☠ GEUMJI ☠ COMING SOON // THE GRAND SPIRIT OF HALLOWEEN // OFFICIALLY OPEN AND ACCEPTING MEMBERS!!!! COME AND APPLY NOWWWWWW!!

Please Subscribe to read further chapters

Description

 
the grand spirit of halloween
 
geumji
rules

001 MUST BE ACTIVE! Sekurang-kurangnya 2 kali seminggu. Human hendaklah Aktif sekurang-kurangnya 4 hari seminggu. 002 Add semua admin dan group.Semua idol boleh masuk kecuali group yang dah disband, soloist, ulzzang, actor, international, model, instafamous dan youtuber. Manusia sejenis, sepangkat, sekentut berkenaan TIDAK DIBENARKAN. 003 Add SEMUA admins and REQUEST SEMUA GROUP dalam masa dua hari selepas diaccept. 004 nak cc, leave, hiatus, mental breakdown dengan kelings, sakit hati, jiwa raga sampai kentut tak lepas. Sila INFORM dekat mana-mana admins. Apa kau ingat rp kau ke nak blah tak inform? 005 Nama mesti gabungan MELAYU & KOREA. Contoh; "Senah Jungyeon" NO NO nama family, nama matsaleh, no kim, no park, no boo, no bae bae. Nama Mesti lebih atau 2 patah perkataan dan mesti bermakna. dilarang merojak-rojak contohnya kai exo jadi kairul , mino jadi aminol. ejaan mesti betul dilarang menggelingkan irene jadi airirn. melainkan ada masalah. 006 Tak payah rant pasal rp lain dekat sini. Menyemak.

007 Kau nak berdrama ke hapa, jangan sampai beratus episode macam indon, tak payah nak melebih menggedik berdrama bagai. Menyampah. 008 Kau masuk nak buat kawan, bukan nak buat musuh. So, tak yah nak cari gaduh dengan member dekat sini. Benda boleh settle elok-elok. Ada masalah bagitau admins. 009 Tolong securekan account fb untuk elakkan jangkitan virus babi mark zuckerburger. 010 Jangan terlalu biased. terlalu gelenyar kejar relay pun tak boleh. 011 Tegur semua orang. Jangan duduk bertapa dalam pm. 012 Selepas dapat puak barulah boleh relay dan relay yang straight je yang dibenarkan dekat sini. No or yuri!. Tak boleh relay sesama puak. 013 SUBSCRIBE IS A MUST! UPVOTE suka hati kau. 014 Kadang-kadang banyak game req yang dihantar so pls jangan nk kata diorang menyemak or else.  016 Account kena report or secheck bagithau admin. 017 Aktif dalam puak masing2 jangan langsung tak pernah nampak muka. 018 DILARANG berdabel triple or apa2 je acc. Kau tak payah nak berkembar-kembar sangat. DAH ADA SATU KEPALA TU BUAT SATU JELAH ACC, TAK PAYAH BUAT MACAM KAU BANYAK KEPALA 019  Happy rp-ing new family! 

How to Join

001 MOHON BACA RULES and ABOUTZETHEME SEBELUM comment dekat bawah macam ni > 002 (Nama), (Group), (Birthdates), (Password) 003 Tunggu admins approve baru buat account. 004 Buat account fb dalam tempoh 2 hari. Means idol will be reserve in 2 days only.

005 ADD SEMUA admins. SEMUA OKAY. SEMUA. link dah ada. 006 elelele mesti tercari-cari dekat mana password baca dulu. 007 JANGAN DELETE COMMENT! 

top 10 members!
 
 
 
 
 
 
 
Updates

(2K15)

September 6th - RP Officially Opened

September 24th  - Korbanlah Kita

October 2nd - Genderbending Week

October 31st - Halloween Party

November 8th - Sukan Tahunan Geumji

November 20th - Hollykayu Matsalleh

November 28th - Tanah Tumpahnya Darahku

December 11th - Grand Prom ft ANGEL

December 30th - Grand Awards Geumji (GAG 2K15)

December 31st - Love Letter

(2K16)

January 14th - Zaman Kegemilangan

March 13th - Show The Moneh

March 15th - Anugerah Skrin Geumji

May 13th - Meme & Comic TImes

May 14th - Chibi Marokochangggg!

May 21st - Hari Kanak2 #[]

June 5th - Sayangilah Binatang

June 8th - Majlis Iftar Besaran

June 10th - Disneyland

June 10th - Death Note

June 24th - Moodboard DP!

July 2nd - Duit Rayaaaaaaaaaaa!

July 23rd - Majlis cukur jambul Joan dan twin berkhatan

August 7th - Harta Simpanan!

September 10th - Geumji Anniversary & Mini Awards!

September 14th - Ku Bukan Binawe!

November 25th - Melangkah ke Dunia Keling

November 26th - Mengimbau masa lalu!

November 27th - #showmeyourlove!

November 9th - para jomblo ngomong paa sih?!

December 1st - Hari Pekerja Geumji!

December 4th - Grand Awards Geumji (GAG 2K16)

December 4th - Gold Caerpet GAG 2K16

December 7th - 1st KPOP Generation

December 13th - Mencegah lebih baik daripada berubat

December 14th - Bontotlicious Party

December 17th - Who's Behind The Door

December 22nd - Kingdom Reunion

December 26th - Hari Bahasa Geumji!

(2K17)

January 23rd - Everyday Wechat Day

February 2nd - 3 Hari Menjual Kari

February 14th - #showmeyourlovespecial!

February 17th - Hollykayu PT2

February 26th - DumbleDiss

March 4th - Majlis Persaraan Baby Tiwai & Cartoon Day

March 18th - Oppai Daisuki Bakaroo

March 24th - Beauty & The Beast

March 25th - Nexflix & Chill ft EXODUS

April 7th - Lightstick Festival

April 24th - Killer Words

July 15th - Rayaya Gobabi 1.0

Foreword

 

 

full credit to The Clan 5:14 ✯Graphic & Trailer Shop✯

Credit poster and background to :

 

Eli_Shane
[WARNING] TOLONG JANGAN DELETE KOMEN SELEPAS ANDA SIAP RESERVE IDOL!

Comments (466)

You must be logged in to comment
shyshyshy97 #1
Siyeon
Pristin
14 November 2000
Lisa ketiak busuk
asht0nn #2
taeyong
nct
1 july 1995
lisa ketiak busuk
c4thlyn #3
Chapter 3: jisoo
blackpink
3 january 1995
lisa ketiak busuk
Black_Pearl97 #4
Park jihoon
Wanna one
29 may 1999
Lisa ketiak busuk
alphanium #5
Chapter 1: chengxiao
wjsn
15th july 1998
lisa ketiak busuk
cadburry_ #6
Chapter 3: kang daniel
wannaone
10 december 1996
lisa ketiak busuk
MINT0193
#7
Seungmin
Stray Kids
22nd September 2000
Lisa ketiak busuk
cheerful-girl
#8
dah jumaat e n e
kingbeta
#9
hi admin2 geumjirp ,
berminat tak nak jd affiliate untuk akdong rp? ok akdong is an instagram based rp. every rp yang nak jadi affiliate akdong akan dipromote di ig @akdong.aflts and that rp also need to do the same thing. if berminat just reply and seonho will promote asap. thankyou

- @akdong.seonho
akodorayaki
#10
Nak tanya! Rp ni rp lama kan? Rasa cm penah join.. Tapi x ingat..