rekaan semata-mata.

Ianya adalah kisah benar yang dihadapi oleh penulis bersama-sama rakan sekelas semasa bersekolah pada tahun lepas. 

Kebanyakan kisah benar tidaklah terlalu seram tetapi mampu melemahkan semangat orang yang menghadapinya.

 

(kesemua gifs adalah gambar hiasan kecuali gambar yang di-screenshot)

 

 

Foreword

 

 Tajuk: It's A Warning!

Watak-watak: Lee Hayi (pencerita)

Genre: Horror

Tarikh mula: 04.04.2015

Tarikh tamat: 04.04.2015

Jumlah patah perkataan: 2981

Khas untuk: Jubilant Malay Contest

Banner: 

 


 

Poster credit to :

 ✿ ℬW ⌈GRAPHIC & TRAILER SHOP⌋ ✿

 

 


 

Thanks for EMELLY's MALAY REVIEW SHOP for reviewing my story :

 

 

 

 

Comments

You must be logged in to comment
aquariusxpisces
#1
Chapter 1: Daebak!!!!
Eden jumpa ff ni lgi sekali :3
Xde sequel? :'(
misz_dina #2
Chapter 1: Wuuu,memang seram.ditambah pulak dgn gambar2 tu.nasib baik saya x pernah alami.
lipstick_gun
#3
Bru nk baca tp bila nmpk gmbr-2 tu terus tak dapat :3 Daebak seh!~
bubble_na_baebeul #4
Chapter 1: WAaaa...daebak..keep update..
mikochiciko #5
Chapter 1: jinjja daebakkk ! jjang ! nk citer seram lagiii . suke story author-nim . mmg gempakk . jyeahhh hoho ^0^
//sekeh kepala jungkook//
YoonSooWan #6
Chapter 1: Alahai nk bce pon xsdp hati authornim oi~bnyk nye gmbo hantu yg x menyenangkan
Tpi best~
yoonieisme #7
Chapter 1: Waaa... good realistic horror story.. :'(
ShaHanimAljufry #8
kalau nak trailer untuk your story, bolehla singgah shop ni hehehe xD https://www.asianfanfics.com/story/view/664174/winter-s-tale-production-trailer-shop-ft-sehun-batch-5-open-hiring-trailer-exo-kai-shop-baekhyun-kaistal-trailershop
ShaHanimAljufry #9
Chapter 1: Nak tau x, 17 julai tu my birthday OuO /meremang/
aquariusxpisces
#10
Chapter 1: Seram gilaaaa....dgn background tuu