Feelings

It feels like I’m in a theatre, watching how those fingers, that seem mine, are tapping over the keypad, tearing the silence with those loud, echoing clicks and scratches of the nails against the hard, black plastic.

Where are those words coming out from?

Are those my feeling pouring out in those stories?

No, they are not. They are too foreign to be mine.

A loud chuckle filled the room.

Even my feelings feel foreign to me now.


I'm posting this blog, praying that I will write a oneshot based on it when I finish with those freaking exams. It seems that I am in a bad mood again today. Small things get me annoyed and depressed. I came to hate this life. It truly is boring. I wish I could break these barriers and do something fun, something to calm me down, something I like from the bottom of my heart. Why do I always have to say I'll do them later, when I grow older? I want to do it now :( I even started questioning myself what I truly like because I am changing so much...it's frustrating. 

Comments

You must be logged in to comment
hot_chocolate
#1
Si gandeste-te si tu: daca nu ai fi dat aici, ai vrut in alta parte, te-ai fi vazut in alta parte mai bine? Primul an are intotdeauna materii plictisitoare, unele, si nefolositoare, multe dintre ele.
Dar aminteste-ti de materiile pe care vei ajunge sa le studiezi si care iti vor placea. .....se vede ce chef sa termin de invatat am eu acum pentru examenul de maine....am inceput sa scriu romane :(( Daca vrei, iti pot imprumuta norocul meu la examene. Merge de fiecare data ;-)
hot_chocolate
#2
Plus ca ai mai scris la fanficuri si asta e ceva ce iti place cu adevarat sa faci. Asa ca nu ai renuntat complet la lucrurile astea. Cheer up! In iulie ii vedem pe Lunafly. Vrei sa vada fani tristi???
hot_chocolate
#3
No pain, no gain. Muncesti acum si rezultatele se vor vedea pe viitor. Incearca sa vezi partea plina a paharului. Plus ca, chiar daca te superi si te stresezi, examenele tot le ai de dat. Asa ca mai bine incearca sa fii pozitiva, mai rau te imbolnavesti daca te stresezi. Si eu ma enervez din orice cand sunt stresata, dar incerc sa ma controlez, pentru ca nu e vina nimanui ca am eu examene. Fighting!
Signed: Hello Kitty <3
hot_chocolate
#4
Ar trebui sa fii fericita! Ai intrat la facultatea pe care o visai si da, poate e greu la inceput, dar macar iti va placea ceea ce vei face pe viitor. Eu nici acum nu sunt sigura ca am intrat unde trebuie,inca incerc sa ma conving ca e bine si ca nu trebuie sa renunt. Plus ca vine vara si o sa avem destul timp liber pentru orice activitate. E greu la orice facultate serioasa, eu m-am obisnuit cu gandul asta. Gandeste-te la satisfactiile pe care le vei avea din meseria pe care o vei alege si vei vedea ca te mai motiveaza sa treci peste greutati. Deja a trecut un an si esti inca in viata. Asa l-ai trecut pe asta o sa le treci pe toate. O sa termini facultatea si nici n-o sa-ti dai seama cand au trecut anii.
Moony_Kat
#5
Don't be sad, please :( the exams, really!
Si sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si Panic, what the am I doing with my life? Where do I even belong? Is this even for me? TT^TT
Urasc facultatea! It donkey balls! TT.TT
PanicInParadise
#6
Why the sad blog post recently? :( Mai rezista putin si se termina si anu asta de scoala.

Asta am ajuns sa ma intreb si eu..ce naiba fac cu viata mea? Parca trece pe langa mine...