ffe

1. Pensa en tres pel·lícules que, per algun motiu, recordis amb més vivesa i anota’n el títol (en cas que el sàpigues).

 

71: Into The Fire, IRIS The Movie, Nineteen.

 

2. Què et va cridar l’atenció d’aquestes pel·lícules? Enumera’n cinc elements.

 

· Sortia el Tabi

· Hi havia acció. Pistoles, assassinats i guerra.

· Els actors ho van fer molt bé. Podies sentir les seves emocions a la pantalla.

· L’ambientació era fantàstica. Principalment IRIS. Va tenir escenas gravades a Hongria, Xina i Japó a part de Corea.

· Simplement magnífiques. M’han agradat molt els papers/rols que va tenir en Seung Hyun. Va demostrar que és un gran actor, encara que no sigui la seva professió

 

3. En recordes alguna escena en particular? Quina?

 

71: Into The Fire: A l’escena final, el protagonista – el Choi Seung Hyun – es mor. No vaig plorar per ser fan seva, sinó per l’esforç inmens que va posar en aquella pel·lícula. Durant la gravació d’una de les escenes d’explosions se li va clavar un tros de vidre a la còrnia i va estar a punt de quedar-se cec d’un ull.

 

Nineteen: Un dels protagonistas – el Lee Seung Hyun -, està fart de totes les obligacions que els seus pares li posen a sobre. Aquell moment en el que canta, cosa que els seus pares no creuen que és correcte per ell, és molt bonic.

 

IRIS: La versió original d’aquesta pel·lícula és una serie de 20 episodis, però quan la van llençar al Japó mesos después d’acabar a Corea, ho van fer en format pel·lícula. Pels romàntics, l’escena més emotiva – i trista -, és la última. L’home es mor después de que una espia nor-coreana li dispara un tret al cap. Això tot mentres la seva nòvia s’espera a que ell arribi.

 

4. Comenta les teves respostes amb un company o companya.

 

La  Rossy diu que el Tabi està molt bé. Punto finito se acabó ya no hay más salida ni ninguna respuesta más por dónde buscar señora. Váyase usted a hacer meditación a ver si llega a alguna conclusión y así me podría dar otra respuesta para subir de nota.

Comments

You must be logged in to comment
BlackjackPride #1
Catalan no? Algo entendi... algo jajaja No se nada de Catalan pero tiene muchas cosas similares con Español asi que algo se entiende :P
firegirl6464
#2
Aigoo, is this Portuguese? I only know english and spanish. Poor me lol
tichiharahara #3
im starting to get intrested with spanish. hehehe